Şık duruyor canım.Benim 9 yaşında ablası var bebişimin.O bej istedi.Kardeşimin çantasını ben taşıyacağım dedi.Çok hevesli.Ben de kızımın istediğini aldım.Henüz kullanmadım. Bebişimin giysilerini koydum bekliyorum doğmasını.Eee nasil duruo lacivrte gore.resimdeki gibi şık mi kullandin mi
eşim sağ olsun canım ben balık bile yemem ama sayesinde balık tutmayı öğrendim en sevdiğim hobim oldu. canım kendimiz gittik her sene çadırlı giderdik bi kaç arkadaş toplanıp bu sene yine herkes gitti biz kaldık çadırı bırak 3 günlük otele bile gidemedik maddi manevi korkudan :) çok içimde kalmıştı o yüzden çok mutlu oldumBalık mı tuttun,hiç balık tutan kadın görmedim :)Kamp grubunuz mu var?
Doğum yapan arkadaşlar almış olduğunuz göğüs ucu ve göğüs kalkanı mı kullandınız mı yoksa boşuna alınmış gereksiz birşey olarak bir kenara attınız mı benim göğüs ucu hiç yok geçen defa çok parçalanmıştı şimdi önceden önlem almak istiyorum ama her çocukta göğüs ucu istemiyor alsammı bilemedim bide göğüs ucu için aventin 2 boyu var küçük olanı daha mı iyi tutuyorlar
günaydın kızlar yeni doğum yapacaklara yapanlara hayırlı olsun biz bekleyenlere de allah sabır versin :) dün günü birlik kampa gittim evde yattığım yerden yerden kalkmayan ben bi gaza geldim dağ bayır demedim tırmandım gezdim balık tuttum . dedim ben doğurup iyileşene kadar yaz biter bebişle bidaha yapamam diye gaz verdim kendime çok yanmışım yüzüm gözüm şişti aylardır yattıktan sonra umrumda bile değil çok mutlu oldum koca göbeğimle dalgab geçti herkes sen akşama doğurursun diye doğurmadım burdayım hala
günaydın kızlar yeni doğum yapacaklara yapanlara hayırlı olsun biz bekleyenlere de allah sabır versin :) dün günü birlik kampa gittim evde yattığım yerden yerden kalkmayan ben bi gaza geldim dağ bayır demedim tırmandım gezdim balık tuttum . dedim ben doğurup iyileşene kadar yaz biter bebişle bidaha yapamam diye gaz verdim kendime çok yanmışım yüzüm gözüm şişti aylardır yattıktan sonra umrumda bile değil çok mutlu oldum koca göbeğimle dalgab geçti herkes sen akşama doğurursun diye doğurmadım burdayım hala
Canim bi alıp baslayamadım 2gundur iyi sancisi pek olmuyor sut iciyordum onu kestim omu yapiyordu acaba
Lohusa teri fena ya bende gecede 3kere değişiyorum çoğu kez ama kolay atlatmana çok sevindimBir gecede atlattım çok şükür iyiyim çok terliyorum değişene kadar üşüyorum ter bezi kullanmaya başladım bide palize bilirmisiniz bilmiyorum çok iyi geldi
Sağol canım, bugün 61küsürü gördüm bende şaşkınımVoovv harikasin :) korse kullaniyomusun veya sardinmi kendini
erken mi geldi kuzum iyisin de mi ama değil mi okudum hep postlarınızı şimdi unuttum ama ben de diyorum kesin aşağı inmiştir bakalım 17 sini beklicek miBen en son bayramin 1.günğ böyle gezdim, 2.günü doğurdum
Doğru diyon da senin göğüs ucu varmıydı ya bende hiç yok ki bide ilkinde çok acılar cektim doğumdan çok göğüs yaralarından sancılarından korkuyorum bu arada benim bebek bayağı iri olacak o yüzden ssvd zor görünüyor maalesef sana çok özenmiştimHiç birini kullanmadım canım, kalkan almamıştım zaten oğlumda alıp kullanamadım diye, ilk gün hastanede tutmakta zorlanınca uç aldık avent small önerdiler hastaneden ama küçük hanımın midesi bulandı uçla ememedi ki oğlum 2ay avent uç ile emmişti ama her çocuk başka önden hiç birşey almamak en iyisi
