2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz ozurluk bisi mi var,ask olsun,kiyamam sana.Sen soyle bilelim.Idrar olayina dikkat edeyim iyi oldu dedigin.Bir sekilde disari atmak lazim demek ki.
aynen canim gaz çiş onemliymis :))
Bana soyleselerdi boyle olmazdim birde tuvaletim gelince o uyusuklukla anlamiyorsun yoksa sıkısır giderdim atardim.

Sezaryen olan annelere birsey sormak istiyorum..ameliyathane sedyesinde basiniz yukseltiliyormu yatarken?? Ben suan evde 2yastikla yatmama ragmen nefesim daraliyor..ve hic kafam dümdüz yatamam....durdukca aklima tuhaf sorular geliyor
Benin kafamin altinda yumusak bisi vardi :) Şu su torbalari varya ondandi ama hic rahatsiz olmadim bende duz yatamam normalde ama bebise kavusma hayaliyle hersey iyi geliyor.
Doktorda acti muzigi beni keserken bende habire dua ediyorum muzik eşliginde :)) Ayy hemen gecti gitti o gunler yahu

Kizlar bisi sorucam dogum sancisi mi bilemedim sizlere sorayim dedim 10-12dakika arayla 3seferdir rahmime sanci giriyo kramp gibi ama sadece bebesin kapisinda oluyo :) her sancida yani krampta 5-10sn suruyo sanki yardim edin litfen

Ben niye her seyden bu kaıar sikayet eder oldum. Memnuniyetsizim. Kv Allah razi olsun bugun tatli istedim hemen utuleri birakti yapti. Temizlik utu yemek nulasik her seyi yapiyor sagolsun. Arada bende yardimci olmaya calisiyorum. Bebekle ilgilenirkende yardimci oluyor yanimda yatiyor. Ama bana bazi seyler batiyor. He3 tesekkur ediyorum hem kiziyorum ama icinden. Bugun evin duzenini degistirdi. Yemek masasiyla koltuklarin. Kizdim icimden. Esime gittikten sonra hemen eski haline getirecegiz dedim. Sut mevzu oldu sonra. Bana sormadan gorumceme buzluga atiyorum gelince icirirsin dedi. Elbise dolabimin duzenini degistirdi. Beisin kiyafetlerini kendime gore dizmistim geldi onlari degistirdi aradigimi bulamiyorum ve agliyorum.

Ya aslinda cok haklisin canim benim ama soyle dusun bence yani ben oyle yapiyorum oncelikle kv sana yardim ediyo diye evinde tum haklara sahip oldugu anlamina gelmez ama diyelimki butun bu sana dokunan seyleri senin kendi annen yapsaydi napardin mesela annen koltuklarini camasirlarinin yerini ve bebeginin sutunu bu sekilde yapsan tepki nasil olurdu ama gercekci ol hani hakli cikmak icin onada kizardim deme :) kendi basina dusun bakalim napardin ona gore davran sut disinda hersey halledilebilir ama sutu sorsa cok iyi olur tabiki sormadan oyle demesi cok sacma olmus oteki islerde ben olsam kv min kalbini kirmadan gittikten sonra eski haline getirirm sorun yapmam mesela benimki banyoyu temizlerdi bana geldiginde ben okula giderdim benimde en tiksindigim sey islak pecetedir sabunlugun altina pecete koyuyordu hani suyunu ceksin diye islak sinir olurdum bende bi kac sefer attim ucuncuye koymadi bidaha hani onunla veya esinle tartisma yuzgoz olma bence gidince duzeltirsin ama sut isini konus bence fikrini soylemelisin

Sezeryan sonrasi wcye cikamadim hala 5 gun oldu evde lavman var yapsam mi bi zarari olur mu ki dikislere

Kızlar kızım göğsümü tuttu tekini nasıl mutlu oldum iki kere emdi beni bugun .. diğerini tutturamadım olsun birini aldı ya.. inş bırakmaz devam eder..
Bana bebeğe gaz yapmayacak ne yiyip içilmemesi gerek söylermisiniz .. bu konuda tecrubesizim

Yerinizde olsam o yanimda iken süt falan sağıp koymam. Sütüm kendi çocuğuma göre 2 ay sonra böyle bol olacağı ne malum.

Geri kalan diğer şeyleri boşver o gittikten sonra hepsini tekrar değiştir olsun bitsin

Sen de hayırla kavuş kucaklaş bebeğinle

Bende aynısını anneme karşı hissediyorum:) öff çok zor allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu sadece

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Mesela gaz yapıyor diye süt yoğurt yiyemeyeceksek kalsiyumu nerden alıcaz. Dişlerim zayıflar ağrı yapar diye korkuyorum.

Wc çıkmadan hastaneden nasıl çıktınız:) gelip gidip onu sordu hemşireler gaz ve büyük wc çıkılmışsa tamam sayılıor

İkisini de sordular ama gaz cıkıyorsa tamam dediler. Doktorum da taburcu olurken sordu, yok dedim. Olsun birkaç günümüz daha var dedi. Hatta kireçli su gibi bişe içirdiler ama yok. Gerçi ben normalde de çok sık çıkmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…