- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
İnşallah canımmm amin. Anaaam senin vakit geldi bile yarım saate gideceksnzz. Güzel haberlerini bekliyoruuz :)
Daha gunun var canim.Dayan biraz sen de 17 sinde dogur:)38. haftada hemen almak istiyorlar bebisleri Tr de.Benim ilk gittigim dra kalsa gecen cuma alacaktti.Ikinci gittigimse bu persembe alacakti.Drlar bebislerin gelmek istedigi zamana gore degil kendilerine gore prog yapiyor. Surumden kazaniyorlar.Sizinkiler hos geldin yapiyormus bizimkilerde seni hemen gonderip siradakini almak istiyor :)Bir doğuramayan da ben varım. Sıkıldım artık, nemli sıcak buralar. Kaburgalarım kırılacak diye korkuyorum ağrıyor. Türk doktorların hesabına göre bizim doğum tarihi 13 temmuz. Onu geçtim buradaki doktorlar birkaç güne gelir dediklerinde artık cinlerim tepeme çıkıyor. Haziran'dan beri aynı laf. İşi ticarete döküyorlar biraz, risk almıyorlar ama bizimkilerin tıp bilgisi daha iyi bence. Bana 10 dakika nasılsın ,hoş geldin beş gittin diyeceğine aç bir Usg ye bak neler oluyor içerde.... Aaaa çok doldum bu akşam!
Hadi hayırlısı bakalım canım :)Evet canım yatış yapılacak tahliller sonda falan 12.30 da doğum inşallahh :)
Bende de vajinal mantar olmus.Keseyi delip doguma neden olabilirmis.Suyum azalmisti fitillerden sonra biraz artti.Hamilelikte vucut yapiyormus.O kadar çok sayfa okudum ki saatin bile yeni farkına vardım nedense benimde burnum tıkalı hapşırık falan da başladı umarım hasta olmam bide yüzumde isilik gibi döküntüler oldu sıcaklardan dedim umursamadım ama 3 haftaya yaklaştı hala geçmedi hatta yayıldı dün cildiyeye gittim meğer mantarmış hamilelikte olabilen birşey dedi sizlerdede vücudunun herhangi bir yerinde mantar olan oldu mu
Özel başkent hastanesinde canım. Inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Sen yine bizden iyisin, süt verecekmişsin, ben kuzuma onu da veremiyorum, sağıp buzluga koyuyorum. Kuzum serumla besleniyor.Canım inşallah güzel haberler alırsınız. İstanbulda hangi hastanede bebeğin? Benim kuzum da yoğunbakımda, inşallah iyi olur da çıkarlar kavuşuruz
Özel başkent hastanesinde canım. Inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Sen yine bizden iyisin, süt verecekmişsin, ben kuzuma onu da veremiyorum, sağıp buzluga koyuyorum. Kuzum serumla besleniyor.
Ben hiç zorlanmadım hemde hiçAlpi korkutmasana canim,her bunye farkliymis hem.Mesela Yellu cok zorlanmamis.
Kızlar hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın.Ağrısız sızısız olsun doğumunuz inşallah.Gelişmelerden haberdar edin.Günaydın canımmm :)) ben çok açımmm susadım8de yola çıkacağız bakalım az kaldı öğle saatindr gelecek minik :)) yok beniö sütüm damla gelmesin yasak bana emzirmekk onun yerine doğum yapanların yapacakların sizlerin bol bol sütü olsun inşallah:)) sağlıkla alalım kuzularımızı inşallah canım.. kavuşalım miniklerimize :)) inşallah kolay geçer senin de.. genelden rahatça kalkarsın ağrısız sızısız :))
Sayılı saatler kaldı hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah ❤ ben de akşam uyumuşum biraz daha iyiyim kalktım şuan sadece belimde çok hafif adet sancısı gibi sızı var demekki hazırlık sancıları benimki çarşamba kontrol bakalım o güne kadar zaman ne gösterecek :)Günaydın canımmm :)) ben çok açımmm susadım8de yola çıkacağız bakalım az kaldı öğle saatindr gelecek minik :)) yok beniö sütüm damla gelmesin yasak bana emzirmekk onun yerine doğum yapanların yapacakların sizlerin bol bol sütü olsun inşallah:)) sağlıkla alalım kuzularımızı inşallah canım.. kavuşalım miniklerimize :)) inşallah kolay geçer senin de.. genelden rahatça kalkarsın ağrısız sızısız :))
Saatler kaldı hayırlısıyla kucağına al canım inşallah sorunsuz ❤Günaydın kızlaar. Bugün oğlumla kavuşma günümüz. 11.00 de güzel bi kahvaltı yapıp bşy yemiycekmişiz daha. Öğlen 13.30 da hastaneye yatışımz var. Akşam 6 da ameliyatt :) Dualarınıza ihtiyacım var. Hem ilk tecrübem hem panik atağımSadece bol bol dualarınıza ihtiyacm var. Kuru kayısıdan komposto hazırladm kendme. Şişeye koydm götüreceğm hastaneye. Biraz kuru incir rezene çayıda aldm :) karnımda acayip gaz var, çıkarmada sıkıntı yaşamıyorum ama umarım doğumdan snra da sıkıntı yaşamam
