- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Valla en iyisi normal doğuracaksın,böyle olduğunu bilsem baştan kendimi hazırlardım.Kız onun zaten sezaryen Ağrı'sı çekmesi immmkaaannsızz epidural oldu çünkü belinde katater var
Gaz ve narkoz sıkıştırdı onu :) bende afedersin büyük tuvaletimle atmıştım onu
Annem çikolatalı kek yiyince çıktığını söylemişti tabi bünyeye gore degisir bu :) bende kayisi suyu ictim üç gün wcden cikamadimkızlar yarın sabah 6 ya kadae büyük andest yapamazsam lavman yapılacak nasıl cıkabilirim ya
Her iki doğumunda acısı sancısı ve riskleri var bence fark yok aslında, hayirlisi olsun hepimiz icin en kolau sekilde gecirelim bebislere kavusalimValla en iyisi normal doğuracaksın,böyle olduğunu bilsem baştan kendimi hazırlardım.
dIsa bakiyorum bi sikinyi gozukmuo iki gundur hic durmaz mi yaa.icte sanki bi ciban cikar tatli tatli kasinir ya oyle uste kasimamak icin zor tutuyrum..Benimde var kaşınti ama dıştan. İçtenmi yırtılıyo derin acaba
İyi sabrediyorsun bence...Ben niye her seyden bu kaıar sikayet eder oldum. Memnuniyetsizim. Kv Allah razi olsun bugun tatli istedim hemen utuleri birakti yapti. Temizlik utu yemek nulasik her seyi yapiyor sagolsun. Arada bende yardimci olmaya calisiyorum. Bebekle ilgilenirkende yardimci oluyor yanimda yatiyor. Ama bana bazi seyler batiyor. He3 tesekkur ediyorum hem kiziyorum ama icinden. Bugun evin duzenini degistirdi. Yemek masasiyla koltuklarin. Kizdim icimden. Esime gittikten sonra hemen eski haline getirecegiz dedim. Sut mevzu oldu sonra. Bana sormadan gorumceme buzluga atiyorum gelince icirirsin dedi. Elbise dolabimin duzenini degistirdi. Beisin kiyafetlerini kendime gore dizmistim geldi onlari degistirdi aradigimi bulamiyorum ve agliyorum.
Gözünaydın,sağlıkla büyüt bebişini :)selam kızlar dün 1 buçukta kucağıma aldım kızımı kalp atışı hala hızlıydı spınal karar verildi ve kavuştuk Allah herkese nasip etsin inşallah hala şoktayım benim mi acaba diye şöyle bakıyorum ama eminim çünkü bana benziyor
Benim annem bir ay kaldi temizlik yemek bulasik islerini yapti ama duzenime hic karismadi. Mesela camasirlari yikadi yerlestirmem icin katlayip kenara koydu. Cunku duzenime karisilmasini istemedigimi bilir. Onlarla yasarkende karismazdi cunku. Esim sagolsun beni hakli goruyor. Her seye tamam haklisin diyor. Benim istemeyecegimi soyluyor ama kv hic dinlemiyor. Hende bir sey demiyorum. Eline saglik tesekkur ederim diyorum hosuma godenlere digerlerine ses cikarmiyorumYa aslinda cok haklisin canim benim ama soyle dusun bence yani ben oyle yapiyorum oncelikle kv sana yardim ediyo diye evinde tum haklara sahip oldugu anlamina gelmez ama diyelimki butun bu sana dokunan seyleri senin kendi annen yapsaydi napardin mesela annen koltuklarini camasirlarinin yerini ve bebeginin sutunu bu sekilde yapsan tepki nasil olurdu ama gercekci ol hani hakli cikmak icin onada kizardim deme :) kendi basina dusun bakalim napardin ona gore davran sut disinda hersey halledilebilir ama sutu sorsa cok iyi olur tabiki sormadan oyle demesi cok sacma olmus oteki islerde ben olsam kv min kalbini kirmadan gittikten sonra eski haline getirirm sorun yapmam mesela benimki banyoyu temizlerdi bana geldiginde ben okula giderdim benimde en tiksindigim sey islak pecetedir sabunlugun altina pecete koyuyordu hani suyunu ceksin diye islak sinir olurdum bende bi kac sefer attim ucuncuye koymadi bidaha hani onunla veya esinle tartisma yuzgoz olma bence gidince duzeltirsin ama sut isini konus bence fikrini soylemelisin
Kuzum aslinda haklisin ama yasli kadin gormezden gel ne esinle yuzgoz ol nede kendini uzBenim annem bir ay kaldi temizlik yemek bulasik islerini yapti ama duzenime hic karismadi. Mesela camasirlari yikadi yerlestirmem icin katlayip kenara koydu. Cunku duzenime karisilmasini istemedigimi bilir. Onlarla yasarkende karismazdi cunku. Esim sagolsun beni hakli goruyor. Her seye tamam haklisin diyor. Benim istemeyecegimi soyluyor ama kv hic dinlemiyor. Hende bir sey demiyorum. Eline saglik tesekkur ederim diyorum hosuma godenlere digerlerine ses cikarmiyorum
Doktor ne diyor ne kadar bekliceksiniz canim
Canım bu durumda bence ihtiyacı yok gibi geldi ama bilmiyorum içinden nasıl geliyorsa onu yap sen söylemek istemiyorsan da eşine duygularını söyle o konuşsun3 ay emmis simdi yasina girecek
Amin canım Allah razı olsun Cümlemiz sağlıkla kavuşup kucaklaşalım yavrularımızlaSen de hayırla kavuş kucaklaş bebeğinle
Sezeryan sonrasi wcye cikamadim hala 5 gun oldu evde lavman var yapsam mi bi zarari olur mu ki dikislere
Canlarım sezaryen sonrası büyük abdest çıkışı olmazsa bir süre sonra dikiş yerleriniz çok acır ve içinizde doluluk hissettiğinizden yemek de yiyemezsiniz çok halsiz kalırsınız.Doktora danışma imkanınız varsa danışınBen de henuz yapamadım ya çok önemli mi ki? Perşembe sezeryan oldum bugun 4.günüm
Böyle yada benzer şeyler çoğu ailede oluyor canım üzme sen kendini, bebişini ve kendini düşün, insanlar niye böyle düşüncesiz anlayamıyorum Allah sabır ve kolaylık versin canımAy sonuna kadar nasil sabredecegim bilmiyorum. Esime dedim ne anami ne anani istiyorum evde. Cocugumuza bakici yutariz napalim dedim. Guvenilir biri bulamamaknkorkutuyor bizi. Neler goruyoruz dinliuoruz. Insanlarda vicdan kalmamis. Her seyi batiyor lohusaliktan diyorum ama esime de batiyor. Gorumce oglunun dogum gununu burda uapacak. Yapsin sorun yokcpastasini her seyini yaptiririz. Kv adidastan esofman takimi al dogum gunu hediyesi demos. Ben buyuyunce giyemeyecek diye kendi cocuhuma dogru duzgun kiyafet almadim. Esim kac para onlar haberin var mi demis. Birkac sefer diye o kadar para veremem demis. Kendi esine aldiramadiklarini benim eaimden bekliyorlar. Bize kendinize vok harcamayin diyip duruyor ama onlara olunca sorun yok. Ben kazaniyorum elbet kendim harcayacagim. Bak yine aglayasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?