Sut gaz yapar canim cig sebze meyve bile yapiyor ben yogurt sut ayrani kestim rahatladim birde rezene kimyon super oldu. Doktorda gaz icin damla verdi bugun basladik onada bebek icin.Canim bi alıp baslayamadım 2gundur iyi sancisi pek olmuyor sut iciyordum onu kestim omu yapiyordu acaba
Kiz ozurluk bisi mi var,ask olsun,kiyamam sana.Sen soyle bilelim.Idrar olayina dikkat edeyim iyi oldu dedigin.Bir sekilde disari atmak lazim demek ki.Canim ben atamamisim narkozu bana demediler ki tuvalete git idrarla atacaksin diye. Ben tuvalete ciktikca rahatladim ustelik sezeryan sirasinda hic bir sorun yasamadim ki oda belden katater taktilar bana hissetmedim bile zaten önemli olanda sezeryan degil mi sonrasi her turlu hallediliyor.
Özür dilerim korkuttuysam ama inanki bünye meselesi ben kusamadim idrarada cikamayinca kötü oldum.
Allah seni napmasınBen de alt acma videosu izleyip duruyorum :)Aldim oyuncagi altini acip kapatiyorum.Alistirma :)
Kız onun zaten sezaryen Ağrı'sı çekmesi immmkaaannsızz epidural oldu çünkü belinde katater varKiz ozurluk bisi mi var,ask olsun,kiyamam sana.Sen soyle bilelim.Idrar olayina dikkat edeyim iyi oldu dedigin.Bir sekilde disari atmak lazim demek ki.
Dogru canım bizimkide rahatladi demekki onun etkisi varmis kimyon rezene alicam bemde gidince gaz damlasida istiyim doktordanSut gaz yapar canim cig sebze meyve bile yapiyor ben yogurt sut ayrani kestim rahatladim birde rezene kimyon super oldu. Doktorda gaz icin damla verdi bugun basladik onada bebek icin.
Ancak hastaneye gidersem hemşireler ulaşıyor doktoruma numarası yok bende hareketleri takip ediyorum ya ondan içim rahat sanki biraz da tırstım mı ben de anlamadım ayağım hiçbiseye gitmiyor öyle kasılma tutup hareket takibi yapıyorum
Ben de alt acma videosu izleyip duruyorum :)Aldim oyuncagi altini acip kapatiyorum.Alistirma :)
Doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum bayanlar. Bekleyenlere de hayırlı kavuşmalar diliyorum. Ben de doğum yaptım çok şükür. Rabbime şükürler olsun.
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallahGenelden memnun kaldım çabuk ayıldım gerçi uyandığımda ağlıyodum :) ama öncesinde de hiç panik yapmadım ekip çok iyi güle oynaya hazırladılar ne sonda takıldı ne başka bi işlem girdiğim gibi hızlıca halledip iyi uykular dediler tabi ameliyat sonrası biraz ağrılı ama ağrı kesici yapılana kadar katlanıyosun sana da hayırlı dogumlar inşallah :)
Ay sonuna kadar nasil sabredecegim bilmiyorum. Esime dedim ne anami ne anani istiyorum evde. Cocugumuza bakici yutariz napalim dedim. Guvenilir biri bulamamaknkorkutuyor bizi. Neler goruyoruz dinliuoruz. Insanlarda vicdan kalmamis. Her seyi batiyor lohusaliktan diyorum ama esime de batiyor. Gorumce oglunun dogum gununu burda uapacak. Yapsin sorun yokcpastasini her seyini yaptiririz. Kv adidastan esofman takimi al dogum gunu hediyesi demos. Ben buyuyunce giyemeyecek diye kendi cocuhuma dogru duzgun kiyafet almadim. Esim kac para onlar haberin var mi demis. Birkac sefer diye o kadar para veremem demis. Kendi esine aldiramadiklarini benim eaimden bekliyorlar. Bize kendinize vok harcamayin diyip duruyor ama onlara olunca sorun yok. Ben kazaniyorum elbet kendim harcayacagim. Bak yine aglayasim geldiİlk okuduğumda görümcenin yeni doğum yapacağını ve sağlık sorunlarından dolayı emziremeyeceğini falan düşünmüştüm ama yine de herşeyi bir tek senmi düşünüyorsun sanki bu kız öyle bir durumda yardımcı olmayacak dedim kv ne kızdım
Ama koskocaman 1 yaşındaki çocuğa yeni doğmuş bebenin rızkını alıp içirmek nasıl bir manyaklık ya kız gerçekten çok sabırlıymışın hemde yeni doğmuş bebenin sütünde kolostrumunda onu tüm hastalıklardan koruyacak antikor var benim oğlumda ilk 4 ay emdi sonra göğsümü almadı bende senin gibi baştan dolaba attığım sütlerle 5.ayı bitirdim senin kv bu torunun ne kadar emeceğini nerden biliyormuş bu konuda lafını sakın esirgeme ve sütü falan da verme o gitsin inekten içsin
Hayirli omurlu olsun canim. Allah anali babali biyutmeyi nasip etsin. Dogumun nasil oldu?Merhaba herkezeeeeeeee... Dün dogurdum..
Çok şukur evdeyiz artık
Merhaba herkezeeeeeeee... Dün dogurdum..
Çok şukur evdeyiz artık
Gozunaydin canim..hayirli ugurlu olsunMerhaba herkezeeeeeeee... Dün dogurdum..
Çok şukur evdeyiz artık
Tesekkurler.. Darisi basina insallahDoğum yapan tüm Temmuz annelerine hayırlı olsun.
Sezaryen olan annelere birsey sormak istiyorum..ameliyathane sedyesinde basiniz yukseltiliyormu yatarken?? Ben suan evde 2yastikla yatmama ragmen nefesim daraliyor..ve hic kafam dümdüz yatamam....durdukca aklima tuhaf sorular geliyor
Sagol canim ..o zaman soylemem gerekecekÇok zorlanırsan söylersin canım. Ama evet dümdüz yatırılıyor.
Dog
Hayirli omurlu olsun canim. Allah anali babali biyutmeyi nasip etsin. Dogumun nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?