Ay yok ise yaramio hic gecmio ne oluo yirtilna mi anlamadimIlık duş alınca da geçmiyor mu benim ilk hamilelikte olmuştu ama ben soluğu banyoda alıyordum hemen yatarsam uyuyordum beklersem tekrar duşa girmem gerekiyordu Rabbim şifa versin benim şimdi yüzüm çok kaşınıyor ama mantar diye yıkamayada korkuyorum
Saglikla bebegine kavus insallah canim..haberlerini bekliyoruz burada..Günaydın kızlaar. Bugün oğlumla kavuşma günümüz. 11.00 de güzel bi kahvaltı yapıp bşy yemiycekmişiz daha. Öğlen 13.30 da hastaneye yatışımz var. Akşam 6 da ameliyatt :) Dualarınıza ihtiyacım var. Hem ilk tecrübem hem panik atağımSadece bol bol dualarınıza ihtiyacm var. Kuru kayısıdan komposto hazırladm kendme. Şişeye koydm götüreceğm hastaneye. Biraz kuru incir rezene çayıda aldm :) karnımda acayip gaz var, çıkarmada sıkıntı yaşamıyorum ama umarım doğumdan snra da sıkıntı yaşamam
sweetwitch01 canım arkadaşım umarım herşey gönlünce olur şuan saatleri saymaktayız.. Allahın izniyle sağ sağlim kuzuna kavuşursun inşallah İnş bol bol sütün geliiir , ağrılarını en düşük seviyese atlatırsıın.. Bol bol gaz çıkarabilesiiin Kabız olmayasın, kolayca kalkıp yavrunla ilgilenebilesiiin
Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar dilerim, dualarımda olacaksınızAra ara tekrar girip bilgi veririm neler yapıldığına dair
Saglıkla bebeğini kucağına al canım..haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar :))) zamanım çok kalmadı kızıma kavuşmaya :)) 8de hastaneye gideceğim 12.30 falan da doğum olacak :)) toparlanınca yazarım ayrıntılar eve geçince ya da boş anımda diyeyim :) Dua edin :) çok heyecanlı değilim ama hastaneye gidince kesin olurum :)) sizlere de dua edeceğim doğumda :))
Lkarar verrmedimEki Görüntüle 2018556 Hangi renk
Güvenlik testlerine bakmanı tavsiye ederim.güneydın anneler.. herşeyi sizlere sorar oldum ama tecrübesizlik cidden sıkıntı. ana kucağı almayı pek düşünmüyordum ama 2,5 kg minnacık oğlum, hastaneden eve getirirken kollarımda savrulmasın zaten bir damla bişey. sonra koltrollere aşıya vs gider gelirken kullanmak için puset almaya karar verdim. aldığınız modelleri tavsiye eder misiniz arkadaşlar baya baktım ama neye göre karar vericem bilmiyorum.
Bol ye 11 de çok acıkıcan çünkümmmmmm ay hadi hayırlısı inşallah Yaa :)Günaydın kızlaar. Bugün oğlumla kavuşma günümüz. 11.00 de güzel bi kahvaltı yapıp bşy yemiycekmişiz daha. Öğlen 13.30 da hastaneye yatışımz var. Akşam 6 da ameliyatt :) Dualarınıza ihtiyacım var. Hem ilk tecrübem hem panik atağımSadece bol bol dualarınıza ihtiyacm var. Kuru kayısıdan komposto hazırladm kendme. Şişeye koydm götüreceğm hastaneye. Biraz kuru incir rezene çayıda aldm :) karnımda acayip gaz var, çıkarmada sıkıntı yaşamıyorum ama umarım doğumdan snra da sıkıntı yaşamam
sweetwitch01 canım arkadaşım umarım herşey gönlünce olur şuan saatleri saymaktayız.. Allahın izniyle sağ sağlim kuzuna kavuşursun inşallah İnş bol bol sütün geliiir , ağrılarını en düşük seviyese atlatırsıın.. Bol bol gaz çıkarabilesiiin Kabız olmayasın, kolayca kalkıp yavrunla ilgilenebilesiiin
Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar dilerim, dualarımda olacaksınızAra ara tekrar girip bilgi veririm neler yapıldığına dair
