2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

400 sayfa birikmiş okuyamadım hepsini, bebegini kucagina alıp aramıza katılanları tebrik ediyorum. Rabbim anali babali saglikla buyutsun insAllah. Darisi sabirla bekleyenlerimize :) coğumuz gitti azimiz kaldı sanırım...
Benim prematurem saka maka 2 aylik oldu. Doktorun verdiği tarihe göre ise 2 günlük :) Büyüyor paşam 4 kilo oldu neredeyse. Sürekli kucak istiyor, gaz olayı azaldı bayagi, sıkmıyor kendini eskisi gibi. Uykusuz geceler dışında herşey yolunda şükür. Abileri gibi buda emzik almıyor. Çokta ısrar etmiyorum aslında. Okullarda kapandı artık evdeyiz, bakalim bu yazı nasıl geçireceğiz.

Vallah anlamadim
Benimde var kaşınti ama dıştan. İçtenmi yırtılıyo derin acaba
dIsa bakiyorum bi sikinyi gozukmuo iki gundur hic durmaz mi yaa.icte sanki bi ciban cikar tatli tatli kasinir ya oyle uste kasimamak icin zor tutuyrum..

İyi sabrediyorsun bence...

Gözünaydın,sağlıkla büyüt bebişini :)

Benim annem bir ay kaldi temizlik yemek bulasik islerini yapti ama duzenime hic karismadi. Mesela camasirlari yikadi yerlestirmem icin katlayip kenara koydu. Cunku duzenime karisilmasini istemedigimi bilir. Onlarla yasarkende karismazdi cunku. Esim sagolsun beni hakli goruyor. Her seye tamam haklisin diyor. Benim istemeyecegimi soyluyor ama kv hic dinlemiyor. Hende bir sey demiyorum. Eline saglik tesekkur ederim diyorum hosuma godenlere digerlerine ses cikarmiyorum

Hangi renk

Eklentiler

• 276086896-r-775523-0_min.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 32
Kuzum aslinda haklisin ama yasli kadin gormezden gel ne esinle yuzgoz ol nede kendini uz

Bir doğuramayan da ben varım. Sıkıldım artık, nemli sıcak buralar. Kaburgalarım kırılacak diye korkuyorum ağrıyor. Türk doktorların hesabına göre bizim doğum tarihi 13 temmuz. Onu geçtim buradaki doktorlar birkaç güne gelir dediklerinde artık cinlerim tepeme çıkıyor. Haziran'dan beri aynı laf. İşi ticarete döküyorlar biraz, risk almıyorlar ama bizimkilerin tıp bilgisi daha iyi bence. Bana 10 dakika nasılsın ,hoş geldin beş gittin diyeceğine aç bir Usg ye bak neler oluyor içerde.... Aaaa çok doldum bu akşam!

Sezeryan sonrasi wcye cikamadim hala 5 gun oldu evde lavman var yapsam mi bi zarari olur mu ki dikislere

Ben de henuz yapamadım ya çok önemli mi ki? Perşembe sezeryan oldum bugun 4.günüm
Canlarım sezaryen sonrası büyük abdest çıkışı olmazsa bir süre sonra dikiş yerleriniz çok acır ve içinizde doluluk hissettiğinizden yemek de yiyemezsiniz çok halsiz kalırsınız.Doktora danışma imkanınız varsa danışın
Benim bildiğim Duphalac içebilirsiniz o da fayda etmezse lavman yapabilirsiniz

Böyle yada benzer şeyler çoğu ailede oluyor canım üzme sen kendini, bebişini ve kendini düşün, insanlar niye böyle düşüncesiz anlayamıyorum Allah sabır ve kolaylık versin canım

Kızlar ben çarşamba doğum yaptım sezeryanla, cuma çıktım, gaz çıkaramadım hastanede, dr . karnın yumuşak uyurken cikarmissindir dedi, eğer p.tesiye kadar büyük tuv.ciksmazsan lavman veriyim dedi, ismini yazdı, ben kayısı filan yedim, dün çıktım tuvalete çok şükür. .Kızlar yarın bebeğimi görmeye ve dr.dan bilgi almaya gitcez, tahlilleri filan yapılacaktı, nolur ipegime dua edin de güzel haberler alalım. Gözyaşlarım dinsin..Ben izmitteyim kızım istanbulda, arka koltukta ayaklarımı uzatıp gidicem, çok şişti ayaklarım 2 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…