2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşım sana katılıyorum. Normal doğum yapabilecekken hiç bir sıkıntı yokken neden bıçak altına yatmayı daha kolay gösterirler bu ülkede anlamıyorum. Yani annem der ki 3 çocuk doğurdum hepsi normaldi hic bi zaman bi öncekinde çektiğim sancıyı diğerinde hatırlamadım der. Zaten hatırlasam 2.ye cesaret edemezdim der. O anda olup biten aksi yaşanmadıkça unutulup giden bişeymiş.

Uuu 6 saatt maşallahh :) aydınlattığn için çok sağol canım hayırlsı diyelm artık

Oii :) inşallah bnmkide öyle rahat geçer. Sütün ne durumda cnm. Hemen gelmiyo fln diyolar

Gözün aydın:) ayrıntı isteriz

Gözün aydın canım :)) sağlıkla büyüsün:)) normal mi yaptın sezaryen mi?

Teşekkürler. Bir oğlum oldu. Normali çok istedim. Ama ters yani makat geliş olduğu için sezeryan oldum. Yoksa normal doğum için herşey tamamdı. Sancı açılma vs... Plansız sezeryan oldum yani. İkisini de yaşayan biri olarak mecburiyet yoksa normal yapın derim. Herkese kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum Rabbimden...

Doğum yapan anneler yazdıkça fark ediyorum. Süt sağma makinesi aldık ama süt saklama poşeti almamışız hangi marka alayım 50 li ve 100 lü paketler halinde var. Kaç tane alayım? Tek kullanımlık mı bunlar? Beni biri aydınlatsana

Kızlar taburcu olmayı beklerken bebisin kanda enfeksiyon cikmis kaka yemis dediler 5 gun yogun bakim ozeldeyiz diye bizimkiler devlette kan testi yaptiralim dediler napcaz bilmiyorum
Canım benim ya.. nasıl fark etmemişler önceden.. inşallah çabucak geçer 5 gün sağsalim dönersiniz evinize
Allah Şafi ismi hürmetine şifa bekleyen tüm bebelere ve annelere şifa versin

Canm onlar tek kullanmlık oluyor ihtycna gore al bebegnı emzremycksen 100luk al marka konusuda pek taklma eczaneye sor iyisi verrler

Canm onlar tek kullanmlık oluyor ihtycna gore al bebegnı emzremycksen 100luk al marka konusuda pek taklma eczaneye sor iyisi verrler
Emzireceğim Allah nasip ederse ama sağıp koyuyormuş ya kenara arkadaşlar, ondan dedim almak şart galiba diye ,saolasın

Emzireceğim Allah nasip ederse ama sağıp koyuyormuş ya kenara arkadaşlar, ondan dedim almak şart galiba diye ,saolasın
Anldm canm bnde şu şekil yapıyorum kızım saat 10 da uyuyor 12 de uyanıyor gece saat 10 dan sonr sagıyorum biberona gece uyandıgında verıyorum rahat rahat yorulmadan içiyor bnde yorulmamıs oluyorum bunu sadce geceleri yapıyorum posete gerek kalmıyor
Ha bide ben banyoya grcgm zaman sagıyorum bıberona kızım aglarsa falan eşim verıyor

Gerilme olum tam 40+0da gelmisti icerdeki 1 gun cok kiymetli skma canini o gelecegi zamani bilir. Bol yuruyus plates topu ve ananas rahim.kasilmalarina yardmci olur insaallah bi nefeste kurtulursun.
Inşallah yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli.plates topunu da deneyeyim.inşallah hayirlisiyla kurtuluruz sıcaklar da bastırınca cok yordu artık

Güzel uygulama ,aklımda olsun:) teşekkür ediyorum

Oii :) inşallah bnmkide öyle rahat geçer. Sütün ne durumda cnm. Hemen gelmiyo fln diyolar
Benim iki bebişte de hemen geldi Can'ım süt, herkeste aynı olmuyor, sadece gelir mi gelmez mi diye stres yapma, yarın bakalım Nasıl olcak inşallah memnun kalırsın genelden ... (Giderayak veriyim ara gazı )

Evet canım.Topiğimizde de sezaryen olan annelerimizden normal doğum tavsiyesini alıyoruz zaten. M melisa81 Al_pi ve daha birçok arkadaş normal doğum tavsiyesinde bulundu

Sezaryen Doğumda sınır var mı arkadaşlar. Yani 2 ya da 3 tane yapılabilir falan diye. Dr larınız uyarıyor mu sizi hiç? Merakımdan soruyorum genelde 2 den sonraya cesaret etmiyorlar sezeryanlılar benim gördüğüm

Sagol canim yenidogan yogun bakim ucretsizmis ama pamugum olmadan eve gidicem

Canım benim geçecek iyileşecek evine gelecek kuzun dualarımız onunla.. güçlü olmalısın zor da olsa olmalısın canım kuzunun snaa ihtiyacı var çünkü

Aynı sancı yarım saat önce yine girdi beraberinde ishal ve kusma oldu usutmekten mi acaba diyorum hastaneye acil gitme fobim oldu galiba

Bende dün doğum yaptım. Sezeryan in sancılarını çekiyorum ama, beklemek daha zordu bence. Çok sukur ki sonunda kucagima aldım. Darısı dogurmamislara.

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün:)

Kızlar bebek bakım ürünlerini alabileceğim internet sayfası arıyorum. Hepsiburada ayrı ayrı kargo ücreti istiyor. Var mı bildiğiniz?

Babymall e bebek ve civil var canım benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…