Nasil o kadar hareketlisin ya masallah.Ben bugun dr a gittim,esimin isi vardi.Onunla gezmek zorunsa kaldim ayaklar davul oldu.Bogac ismi iyiymis :) Bebisinle dalga mi gecmeye basladin artik :) Stres yapma var daha zamanin.Benden de aynı canım, egzersizler var you tube' da yaparken bacaklarım ayrılıyor, hala geziyorum fıldır fıldır, merdiven çıkıyorum, bugün 5 saat mutfaktaydım misafir çağırdım, pilates topu, sıcak banyo hiçbirşey fayda etmiyor. Bu Oğlana Durdu,Durmuş, Kaya, Boğaç falan koyacağım diyorum artık...
Kac kilo olmus bebis,suni sanci olacak degil mi?Dualarınıza talibim yarın keçime kavuşacağım inşallah. hakkımızda hayırlısı olur umarım
Gecen sali 3300 dedi, cuma gunu 3100 dedi sordum neden boyle diye tahmini rakamlar bunlar dedi. Bence 3300 civaridir gene yani umarim :) cati muayenesine gore suni olcak sanirim, deneriz demistiKac kilo olmus bebis,suni sanci olacak degil mi?
Kızlar ben de bugün doktora gittim.Kızım 3350 kilo 49 cm olmuş.Doktor rahmin incelmiş.Muhtemelen sancı hissediyorsundur dedi.Ben de evet kasılmalar ve bel ağrısı var dedim.Cumartesiye randevu verdi.Cumartesi alabiliriz dedi.Heyecan dorukta.Allah yardım etsin hepimize
Yarın inşallah kızını sağlıcakla kucağına alırsın canım hayırlısıyla.Güzel haberlerini bekliyoruzYani ya suni deneyecekler ya sezeryan sanci gelmedikce :) doktorum gecen sali birkac gun daha bekleriz demisti.. ama cuma funu gittim stresli oldugumu anlattim. @Gulsumiklima gibi stres yasamak istemiyorum ki ben anksiyete hastasiyim bekleyemeyecegimi anlayinca sali ya yani yarina yatiş kagidini verdi hayirlisi bakalim
İnşallah sağolasinYarın inşallah kızını sağlıcakla kucağına alırsın canım hayırlısıyla.Güzel haberlerini bekliyoruz
Bende de var mavi yeşil :) o emziğin bebek emerken arkasına hafifçe parmağınızı sokunca aman yarabbiii :)) parmağı emiyor gibi oluyur öyle tatlı kiya kızlar eşime sootie emzikleri göstermiştim alsın diye netten gitmiş mavi yeşilini almış allahım ya sen pembe sevmiyorsun diye aldım diyo kaç gün olmuş alalı şimdi bugun gelmiş yeni getirdi , sürpriz olsun diye söylemedim demez mi bir de emziğin neyi sürpiz olcaksakim gidip geri kargoya vercek yenisini beklicek artı tekrar kargo ücreti sonuçta bizim hatamız ofh ya valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim
aslında çokta umrumda değil sadece kafama takılıyor sonra sevmediğim insanlar olduğu için sallıyorum:)İnsanlar gerçekten düşüncesiz canım nedense herkes dört dörtlük doğum yapmış süper eksiksiz bebek bakmış herşeyin en iyisini biliyor seni robot sanıyor ne hissedebileceğini düşünemiyor ama bu durum sana herzamankinden daha çok batıyor çünkü daha hassas oluyorsun sana tavsiyem bebeğinden başka herkesi yoksay ne derlerse desinler bir kulağından girip ötekinden çıksın benim kayinpederim bile daha sık emmeli demişti ya şimdi olsa takmazdım gibi geliyor ama doğurunca yine o psikolojiye girermiyim bilmiyorum daha tecrübeli yim daha güçlü olmaya çalışacağım
aynen canım aynen öyle..Düsuncesiz...
cogu kisiyi kacirdim listede eklerim yine aklimdakileri yazdim simdilik kalanlar cok ama girmeyende var topige hic.
Keske canim ama gelecek gibi degil pek hanfendinin rahati bozulacak yarin :)Amine Busra bu gece sansin olsun suniye gerek kalmadan kendi sancinla gelsin minigin insallah :))
Yoksada yarina artik zorla getirtecekler ama sonucta kizina kavusacaksin ya herseye deger..
gece mis kokusuyla uyuyacaksin ♡♡
Kızlar benim gibi doğuramayan var mı aranızda?? Ya da böyle bir tecrübesi olan..haziran sonu gelir diye umuyorduk, temmuzu ortalıcaz bende hala tık yok.. bugün dr randevumuz vardı..rahmimde 1 cm lik açıklık bile yok, nst de topu topu 1 tane sancı çıktı.. drum güldü sadece 1 tane sancı var diye... düzenliyi geçtim düzensiz sancım bile yok.. yeminle psikolojim bozuldu.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
Sağlık sıhhatle kolaylıkla kavuşırsun inş bebişineGecen sali 3300 dedi, cuma gunu 3100 dedi sordum neden boyle diye tahmini rakamlar bunlar dedi. Bence 3300 civaridir gene yani umarim :) cati muayenesine gore suni olcak sanirim, deneriz demisti
İnsallah sagolasinSağlık sıhhatle kolaylıkla kavuşırsun inş bebişine
Beni de ekler misin? 13 temmuz Yusuf KayraDüsuncesiz...
cogu kisiyi kacirdim listede eklerim yine aklimdakileri yazdim simdilik kalanlar cok ama girmeyende var topige hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?