2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Spinalin bi olumsuzluğunu yaşadın mı? Ben genel/spinal karar veremedim henüz

Benim gogus.ucum vardi ona ragmen aldim yara olursa belki diye,yara oldu ama takmadim..gogus kalkani kurtarici oldu ama hem surtunmuyor bir yere,hem krem vs surersem sorun olmuyor,hem de sut akarsa bir nebze koruyor islakliktan...gogus pedini kullanamadim ben,yara varken takmistim ondan da olabilir tabi

Benim Dr tam.tersi canım sezeryan bile olsa 39 dan önce almam dedi bir gün bile çok önemli ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi bugün net belli olacak günümüz hatta doğum şeklimız bende ankara dayım başkent uni. Hastanesine gidiyorum

Ya nasıl canımı çektirdin.Ben de yazları Antalyalıyım :)13 yaşından beri her yaz gelirim,babamın yazlığı Konyaaltında.Kamp yapanları ,karavanları görürüm bayılırım.Kaşa iki yıl önce gitmiştim.Kaş zaten mükemmel ama Antalya dan Kaş a kadar olan o yollar yılan yılan kıvrılıyor.Demre mükemmel.Her karışına ayrı ayrı hayran oluyorum.Çok severim yüzmeyi de 1000 kulaç atmadan günü bitirmem.Portakal kokusu arasında ağaç evde uyumak da süper olur.Antalya nın yaylasına çıkmak da.Yapacak o kadar çok şey var ki :)İnşallah gelecek yıl bebiş bir yaşındayken, umarım paytak paytak yürür,kremini sürer eline kova kürek verir sahile bırakırım.Ahh valla kokusunu özledim o sıcak tuzlu denizin :)

Vay be canım. Ne çabuk geçiyor zaman, inanılmaz. Nasıl Nazlın, iyi mi? Biz hala tek bedendeyiz, artık gelsin diye bekliyoruz. Önümüzdeki hafta bekliyorum ben süpriz yapmazsa

hemşeriyiz sanırım antalya merkez ben.evet atçek sende mi yoksa seninle doğumlarda aynı gün görünüyor benim 17 si beklerse gidelim atçek jübilesi yapalım kız buralardaysan

Hahah hemşeri sayılırız annem Kaş'lı benimde, Bodrum tarafındayım canm ben, severim balık tutmayı yakaladıkça aşka geliyorum benim doğumda 17 si olucak bi aksilik olmazsa, siz kampa tatile bu taraflara gelirseniz ben biliyorum balık olan yerleri

Bütün kıl drlar bana mı denk geldi,hayret.Ben diyorum daha geç olmaz mı yok bebek kakasını yapar,yok o gün organ nakli var yer yok.

Kızlar benim gibi doğuramayan var mı aranızda?? Ya da böyle bir tecrübesi olan..haziran sonu gelir diye umuyorduk, temmuzu ortalıcaz bende hala tık yok.. bugün dr randevumuz vardı..rahmimde 1 cm lik açıklık bile yok, nst de topu topu 1 tane sancı çıktı.. drum güldü sadece 1 tane sancı var diye... düzenliyi geçtim düzensiz sancım bile yok.. yeminle psikolojim bozuldu.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..

ay inş. seneye ilk tatilde bebekte büyümüş olcak. bodrumunda kalamarı çok güzel oluyor diye duymuştum :)) bu arada hastanelerin kadın doğum servisleri 17 temmuz da dolup taşıcak

bende konyaaltında oturuyorum :) kaş yolu öyle bir de yolda giderken dağdan taşlar dökülmüştü birinde arabaya bayagı korkmuştum. sahile çok yakınım yürüme mesefesi 20 dak. ama bu yaz girdiğim 3 4 anca etti sıcakta çok yoruldum duramadım gidince . artık bende seneye hayal kuruyorum kıza da cici mayolar alıcam bende zayıflarım iyice ohh oynasın kumlarlakısmetse artık bu yazın acısını çıkartcaz seneye merak etme :)

ay inş. seneye ilk tatilde bebekte büyümüş olcak. bodrumunda kalamarı çok güzel oluyor diye duymuştum :)) bu arada hastanelerin kadın doğum servisleri 17 temmuz da dolup taşıcak
Aaaah ah Bodrum'un neyi güzel değil ki.. Levrek marini, karidesi, miss gibi börülcesi..
Öyle özledim ki ..

Kimisi süt yoğurt gaz yapıyor diyor ama ozamanda dengeli beslenemiyoruz, ben tüketiyorum ikisini de ama çayları da ihmal etmiyorum
Bende sırf oyuzden iciyordum yoksa sutten oyle tiksindimki hamilelik boyunca ama iyi besleniyim diye devam ediordum sut icmedim ama yogurt yedim aksam bende

Banada korse takma dedi takmadim ama annem kizip durdu insallah karnim boyle kalmaz cok yok baya indi ama yinede var egzersiz listesi iyiymis bana vermedi 40in cokinca bidaha kontrole gel dedi gidince soruyum neler var listede canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…