2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

peki doğumdan sonraki bunalımlar nolcak her kafadan bi ses senin beceremiceğini ima eden laflar şunun sütü çoktu şu normal doğum yapmıştı gibi muhabbetler? ve de bizden daha çok lohusa olan kocalar.
ben lohusa olduğum için mi böyleyim yoksa insanlar gerçekten düşüncesiz mi?

Hic sancim yok benimde yalanci bile yok. Aciklik durumuna yarin bakilcak suni deneyecegiz, sabah 7de yatis yapilcak

kalp atışı hızlı olduğundan dolayı sezeryan oldum ben canım. sende durumlar nasıl?

selam kızlar tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim alıntı yapamıyorum sıkıntı var sanırım bende doğum yapanları tebrik ederim rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah zor ama güzel süreç başladıı

Altinkumdayiz Konyaaltinda.Konyaalti belediyesinin yakininda.Sahile yuruyerek 5 dk falandir.Bakmadim saate ki yurumesi de guzel :)Ant da zaten haziranin sonundan sonra hamile hamile denize girmek zor olur.Ekim ayi girersin belki.Phaselisi cok seviyorum.Gittin mi,antik sehir.Koy dalga yok.Tam bebisler icin.Arabayla 30 dk falan suruyor ama o deniz icin deger.Konyaalti da cok guzel ama bazen dalgali,sahili taslik,bir de ilginc tipler olabiliyor :)

Selam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)

yok kuzum kendin tutup yapcaksın balık sevmem hiç kalamara bayılırım ama neyse bu konulara girmeyelim canı çekmesin annişlerin
Ben de balik sevmeyip kalamar sevenlerdenim.Hamilelikte civa yuzunden tavsiye etmiyorlar ya artik dogumdan sonra.Bodrumda da her sey dahil otellerde kalmistim o pek benlik degil.Mugla yi cok merak ediyorum.Butik otellerde kalsak ya da farkli aktivasyonlar guzel olabilirdi.

Maşallah size canım inşallah baş ağrın olmaz

Canim gecmis olsun.Miyomu bilmiyordun degil mi?Acikinca uzun zaman ya.Icme serbest olsaydi bari.

Canim en çok kaca çıkıyordu nst de kalp atışı Güle güle büyüt bebeğini inşallah

Hiç güvenmiyorum aslında. Bir iki güne daha gelmezse her gün bir bahane bulup gideceğim hastaneye. Mecbur doğru düzgün bakmaları lazım o zaman.
Guvenmiyorsan icin rahat degilse kesin bisi vardir.Bence de git her gun ya da baska bir drdan takip ettir.

Reactions: SGd
yakın sayılırz bayagı biz liman tarafındayız inş. geldiğiniz de tatile falan yüzer bebişler beraber tanışırız ben kendi ellerimle kalamar tutup yaparım bile size :)) phaselis çok güzel hafta sonu gittiğim yerden yarım saat dağdan yürüyünce oraya çıkıyor.ama yorucu bi yol sen bir de akyaka yı araştır bende gitmedim ama fotoğraflar çok güzel kısmetse seneye artık

Hiç güvenmiyorum aslında. Bir iki güne daha gelmezse her gün bir bahane bulup gideceğim hastaneye. Mecbur doğru düzgün bakmaları lazım o zaman.
Ben de mi öyle yapsam :))) ne sancı ne ağrı hiçbirşeyim yok ya, sende durumlar nasıl kuzum? Bakalım hangimiz önce doğuracak
Bu arada hamile pilatesi, egzersizi, yürüyüşü herşeyi yapıyorum ama tık yok senin ekstra yaptığın bişey varsa söyle onu da yapim

Hic sancim yok benimde yalanci bile yok. Aciklik durumuna yarin bakilcak suni deneyecegiz, sabah 7de yatis yapilcak
40 ı geçince suni vermek şartmıymış canım? Bekleyelim demedi mi dr sen mi istedin suni? Biz de 40 ı geçersek başımıza geleceği bileyim dedim

Ay iyi rahatladım bende korkmayım o zaman ara ara sancı gelyo son haftalar artık sağlıkla alırız ins bebislerimizı

dört gözle o günleri bekliyorum bi doğsalardı sağ sağlim. biz tutuyoruz kalamar ekim gibi çıkmaya başlıyor burda ekim de iyileşmiş olurum bol bol tutup atarım buzluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…