Vay maşallah 2.ssvd haberi.Ama sen yurtdışındasın.Orda zaten ilk sezeryan sonrası illaki sezaryen yaptırmıyorlar diye biliyorum. Allah hayırlı uzun ömürler versin canım. Geçmiş olsun Güle güle büyüt yavrunuKızlar tek tek alintiliyamadim kızım doğdu zorlu bir sancı sonrası normal dogum ssvd oldu.kendi sancim la oldu son 1 saat suni sanci verildi bebeğin doğması için onu da ikinmaktan anlayamadım.3.235 gr 52 cm doğdu kara kizim
Rabbim sen şifa vericisin.Senden başka şifa veren yoktur.Öyle bir şifa ver ki hastalıktan eser kalmasın.Amin...Dua ettim canım yavruna.Tez zamanda iyileşsin yavrunla evinize dönün inşallahKızlar ben çarşamba doğum yaptım sezeryanla, cuma çıktım, gaz çıkaramadım hastanede, dr . karnın yumuşak uyurken cikarmissindir dedi, eğer p.tesiye kadar büyük tuv.ciksmazsan lavman veriyim dedi, ismini yazdı, ben kayısı filan yedim, dün çıktım tuvalete çok şükür. .Kızlar yarın bebeğimi görmeye ve dr.dan bilgi almaya gitcez, tahlilleri filan yapılacaktı, nolur ipegime dua edin de güzel haberler alalım. Gözyaşlarım dinsin..Ben izmitteyim kızım istanbulda, arka koltukta ayaklarımı uzatıp gidicem, çok şişti ayaklarım 2 gündür.
Bizim bu halimiz ne olacak toplam 1. 5 saat uyudum sadece zaten hamileliğim uykusuz geçti hele son zamanlar hayal gibi uyku yönünden kızım inanılmaz baskı yapıyor yatağa yatınca ve gün içinde kasilmadigi kadar kasiliuor o taş gibi sert karında beni öldürüyorRabbim sen şifa vericisin.Senden başka şifa veren yoktur.Öyle bir şifa ver ki hastalıktan eser kalmasın.Amin...Dua ettim canım yavruna.Tez zamanda iyileşsin yavrunla evinize dönün inşallah
Bizim bu halimiz ne olacak toplam 1. 5 saat uyudum sadece zaten hamileliğim uykusuz geçti hele son zamanlar hayal gibi uyku yönünden kızım inanılmaz baskı yapıyor yatağa yatınca ve gün içinde kasilmadigi kadar kasiliuor o taş gibi sert karında beni öldürüyorBAZEN 5 e doğru Ağlıyorum artık uykusuzluktan sonra uyuyorum ağlamaktan yorgun düştüğüm için
Canlarım Allah kolaylık versin hepimize.Son günlerimiz artık.Allah yardımcımız olsun.Sağ salim kavuşalım da yavrularımıza.Geçer inşallah tüm sıkıntılarYaa bu kaşınti uyutmuo
Ya çenemde çıktı 2 yerde mantar mı blmiyorm ama soyulp duruyo isilik gbi. Bariz orda bşy var bakılınca belli ediyo. Dr gitmedim sormadm da. Dudağm uçukladı bide.O kadar çok sayfa okudum ki saatin bile yeni farkına vardım nedense benimde burnum tıkalı hapşırık falan da başladı umarım hasta olmam bide yüzumde isilik gibi döküntüler oldu sıcaklardan dedim umursamadım ama 3 haftaya yaklaştı hala geçmedi hatta yayıldı dün cildiyeye gittim meğer mantarmış hamilelikte olabilen birşey dedi sizlerdede vücudunun herhangi bir yerinde mantar olan oldu mu
Allah kolaylık versin canım.Sağ salim yavrunu kucağına alırsın bol bol sütün olur emzirirsin sağlıcakla evinize dönersiniz inşallahGünaydın kızlaar. Bugün oğlumla kavuşma günümüz. 11.00 de güzel bi kahvaltı yapıp bşy yemiycekmişiz daha. Öğlen 13.30 da hastaneye yatışımz var. Akşam 6 da ameliyatt :) Dualarınıza ihtiyacım var. Hem ilk tecrübem hem panik atağımSadece bol bol dualarınıza ihtiyacm var. Kuru kayısıdan komposto hazırladm kendme. Şişeye koydm götüreceğm hastaneye. Biraz kuru incir rezene çayıda aldm :) karnımda acayip gaz var, çıkarmada sıkıntı yaşamıyorum ama umarım doğumdan snra da sıkıntı yaşamam
sweetwitch01 canım arkadaşım umarım herşey gönlünce olur şuan saatleri saymaktayız.. Allahın izniyle sağ sağlim kuzuna kavuşursun inşallah İnş bol bol sütün geliiir , ağrılarını en düşük seviyese atlatırsıın.. Bol bol gaz çıkarabilesiiin Kabız olmayasın, kolayca kalkıp yavrunla ilgilenebilesiiin
Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar dilerim, dualarımda olacaksınızAra ara tekrar girip bilgi veririm neler yapıldığına dair
Günaydın kız heyecan varmı bugün kuzun seninle inşallah Rabbim kolaylık versin yardımcın olsun o çenen yayıldı mı bide dudağında hala uçuk varsa sakın doğduğunda bebeği öpme, koklamak için bile dudağını değdirmeYa çenemde çıktı 2 yerde mantar mı blmiyorm ama soyulp duruyo isilik gbi. Bariz orda bşy var bakılınca belli ediyo. Dr gitmedim sormadm da. Dudağm uçukladı bide.
