Hadi gözün aydın canım ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyorum hele bir kendine gel de bebişten bahsetDoğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
yok kuzum kendin tutup yapcaksın balık sevmem hiç kalamara bayılırım ama neyse bu konulara girmeyelim canı çekmesin annişlerinAaaah ah Bodrum'un neyi güzel değil ki.. Levrek marini, karidesi, miss gibi börülcesi..
Öyle özledim ki ..
Zor oluyor uc her yere tasimak steril etmek mesele ama sukur ki emiyor o yuzden bi sekilde birakacak azcik buyusunde sonra denemelere gecerim gece veriyorum bazen bos iki cekiyor sonra aglamaya basliyor :))Al_pi canım oğlumda 40gün emzirdim uç ile, sonrasında aşama aşama bıraktık, zorlanmadan memeye alıştı, hiç düşünm sen şimdi anne sütü alıyor ya uçla da olsa onu da atacaksınız birbirinize alıştıkça
Dun bugun biraz azaldi yoksa her emme sonrasi kaka yapiyordu nerdeyse doktor normal dedi. Simdide sabahtan bu yana yeni yapti yapinca bi rahatliyor ki sorma :)Taze anneler,
Bebişleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor
Gozun aydin canim Bahti acik olsun.. hosgeldi gazli kakali gunler..Doğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Vay be canım. Ne çabuk geçiyor zaman, inanılmaz. Nasıl Nazlın, iyi mi? Biz hala tek bedendeyiz, artık gelsin diye bekliyoruz. Önümüzdeki hafta bekliyorum ben süpriz yapmazsa
Elinle alttan dürt sıktırıver poposunu ne bekliyor daha gelsin :)Kızlar benim gibi doğuramayan var mı aranızda?? Ya da böyle bir tecrübesi olan..haziran sonu gelir diye umuyorduk, temmuzu ortalıcaz bende hala tık yok.. bugün dr randevumuz vardı..rahmimde 1 cm lik açıklık bile yok, nst de topu topu 1 tane sancı çıktı.. drum güldü sadece 1 tane sancı var diye... düzenliyi geçtim düzensiz sancım bile yok.. yeminle psikolojim bozuldu.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
Cok gecmis olsunn gözün aydin güle güle büyüt bebegini hayirli saglikli uzun ömürlü olsun insallahDoğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Doğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Can'ım ben Trabzondayım ama yazları dalış için muhakkak Bodrum'da oluyorum._Amathaunta_ sen nerede yaşıyordun
ay inş. seneye ilk tatilde bebekte büyümüş olcak. bodrumunda kalamarı çok güzel oluyor diye duymuştum :)) bu arada hastanelerin kadın doğum servisleri 17 temmuz da dolup taşıcak
Hiç güvenmiyorum aslında. Bir iki güne daha gelmezse her gün bir bahane bulup gideceğim hastaneye. Mecbur doğru düzgün bakmaları lazım o zaman.41.,42. haftada gelenler de var ya.O kadar kalmaz umarım da önemli olan 40. hafta civarı iyi takip etmeleri.Kaka yeme durumları falan oluyor ya.O konuda güveniyor musun drlara?
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün.Doğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Kullanmamak daha tehlikeli olmaz mi mesela ben dogumdan sonrada kullandim sonucta süttende geciyor .Merhaba kızlar bende doktordan geldim uine bebeğin kalp atışları hızlı benimde sogukalginligi vardi crpem yüksek cikti antibiyotik yazdı son haftalarda enfeksiyon bebekte dogunca solunum sıkıntısı yapıyor dedi hiç içime sinmiyior kullanmak benim haftada antibiyotik kullanan varmı
Hayirli olsun canim,ayrintilari bekliyoruz.Doğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Dr ne diyor,normal mi,bebek kakasini yaparsa dr anlayacak mi?Kızlar benim gibi doğuramayan var mı aranızda?? Ya da böyle bir tecrübesi olan..haziran sonu gelir diye umuyorduk, temmuzu ortalıcaz bende hala tık yok.. bugün dr randevumuz vardı..rahmimde 1 cm lik açıklık bile yok, nst de topu topu 1 tane sancı çıktı.. drum güldü sadece 1 tane sancı var diye... düzenliyi geçtim düzensiz sancım bile yok.. yeminle psikolojim bozuldu.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
Anladım canım. Rabbim acil şifa versin. Geçecek inşallah annesiYoktu canım, fetal eko bile cektirmistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?