Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Spinalin bi olumsuzluğunu yaşadın mı? Ben genel/spinal karar veremedim henüzselam kızlar dün 1 buçukta kucağıma aldım kızımı kalp atışı hala hızlıydı spınal karar verildi ve kavuştuk Allah herkese nasip etsin inşallah hala şoktayım benim mi acaba diye şöyle bakıyorum ama eminim çünkü bana benziyor
Doğum yapan arkadaşlar almış olduğunuz göğüs ucu ve göğüs kalkanı mı kullandınız mı yoksa boşuna alınmış gereksiz birşey olarak bir kenara attınız mı benim göğüs ucu hiç yok geçen defa çok parçalanmıştı şimdi önceden önlem almak istiyorum ama her çocukta göğüs ucu istemiyor alsammı bilemedim bide göğüs ucu için aventin 2 boyu var küçük olanı daha mı iyi tutuyorlar
Amin canım Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsin kızım için sağlıklı olan hangisi ise öyle gelsin inşallahHakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin ama bebeğini de tehlikeye atma sakin
YEtişemiyorum desemTaze anneler,
Bebişleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor
Benim Dr tam.tersi canım sezeryan bile olsa 39 dan önce almam dedi bir gün bile çok önemli ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi bugün net belli olacak günümüz hatta doğum şeklimız bende ankara dayım başkent uni. Hastanesine gidiyorumDaha gunun var canim.Dayan biraz sen de 17 sinde dogur:)38. haftada hemen almak istiyorlar bebisleri Tr de.Benim ilk gittigim dra kalsa gecen cuma alacaktti.Ikinci gittigimse bu persembe alacakti.Drlar bebislerin gelmek istedigi zamana gore degil kendilerine gore prog yapiyor. Surumden kazaniyorlar.Sizinkiler hos geldin yapiyormus bizimkilerde seni hemen gonderip siradakini almak istiyor :)
Yoktu canım, fetal eko bile cektirmistim..Canım çok çok geçmiş olsun. Karnındayken varmıydı kalbiyle ilgili bir sorun?
Ya nasıl canımı çektirdin.Ben de yazları Antalyalıyım :)13 yaşından beri her yaz gelirim,babamın yazlığı Konyaaltında.Kamp yapanları ,karavanları görürüm bayılırım.Kaşa iki yıl önce gitmiştim.Kaş zaten mükemmel ama Antalya dan Kaş a kadar olan o yollar yılan yılan kıvrılıyor.Demre mükemmel.Her karışına ayrı ayrı hayran oluyorum.Çok severim yüzmeyi de 1000 kulaç atmadan günü bitirmem.Portakal kokusu arasında ağaç evde uyumak da süper olur.Antalya nın yaylasına çıkmak da.Yapacak o kadar çok şey var ki :)İnşallah gelecek yıl bebiş bir yaşındayken, umarım paytak paytak yürür,kremini sürer eline kova kürek verir sahile bırakırım.Ahh valla kokusunu özledim o sıcak tuzlu denizin :)durup beklesen yine iyi bizim tutma stili farklı oltaya balık görünümlü sahte balığı takıyorsun atıp çekiyorsun sürekli ayaktavar canım çıralı da çok var şimdi kaşta, muğla akyaka da byulduk çok güzel yerler çok temiz hem de koy olduğu için çoğu sahillerde harika ama hamilelikte imkansız gibi birşey kamp, illa kamp değil pansiyonlarda çok güzel ağaç ev çoğu portakal ağaçlarının için de , gitmek isterseniz sen haber et araştırım ben güzel yerleri
Vay be canım. Ne çabuk geçiyor zaman, inanılmaz. Nasıl Nazlın, iyi mi? Biz hala tek bedendeyiz, artık gelsin diye bekliyoruz. Önümüzdeki hafta bekliyorum ben süpriz yapmazsaelvaven Canım merhaba :) Nasılsın :) Doğum yaptın mı yada ne kadar kaldı :) Benim bızdık Nazlı'm 3 buçuk aylık oldu bile, zaman ne hızlı değil mi? :) Sağlıklı haberlerini bekliyorum canım kendine ve minişine iyi bak
