2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mesajlarin cogunu okuyamadim dogum yapan arkadaslar varsa Allah anali babali buyusun bahtlari guzel sansi acik olsun. Bende dogum bekliyorum bir haftadir yuruyus pilates hurma her turlu seyi deniyorum ama kasilmalarimi bile zar zor hissediyorum sanci deseniz hic yok. Benim kizin keyfi yerinde galiba. Isin kotusu bu hafta 3700 lerde olacak bi hafta da gecikirse 4 kg normal nasil olur bilmiyorum. Doktorum daha cati muayenesi de yapmadi.sizler ekstra birsey yapiyormusunuz. Bekleyen annisler olarak insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize

Akyaka güzeldir gerçekten, doğası, suyu, azmağı, ördekleri :) ama artık yazları çok kalabalık oluyor. Eskiden daha bakirdi pek keşfedilmemişti, sakindi, denizi de kumu da tam bebişler için, hemen derinleşmiyor su. Çıkın çıkın gelin bencede, o kadar çok koy ve gezilcek yer var ki buralarda. :)

çok sevindim inş. sütünide içince çabucak toparlar tez zamanda evine döner kuzum sende dirayetli ol lütfen bol bol dua et bizim de dualarmız sizinle en kısa zamanda kucağında olcak yavrun
Güzel haberlerini almaya başladın inşallah daha da güzel haberleri gelecek biran önce Rabbim şifasını versin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Neden olacak normal doğum işine gelmiyor da ondan ah bu doktorlar yokmu ters giden birşey oldumu mecburen sezeryana alacak ben sana baştan demiştim deme gibi şansı yok sadece şimdi gözünü korkutmak istemiş oyuna gelme

Canim gecmis olsun.Miyomu bilmiyordun degil mi?Acikinca uzun zaman ya.Icme serbest olsaydi bari.

Sağol canım.. yok açınca görmüş müdehale etti. Ayrıca yapışıklık varmış onu da açmış. Sezaryen dışında ameliyatta olmuş oldum. 9da içmeye başlayacağım

İnsanlar gerçekten düşüncesiz canım nedense herkes dört dörtlük doğum yapmış süper eksiksiz bebek bakmış herşeyin en iyisini biliyor seni robot sanıyor ne hissedebileceğini düşünemiyor ama bu durum sana herzamankinden daha çok batıyor çünkü daha hassas oluyorsun sana tavsiyem bebeğinden başka herkesi yoksay ne derlerse desinler bir kulağından girip ötekinden çıksın benim kayinpederim bile daha sık emmeli demişti ya şimdi olsa takmazdım gibi geliyor ama doğurunca yine o psikolojiye girermiyim bilmiyorum daha tecrübeli yim daha güçlü olmaya çalışacağım

Tanisiriz canim.Ay ne guzel olur kalamar tutup yapmak.Arastirayim Akyaka'yi.

Kızlar selam dogum yapmıs taze anneler hayırlı ugurlu olsun evlatlarınız darısı basınıza ıns. Benım haftam sata gore hesaplayınca 38+4 gozukuyorum ama ultrasonda onde cıkıyo baya 40 a yakınız. Suan 3700 kılo olmus bebegım. Ama ne sancı var ne de bebegım kanala gırmıs. Dr bu gıdısle 40 haftayı doldurmanı beklersek dogumun zor olur dedı. Persembeye kadar kendı gelmezse sanırım sezeryana alıcak benı. Bakalım beklemedeyız hala.

Kilosunu yanlış hesaplama ihtimalleri de var. Ben ilk cocugumda aynı gün içinde 2 Dr a gorunmustum.yaklaşık 500 gr fark söylediler. Özel hastane bi de bunlar.

Kilosunu yanlış hesaplama ihtimalleri de var. Ben ilk cocugumda aynı gün içinde 2 Dr a gorunmustum.yaklaşık 500 gr fark söylediler. Özel hastane bi de bunlar.

Dr olcumlerınden de makınelerden de fark olabılıyo sanırım ama benım bebegın kılosu haftasına gore hep onde cıkıyo daha once baska bı dr a gıdıyodum onda da olcum hep ondeydı. Norma olsun cok ıstıyorum ama bakalım persembe kesın kararı verıcez. Tüp bebek oldugu ıcın de eger ırı bebek rıskı varsa tehlıkeye atamam sanırım

Canım o kadar geciktiyse suni sancı veya sezeryan yapmaları gerekmiyor mu anlayamadım

Sağol canım.. yok açınca görmüş müdehale etti. Ayrıca yapışıklık varmış onu da açmış. Sezaryen dışında ameliyatta olmuş oldum. 9da içmeye başlayacağım
Geçmiş olsun canim.allah anali babali buyutsun.benim de sezeryanla alındı miyom.biri portakal büyüklüğünde diğeri de cevizden küçük

Ben sanırım yine erken lohusalık psikolojisine bürünmeye başladım.
Herşeye herkese bi bağırma dürtüsü var içimde.
Bugün ağladım resmen hüngür hüngür durduk yere . (

Geçmiş olsun canim.allah anali babali buyutsun.benim de sezeryanla alındı miyom.biri portakal büyüklüğünde diğeri de cevizden küçük

Büyüklüğünü bilmiyorum valla ama yakıldı benim. Sağol canım amin

Kızlar bu arada sonda hiç acıtmıyor uyuşuk değilken takıldı ve aman amam hissetmedim. Sondam gece 5e kadar çıkmayacak. Sürekli kalkmak zorunda olmayayım diye. Çocuk doktoru da geldi bebişi muayene etti. İkimizde iyiyiz çok şükür. Ben 9da sıvı alıp öyle ayağa kalkacağım. 20 ml zar zor mama yiyor cadıcık :) kum torbası koymuşlardı onu da 6da kaldırdılar. Su ve meyvesuyu kpmposto ve hoşaf dışında başka bir şey tüketmem yasak o da 9dan sonra :)) genel olarak iyiyim yatmaktam sıkıldım :)) uyuşukluğum geçti hissediyorum artık. Sonda çıkmadığından giyinmedim daha doğrusu giyinemedim hastane kıyafeti üstümde hala bu gidişle de 5e kadar giyemem sanırım çünkü hala serum var. Bir de hasta bezi kullanmadım hala sanırm sondadan sonra giyinirim. Bebiiş iyi sık sık ağlayıp beni istiyor. Kucağıma gelince susuyor:)

Ay öyle keyifli anlattın ki vallahi yaşadım canım şuan on prova gibi oldu :) maşallah tekrar size

benim de miyom var 5 6 tane ama en büyüğü 3 cm kadarmış doktor ilk gördüğünde alırım diyordu sezeryan olursa şimdi sezeryan olcağı kesinleşince( birqaz sallıyor gibi geldi) gerek görürsem alırım diyor peki müdahale etmesse daha sonra büyüme ya da başka bi zararı olur mu ilerde açmışken alması daha iyi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…