sweetwitch01 canım arkadaşım umarım herşey gönlünce olur şuan saatleri saymaktayız.. Allahın izniyle sağ sağlim kuzuna kavuşursun inşallah İnş bol bol sütün geliiir , ağrılarını en düşük seviyese atlatırsıın.. Bol bol gaz çıkarabilesiiin Kabız olmayasın, kolayca kalkıp yavrunla ilgilenebilesiiin
Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar dilerim, dualarımda olacaksınızAra ara tekrar girip bilgi veririm neler yapıldığına dair
:)Senin gibi olurum inşallah.Ben hiç zorlanmadım hemde hiç
Aynen bende öyle canım kesintisiz uyumayı özledim valla vücudumuz bizi doğum sonrasına hazırlıyor herhalde sıcaklarda cabası bir yerde yatıp kalamıyorum ordan kalk oraya yay olmadı ordan da kalk başka yere en uzun uyku sürem bir buçuk saat Allah hepimize kolaylık versinBizim bu halimiz ne olacak toplam 1. 5 saat uyudum sadece zaten hamileliğim uykusuz geçti hele son zamanlar hayal gibi uyku yönünden kızım inanılmaz baskı yapıyor yatağa yatınca ve gün içinde kasilmadigi kadar kasiliuor o taş gibi sert karında beni öldürüyorBAZEN 5 e doğru Ağlıyorum artık uykusuzluktan sonra uyuyorum ağlamaktan yorgun düştüğüm için
Bu bebek arabasının puseti.İkisini birlikte aldık travel sistem.Port bebe de alabilirsin ama bu sıcakta nasıl olur.Bir de puseti emniyet kemeriyle arabaya sabitliyorsun çok sağlam gibi değil ama istersen ona ünite alıp daha sağlam hale getirebiliyorsun.Benimki nunanın ünitesiyle uyumlu ve bu şekilde 8. aya kadar kullanılabilen bir oto koltuğu haline de geliyor.güneydın anneler.. herşeyi sizlere sorar oldum ama tecrübesizlik cidden sıkıntı. ana kucağı almayı pek düşünmüyordum ama 2,5 kg minnacık oğlum, hastaneden eve getirirken kollarımda savrulmasın zaten bir damla bişey. sonra koltrollere aşıya vs gider gelirken kullanmak için puset almaya karar verdim. aldığınız modelleri tavsiye eder misiniz arkadaşlar baya baktım ama neye göre karar vericem bilmiyorum.
Kız o doktoruna göre değişir ben 37+4 te alsın istiyorum ama doktor 39+1 den önce almam diyor bende şimdi hurmaya falan başladım sancı falan çıkarsa 37+4 te alır yoksa izne ayrılacak o gelene kadar dogurmaktan korkuyorum bebeğim büyük kilosu şimdiden 39. haftaya uyumluDaha gunun var canim.Dayan biraz sen de 17 sinde dogur:)38. haftada hemen almak istiyorlar bebisleri Tr de.Benim ilk gittigim dra kalsa gecen cuma alacaktti.Ikinci gittigimse bu persembe alacakti.Drlar bebislerin gelmek istedigi zamana gore degil kendilerine gore prog yapiyor. Surumden kazaniyorlar.Sizinkiler hos geldin yapiyormus bizimkilerde seni hemen gonderip siradakini almak istiyor :)
Bir bana denk gelmez öyle drKız o doktoruna göre değişir ben 37+4 te alsın istiyorum ama doktor 39+1 den önce almam diyor bende şimdi hurmaya falan başladım sancı falan çıkarsa 37+4 te alır yoksa izne ayrılacak o gelene kadar dogurmaktan korkuyorum bebeğim büyük kilosu şimdiden 39. haftaya uyumlu
Hadi hayırlı doğumlar sağlıkla kucağına al yavrunu cnmGünaydın canımmm :)) ben çok açımmm susadım8de yola çıkacağız bakalım az kaldı öğle saatindr gelecek minik :)) yok beniö sütüm damla gelmesin yasak bana emzirmekk onun yerine doğum yapanların yapacakların sizlerin bol bol sütü olsun inşallah:)) sağlıkla alalım kuzularımızı inşallah canım.. kavuşalım miniklerimize :)) inşallah kolay geçer senin de.. genelden rahatça kalkarsın ağrısız sızısız :))
İnşallah canım benim:)Senin gibi olurum inşallah.
Sagol canim cevabin icin..bizimde cabucak gecer o gunlerimiz insallah...aynen canim gaz çiş onemliymis :))
Bana soyleselerdi boyle olmazdim birde tuvaletim gelince o uyusuklukla anlamiyorsun yoksa sıkısır giderdim atardim.
Benin kafamin altinda yumusak bisi vardi :) Şu su torbalari varya ondandi ama hic rahatsiz olmadim bende duz yatamam normalde ama bebise kavusma hayaliyle hersey iyi geliyor.
Doktorda acti muzigi beni keserken bende habire dua ediyorum muzik eşliginde :)) Ayy hemen gecti gitti o gunler yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?