Aynen okadar canım. İlk başlarda böyle olurmuşKaç kez alt değiştiriyorsun.Günde 10-12 kez deniyor,fazla geldi biraz.
Gözün aydın tatlım. Rabbim sizle büyümesini nasip etsinDoğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Kızlar benim gibi doğuramayan var mı aranızda?? Ya da böyle bir tecrübesi olan..haziran sonu gelir diye umuyorduk, temmuzu ortalıcaz bende hala tık yok.. bugün dr randevumuz vardı..rahmimde 1 cm lik açıklık bile yok, nst de topu topu 1 tane sancı çıktı.. drum güldü sadece 1 tane sancı var diye... düzenliyi geçtim düzensiz sancım bile yok.. yeminle psikolojim bozuldu.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
kalp atışı hızlı olduğundan dolayı sezeryan oldum ben canım. sende durumlar nasıl?Merhaba kızlar bende doktordan geldim uine bebeğin kalp atışları hızlı benimde sogukalginligi vardi crpem yüksek cikti antibiyotik yazdı son haftalarda enfeksiyon bebekte dogunca solunum sıkıntısı yapıyor dedi hiç içime sinmiyior kullanmak benim haftada antibiyotik kullanan varmı
Altinkumdayiz Konyaaltinda.Konyaalti belediyesinin yakininda.Sahile yuruyerek 5 dk falandir.Bakmadim saate ki yurumesi de guzel :)Ant da zaten haziranin sonundan sonra hamile hamile denize girmek zor olur.Ekim ayi girersin belki.Phaselisi cok seviyorum.Gittin mi,antik sehir.Koy dalga yok.Tam bebisler icin.Arabayla 30 dk falan suruyor ama o deniz icin deger.Konyaalti da cok guzel ama bazen dalgali,sahili taslik,bir de ilginc tipler olabiliyor :)bende konyaaltında oturuyorum :) kaş yolu öyle bir de yolda giderken dağdan taşlar dökülmüştü birinde arabaya bayagı korkmuştum. sahile çok yakınım yürüme mesefesi 20 dak. ama bu yaz girdiğim 3 4 anca etti sıcakta çok yoruldum duramadım gidince . artık bende seneye hayal kuruyorum kıza da cici mayolar alıcam bende zayıflarım iyice ohh oynasın kumlarlakısmetse artık bu yazın acısını çıkartcaz seneye merak etme :)
Ben de balik sevmeyip kalamar sevenlerdenim.Hamilelikte civa yuzunden tavsiye etmiyorlar ya artik dogumdan sonra.Bodrumda da her sey dahil otellerde kalmistim o pek benlik degil.Mugla yi cok merak ediyorum.Butik otellerde kalsak ya da farkli aktivasyonlar guzel olabilirdi.yok kuzum kendin tutup yapcaksın balık sevmem hiç kalamara bayılırım ama neyse bu konulara girmeyelim canı çekmesin annişlerin
Maşallah size canım inşallah baş ağrın olmazSelam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)
Canim gecmis olsun.Miyomu bilmiyordun degil mi?Acikinca uzun zaman ya.Icme serbest olsaydi bari.Selam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)
Canim en çok kaca çıkıyordu nst de kalp atışı Güle güle büyüt bebeğini inşallahkalp atışı hızlı olduğundan dolayı sezeryan oldum ben canım. sende durumlar nasıl?
selam kızlar tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim alıntı yapamıyorum sıkıntı var sanırım bende doğum yapanları tebrik ederim rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah zor ama güzel süreç başladıı
Guvenmiyorsan icin rahat degilse kesin bisi vardir.Bence de git her gun ya da baska bir drdan takip ettir.Hiç güvenmiyorum aslında. Bir iki güne daha gelmezse her gün bir bahane bulup gideceğim hastaneye. Mecbur doğru düzgün bakmaları lazım o zaman.
yakın sayılırz bayagı biz liman tarafındayız inş. geldiğiniz de tatile falan yüzer bebişler beraber tanışırız ben kendi ellerimle kalamar tutup yaparım bile size :)) phaselis çok güzel hafta sonu gittiğim yerden yarım saat dağdan yürüyünce oraya çıkıyor.ama yorucu bi yol sen bir de akyaka yı araştır bende gitmedim ama fotoğraflar çok güzel kısmetse seneye artıkBen de balik sevmeyip kalamar sevenlerdenim.Hamilelikte civa yuzunden tavsiye etmiyorlar ya artik dogumdan sonra.Bodrumda da her sey dahil otellerde kalmistim o pek benlik degil.Mugla yi cok merak ediyorum.Butik otellerde kalsak ya da farkli aktivasyonlar guzel olabilirdi.
Ben de mi öyle yapsam :))) ne sancı ne ağrı hiçbirşeyim yok ya, sende durumlar nasıl kuzum? Bakalım hangimiz önce doğuracakHiç güvenmiyorum aslında. Bir iki güne daha gelmezse her gün bir bahane bulup gideceğim hastaneye. Mecbur doğru düzgün bakmaları lazım o zaman.
O zaman korkmayim ben bugun adet sancısı gibi sancilaninca korktum bende acaba bebek mi geliyo diyeBnimde oyle gunlerdr adet agrisi cekio gibi uyaniyrum
40 ı geçince suni vermek şartmıymış canım? Bekleyelim demedi mi dr sen mi istedin suni? Biz de 40 ı geçersek başımıza geleceği bileyim dedimHic sancim yok benimde yalanci bile yok. Aciklik durumuna yarin bakilcak suni deneyecegiz, sabah 7de yatis yapilcak
Ay iyi rahatladım bende korkmayım o zaman ara ara sancı gelyo son haftalar artık sağlıkla alırız ins bebislerimizıo kasık ağrısı benim 2 aydır falan hiç geçmedi 2 kere idar tahlili yapıldı enfeksiyon dediler kum döküyorsun dediler ama az kaldı sancı da olablir diyen var inş. günlerini beklerler ama gelse bile sağlıklı gelsinler inş
dört gözle o günleri bekliyorum bi doğsalardı sağ sağlim. biz tutuyoruz kalamar ekim gibi çıkmaya başlıyor burda ekimOy seneye onlar paytak paytak yürürken bizde tatilimizi yapıcaz inşallahevet kalamarın hastasıyız taze taze harika oluyor, ama yakalamak kısmet olmadı bana demii yılın en çok doğum olan günü olcak gibi 17 si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?