2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaktım ama tekrarlamaz diye bir şey yok dedi. Şimdi ablamın da vardı miyomu portakal kadar 2 tane. Rahim duvarında diye alınamadı mesela. Benimkinin durumunu bilmiyordum bitince ameliyat söyledi bana. Uzun sürdü zaten anlamadım nedenini ama öğrendim tabii. Hatta anestezi uzmanı uyutmayo teklif etti kabuletmedim

benim de 38+5 te alınıcak şimdi 37 +3 kilosu cuma günü 3250 ydi ama özellikle sen bu kiloya 200 ekle ya da eksilt yanlış çıkabiliyor diyor dr ama gerçekten 4 kiloyu geçerse zor olabilir normal doğum yurt dışında yapıyorlarmış ama burda riskli diye yanaşmıyorlar bir de önde gitmesi doğum tarihini değiştirmiyor sanırım canım sezeryanda, sat tarihine göre sezeryan yapıyolar

Düsuncesiz...
Kim kim kaldık acaba doğurmayan merak ediyorumama tesbit etmek şimdilik zor
Baştaki listeyi doğurdukça biz düzenleyebilseydik keşke hem Alp'i ye de zahmet olmazdı
cogu kisiyi kacirdim listede eklerim yine aklimdakileri yazdim simdilik kalanlar cok ama girmeyende var topige hic.

anladım canım belki de onu demek istemiştir ters bir yerde falansa almaz yoksa açmışken müdahale eder herhalde. onun için de geçmiş olsun ayrıca inş. tekrarlamaz senin de

ya kızlar eşime sootie emzikleri göstermiştim alsın diye netten gitmiş mavi yeşilini almış allahım ya sen pembe sevmiyorsun diye aldım diyo kaç gün olmuş alalı şimdi bugun gelmiş yeni getirdi , sürpriz olsun diye söylemedim demez mi bir de emziğin neyi sürpiz olcaksa kim gidip geri kargoya vercek yenisini beklicek artı tekrar kargo ücreti sonuçta bizim hatamız ofh ya valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Bizim bi yakinimizin da yeni alındı sezeryanda bazılarına dokunmamıştı doktoru zaten doğum oluyo onlar da ayrıca kanama yapabilir daha sonra kontrol ederiz demiş bazılarını da almış

Çok sabırsızlanıyorum ben de o günleri görmeye tatlım :) İkimiz de çok özlem çektik tahmin edebiliyorum güzelliğini ahh :) Amin canım artık o gün gelecek diye zor geçiyor günler ha geldi ha gelecek diye :) Açılma hızlansın diye hurma yiyip duruyorum . Bir de sıcaklarda hamilelik zormuş, çok güzel zamana geldi senin doğumun. <3
Duanı eksik etme tatlım, inşallah normal yapabilmek nasip olur.

Kim kim kaldık acaba doğurmayan merak ediyorumama tesbit etmek şimdilik zor
Baştaki listeyi doğurdukça biz düzenleyebilseydik keşke hem Alp'i ye de zahmet olmazdı
Listenin başını ben çekiyorum 07.07.17 doğum tarihimizdi.. 40+3 deyiz buna ilave bebekte 10 gün önde gidiyor.. korkumdan kilosunu sormuyorum, dr da söylemiyor..

Dr ne diyor,normal mi,bebek kakasini yaparsa dr anlayacak mi?
Çarşamba hastanede kaldım nişanım geldi doğum olabilir diye perşembe akşamı yolladılar eve.. şimdilik biley yok evde bekle diye.. sancın başlarsa gel dediler.. kendi dr ma kontrole gidiyorum herşey yolunda diyor beklicez, tıbbi acıdan anormallik yokmuş.. çok stresliyim, şekerim yükseliyor diyorum paniğe gerek yok diyor.. bebeğin kalp atımı falan güzel, ama rahimde hiç açılma yok, sıcak duş, yürüyüş, hurma, papatya çayı ne bulursam deniyorum 1cm bile açılmaz yok.. nişan geldikten sonra 2 gün içinde doğum olur diye okudum benim 1 hafta olacak geleli ama hiç belirti bile yaşamıyorum.. perşemde tekrar randvum var.. beklemeye devam

Çokça duymuşsundur ama son günler bol bol uyu Bu minikler bir rahat uyutmuyorlar annelerini, sağlıklı olsunlar da varsın uykusuz kalalım ne yapalım. Tahmin edebiliyorum hamileliğin sıcaklarda çok zor olduğunu, ben kışın bile yanıyordum Ama inan tüm özlemimize , tüm çektiğimiz sıkıntılara değiyor bu mis kokulular Ne büyük aşkmış tarifi yok. Karnındayken başka, kucağına alınca çok başkaymış

Hic sancim yok benimde yalanci bile yok. Aciklik durumuna yarin bakilcak suni deneyecegiz, sabah 7de yatis yapilcak
Ayyy bende dedim suni sancı verin diye yapmadılar, 40+0 dan sonra 10 gün bekleyelim herşey yolunda suni sancıya gerek yok dediler.. senin için hayırlısı olsun arkadaşım inşaallah bir nefeste kurtulursun..

Emzirirkende bebeğe gaz yapıyor karides kalamar

Bayiliyorum o emziklere cok guzel,iyi tasarim yapmislar.Bastan avent almasam kesin ondan alirdim.Baba sasirmis birazcik.Mavi yesil kullann nolacak ki.

Benden de aynı canım, egzersizler var you tube' da yaparken bacaklarım ayrılıyor, hala geziyorum fıldır fıldır, merdiven çıkıyorum, bugün 5 saat mutfaktaydım misafir çağırdım, pilates topu, sıcak banyo hiçbirşey fayda etmiyor. Bu Oğlana Durdu,Durmuş, Kaya, Boğaç falan koyacağım diyorum artık...

Ayni durumdayim son bir hafta yapmadigim sey kalmadi
Artik dun gece yurumekten ayaklarimin alti alev aldi. Bugun yine sakin gecirdim ufak tefek isleri hallettim evde. Bu cadi kiz anam illa suni yesin dedi, hayirlisi bakalim

40 ı geçince suni vermek şartmıymış canım? Bekleyelim demedi mi dr sen mi istedin suni? Biz de 40 ı geçersek başımıza geleceği bileyim dedim
Yani ya suni deneyecekler ya sezeryan sanci gelmedikce :) doktorum gecen sali birkac gun daha bekleriz demisti.. ama cuma funu gittim stresli oldugumu anlattim. G Gulsumiklima gibi stres yasamak istemiyorum ki ben anksiyete hastasiyim bekleyemeyecegimi anlayinca sali ya yani yarina yatiş kagidini verdi hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…