2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yok ise yaramio hic gecmio ne oluo yirtilna mi anlamadim

Ya kızlar dün Memorialde odaları gezdim standart odalar küçücük içine masa falan sığmaz zaten standar odaya masa vermiyorlarmış dışarıdan getirmek lazım.Suit ve vip oda arasında da fazla fark yok. Vip oda olsun dedik ama benim organizasyoncum bana hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyor.Ne pasta ne kurabiye örneklerş göndermedi çok yoğunmuş.Doğuma bir hafta kaldı.Arayınca hızlı hızlı konuşup kapatıyor.Biraz önce de aradım açmadı.Hamile halimle strese sokuyor.Kapora da vermiştim.Çok sinirliyim ya.Eşimi alıp kadının dükkana mı gitsem acaba?

Saglikla bebegine kavus insallah canim..haberlerini bekliyoruz burada..

Saglıkla bebeğini kucağına al canım..haberlerini bekliyoruz

Kızlar bebeğine nasıl kilo aldırabilirim. Sütumün yağlı olması lazimmis heralde ne yesem yağlı olur ki

Güvenlik testlerine bakmanı tavsiye ederim.

Bol ye 11 de çok acıkıcan çünkümmmmmm ay hadi hayırlısı inşallah Yaa :)

Kız minnoş Naptın ne durumdasın :))))

Doğum yapan arkadaşlar almış olduğunuz göğüs ucu ve göğüs kalkanı mı kullandınız mı yoksa boşuna alınmış gereksiz birşey olarak bir kenara attınız mı benim göğüs ucu hiç yok geçen defa çok parçalanmıştı şimdi önceden önlem almak istiyorum ama her çocukta göğüs ucu istemiyor alsammı bilemedim bide göğüs ucu için aventin 2 boyu var küçük olanı daha mı iyi tutuyorlar

Gidin bencede strese girmeyin mecbur yapmak zorunds sizin isinizi anlasmissiniz neticede

İnsanı beklentiye sokmasalar bekliyordum kuzu kuzu. Aklıma yatmayan Tr.de sat a 7gün burda 10 gün ekleyip hesaplıyorlar doğumun tarihini. O yüzden 13-17 si arası bekliyordum.birkaç güne gelir diyip duruyorlar 3 hafta oldu el insaf. Birine anında cevap veremesem panik yapıp doğurdum sanıyorlar.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar., inşallah güzel haberler verebilirim. .Doğum yapmış arkadaşlar Gözünüzaydın, yapacaklara Allah yardım etsin, şifa bekleyenlere Allah şifa versin. .
canım bir an önce sağlığına kavuşsun yavrun sizler için dua ediyorum hep allah
canım bugun mu doğum dönemedim geri sayfalara çok sevindim sağsağlim kucağınıza alın inş. allah uzun güzel ömürler versin miniğine

günaydın kızlar yeni doğum yapacaklara yapanlara hayırlı olsun biz bekleyenlere de allah sabır versin :) dün günü birlik kampa gittim evde yattığım yerden yerden kalkmayan ben bi gaza geldim dağ bayır demedim tırmandım gezdim balık tuttum . dedim ben doğurup iyileşene kadar yaz biter bebişle bidaha yapamam diye gaz verdim kendime çok yanmışım yüzüm gözüm şişti aylardır yattıktan sonra umrumda bile değil çok mutlu oldum koca göbeğimle dalgab geçti herkes sen akşama doğurursun diye doğurmadım burdayım hala

Eee hadi kızlar bi renk soyleyin lacivert mi bej renkde canta alsak

Balık mı tuttun,hiç balık tutan kadın görmedim :)Kamp grubunuz mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…