2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vay maşallah 2.ssvd haberi.Ama sen yurtdışındasın.Orda zaten ilk sezeryan sonrası illaki sezaryen yaptırmıyorlar diye biliyorum. Allah hayırlı uzun ömürler versin canım. Geçmiş olsun Güle güle büyüt yavrunu

Rabbim sen şifa vericisin.Senden başka şifa veren yoktur.Öyle bir şifa ver ki hastalıktan eser kalmasın.Amin...Dua ettim canım yavruna.Tez zamanda iyileşsin yavrunla evinize dönün inşallah

Rabbim sen şifa vericisin.Senden başka şifa veren yoktur.Öyle bir şifa ver ki hastalıktan eser kalmasın.Amin...Dua ettim canım yavruna.Tez zamanda iyileşsin yavrunla evinize dönün inşallah
Bizim bu halimiz ne olacak toplam 1. 5 saat uyudum sadece zaten hamileliğim uykusuz geçti hele son zamanlar hayal gibi uyku yönünden kızım inanılmaz baskı yapıyor yatağa yatınca ve gün içinde kasilmadigi kadar kasiliuor o taş gibi sert karında beni öldürüyor BAZEN 5 e doğru Ağlıyorum artık uykusuzluktan sonra uyuyorum ağlamaktan yorgun düştüğüm için

Yaa bu kaşınti uyutmuo
Canlarım Allah kolaylık versin hepimize.Son günlerimiz artık.Allah yardımcımız olsun.Sağ salim kavuşalım da yavrularımıza.Geçer inşallah tüm sıkıntılar

Ya çenemde çıktı 2 yerde mantar mı blmiyorm ama soyulp duruyo isilik gbi. Bariz orda bşy var bakılınca belli ediyo. Dr gitmedim sormadm da. Dudağm uçukladı bide.

Günaydın kızlaar. Bugün oğlumla kavuşma günümüz. 11.00 de güzel bi kahvaltı yapıp bşy yemiycekmişiz daha. Öğlen 13.30 da hastaneye yatışımz var. Akşam 6 da ameliyatt :) Dualarınıza ihtiyacım var. Hem ilk tecrübem hem panik atağım Sadece bol bol dualarınıza ihtiyacm var. Kuru kayısıdan komposto hazırladm kendme. Şişeye koydm götüreceğm hastaneye. Biraz kuru incir rezene çayıda aldm :) karnımda acayip gaz var, çıkarmada sıkıntı yaşamıyorum ama umarım doğumdan snra da sıkıntı yaşamam
sweetwitch01 canım arkadaşım umarım herşey gönlünce olur şuan saatleri saymaktayız.. Allahın izniyle sağ sağlim kuzuna kavuşursun inşallah İnş bol bol sütün geliiir , ağrılarını en düşük seviyese atlatırsıın.. Bol bol gaz çıkarabilesiiin Kabız olmayasın, kolayca kalkıp yavrunla ilgilenebilesiiin
Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar dilerim, dualarımda olacaksınız Ara ara tekrar girip bilgi veririm neler yapıldığına dair

Allah kolaylık versin canım.Sağ salim yavrunu kucağına alırsın bol bol sütün olur emzirirsin sağlıcakla evinize dönersiniz inşallah

Ya çenemde çıktı 2 yerde mantar mı blmiyorm ama soyulp duruyo isilik gbi. Bariz orda bşy var bakılınca belli ediyo. Dr gitmedim sormadm da. Dudağm uçukladı bide.
Günaydın kız heyecan varmı bugün kuzun seninle inşallah Rabbim kolaylık versin yardımcın olsun o çenen yayıldı mı bide dudağında hala uçuk varsa sakın doğduğunda bebeği öpme, koklamak için bile dudağını değdirme

hadi hayırlısı olsun ayrıntıları yaz bi ara ssvd deyince ben daha çok heyecanlıyım ama galiba benim ssvd işi olmayacak gibi görünüyor

öyle yapıyorlar valla. bizim sıpa da ilk zamanlar fıtık ve yapışıklık yüzünden hep kendi üstüne yüzüne yapardı

Gözün aydın canımmm sağlıkla büyüsün:)) hadi kavuştun sende:)

Yaa bu kaşınti uyutmuo
Ilık duş alınca da geçmiyor mu benim ilk hamilelikte olmuştu ama ben soluğu banyoda alıyordum hemen yatarsam uyuyordum beklersem tekrar duşa girmem gerekiyordu Rabbim şifa versin benim şimdi yüzüm çok kaşınıyor ama mantar diye yıkamayada korkuyorum

Günaydın canımmm :)) ben çok açımmm susadım 8de yola çıkacağız bakalım az kaldı öğle saatindr gelecek minik :)) yok beniö sütüm damla gelmesin yasak bana emzirmekk onun yerine doğum yapanların yapacakların sizlerin bol bol sütü olsun inşallah:)) sağlıkla alalım kuzularımızı inşallah canım.. kavuşalım miniklerimize :)) inşallah kolay geçer senin de.. genelden rahatça kalkarsın ağrısız sızısız :))

Aynen cnm yaa bnde tam onu düşünüyodm içim gidecek ama olsnn napayımmm herşey onun içinn..

İnşallah canımmm amin. Anaaam senin vakit geldi bile yarım saate gideceksnzz. Güzel haberlerini bekliyoruuz :)

Günaydın kızlar :))) zamanım çok kalmadı kızıma kavuşmaya :)) 8de hastaneye gideceğim 12.30 falan da doğum olacak :)) toparlanınca yazarım ayrıntılar eve geçince ya da boş anımda diyeyim :) Dua edin :) çok heyecanlı değilim ama hastaneye gidince kesin olurum :)) sizlere de dua edeceğim doğumda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…