2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma varya her açışta önce üflüyoruz işemesin yüzümüze de varsa yapsın diye pipisi dikiliyor zaten sünnetli :) bekle beklr yok tam temizliyoruz kapatacaz ok gibi suratımıza işiyor heryer batıyor:) haydii bir daha kiyafet değiştirmek zorunda kalıyoruz o bişey değilde ağlıyor üstünü değiştirirken

Duphalac iç cnm bende yapamıyorum normal canım acıyor doktor bunu verdi hastanede kalırkende verdiler sormadan direkt zaten bu ilaç sayesinde çıkmıştım

Wc çıkmadan hastaneden nasıl çıktınız:) gelip gidip onu sordu hemşireler gaz ve büyük wc çıkılmışsa tamam sayılıor
Bana da gaz ciktimi dedi evet dedim tamam dedi :) Ama eve geldikten sonraki gun buyuk tuvaletime ciktim sonra kotu oldu benim.
Kuru Kayisiyi suya koyun geceden sabah kayisiyi yiyip ustune suyunuda icin cok faydasini gordum ben new mother lavmani doktoruna msj at yap derse yap ne olur ne olmaz

Kizlarr gecmiyor karnimin icindeki kaşıntı...

Hayırlısı olsun canım darîsı bizim basimiza..

Iyi geceler annisler.uzun suredir bakmadim buraya.biraz bunalima girdim ama çıktım sonra.52 gündür anneyim ama bebeksizim.Ben bi yandan üzülürken. Surekli bebek nasil ne zaman çıkacak ne zaman görücez diye sorulunca gerilmeye basladim artik. Benim minik cinarim buyudu baya bu arada 40 cm den 46 ciktik premature bez kullanırken 1 numaraya terfi ettik 1300 gr dohmustuk 2100 olduk ki arada cok kilo aldi verdi bildigin bebek oldu artik gözüme kuvezde buyuk gelmeye başladıçok şükür solunum cihazlarindan kurtulduk 3 gündür kuvez ici oksijen aliyor biberonla anne sutu aliyor biberonla emmeye alisinca. Emzirmeye cagircaklar sonrada insallah evine gelicek iki gunde bir gidiyorum yanina.gitmedigim gunde telefonla arama saatimiz arayip bilgi aliyorumbizden böyle

İnşallah tez vakitte gelsin yanina canim üzme kendini

Ya senin daha iki haftan var erken almiyor mu doktor?
Merhaba herkezeeeeeeee... Dün dogurdum..
Çok şukur evdeyiz artık
Allah anali babali buyutsun nasil oldu dogumun musait olunca bahseder misin iyiyse tabi :)

kızlar yarın sabah 6 ya kadae büyük andest yapamazsam lavman yapılacak nasıl cıkabilirim ya

Napayım alt açtıktan sonra duşa girerim artık :) Halıları toplayayım,koltuklara da örtü atayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…