2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha gunun var canim.Dayan biraz sen de 17 sinde dogur:)38. haftada hemen almak istiyorlar bebisleri Tr de.Benim ilk gittigim dra kalsa gecen cuma alacaktti.Ikinci gittigimse bu persembe alacakti.Drlar bebislerin gelmek istedigi zamana gore degil kendilerine gore prog yapiyor. Surumden kazaniyorlar.Sizinkiler hos geldin yapiyormus bizimkilerde seni hemen gonderip siradakini almak istiyor :)

Bende de vajinal mantar olmus.Keseyi delip doguma neden olabilirmis.Suyum azalmisti fitillerden sonra biraz artti.Hamilelikte vucut yapiyormus.

Canım inşallah güzel haberler alırsınız. İstanbulda hangi hastanede bebeğin? Benim kuzum da yoğunbakımda, inşallah iyi olur da çıkarlar kavuşuruz
Özel başkent hastanesinde canım. Inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Sen yine bizden iyisin, süt verecekmişsin, ben kuzuma onu da veremiyorum, sağıp buzluga koyuyorum. Kuzum serumla besleniyor.

Özel başkent hastanesinde canım. Inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Sen yine bizden iyisin, süt verecekmişsin, ben kuzuma onu da veremiyorum, sağıp buzluga koyuyorum. Kuzum serumla besleniyor.

Olsun canım benim kızın evinize gelince bol bol içer. Yeter ki iyi olsun tamamen sağlığına kavuşsun. Ya Şafi..

güneydın anneler.. herşeyi sizlere sorar oldum ama tecrübesizlik cidden sıkıntı. ana kucağı almayı pek düşünmüyordum ama 2,5 kg minnacık oğlum, hastaneden eve getirirken kollarımda savrulmasın zaten bir damla bişey. sonra koltrollere aşıya vs gider gelirken kullanmak için puset almaya karar verdim. aldığınız modelleri tavsiye eder misiniz arkadaşlar baya baktım ama neye göre karar vericem bilmiyorum.

Kızlar hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın.Ağrısız sızısız olsun doğumunuz inşallah.Gelişmelerden haberdar edin.

Sayılı saatler kaldı hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah ❤ ben de akşam uyumuşum biraz daha iyiyim kalktım şuan sadece belimde çok hafif adet sancısı gibi sızı var demekki hazırlık sancıları benimki çarşamba kontrol bakalım o güne kadar zaman ne gösterecek :)

Saatler kaldı hayırlısıyla kucağına al canım inşallah sorunsuz ❤

Aynen bende öyle canım kesintisiz uyumayı özledim valla vücudumuz bizi doğum sonrasına hazırlıyor herhalde sıcaklarda cabası bir yerde yatıp kalamıyorum ordan kalk oraya yay olmadı ordan da kalk başka yere en uzun uyku sürem bir buçuk saat Allah hepimize kolaylık versin

Bu bebek arabasının puseti.İkisini birlikte aldık travel sistem.Port bebe de alabilirsin ama bu sıcakta nasıl olur.Bir de puseti emniyet kemeriyle arabaya sabitliyorsun çok sağlam gibi değil ama istersen ona ünite alıp daha sağlam hale getirebiliyorsun.Benimki nunanın ünitesiyle uyumlu ve bu şekilde 8. aya kadar kullanılabilen bir oto koltuğu haline de geliyor.

Eklentiler

• bebek arabası.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 29
Kız o doktoruna göre değişir ben 37+4 te alsın istiyorum ama doktor 39+1 den önce almam diyor bende şimdi hurmaya falan başladım sancı falan çıkarsa 37+4 te alır yoksa izne ayrılacak o gelene kadar dogurmaktan korkuyorum bebeğim büyük kilosu şimdiden 39. haftaya uyumlu

Bir bana denk gelmez öyle dr Şu anki drum çk iyi aslında.Normal doğum yaptırıyor genelde ama buna gelene kadar en kötülerini gördüm.Drlar mı değiller mi anlamadım.Gözler fıldır fıldır.
Bebeğin kilosu fazla olsun canım ne güzel işte.Neden erken istiyorsun ki?Bebek gelmeyecekse gelmiyor ben ne hurmalar yedim bişi olmadı :)

Hadi hayırlı doğumlar sağlıkla kucağına al yavrunu cnm

Sagol canim cevabin icin..bizimde cabucak gecer o gunlerimiz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…