2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüs ucu kullanmadım hiç çok zor bişey o inşallah kullanmak zorunda kalmam , lansinohu sürüp kalkanı koyuyorum bu ikili süper

Benim de ayın 17 si ama sanırım beklemeyecek sancim var çünkü ama doğum sancısı mi bilmiyorum kasiklarimdat uyandığımdan beri bi ağrı var
o kasık ağrısı benim 2 aydır falan hiç geçmedi 2 kere idar tahlili yapıldı enfeksiyon dediler kum döküyorsun dediler ama az kaldı sancı da olablir diyen var inş. günlerini beklerler ama gelse bile sağlıklı gelsinler inş

Sezeryan olan arkadaşlar dükiş yeriniz hariç karnınızda bir acıma var mı böle berelenmiş gibi karnımda acı var doktor görünen bişey yok dedi dikiştede sorun yok dedi karnım acıyor kaşınıyor bide doğumdnn sonra çatladı karnım normal mi

Kızlar hastaneden dönüyoruz şimdi, bebeğimi gördüm, artık kendi nefes alıyormus ve mama veriyolarmış, yarın eşim sagdigim sütleri götürecek, süt verecekler.Tahlillerin sonuçları çıkmamış henüz, inşallah onların sonuçları da güzel gelir..Kalp kası büyükmüş baya, duruma göre ilaç tedavisi yapılacak. .Hakkımızda hayırlısı. .

Ben balık tutamam sanırım durup beklemek lazım ya yapamam onu :)ama kamp harika.Bir tek sıcak duşlu temiz wc li bir kamp alanı bulmak lazım.Öyle yerler var mı?
durup beklesen yine iyi bizim tutma stili farklı oltaya balık görünümlü sahte balığı takıyorsun atıp çekiyorsun sürekli ayakta var canım çıralı da çok var şimdi kaşta, muğla akyaka da byulduk çok güzel yerler çok temiz hem de koy olduğu için çoğu sahillerde harika ama hamilelikte imkansız gibi birşey kamp, illa kamp değil pansiyonlarda çok güzel ağaç ev çoğu portakal ağaçlarının için de , gitmek isterseniz sen haber et araştırım ben güzel yerleri

çok sevindim inş. sütünide içince çabucak toparlar tez zamanda evine döner kuzum sende dirayetli ol lütfen bol bol dua et bizim de dualarmız sizinle en kısa zamanda kucağında olcak yavrun

Elhamdülillah canim bak hersey düzelmeye basladi dahada düzelecek insallah sonuclarda tertemiz gelecek dualarimiz yavrunla ve tüm sifa bekleyen kuzularla Rabbim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin

Waow demek at çek yapıosun, levrek çok geliyor bizim bu tarafta at çeke. Onu yapma bunu yapma bunalttılar beni de, bi haftadr evdeyim çıldırıcam sıkıntıdan, ne iyi yapmşsın. :) Akyaka kaş- akdeniz de bir yerlerdesin sende sanırım :)

erken mi geldi kuzum iyisin de mi ama değil mi okudum hep postlarınızı şimdi unuttum ama ben de diyorum kesin aşağı inmiştir bakalım 17 sini beklicek mi

38lerde geldi canım ama iyi ki erken gelmiş yoksa normal Doğum zora girecekti, iyiyiz çok şükür emdi uyudu gazı çıktı rutinindeyiz, darısı bekleyenlere

Çok sevindim inşallah daha da iyi olacak tedavi var şükür

Benim oğlumda yoktu göğüs ucu ama bunda baya var oğlan eme eme çıkarmıştı, ama bu hatun gene de bir beğenmiyor bir iki nazlanıp öyle tutuyor, önlemlerini alırsın canım yara olmadan bu defa tecrübelisin olmaz inŞAllah, olsun tosuncuk olsun da bakması kolay olur, Doğum şekli kısmet ya bizimki de 38de 3400 geldi daha fazla dursa senden çıkmazdı dedi dr

Senin dikişler nasıl oldu,daha iyi misin?Ben de dün gezdim daha 10-12 gün gezerim böyle diyorum ama bak sen ertesi gün doğurmuşssun.

1gün yatınca hemen geçti canım ağrısı, ben Çan'ının kıymetini bilmeyenlerdenim sanırım, dinlenmeyince ağrı yaptı, ayy 1.günü öyle iyi hissediyordum ki 7.kata asansörsüz çıktım düşün herkes dedi ki karnım çok yıkarsa en az 2/3haftan var, sabaha suyum geldi, kısmet belli olmuyor cücüklere

Al_pi canım oğlumda 40gün emzirdim uç ile, sonrasında aşama aşama bıraktık, zorlanmadan memeye alıştı, hiç düşünm sen şimdi anne sütü alıyor ya uçla da olsa onu da atacaksınız birbirinize alıştıkça

hemşeriyiz sanırım antalya merkez ben.evet atçek sende mi yoksa seninle doğumlarda aynı gün görünüyor benim 17 si beklerse gidelim atçek jübilesi yapalım kız buralardaysan

Sevindim canım,durumu iyi ki duruma göre ilaç tedavisi dedi.Belki gerek bile kalmayabilir.Şükür.Kuzu senin sütleri içmeye başlayınca iyice kendine gelir.

Canım çok çok geçmiş olsun. Karnındayken varmıydı kalbiyle ilgili bir sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…