2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende doktordan geldim nasıl istiyorsun dogumu falan diye sordu normal baslayıp cok agrılıymıs bu diyip sezeryana cevirmem dedi neden böyle bir acıklama yaptı anlamadım :) vazgeciyorlarmıs hastalar yani... bu kadar zor mu normal dogum yaaa

Zor oluyor uc her yere tasimak steril etmek mesele ama sukur ki emiyor o yuzden bi sekilde birakacak azcik buyusunde sonra denemelere gecerim gece veriyorum bazen bos iki cekiyor sonra aglamaya basliyor :))
Taze anneler,
Bebişleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor
Dun bugun biraz azaldi yoksa her emme sonrasi kaka yapiyordu nerdeyse doktor normal dedi. Simdide sabahtan bu yana yeni yapti yapinca bi rahatliyor ki sorma :)

Doğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Gozun aydin canim Bahti acik olsun.. hosgeldi gazli kakali gunler..

Vay be canım. Ne çabuk geçiyor zaman, inanılmaz. Nasıl Nazlın, iyi mi? Biz hala tek bedendeyiz, artık gelsin diye bekliyoruz. Önümüzdeki hafta bekliyorum ben süpriz yapmazsa

Son günler geçmek bilmez, ben doktoruma hep alın artık diyip duruyordum, çokta zorlu geçiyordu hamileliğim :) Sen normal bekliyorsun sanırım canım, en güzeli aslında, benim sezeryan oldu bazı sebeplerden dolayı. Nazlı'm iyi çok şükür canım, tam yemelik oldu, gülücükler saçıp duruyor :) Az biraz da fena ama kızlar öyle oluyor, minik cadılar Sen de sağlıkla kucakla kızını öp kokla doyasıya Canım, dualarım seninle...

Elinle alttan dürt sıktırıver poposunu ne bekliyor daha gelsin :)
Bazi bebekler inatci cikiyor ben normal yapsaydim kesin benimkide gec gelirdi yeri rahatti :)

Vatanseverr Sende dogum yaptin sanki dun uyku arasinda baktim yalnis hatirlamiyorsam alintiladim sonra uyumusum :)
Saglikla büyüt bebisini sonunda geldi.

ay inş. seneye ilk tatilde bebekte büyümüş olcak. bodrumunda kalamarı çok güzel oluyor diye duymuştum :)) bu arada hastanelerin kadın doğum servisleri 17 temmuz da dolup taşıcak

Oy seneye onlar paytak paytak yürürken bizde tatilimizi yapıcaz inşallah evet kalamarın hastasıyız taze taze harika oluyor, ama yakalamak kısmet olmadı bana demii yılın en çok doğum olan günü olcak gibi 17 si

Merhaba kızlar bende doktordan geldim uine bebeğin kalp atışları hızlı benimde sogukalginligi vardi crpem yüksek cikti antibiyotik yazdı son haftalarda enfeksiyon bebekte dogunca solunum sıkıntısı yapıyor dedi hiç içime sinmiyior kullanmak benim haftada antibiyotik kullanan varmı

41.,42. haftada gelenler de var ya.O kadar kalmaz umarım da önemli olan 40. hafta civarı iyi takip etmeleri.Kaka yeme durumları falan oluyor ya.O konuda güveniyor musun drlara?
Hiç güvenmiyorum aslında. Bir iki güne daha gelmezse her gün bir bahane bulup gideceğim hastaneye. Mecbur doğru düzgün bakmaları lazım o zaman.

Kullanmamak daha tehlikeli olmaz mi mesela ben dogumdan sonrada kullandim sonucta süttende geciyor .
Bence kullan doktoruna guven dogunca sorun yasama insallah..

Dr ne diyor,normal mi,bebek kakasini yaparsa dr anlayacak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…