Benim de ayın 17 si ama sanırım beklemeyecek sancim var çünkü ama doğum sancısı mi bilmiyorum kasiklarimdat uyandığımdan beri bi ağrı varerken mi geldi kuzum iyisin de mi ama değil mi okudum hep postlarınızı şimdi unuttum ama ben de diyorum kesin aşağı inmiştir bakalım 17 sini beklicek mi
Ben almamistim lazim olursa alirim diye ama goguslerim cok yara olunca aventin standartini aldirdim ben smal kucuk olur diye onu aldim pismanim ama tuttu simdide birakmiyo :) Bakalim bos ne zaman emecek. Ucsuz verince agliyor .Doğum yapan arkadaşlar almış olduğunuz göğüs ucu ve göğüs kalkanı mı kullandınız mı yoksa boşuna alınmış gereksiz birşey olarak bir kenara attınız mı benim göğüs ucu hiç yok geçen defa çok parçalanmıştı şimdi önceden önlem almak istiyorum ama her çocukta göğüs ucu istemiyor alsammı bilemedim bide göğüs ucu için aventin 2 boyu var küçük olanı daha mı iyi tutuyorlar
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcınız olsun.Günaydın kızlaar. Bugün oğlumla kavuşma günümüz. 11.00 de güzel bi kahvaltı yapıp bşy yemiycekmişiz daha. Öğlen 13.30 da hastaneye yatışımz var. Akşam 6 da ameliyatt :) Dualarınıza ihtiyacım var. Hem ilk tecrübem hem panik atağımSadece bol bol dualarınıza ihtiyacm var. Kuru kayısıdan komposto hazırladm kendme. Şişeye koydm götüreceğm hastaneye. Biraz kuru incir rezene çayıda aldm :) karnımda acayip gaz var, çıkarmada sıkıntı yaşamıyorum ama umarım doğumdan snra da sıkıntı yaşamam
sweetwitch01 canım arkadaşım umarım herşey gönlünce olur şuan saatleri saymaktayız.. Allahın izniyle sağ sağlim kuzuna kavuşursun inşallah İnş bol bol sütün geliiir , ağrılarını en düşük seviyese atlatırsıın.. Bol bol gaz çıkarabilesiiin Kabız olmayasın, kolayca kalkıp yavrunla ilgilenebilesiiin
Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar dilerim, dualarımda olacaksınızAra ara tekrar girip bilgi veririm neler yapıldığına dair
41.,42. haftada gelenler de var ya.O kadar kalmaz umarım da önemli olan 40. hafta civarı iyi takip etmeleri.Kaka yeme durumları falan oluyor ya.O konuda güveniyor musun drlara?İnsanı beklentiye sokmasalar bekliyordum kuzu kuzu. Aklıma yatmayan Tr.de sat a 7gün burda 10 gün ekleyip hesaplıyorlar doğumun tarihini. O yüzden 13-17 si arası bekliyordum.birkaç güne gelir diyip duruyorlar 3 hafta oldu el insaf. Birine anında cevap veremesem panik yapıp doğurdum sanıyorlar.
Ben balık tutamam sanırım durup beklemek lazım ya yapamam onu :)ama kamp harika.Bir tek sıcak duşlu temiz wc li bir kamp alanı bulmak lazım.Öyle yerler var mı?eşim sağ olsun canım ben balık bile yemem ama sayesinde balık tutmayı öğrendim en sevdiğim hobim oldu. canım kendimiz gittik her sene çadırlı giderdik bi kaç arkadaş toplanıp bu sene yine herkes gitti biz kaldık çadırı bırak 3 günlük otele bile gidemedik maddi manevi korkudan :) çok içimde kalmıştı o yüzden çok mutlu oldum
Senin dikişler nasıl oldu,daha iyi misin?Ben de dün gezdim daha 10-12 gün gezerim böyle diyorum ama bak sen ertesi gün doğurmuşssun.Ben en son bayramin 1.günğ böyle gezdim, 2.günü doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?