- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kızlar yarım saat önce geceden beri hafif olan adet sancısı hissi inanılmaz şiddetli şekilde karnıma bacaklarıma girdi kivrandim ne yapsam geçmedi beş dakika kadar sürdü yavaş yavaş geçti şimdi kuş gibiyim gram sancı yok ama karnım beton gibi yine tekrarlicak mi bekliyorum bakalım
Benim üçüncü bebeğim ve sezaryen olucam yine Can'ım .Sezaryen Doğumda sınır var mı arkadaşlar. Yani 2 ya da 3 tane yapılabilir falan diye. Dr larınız uyarıyor mu sizi hiç? Merakımdan soruyorum genelde 2 den sonraya cesaret etmiyorlar sezeryanlılar benim gördüğüm
Uuu 6 saatt maşallahh :) aydınlattığn için çok sağol canım hayırlsı diyelm artık
İshal kusma da eklenmiş ve bunlar genelde sancıyla beraber doğum başladığının belirtileri içerisinde görülür Canım, ne olur ne olmaz git doktora.Kızlar yarım saat önce geceden beri hafif olan adet sancısı hissi inanılmaz şiddetli şekilde karnıma bacaklarıma girdi kivrandim ne yapsam geçmedi beş dakika kadar sürdü yavaş yavaş geçti şimdi kuş gibiyim gram sancı yok ama karnım beton gibi yine tekrarlicak mi bekliyorum bakalım
Oh iyi o zmn :))) hayalimiz hep 4 çocuk eşimle, olaki sezaryen oldu ne yaparız diye düşündük deBenim üçüncü bebeğim ve sezaryen olucam yine Can'ım .
Yan komşumuzun kızı 5. Bebeğini doğurmuştu sezaryen ile maşallah şok olmuştuk.
Günümüz alternatif tıpta artık pek sınırlamıyorlar öyle 3 tane olur en fazla vs gibisinden.
Saat iki buçuk gibi tekrarladı ishal ve kusma oldu arada bir buçuk saat var canım üşüttüm mü diyorum artık herşey yanlış alarmmis gibi hastane fobim oldu resmenCanım baya baya sancılanmışsın sendoktorunu ara yeniden olursa..
Oii :) inşallah bnmkide öyle rahat geçer. Sütün ne durumda cnm. Hemen gelmiyo fln diyolar
Bi duş alayım bakalım o arada tekrarlarsa koşarım hastaneye artık ay bu son haftalar ne karisikmis yaaİshal kusma da eklenmiş ve bunlar genelde sancıyla beraber doğum başladığının belirtileri içerisinde görülür Canım, ne olur ne olmaz git doktora.
Saat iki buçuk gibi tekrarladı ishal ve kusma oldu arada bir buçuk saat var canım üşüttüm mü diyorum artık herşey yanlış alarmmis gibi hastane fobim oldu resmen
Ay korkutma beni zaten bi defa rüyamda gördüm banyoda dogurmustumCanım ara doktorunu ve git. Yanlışsa geri dönersin sorun olmaz ama değilse evde doğurma yani :))
Teşekkür ederim bende bitki çayı ve palize ile atlattım socak sıcak üstü tarçınlı boğazındaki gıcığı aldı çok şükür iyiyimYanında sürekli ılık su bulundur yudum yudum iç canım. Onun dışında belki kullanabileceğin bir şurup filan vardır belki dr una sor istersen. Bitki olarak da ıhlamur iyi gelebilir
Bir gecede atlattım çok şükür iyiyim çok terliyorum değişene kadar üşüyorum ter bezi kullanmaya başladım bide palize bilirmisiniz bilmiyorum çok iyi geldiBence drunuza söyleyin, Allah korusun dikişleri zorlar öksürük, belki ilaç verebiliyordur
Tabi ki var neden olmasın, doğumu başlatmak için bir sürü yol deniyor doktorlar.su tamamen gelse bile sancı olmayınca sezeryana dönülebildiğine göre, Doktorunuza normal doğumu gerçekten istediğinizi hissettirirseniz deneyecektir muhakkak.Kızlar doktorumuz bizim su azaldığı için doğuma alabiliriz demişti, normal istiyordum, suni sancıyla olma ihtimali var mı??? Yoksa direkt sezaryen mi yapar?
Doktor ne diyor ne kadar bekliceksiniz canim40+1 den selamlar anne olanlar ve anne olmayı bekleyenler..
Ben hâlâ doğuramadım. Evin içinde ne horon tepmediğim kaldı. Ne 9 8lik trakya iyun havası oynamadığım kaldı. Hâlâ hiç bir belirti yok. Kontroller 2 günde 1e düştü.
Ay korkutma beni zaten bi defa rüyamda gördüm banyoda dogurmustumaraları çok uzun kisalsa zaten duramam yere göğe sigamadim ki aynı adette olduğum gibi tabi o zaman soluğu hastanede alırdım ya da bayılırım genelde beklersem şimdi de son kontrollerimi yapıyorum rahatken belimde ince bi sizi var bakalım artacak mi yine
Ay sen yarın kavusuyosun ne güzel ❤ takipteyim canım karnım sertleşiyor belimde ince sızı surunduren ağrıdan girmedi bi daha hayırlısı bakalım bu kızlar çok zilli benim süslü de takmış boynuna kolye diye kordonu bi tur sorun yok dense de insan endişe ediyor sürekli hareketlerini takipteyimCanım kontrol et sen tedbiri elden bırakma yine de. Bu sıpalar zaten bizle oyun oynuyor .. yarın doğacak hala sancı peşinde benim kız mesela.. sıklığı takip et ona göre gidersin
Ilik duş al yada sucak su torbasina ilik su koy kaynar olmayacak onu gogsune koy bende cok cektim sagiyordum sütte cok az geliyordu kizimda emmiyordu cildirdim resmen birde sicak basiyor ates yapiyor cok zorlamisti beni saga saga ben bosalttim yumusadida rahatladim.Doğum yapan arkadaşları tebrik edeyorum allah analı babalı büyütsün. Bebişler gelince pek aktif olunmuyor.. benim göğüslere üçüncü gün süt gelmeye başladı ama kızım emmediği pompalamaya başladım damla gelmiyordu.. göğüslerim öyle şiştiki ölüyordum ağrısından hastaneye gittik ordada pompa yaptık nafile genelcerraha gittik düzenli sağmam lazımmış yoksa daha şişer kanallar tıkanır cerrahi müdahele yapılırmış .. evde sağıyorum bakalım inş rahatlarım.. böyle bi ağrı yok ya
Sezeryan sonrasi cok kotuydum o yuzden normal dogum sancisini ceksem daha iyiydi. Geceye kadar öldüm öldüm dirildim bari kesilmeden kizimi kucagima alirdim :)
39. Haft bakti canim 39+6 da dogduOxyGeN canim en son usg ne zaman bakilmisti doktor anlamamis mi kaka yaptigini bende cok korkuyorum yaparsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?