hadi hayırlısı olsun ayrıntıları yaz bi ara ssvd deyince ben daha çok heyecanlıyım ama galiba benim ssvd işi olmayacak gibi görünüyorKızlar tek tek alintiliyamadim kızım doğdu zorlu bir sancı sonrası normal dogum ssvd oldu.kendi sancim la oldu son 1 saat suni sanci verildi bebeğin doğması için onu da ikinmaktan anlayamadım.3.235 gr 52 cm doğdu kara kizim
Sorma varya her açışta önce üflüyoruz işemesin yüzümüze de varsa yapsın diye pipisi dikiliyor zaten sünnetli :) bekle beklr yok tam temizliyoruz kapatacaz ok gibi suratımıza işiyor heryer batıyor:) haydii bir daha kiyafet değiştirmek zorunda kalıyoruz o bişey değilde ağlıyor üstünü değiştirirken
selam kızlar dün 1 buçukta kucağıma aldım kızımı kalp atışı hala hızlıydı spınal karar verildi ve kavuştuk Allah herkese nasip etsin inşallah hala şoktayım benim mi acaba diye şöyle bakıyorum ama eminim çünkü bana benziyor
Amin canim.Normal doguranlar daha rahat gibi.Sezeryanda da bebis bakma sorumlulugun olmasa yatarsin iyilesir,gecer.Her iki doğumunda acısı sancısı ve riskleri var bence fark yok aslında, hayirlisi olsun hepimiz icin en kolau sekilde gecirelim bebislere kavusalim
Napayım alt açtıktan sonra duşa girerim artık :) Halıları toplayayım,koltuklara da örtü atayım bari :)
Ilık duş alınca da geçmiyor mu benim ilk hamilelikte olmuştu ama ben soluğu banyoda alıyordum hemen yatarsam uyuyordum beklersem tekrar duşa girmem gerekiyordu Rabbim şifa versin benim şimdi yüzüm çok kaşınıyor ama mantar diye yıkamayada korkuyorumYaa bu kaşınti uyutmuo
Günaydın kızlaar. Bugün oğlumla kavuşma günümüz. 11.00 de güzel bi kahvaltı yapıp bşy yemiycekmişiz daha. Öğlen 13.30 da hastaneye yatışımz var. Akşam 6 da ameliyatt :) Dualarınıza ihtiyacım var. Hem ilk tecrübem hem panik atağımSadece bol bol dualarınıza ihtiyacm var. Kuru kayısıdan komposto hazırladm kendme. Şişeye koydm götüreceğm hastaneye. Biraz kuru incir rezene çayıda aldm :) karnımda acayip gaz var, çıkarmada sıkıntı yaşamıyorum ama umarım doğumdan snra da sıkıntı yaşamam
sweetwitch01 canım arkadaşım umarım herşey gönlünce olur şuan saatleri saymaktayız.. Allahın izniyle sağ sağlim kuzuna kavuşursun inşallah İnş bol bol sütün geliiir , ağrılarını en düşük seviyese atlatırsıın.. Bol bol gaz çıkarabilesiiin Kabız olmayasın, kolayca kalkıp yavrunla ilgilenebilesiiin
Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar dilerim, dualarımda olacaksınızAra ara tekrar girip bilgi veririm neler yapıldığına dair
TrabzonM MutluHuzurluBereketli ayy çok sinirlendim kvden nereli canım merak ettim
Aynen cnm yaa bnde tam onu düşünüyodm içim gidecek ama olsnn napayımmm herşey onun içinn..Günaydın kız heyecan varmı bugün kuzun seninle inşallah Rabbim kolaylık versin yardımcın olsun o çenen yayıldı mı bide dudağında hala uçuk varsa sakın doğduğunda bebeği öpme, koklamak için bile dudağını değdirme
Amin çok sağol canımAllah kolaylık versin canım.Sağ salim yavrunu kucağına alırsın bol bol sütün olur emzirirsin sağlıcakla evinize dönersiniz inşallah
İnşallah canımmm amin. Anaaam senin vakit geldi bile yarım saate gideceksnzz. Güzel haberlerini bekliyoruuz :)Günaydın canımmm :)) ben çok açımmm susadım8de yola çıkacağız bakalım az kaldı öğle saatindr gelecek minik :)) yok beniö sütüm damla gelmesin yasak bana emzirmekk onun yerine doğum yapanların yapacakların sizlerin bol bol sütü olsun inşallah:)) sağlıkla alalım kuzularımızı inşallah canım.. kavuşalım miniklerimize :)) inşallah kolay geçer senin de.. genelden rahatça kalkarsın ağrısız sızısız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?