2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Wc çıkmadan hastaneden nasıl çıktınız:) gelip gidip onu sordu hemşireler gaz ve büyük wc çıkılmışsa tamam sayılıor
Aynen hastaneden nasil birakiyorlarko banada surekli sordular cikmayinca bir fitil attilat yarim saat cikmadan yuru dediler allahim 5dk dan sonra zor durdum nerdeyse altima edicektim yarim saat yurudum ve hemen wc ye kostum onun sayesinde hem gaz attim hem buyuk tuvaletimi yaptim

Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah dua ediyorum canım inşallah güzel haberlerini al bizlerede ver

Insallah yarin cok guzel haberler alirsin yavrundan canim tez zamanda alir evinize gidersiniz

Sea41 canım Rabbim güzel haberler duymayi nasip etsin inşallah tez zamandada evladinla evinize donersiniz bol dua moralini sakin bozma evlatciklarinin sana ihtiyacı var Rabbim beterinden korusun bize de gUzel haberler ver inşallah

Vatanseverr Mel59 kızlar sizin de gözünüz aydın yavrularınıza kavuşmuşsunuz darısı hayırlısı ile bize inşallah benim yarın kontrol günü Dr muz muayene edecek ve normal.mi sezeryan mi karar verecek onun gönlü sezeryandan yana 4 kaybim olduğu için ama benim. Gönlüm de normal. Den hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin de farketmiyor artık kızımı çok özledim

Ya bu nasıl bir zihniyet ben gerçekten çözemiyorum görümcen kv nin öz kızıda senin kocan üvey mi? Hadi sen el kızısın ama kendi çocukları arasında adaleti sağlasın en azından ya Allah sabır versin ama kocanın da farkında olması güzel

Yok valla canım çok sabırlıymışsın senin kv sana bakmaya veya yardıma gelmemiş senin doğumunu fırsat bilip oğlunun evinde kendi düzenini kurmaya gelmiş o düzen işi o gidince eskiye döner de kuzunun sütlerine sahip çık görümcende anne öyle şey olur mu falan demedi mi ya

Insallah cok güzel haberler alirsiniz yavrunuza bir an önce kavusursunuz Rabbim Safii ismiyle sifa versin insallah dualarimz sizinle bizleri de haberdar edin Allah a emanet olun

Maşallah minik Çınar a Rabbim bu günlerinizi tez vakitte unuttursun evinizde sağlık huzur mutlulukla bebeğini büyüt inşallah canım seninde sınavın buymuş dua et bizde size dua ediyoruz Rabbim kabul etsin

Merhaba temmuz anneleri normalde 15 Ağustos'ta dünya gelmesini beklediğimiz bebeğimiz sabırsızlanıp 34+ 2 haftalık 07.07.2017 dünyaya geldi , şuan küvezde... size katılmamızda bir sakınca yoktur sanırım
Bebeğin hayırlı olsun tez vakitte kucağına alırsın inşallah bence o tarihi sevmiş o yüzden erken gelmiş annesi aramıza hoşgeldin

Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin ama bebeğini de tehlikeye atma sakin

O kadar çok sayfa okudum ki saatin bile yeni farkına vardım nedense benimde burnum tıkalı hapşırık falan da başladı umarım hasta olmam bide yüzumde isilik gibi döküntüler oldu sıcaklardan dedim umursamadım ama 3 haftaya yaklaştı hala geçmedi hatta yayıldı dün cildiyeye gittim meğer mantarmış hamilelikte olabilen birşey dedi sizlerdede vücudunun herhangi bir yerinde mantar olan oldu mu

Olabilecegini duymustum dogumdan sonra geciyormus

Bugün kontrolüm var doktor dikiş üzerindeki bantı çıkaracak. Söyleyeyim bakalım ne diyecek. O kadar çok kayısı kompostosu yedim ki ona rağmen bişi yok. Rahatsızlık da vermedi ama dikişler acıyor evet. İnşallah sıkıntı olmaz

Canım inşallah güzel haberler alırsınız. İstanbulda hangi hastanede bebeğin? Benim kuzum da yoğunbakımda, inşallah iyi olur da çıkarlar kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…