- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Bana bulgur çiğ sebze salata tarzı daha çok süt yoğurt baharat kahve dokunuyor
Hayirli olsun canim
Sorma varya her açışta önce üflüyoruz işemesin yüzümüze de varsa yapsın diye pipisi dikiliyor zaten sünnetli :) bekle beklr yok tam temizliyoruz kapatacaz ok gibi suratımıza işiyor heryer batıyor:) haydii bir daha kiyafet değiştirmek zorunda kalıyoruz o bişey değilde ağlıyor üstünü değiştirirkenAnladım canım. Benim doktor daha ilk günden numarasını verdiği için bende bol bol aradığım için öyle demiştim. Hareketleri varsa tabii bu güzel bir şey. Hayırlısı bakalım.. heyecanlandım sanırım ben :)
Ayyy canım yaa test yapıyorsun desene :) ama oyuncaktaki gibi olmuyor gerçeği :) erkekse altını açtığın gibi yüzünde çiş bulabiliyorsun meselabenim yeğen kız olmasına rağmen altını açarken ben bi kaka yaptı batmadık yerim ve odada batmadık yer kalmadı asıl bunlara hazırlıklı ol sen oyuncak bebeği aç kapa kolay tabii daha çiş kaka görmedin sen
Duphalac iç cnm bende yapamıyorum normal canım acıyor doktor bunu verdi hastanede kalırkende verdiler sormadan direkt zaten bu ilaç sayesinde çıkmıştımİkisini de sordular ama gaz cıkıyorsa tamam dediler. Doktorum da taburcu olurken sordu, yok dedim. Olsun birkaç günümüz daha var dedi. Hatta kireçli su gibi bişe içirdiler ama yok. Gerçi ben normalde de çok sık çıkmam.
Bana da gaz ciktimi dedi evet dedim tamam dedi :) Ama eve geldikten sonraki gun buyuk tuvaletime ciktim sonra kotu oldu benim.Wc çıkmadan hastaneden nasıl çıktınız:) gelip gidip onu sordu hemşireler gaz ve büyük wc çıkılmışsa tamam sayılıor
Hayırlısı olsun canım darîsı bizim basimiza..selam kızlar dün 1 buçukta kucağıma aldım kızımı kalp atışı hala hızlıydı spınal karar verildi ve kavuştuk Allah herkese nasip etsin inşallah hala şoktayım benim mi acaba diye şöyle bakıyorum ama eminim çünkü bana benziyor
İnşallah tez vakitte gelsin yanina canim üzme kendiniIyi geceler annisler.uzun suredir bakmadim buraya.biraz bunalima girdim ama çıktım sonra.52 gündür anneyim ama bebeksizim.Ben bi yandan üzülürken. Surekli bebek nasil ne zaman çıkacak ne zaman görücez diye sorulunca gerilmeye basladim artik. Benim minik cinarim buyudu baya bu arada 40 cm den 46 ciktik premature bez kullanırken 1 numaraya terfi ettik 1300 gr dohmustuk 2100 olduk ki arada cok kilo aldi verdi bildigin bebek oldu artik gözüme kuvezde buyuk gelmeye başladıçok şükür solunum cihazlarindan kurtulduk 3 gündür kuvez ici oksijen aliyor biberonla anne sutu aliyor biberonla emmeye alisinca. Emzirmeye cagircaklar sonrada insallah evine gelicek iki gunde bir gidiyorum yanina.gitmedigim gunde telefonla arama saatimiz arayip bilgi aliyorumbizden böyle
Ya senin daha iki haftan var erken almiyor mu doktor?Allah kolaylık versin cnm yaa. Pes etme sakn ne olursa olsn. Acısada kanasada tutamasada emzir.. bnm göğüs uçlarıda içerde. Ancak oynadığmda fln belirginleşiyor. Pompa bile almadm grek duyarsam eşim hmen alacakmş göğüs ucumu çıkartmak için
Allah anali babali buyutsun nasil oldu dogumun musait olunca bahseder misin iyiyse tabi :)Merhaba herkezeeeeeeee... Dün dogurdum..
Çok şukur evdeyiz artık
Benimde var kaşınti ama dıştan. İçtenmi yırtılıyo derin acabaKizlarr gecmiyor karnimin icindeki kaşıntı...
Tecrübesizlik napcan :)Allah seni napmasın
Insallah canım.Ben de moralim i yuksek tutmaya çalışıyorum pozitif bi insanım dir ama surekli ayni seyler ayni cevaplar yormya basladi beniİnşallah tez vakitte gelsin yanina canim üzme kendini
allah razı olsun canım Allah bi avazda kucağınıza almayı nasip etsinHayırlısı olsun canım darîsı bizim basimiza..
Napayım alt açtıktan sonra duşa girerim artık :) Halıları toplayayım,koltuklara da örtü atayım bari :)Anladım canım. Benim doktor daha ilk günden numarasını verdiği için bende bol bol aradığım için öyle demiştim. Hareketleri varsa tabii bu güzel bir şey. Hayırlısı bakalım.. heyecanlandım sanırım ben :)
Ayyy canım yaa test yapıyorsun desene :) ama oyuncaktaki gibi olmuyor gerçeği :) erkekse altını açtığın gibi yüzünde çiş bulabiliyorsun meselabenim yeğen kız olmasına rağmen altını açarken ben bi kaka yaptı batmadık yerim ve odada batmadık yer kalmadı asıl bunlara hazırlıklı ol sen oyuncak bebeği aç kapa kolay tabii daha çiş kaka görmedin sen
Cnm gelişimi iyi ddi doktr. 1 hafta önden gidiyor ztn oğluşum.. bi sakınca görmediYa senin daha iki haftan var erken almiyor mu doktor?
Allah anali babali buyutsun nasil oldu dogumun musait olunca bahseder misin iyiyse tabi :)
Çok durgunum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?