Sen normal doğum istediğini söyle canım.Tabi ki suni sancıyla olabilir inşallah bir sıkıntı yoksa.Anne normal doğumdan korkar da yapamam derse doktorlar hiç uğraşmak istemiyor hemen ameliyata alıyorlarKızlar doktorumuz bizim su azaldığı için doğuma alabiliriz demişti, normal istiyordum, suni sancıyla olma ihtimali var mı??? Yoksa direkt sezaryen mi yapar?
Ay sen yarın kavusuyosun ne güzel ❤ takipteyim canım karnım sertleşiyor belimde ince sızı surunduren ağrıdan girmedi bi daha hayırlısı bakalım bu kızlar çok zilli benim süslü de takmış boynuna kolye diye kordonu bi tur sorun yok dense de insan endişe ediyor sürekli hareketlerini takipteyim
Bebisimin son hazirliklari da tamam.Cok cici seyler yaptirdim cekimde giymesi icin.Allah saglikla sorunsuz gelmesini nasip etsin.
Ayyy peçeteye sarı bi akıntı da geldi leke falan yok ama heyecan yapmaya mi başlasam kafamda deli sorularEvet canım sonunda inşallah kavuşuyoruz bakalım :) ❤ ay evet takip et canım. Bende kordonu dolamışım kendime bi kolumun altından bir de çapraz olarakinşallah sorun olmaz canım açabilir de geriye kordonu. Kasılmaların devam ediyor beli ki sen sıklığını takip et
Ben senin yerinde olsam hayatta bekleyemezdim, çünkü kordon dolanması diye bir durum söz konusu .. Ne bileyim Yaa inşallah herşey yolundadır yine de bi kontrol ettir derim ben .Ayyy peçeteye sarı bi akıntı da geldi leke falan yok ama heyecan yapmaya mi başlasam kafamda deli sorulardedikleri beş dakikada bir sancılar olmadan da gitmek istemiyorum öyle olursa belki açılma da olmuş olur normale zorlarım yolu yarilamisim diye düşünüyorum
AhahaBenim iki bebişte de hemen geldi Can'ım süt, herkeste aynı olmuyor, sadece gelir mi gelmez mi diye stres yapma, yarın bakalım Nasıl olcak inşallah memnun kalırsın genelden ... (Giderayak veriyim ara gazı)
Allah kolaylık versin cnm yaa. Pes etme sakn ne olursa olsn. Acısada kanasada tutamasada emzir.. bnm göğüs uçlarıda içerde. Ancak oynadığmda fln belirginleşiyor. Pompa bile almadm grek duyarsam eşim hmen alacakmş göğüs ucumu çıkartmak içinHenüz yok canım benim ucum da yok o nedenle çok zor oluyo deniyorum işte:/
Hemşire gelip hadi gidiyoruz dediğinde görürüm seniAhahabi durgunlaştım kii heyecan kalmadı ya bşy oldu bana. Sanarsın yarın doğuran ben değilim
Aaaaaa aaaa ama yapma yaaaaHemşire gelip hadi gidiyoruz dediğinde görürüm seni
Ay ama öyle tuhaf biseyki herşeyi yok yok yanlış alarm buya yoruyorum karnımın sertliği geçtikçe kızım yerinde durmuyo hareketinde sorun hissetsem bi dkka durmam doktor hareketlerini takip et oynadıkca sorun yok dedi bide bu şiddetli sancı tekrarlamadiBen senin yerinde olsam hayatta bekleyemezdim, çünkü kordon dolanması diye bir durum söz konusu .. Ne bileyim Yaa inşallah herşey yolundadır yine de bi kontrol ettir derim ben .
Alpi korkutmasana canim,her bunye farkliymis hem.Mesela Yellu cok zorlanmamis.Ilik duş al yada sucak su torbasina ilik su koy kaynar olmayacak onu gogsune koy bende cok cektim sagiyordum sütte cok az geliyordu kizimda emmiyordu cildirdim resmen birde sicak basiyor ates yapiyor cok zorlamisti beni saga saga ben bosalttim yumusadida rahatladim.
Insallah seninde hemen rahatlar.
Sezeryan sonrasi cok kotuydum o yuzden normal dogum sancisini ceksem daha iyiydi. Geceye kadar öldüm öldüm dirildim bari kesilmeden kizimi kucagima alirdim :)
Canim bi alıp baslayamadım 2gundur iyi sancisi pek olmuyor sut iciyordum onu kestim omu yapiyordu acabaİşe yaradı mı canım kimyon rezene?
Günde 3kereye kadar içiyorum ben, şimdi Melisa papatya da ekliyorum akşamları
Anamm oyle diyecekler di mi :)Hemşire gelip hadi gidiyoruz dediğinde görürüm seni
Ayyy peçeteye sarı bi akıntı da geldi leke falan yok ama heyecan yapmaya mi başlasam kafamda deli sorulardedikleri beş dakikada bir sancılar olmadan da gitmek istemiyorum öyle olursa belki açılma da olmuş olur normale zorlarım yolu yarilamisim diye düşünüyorum
Anamm oyle diyecekler di mi :)
Ancak hastaneye gidersem hemşireler ulaşıyor doktoruma numarası yok bende hareketleri takip ediyorum ya ondan içim rahat sanki biraz da tırstım mı ben de anlamadım ayağım hiçbiseye gitmiyor öyle kasılma tutup hareket takibi yapıyorumCanım yine de doktorunu ara bak sarı akıntı falan kordon dolanması da var bi baksınlar kız bir şey kaybetmezsin .. kordon hala dolanmışsa belki normal yapamazsın bi bakmaları lazım bence.. şimdi bende öyle bir şey olmadı. Bak bana yarın doğum olacağı halde bir şey olursa ara mutlaka dedi . Kız gözüm enfeksiyon kaptığında bile adamı aradım napayım diyeara sor valla çatladım ben :))
Canim ben atamamisim narkozu bana demediler ki tuvalete git idrarla atacaksin diye. Ben tuvalete ciktikca rahatladim ustelik sezeryan sirasinda hic bir sorun yasamadim ki oda belden katater taktilar bana hissetmedim bile zaten önemli olanda sezeryan degil mi sonrasi her turlu hallediliyor.Alpi korkutmasana canim,her bunye farkliymis hem.Mesela Yellu cok zorlanmamis.
Ben de alt acma videosu izleyip duruyorum :)Aldim oyuncagi altini acip kapatiyorum.Alistirma :)Aynen yatak gelecek kıyafet gelecek bu hadi gidiyoruz diyecekler.. ve benim çok fazla kalmadıısaatleri sayıyorum yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?