2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bi alıp baslayamadım 2gundur iyi sancisi pek olmuyor sut iciyordum onu kestim omu yapiyordu acaba
Sut gaz yapar canim cig sebze meyve bile yapiyor ben yogurt sut ayrani kestim rahatladim birde rezene kimyon super oldu. Doktorda gaz icin damla verdi bugun basladik onada bebek icin.

Kiz ozurluk bisi mi var,ask olsun,kiyamam sana.Sen soyle bilelim.Idrar olayina dikkat edeyim iyi oldu dedigin.Bir sekilde disari atmak lazim demek ki.

Kiz ozurluk bisi mi var,ask olsun,kiyamam sana.Sen soyle bilelim.Idrar olayina dikkat edeyim iyi oldu dedigin.Bir sekilde disari atmak lazim demek ki.
Kız onun zaten sezaryen Ağrı'sı çekmesi immmkaaannsızz epidural oldu çünkü belinde katater var
Gaz ve narkoz sıkıştırdı onu :) bende afedersin büyük tuvaletimle atmıştım onu

Sut gaz yapar canim cig sebze meyve bile yapiyor ben yogurt sut ayrani kestim rahatladim birde rezene kimyon super oldu. Doktorda gaz icin damla verdi bugun basladik onada bebek icin.
Dogru canım bizimkide rahatladi demekki onun etkisi varmis kimyon rezene alicam bemde gidince gaz damlasida istiyim doktordan

Anladım canım. Benim doktor daha ilk günden numarasını verdiği için bende bol bol aradığım için öyle demiştim. Hareketleri varsa tabii bu güzel bir şey. Hayırlısı bakalım.. heyecanlandım sanırım ben :)

Ben de alt acma videosu izleyip duruyorum :)Aldim oyuncagi altini acip kapatiyorum.Alistirma :)

Ayyy canım yaa test yapıyorsun desene :) ama oyuncaktaki gibi olmuyor gerçeği :) erkekse altını açtığın gibi yüzünde çiş bulabiliyorsun mesela benim yeğen kız olmasına rağmen altını açarken ben bi kaka yaptı batmadık yerim ve odada batmadık yer kalmadı asıl bunlara hazırlıklı ol sen oyuncak bebeği aç kapa kolay tabii daha çiş kaka görmedin sen

Doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum bayanlar. Bekleyenlere de hayırlı kavuşmalar diliyorum. Ben de doğum yaptım çok şükür. Rabbime şükürler olsun.

Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ay sonuna kadar nasil sabredecegim bilmiyorum. Esime dedim ne anami ne anani istiyorum evde. Cocugumuza bakici yutariz napalim dedim. Guvenilir biri bulamamaknkorkutuyor bizi. Neler goruyoruz dinliuoruz. Insanlarda vicdan kalmamis. Her seyi batiyor lohusaliktan diyorum ama esime de batiyor. Gorumce oglunun dogum gununu burda uapacak. Yapsin sorun yokcpastasini her seyini yaptiririz. Kv adidastan esofman takimi al dogum gunu hediyesi demos. Ben buyuyunce giyemeyecek diye kendi cocuhuma dogru duzgun kiyafet almadim. Esim kac para onlar haberin var mi demis. Birkac sefer diye o kadar para veremem demis. Kendi esine aldiramadiklarini benim eaimden bekliyorlar. Bize kendinize vok harcamayin diyip duruyor ama onlara olunca sorun yok. Ben kazaniyorum elbet kendim harcayacagim. Bak yine aglayasim geldi

Sezaryen olan annelere birsey sormak istiyorum..ameliyathane sedyesinde basiniz yukseltiliyormu yatarken?? Ben suan evde 2yastikla yatmama ragmen nefesim daraliyor..ve hic kafam dümdüz yatamam....durdukca aklima tuhaf sorular geliyor

Sezaryen olan annelere birsey sormak istiyorum..ameliyathane sedyesinde basiniz yukseltiliyormu yatarken?? Ben suan evde 2yastikla yatmama ragmen nefesim daraliyor..ve hic kafam dümdüz yatamam....durdukca aklima tuhaf sorular geliyor

Çok zorlanırsan söylersin canım. Ama evet dümdüz yatırılıyor.

Ben dogum yapali 5 gun olacak ama alttaki dikialerim hala aciyor. Ne kadar surede gecer acaba? Yarin doktora kontrole gidebilirim. Uzerine oturma dedi ama emzirirken mecbur oturuyorum. Normal dogum yapanlar sizdw durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…