2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eee nasil duruo lacivrte gore.resimdeki gibi şık mi kullandin mi
Şık duruyor canım.Benim 9 yaşında ablası var bebişimin.O bej istedi.Kardeşimin çantasını ben taşıyacağım dedi.Çok hevesli.Ben de kızımın istediğini aldım.Henüz kullanmadım. Bebişimin giysilerini koydum bekliyorum doğmasını.

Balık mı tuttun,hiç balık tutan kadın görmedim :)Kamp grubunuz mu var?
eşim sağ olsun canım ben balık bile yemem ama sayesinde balık tutmayı öğrendim en sevdiğim hobim oldu. canım kendimiz gittik her sene çadırlı giderdik bi kaç arkadaş toplanıp bu sene yine herkes gitti biz kaldık çadırı bırak 3 günlük otele bile gidemedik maddi manevi korkudan :) çok içimde kalmıştı o yüzden çok mutlu oldum

Hiç birini kullanmadım canım, kalkan almamıştım zaten oğlumda alıp kullanamadım diye, ilk gün hastanede tutmakta zorlanınca uç aldık avent small önerdiler hastaneden ama küçük hanımın midesi bulandı uçla ememedi ki oğlum 2ay avent uç ile emmişti ama her çocuk başka önden hiç birşey almamak en iyisi

Ben en son bayramin 1.günğ böyle gezdim, 2.günü doğurdum

Ben en son bayramin 1.günğ böyle gezdim, 2.günü doğurdum

mayhosmelek yerinde olsam tepesine çökerdim canım kadının, son anda üzmesin seni sonra, 17si yoğun bir gündür organizasyonlar için, sıkıştır bence

Canim bi alıp baslayamadım 2gundur iyi sancisi pek olmuyor sut iciyordum onu kestim omu yapiyordu acaba

Kimisi süt yoğurt gaz yapıyor diyor ama ozamanda dengeli beslenemiyoruz, ben tüketiyorum ikisini de ama çayları da ihmal etmiyorum

Bir gecede atlattım çok şükür iyiyim çok terliyorum değişene kadar üşüyorum ter bezi kullanmaya başladım bide palize bilirmisiniz bilmiyorum çok iyi geldi
Lohusa teri fena ya bende gecede 3kere değişiyorum çoğu kez ama kolay atlatmana çok sevindim

Voovv harikasin :) korse kullaniyomusun veya sardinmi kendini
Sağol canım, bugün 61küsürü gördüm bende şaşkınım korse önermedi drum sana gerek yok dedi ama Kv sabunla sardı karnımı birşey diyemedim dr egzersiz listesi verdi 20günden sonra o listeye başlıcam bakalım tamamen toparlanırım inşAllah

Doğru diyon da senin göğüs ucu varmıydı ya bende hiç yok ki bide ilkinde çok acılar cektim doğumdan çok göğüs yaralarından sancılarından korkuyorum bu arada benim bebek bayağı iri olacak o yüzden ssvd zor görünüyor maalesef sana çok özenmiştim

elvaven Canım merhaba :) Nasılsın :) Doğum yaptın mı yada ne kadar kaldı :) Benim bızdık Nazlı'm 3 buçuk aylık oldu bile, zaman ne hızlı değil mi? :) Sağlıklı haberlerini bekliyorum canım kendine ve minişine iyi bak

erken mi geldi kuzum iyisin de mi ama değil mi okudum hep postlarınızı şimdi unuttum ama ben de diyorum kesin aşağı inmiştir bakalım 17 sini beklicek mi
Benim de ayın 17 si ama sanırım beklemeyecek sancim var çünkü ama doğum sancısı mi bilmiyorum kasiklarimdat uyandığımdan beri bi ağrı var

Ben almamistim lazim olursa alirim diye ama goguslerim cok yara olunca aventin standartini aldirdim ben smal kucuk olur diye onu aldim pismanim ama tuttu simdide birakmiyo :) Bakalim bos ne zaman emecek. Ucsuz verince agliyor .

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcınız olsun.

41.,42. haftada gelenler de var ya.O kadar kalmaz umarım da önemli olan 40. hafta civarı iyi takip etmeleri.Kaka yeme durumları falan oluyor ya.O konuda güveniyor musun drlara?

Ben balık tutamam sanırım durup beklemek lazım ya yapamam onu :)ama kamp harika.Bir tek sıcak duşlu temiz wc li bir kamp alanı bulmak lazım.Öyle yerler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…