Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne güzel Rabbim gönlüne göre doğum verdi darısı başıma inşallahMerhaba herkezeeeeeeee... Dün dogurdum..
Çok şukur evdeyiz artık
Aynen hastaneden nasil birakiyorlarko banada surekli sordular cikmayinca bir fitil attilat yarim saat cikmadan yuru dediler allahim 5dk dan sonra zor durdum nerdeyse altima edicektim yarim saat yurudum ve hemen wc ye kostum onun sayesinde hem gaz attim hem buyuk tuvaletimi yaptimWc çıkmadan hastaneden nasıl çıktınız:) gelip gidip onu sordu hemşireler gaz ve büyük wc çıkılmışsa tamam sayılıor
Hayirli olsun canimselam kızlar dün 1 buçukta kucağıma aldım kızımı kalp atışı hala hızlıydı spınal karar verildi ve kavuştuk Allah herkese nasip etsin inşallah hala şoktayım benim mi acaba diye şöyle bakıyorum ama eminim çünkü bana benziyor
Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah dua ediyorum canım inşallah güzel haberlerini al bizlerede verKızlar ben çarşamba doğum yaptım sezeryanla, cuma çıktım, gaz çıkaramadım hastanede, dr . karnın yumuşak uyurken cikarmissindir dedi, eğer p.tesiye kadar büyük tuv.ciksmazsan lavman veriyim dedi, ismini yazdı, ben kayısı filan yedim, dün çıktım tuvalete çok şükür. .Kızlar yarın bebeğimi görmeye ve dr.dan bilgi almaya gitcez, tahlilleri filan yapılacaktı, nolur ipegime dua edin de güzel haberler alalım. Gözyaşlarım dinsin..Ben izmitteyim kızım istanbulda, arka koltukta ayaklarımı uzatıp gidicem, çok şişti ayaklarım 2 gündür.
Insallah yarin cok guzel haberler alirsin yavrundan canim tez zamanda alir evinize gidersinizKızlar ben çarşamba doğum yaptım sezeryanla, cuma çıktım, gaz çıkaramadım hastanede, dr . karnın yumuşak uyurken cikarmissindir dedi, eğer p.tesiye kadar büyük tuv.ciksmazsan lavman veriyim dedi, ismini yazdı, ben kayısı filan yedim, dün çıktım tuvalete çok şükür. .Kızlar yarın bebeğimi görmeye ve dr.dan bilgi almaya gitcez, tahlilleri filan yapılacaktı, nolur ipegime dua edin de güzel haberler alalım. Gözyaşlarım dinsin..Ben izmitteyim kızım istanbulda, arka koltukta ayaklarımı uzatıp gidicem, çok şişti ayaklarım 2 gündür.
Ya bu nasıl bir zihniyet ben gerçekten çözemiyorum görümcen kv nin öz kızıda senin kocan üvey mi? Hadi sen el kızısın ama kendi çocukları arasında adaleti sağlasın en azından ya Allah sabır versin ama kocanın da farkında olması güzelAy sonuna kadar nasil sabredecegim bilmiyorum. Esime dedim ne anami ne anani istiyorum evde. Cocugumuza bakici yutariz napalim dedim. Guvenilir biri bulamamaknkorkutuyor bizi. Neler goruyoruz dinliuoruz. Insanlarda vicdan kalmamis. Her seyi batiyor lohusaliktan diyorum ama esime de batiyor. Gorumce oglunun dogum gununu burda uapacak. Yapsin sorun yokcpastasini her seyini yaptiririz. Kv adidastan esofman takimi al dogum gunu hediyesi demos. Ben buyuyunce giyemeyecek diye kendi cocuhuma dogru duzgun kiyafet almadim. Esim kac para onlar haberin var mi demis. Birkac sefer diye o kadar para veremem demis. Kendi esine aldiramadiklarini benim eaimden bekliyorlar. Bize kendinize vok harcamayin diyip duruyor ama onlara olunca sorun yok. Ben kazaniyorum elbet kendim harcayacagim. Bak yine aglayasim geldi
Yok valla canım çok sabırlıymışsın senin kv sana bakmaya veya yardıma gelmemiş senin doğumunu fırsat bilip oğlunun evinde kendi düzenini kurmaya gelmiş o düzen işi o gidince eskiye döner de kuzunun sütlerine sahip çık görümcende anne öyle şey olur mu falan demedi mi yaBen niye her seyden bu kaıar sikayet eder oldum. Memnuniyetsizim. Kv Allah razi olsun bugun tatli istedim hemen utuleri birakti yapti. Temizlik utu yemek nulasik her seyi yapiyor sagolsun. Arada bende yardimci olmaya calisiyorum. Bebekle ilgilenirkende yardimci oluyor yanimda yatiyor. Ama bana bazi seyler batiyor. He3 tesekkur ediyorum hem kiziyorum ama icinden. Bugun evin duzenini degistirdi. Yemek masasiyla koltuklarin. Kizdim icimden. Esime gittikten sonra hemen eski haline getirecegiz dedim. Sut mevzu oldu sonra. Bana sormadan gorumceme buzluga atiyorum gelince icirirsin dedi. Elbise dolabimin duzenini degistirdi. Beisin kiyafetlerini kendime gore dizmistim geldi onlari degistirdi aradigimi bulamiyorum ve agliyorum.