Kız minnoş Naptın ne durumdasın :))))Günaydın kızlar :))) zamanım çok kalmadı kızıma kavuşmaya :)) 8de hastaneye gideceğim 12.30 falan da doğum olacak :)) toparlanınca yazarım ayrıntılar eve geçince ya da boş anımda diyeyim :) Dua edin :) çok heyecanlı değilim ama hastaneye gidince kesin olurum :)) sizlere de dua edeceğim doğumda :))
Gidin bencede strese girmeyin mecbur yapmak zorunds sizin isinizi anlasmissiniz neticedeYa kızlar dün Memorialde odaları gezdim standart odalar küçücük içine masa falan sığmaz zaten standar odaya masa vermiyorlarmış dışarıdan getirmek lazım.Suit ve vip oda arasında da fazla fark yok. Vip oda olsun dedik ama benim organizasyoncum bana hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyor.Ne pasta ne kurabiye örneklerş göndermedi çok yoğunmuş.Doğuma bir hafta kaldı.Arayınca hızlı hızlı konuşup kapatıyor.Biraz önce de aradım açmadı.Hamile halimle strese sokuyor.Kapora da vermiştim.Çok sinirliyim ya.Eşimi alıp kadının dükkana mı gitsem acaba?
İnsanı beklentiye sokmasalar bekliyordum kuzu kuzu. Aklıma yatmayan Tr.de sat a 7gün burda 10 gün ekleyip hesaplıyorlar doğumun tarihini. O yüzden 13-17 si arası bekliyordum.birkaç güne gelir diyip duruyorlar 3 hafta oldu el insaf. Birine anında cevap veremesem panik yapıp doğurdum sanıyorlar.Daha gunun var canim.Dayan biraz sen de 17 sinde dogur:)38. haftada hemen almak istiyorlar bebisleri Tr de.Benim ilk gittigim dra kalsa gecen cuma alacaktti.Ikinci gittigimse bu persembe alacakti.Drlar bebislerin gelmek istedigi zamana gore degil kendilerine gore prog yapiyor. Surumden kazaniyorlar.Sizinkiler hos geldin yapiyormus bizimkilerde seni hemen gonderip siradakini almak istiyor :)
canım bir an önce sağlığına kavuşsun yavrun sizler için dua ediyorum hep allahHepinizden Allah razı olsun kızlar., inşallah güzel haberler verebilirim. .Doğum yapmış arkadaşlar Gözünüzaydın, yapacaklara Allah yardım etsin, şifa bekleyenlere Allah şifa versin. .
canım bugun mu doğum dönemedim geri sayfalara çok sevindim sağsağlim kucağınıza alın inş. allah uzun güzel ömürler versin miniğineGünaydın canımmm :)) ben çok açımmm susadım8de yola çıkacağız bakalım az kaldı öğle saatindr gelecek minik :)) yok beniö sütüm damla gelmesin yasak bana emzirmekk onun yerine doğum yapanların yapacakların sizlerin bol bol sütü olsun inşallah:)) sağlıkla alalım kuzularımızı inşallah canım.. kavuşalım miniklerimize :)) inşallah kolay geçer senin de.. genelden rahatça kalkarsın ağrısız sızısız :))
Ben bej olanını aldım canımLkarar verrmedim
Eee nasil duruo lacivrte gore.resimdeki gibi şık mi kullandin miBen bej olanını aldım canım
Balık mı tuttun,hiç balık tutan kadın görmedim :)Kamp grubunuz mu var?günaydın kızlar yeni doğum yapacaklara yapanlara hayırlı olsun biz bekleyenlere de allah sabır versin :) dün günü birlik kampa gittim evde yattığım yerden yerden kalkmayan ben bi gaza geldim dağ bayır demedim tırmandım gezdim balık tuttum . dedim ben doğurup iyileşene kadar yaz biter bebişle bidaha yapamam diye gaz verdim kendime çok yanmışım yüzüm gözüm şişti aylardır yattıktan sonra umrumda bile değil çok mutlu oldum koca göbeğimle dalgab geçti herkes sen akşama doğurursun diye doğurmadım burdayım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?