2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil o kadar hareketlisin ya masallah.Ben bugun dr a gittim,esimin isi vardi.Onunla gezmek zorunsa kaldim ayaklar davul oldu.Bogac ismi iyiymis :) Bebisinle dalga mi gecmeye basladin artik :) Stres yapma var daha zamanin.

Kızlar ben de bugün doktora gittim.Kızım 3350 kilo 49 cm olmuş.Doktor rahmin incelmiş.Muhtemelen sancı hissediyorsundur dedi.Ben de evet kasılmalar ve bel ağrısı var dedim.Cumartesiye randevu verdi.Cumartesi alabiliriz dedi.Heyecan dorukta.Allah yardım etsin hepimize

Keşk benimde olaydi

Yarın inşallah kızını sağlıcakla kucağına alırsın canım hayırlısıyla.Güzel haberlerini bekliyoruz

Bende de var mavi yeşil :) o emziğin bebek emerken arkasına hafifçe parmağınızı sokunca aman yarabbiii :)) parmağı emiyor gibi oluyur öyle tatlı ki

Kızlar bizde bugün kontroldeydik çatı muayenesi oldum Dr um normal doğum için musait dedi yine de 4 kayıp var sana sezaryan seçme hakkı da veriyorum dedi. Normal doğum da kanal dan geçerken takılma şansı var herkes de olduğu gibi ama bu illa olacak diye birşey değil falan anlattı durdu bu arada rahim ağzı yumusamis doğum yakın gibi görünüyor dedi zaten hafif adet ağrılarım var bugün de bel ağrısı çektim durdum ama nst de ağrı çıkmadı pazartesi tekrar kontrol hayırlısı artık

aslında çokta umrumda değil sadece kafama takılıyor sonra sevmediğim insanlar olduğu için sallıyorum:)
Düsuncesiz...
cogu kisiyi kacirdim listede eklerim yine aklimdakileri yazdim simdilik kalanlar cok ama girmeyende var topige hic.
aynen canım aynen öyle..

Amine Busra bu gece sansin olsun suniye gerek kalmadan kendi sancinla gelsin minigin insallah :))
Yoksada yarina artik zorla getirtecekler ama sonucta kizina kavusacaksin ya herseye deger..
gece mis kokusuyla uyuyacaksin ♡♡
Keske canim ama gelecek gibi degil pek hanfendinin rahati bozulacak yarin :)

Bende aynı durumdayım birde ikinci benimki günüm doldu dün 1.5 cm açıklık var sancılarım var ama açıklık artmiyor perşembeden beri iki gündür sancılarım arttı dün gittik sancı var ama açılma ilerlemiyor sıkıldım artık bende adet sancisiyla geziyorum öyle doktor bekletiyor olmadı haftaya salı suni vericek

Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah hepimizin evlatlarina saglikli uzun omurler versin benim kuzum hastanede morelim bozuk evim boş kucağım boş Allahım hepsine şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…