Insallah cok güzel haberler alirsiniz yavrunuza bir an önce kavusursunuz Rabbim Safii ismiyle sifa versin insallah dualarimz sizinle bizleri de haberdar edin Allah a emanet olunKızlar ben çarşamba doğum yaptım sezeryanla, cuma çıktım, gaz çıkaramadım hastanede, dr . karnın yumuşak uyurken cikarmissindir dedi, eğer p.tesiye kadar büyük tuv.ciksmazsan lavman veriyim dedi, ismini yazdı, ben kayısı filan yedim, dün çıktım tuvalete çok şükür. .Kızlar yarın bebeğimi görmeye ve dr.dan bilgi almaya gitcez, tahlilleri filan yapılacaktı, nolur ipegime dua edin de güzel haberler alalım. Gözyaşlarım dinsin..Ben izmitteyim kızım istanbulda, arka koltukta ayaklarımı uzatıp gidicem, çok şişti ayaklarım 2 gündür.
Maşallah minik Çınar a Rabbim bu günlerinizi tez vakitte unuttursun evinizde sağlık huzur mutlulukla bebeğini büyüt inşallah canım seninde sınavın buymuş dua et bizde size dua ediyoruz Rabbim kabul etsinIyi geceler annisler.uzun suredir bakmadim buraya.biraz bunalima girdim ama çıktım sonra.52 gündür anneyim ama bebeksizim.Ben bi yandan üzülürken. Surekli bebek nasil ne zaman çıkacak ne zaman görücez diye sorulunca gerilmeye basladim artik. Benim minik cinarim buyudu baya bu arada 40 cm den 46 ciktik premature bez kullanırken 1 numaraya terfi ettik 1300 gr dohmustuk 2100 olduk ki arada cok kilo aldi verdi bildigin bebek oldu artik gözüme kuvezde buyuk gelmeye başladıçok şükür solunum cihazlarindan kurtulduk 3 gündür kuvez ici oksijen aliyor biberonla anne sutu aliyor biberonla emmeye alisinca. Emzirmeye cagircaklar sonrada insallah evine gelicek iki gunde bir gidiyorum yanina.gitmedigim gunde telefonla arama saatimiz arayip bilgi aliyorumbizden böyle
Hayırlı olsun senin kız senin o bebekselam kızlar dün 1 buçukta kucağıma aldım kızımı kalp atışı hala hızlıydı spınal karar verildi ve kavuştuk Allah herkese nasip etsin inşallah hala şoktayım benim mi acaba diye şöyle bakıyorum ama eminim çünkü bana benziyor
Bebeğin hayırlı olsun tez vakitte kucağına alırsın inşallah bence o tarihi sevmiş o yüzden erken gelmiş annesi aramıza hoşgeldinMerhaba temmuz anneleri normalde 15 Ağustos'ta dünya gelmesini beklediğimiz bebeğimiz sabırsızlanıp 34+ 2 haftalık 07.07.2017 dünyaya geldi , şuan küvezde... size katılmamızda bir sakınca yoktur sanırım
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin ama bebeğini de tehlikeye atma sakinVatanseverr Mel59 kızlar sizin de gözünüz aydın yavrularınıza kavuşmuşsunuz darısı hayırlısı ile bize inşallah benim yarın kontrol günü Dr muz muayene edecek ve normal.mi sezeryan mi karar verecek onun gönlü sezeryandan yana 4 kaybim olduğu için ama benim. Gönlüm de normal. Den hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin de farketmiyor artık kızımı çok özledim
O kadar çok sayfa okudum ki saatin bile yeni farkına vardım nedense benimde burnum tıkalı hapşırık falan da başladı umarım hasta olmam bide yüzumde isilik gibi döküntüler oldu sıcaklardan dedim umursamadım ama 3 haftaya yaklaştı hala geçmedi hatta yayıldı dün cildiyeye gittim meğer mantarmış hamilelikte olabilen birşey dedi sizlerdede vücudunun herhangi bir yerinde mantar olan oldu mu
Canlarım sezaryen sonrası büyük abdest çıkışı olmazsa bir süre sonra dikiş yerleriniz çok acır ve içinizde doluluk hissettiğinizden yemek de yiyemezsiniz çok halsiz kalırsınız.Doktora danışma imkanınız varsa danışın
Benim bildiğim Duphalac içebilirsiniz o da fayda etmezse lavman yapabilirsiniz
Kızlar ben çarşamba doğum yaptım sezeryanla, cuma çıktım, gaz çıkaramadım hastanede, dr . karnın yumuşak uyurken cikarmissindir dedi, eğer p.tesiye kadar büyük tuv.ciksmazsan lavman veriyim dedi, ismini yazdı, ben kayısı filan yedim, dün çıktım tuvalete çok şükür. .Kızlar yarın bebeğimi görmeye ve dr.dan bilgi almaya gitcez, tahlilleri filan yapılacaktı, nolur ipegime dua edin de güzel haberler alalım. Gözyaşlarım dinsin..Ben izmitteyim kızım istanbulda, arka koltukta ayaklarımı uzatıp gidicem, çok şişti ayaklarım 2 gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?