@nessli002elmol kızlar normal doğum denesek mi diye yazmışsınız.Ben şahsen bir zorunluluğunuz yoksa normal doğumu tavsiye ederim.Belki kolay bir normal doğumunuz olur.Eltim 4 normal doğum yaptı.Yırtık, kesi dikiş hiçbiri olmadı.Epizyotemi olsa da ameliyatla kıyaslanmaz.Ameliyat sonrası çok sıkıntı çekmeyenler olsa da yine de ameliyatı tavsiye etmem.Ameliyat büyük bir şey.Bir de sezaryenden sonra normali isteseniz de bir daha normal doğum şansı pek vermiyorlar Türkiye'de maalesef
Uuu 6 saatt maşallahh :) aydınlattığn için çok sağol canım hayırlsı diyelm artıkBenim spinal anestezi canım. Ama daha önce 2 genel ameliyat geçirdim. Normal ilacı verdikleri gibi uyuyorsun. Ben uyanırken ortalığı birbirine kattım o ayrıama normal yani uykudan uyanır gibi uyanıyorsun. Sadece o an yok kara boşluk :) başı sonu hatırlıyorsun o kadar. İstem dışı saçma sapan bağırıp konuşabiliyorsun ki bende oldu :) kalkma yat dediklerini hatırlıyorum ama gözlerim açık değildi zaten başında biri oluyor gözümü açınca bekleyen hastane görevlilerini görmüştüm :) iyice ayıkınca odaya götürüyorlar seni. Sezaryen eminim daha kısadır ben 6 saatlik bir operasyon geçirdim narkozum da ona göreydi tabii
Oii :) inşallah bnmkide öyle rahat geçer. Sütün ne durumda cnm. Hemen gelmiyo fln diyolarGenelden memnun kaldım çabuk ayıldım gerçi uyandığımda ağlıyodum :) ama öncesinde de hiç panik yapmadım ekip çok iyi güle oynaya hazırladılar ne sonda takıldı ne başka bi işlem girdiğim gibi hızlıca halledip iyi uykular dediler tabi ameliyat sonrası biraz ağrılı ama ağrı kesici yapılana kadar katlanıyosun sana da hayırlı dogumlar inşallah :)
Amin canım inşallah :)Aynen bende olabildiğince ayakta durmamaya çalışıyorum korkuyorum :) dediğin gibi bebek baya bi zorluyor son aylar hiç gecmiyo ve çok zormuş hayirlisiyla alırız inşallah bebislerimizı kucagimiza,
Gözün aydın:) ayrıntı isteriz
Gözün aydın canım :)) sağlıkla büyüsün:)) normal mi yaptın sezaryen mi?
Canım benim ya.. nasıl fark etmemişler önceden.. inşallah çabucak geçer 5 gün sağsalim dönersiniz evinizeKızlar taburcu olmayı beklerken bebisin kanda enfeksiyon cikmis kaka yemis dediler5 gun yogun bakim ozeldeyiz diye bizimkiler devlette kan testi yaptiralim dediler napcaz bilmiyorum
Canm onlar tek kullanmlık oluyor ihtycna gore al bebegnı emzremycksen 100luk al marka konusuda pek taklma eczaneye sor iyisi verrlerDoğum yapan anneler yazdıkça fark ediyorum. Süt sağma makinesi aldık ama süt saklama poşeti almamışız hangi marka alayım 50 li ve 100 lü paketler halinde var. Kaç tane alayım? Tek kullanımlık mı bunlar? Beni biri aydınlatsana
Emzireceğim Allah nasip ederse ama sağıp koyuyormuş ya kenara arkadaşlar, ondan dedim almak şart galiba diye ,saolasınCanm onlar tek kullanmlık oluyor ihtycna gore al bebegnı emzremycksen 100luk al marka konusuda pek taklma eczaneye sor iyisi verrler
Anldm canm bnde şu şekil yapıyorum kızım saat 10 da uyuyor 12 de uyanıyor gece saat 10 dan sonr sagıyorum biberona gece uyandıgında verıyorum rahat rahat yorulmadan içiyor bnde yorulmamıs oluyorum bunu sadce geceleri yapıyorum posete gerek kalmıyorEmzireceğim Allah nasip ederse ama sağıp koyuyormuş ya kenara arkadaşlar, ondan dedim almak şart galiba diye ,saolasın
Inşallah yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli.plates topunu da deneyeyim.inşallah hayirlisiyla kurtuluruz sıcaklar da bastırınca cok yordu artıkGerilme olum tam 40+0da gelmisti icerdeki 1 gun cok kiymetli skma canini o gelecegi zamani bilir. Bol yuruyus plates topu ve ananas rahim.kasilmalarina yardmci olur insaallah bi nefeste kurtulursun.
Güzel uygulama ,aklımda olsun:) teşekkür ediyorumAnldm canm bnde şu şekil yapıyorum kızım saat 10 da uyuyor 12 de uyanıyor gece saat 10 dan sonr sagıyorum biberona gece uyandıgında verıyorum rahat rahat yorulmadan içiyor bnde yorulmamıs oluyorum bunu sadce geceleri yapıyorum posete gerek kalmıyor
Ha bide ben banyoya grcgm zaman sagıyorum bıberona kızım aglarsa falan eşim verıyor
Benim iki bebişte de hemen geldi Can'ım süt, herkeste aynı olmuyor, sadece gelir mi gelmez mi diye stres yapma, yarın bakalım Nasıl olcak inşallah memnun kalırsın genelden ... (Giderayak veriyim ara gazıOii :) inşallah bnmkide öyle rahat geçer. Sütün ne durumda cnm. Hemen gelmiyo fln diyolar
Evet canım.Topiğimizde de sezaryen olan annelerimizden normal doğum tavsiyesini alıyoruz zaten. M melisa81Arkadaşım sana katılıyorum. Normal doğum yapabilecekken hiç bir sıkıntı yokken neden bıçak altına yatmayı daha kolay gösterirler bu ülkede anlamıyorum. Yani annem der ki 3 çocuk doğurdum hepsi normaldi hic bi zaman bi öncekinde çektiğim sancıyı diğerinde hatırlamadım der. Zaten hatırlasam 2.ye cesaret edemezdim der. O anda olup biten aksi yaşanmadıkça unutulup giden bişeymiş.
Voovv harikasin :) korse kullaniyomusun veya sardinmi kendiniBuarada kilo olayını soran arkadaşlara benden güzel haber, 13.gündeyiz 63le hamile kalmıştım, 73le Doğuma girmiştim, bugün tartıldım 61kg geliyorum
Sagol canim yenidogan yogun bakim ucretsizmis ama pamugum olmadan eve gidicem
@biricik14Mel59 kızlar Allah yardımcınız olsun.Kolay doğumlarınız olsun. Sağ salim alırsınız inşallah bebişlerinizi kucaķlarınıza
Bende dün doğum yaptım. Sezeryan in sancılarını çekiyorum ama, beklemek daha zordu bence. Çok sukur ki sonunda kucagima aldım. Darısı dogurmamislara.
Kızlar bebek bakım ürünlerini alabileceğim internet sayfası arıyorum. Hepsiburada ayrı ayrı kargo ücreti istiyor. Var mı bildiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?