Kaç kez alt değiştiriyorsun.Günde 10-12 kez deniyor,fazla geldi biraz.YEtişemiyorum desemgünde 4-5 kez mutlaka. Ayrıca hapşırırkende sürekli pırtlıyo
hemşeriyiz sanırım antalya merkez ben.evet atçek sende mi yoksa seninle doğumlarda aynı gün görünüyor benim 17 si beklerse gidelim atçek jübilesi yapalım kız buralardaysan
Bütün kıl drlar bana mı denk geldi,hayret.Ben diyorum daha geç olmaz mı yok bebek kakasını yapar,yok o gün organ nakli var yer yok.Benim Dr tam.tersi canım sezeryan bile olsa 39 dan önce almam dedi bir gün bile çok önemli ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi bugün net belli olacak günümüz hatta doğum şeklimız bende ankara dayım başkent uni. Hastanesine gidiyorum
ay inş. seneye ilk tatilde bebekte büyümüş olcak. bodrumunda kalamarı çok güzel oluyor diye duymuştum :)) bu arada hastanelerin kadın doğum servisleri 17 temmuz da dolup taşıcakHahah hemşeri sayılırız annem Kaş'lı benimde, Bodrum tarafındayım canm ben, severim balık tutmayı yakaladıkça aşka geliyorumbenim doğumda 17 si olucak bi aksilik olmazsa, siz kampa tatile bu taraflara gelirseniz ben biliyorum balık olan yerleri
bende konyaaltında oturuyorum :) kaş yolu öyle bir de yolda giderken dağdan taşlar dökülmüştü birinde arabaya bayagı korkmuştum. sahile çok yakınım yürüme mesefesi 20 dak. ama bu yaz girdiğim 3 4 anca etti sıcakta çok yoruldum duramadım gidince . artık bende seneye hayal kuruyorum kıza da cici mayolar alıcam bende zayıflarım iyice ohh oynasın kumlarlakısmetse artık bu yazın acısını çıkartcaz seneye merak etme :)Ya nasıl canımı çektirdin.Ben de yazları Antalyalıyım :)13 yaşından beri her yaz gelirim,babamın yazlığı Konyaaltında.Kamp yapanları ,karavanları görürüm bayılırım.Kaşa iki yıl önce gitmiştim.Kaş zaten mükemmel ama Antalya dan Kaş a kadar olan o yollar yılan yılan kıvrılıyor.Demre mükemmel.Her karışına ayrı ayrı hayran oluyorum.Çok severim yüzmeyi de 1000 kulaç atmadan günü bitirmem.Portakal kokusu arasında ağaç evde uyumak da süper olur.Antalya nın yaylasına çıkmak da.Yapacak o kadar çok şey var ki :)İnşallah gelecek yıl bebiş bir yaşındayken, umarım paytak paytak yürür,kremini sürer eline kova kürek verir sahile bırakırım.Ahh valla kokusunu özledim o sıcak tuzlu denizin :)
Aaaah ah Bodrum'un neyi güzel değil ki.. Levrek marini, karidesi, miss gibi börülcesi..ay inş. seneye ilk tatilde bebekte büyümüş olcak. bodrumunda kalamarı çok güzel oluyor diye duymuştum :)) bu arada hastanelerin kadın doğum servisleri 17 temmuz da dolup taşıcak
Bende sırf oyuzden iciyordum yoksa sutten oyle tiksindimki hamilelik boyunca ama iyi besleniyim diye devam ediordum sut icmedim ama yogurt yedim aksam bendeKimisi süt yoğurt gaz yapıyor diyor ama ozamanda dengeli beslenemiyoruz, ben tüketiyorum ikisini de ama çayları da ihmal etmiyorum
Banada korse takma dedi takmadim ama annem kizip durdu insallah karnim boyle kalmaz cok yok baya indi ama yinede var egzersiz listesi iyiymis bana vermedi 40in cokinca bidaha kontrole gel dedi gidince soruyum neler var listede canimSağol canım, bugün 61küsürü gördüm bende şaşkınımkorse önermedi drum sana gerek yok dedi ama Kv sabunla sardı karnımı birşey diyemedim dr egzersiz listesi verdi 20günden sonra o listeye başlıcam bakalım tamamen toparlanırım inşAllah
Gozun aydın canım hayırlı evlat olsun insallahDoğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?