Canım hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah saglıkla sıhhatle, kolay dogum olur inşallahKeske canim ama gelecek gibi degil pek hanfendinin rahati bozulacak yarin :)
Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah hepimizin evlatlarina saglikli uzun omurler versin benim kuzum hastanede morelim bozuk evim boş kucağım boş Allahım hepsine şifa versin
Bakma böyle olduğuma iki gün duvarlardan tutarak yürüyorum sonra canım çıkana kadar hareket ediyorum. Bebekle acayip dalga geçiyoruz, adı Ateş ama epey lakabı var şimdiden, ona küstü gelmiyor heralde. Ya da anası gibi o da benle dalga geçiyor içerde.Nasil o kadar hareketlisin ya masallah.Ben bugun dr a gittim,esimin isi vardi.Onunla gezmek zorunsa kaldim ayaklar davul oldu.Bogac ismi iyiymis :) Bebisinle dalga mi gecmeye basladin artik :) Stres yapma var daha zamanin.
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına suni sancı konusunda deneyimlerini bekliyorum banada salı vericek haftaya bu hafta gelmezseİnşallah sağolasin
Amin canim.5 gun kalacakti yogun bakimda di mi?Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah hepimizin evlatlarina saglikli uzun omurler versin benim kuzum hastanede morelim bozuk evim boş kucağım boş Allahım hepsine şifa versin
Allah sağlık versin canım kızına inşallah yakında evinede goturuceksin bebeğiniDogum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah hepimizin evlatlarina saglikli uzun omurler versin benim kuzum hastanede morelim bozuk evim boş kucağım boş Allahım hepsine şifa versin
Kızlar benim gibi doğuramayan var mı aranızda?? Ya da böyle bir tecrübesi olan..haziran sonu gelir diye umuyorduk, temmuzu ortalıcaz bende hala tık yok.. bugün dr randevumuz vardı..rahmimde 1 cm lik açıklık bile yok, nst de topu topu 1 tane sancı çıktı.. drum güldü sadece 1 tane sancı var diye... düzenliyi geçtim düzensiz sancım bile yok.. yeminle psikolojim bozuldu.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
Daha var gözüküyor ama takvim olarak benim dün geçti günüm insan iyice stres oluyor son zamanlar inşallah bebislerimiz bekletmez daha fazla biziBakma böyle olduğuma iki gün duvarlardan tutarak yürüyorum sonra canım çıkana kadar hareket ediyorum. Bebekle acayip dalga geçiyoruz, adı Ateş ama epey lakabı var şimdiden, ona küstü gelmiyor heralde. Ya da anası gibi o da benle dalga geçiyor içerde.
Stresim doktorların acayip cool olması. Birkaç gün diyor 3 hafta oldu, hala "herşey yolunda bekleyeceğiz".
Usg ile baksa bari belki daha rahat olurdum.
Ben de mor pembeliyi beğendim , eşim mavi yeşil istedi oğluna pembe emzik takıyor dedirtmezmiş:))cinsiyeti renklere ayırmam aslında ama morla pembesi hoşuma gitmişti onların neyse artık emsin de rengi önemli değil
Usg ile bakmama kismi cok ilginc.Rutin uygulama oyle miymis?Ee sen dr a gidince napiyorsunuz?Eee isim Ates olunca "Yakarim ha" diyor.Dalga gecme sen bebisinle atesle oyun olmaz :)Bakma böyle olduğuma iki gün duvarlardan tutarak yürüyorum sonra canım çıkana kadar hareket ediyorum. Bebekle acayip dalga geçiyoruz, adı Ateş ama epey lakabı var şimdiden, ona küstü gelmiyor heralde. Ya da anası gibi o da benle dalga geçiyor içerde.
Stresim doktorların acayip cool olması. Birkaç gün diyor 3 hafta oldu, hala "herşey yolunda bekleyeceğiz".
Usg ile baksa bari belki daha rahat olurdum.
bizim ki kız canım ya ondan zaten kız bebekler erkek bebek gibi oluyor doğduklarında cinsiyet bile sormazlar artık erkek sanırlarBen de mor pembeliyi beğendim , eşim mavi yeşil istedi oğluna pembe emzik takıyor dedirtmezmiş:))
Takvimi Alman dr.a göre koymuştum. Türklere göre 4 gün daha erken.Daha var gözüküyor ama takvim olarak benim dün geçti günüm insan iyice stres oluyor son zamanlar inşallah bebislerimiz bekletmez daha fazla bizi
Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel ömrü uzun olsun canım. Sana da çok geçmiş olsun.Bizde bugün 19:16 da doğduk kızlar,
Suyu azaldığı için hemen doğuma aldılar
Hiç açılma yumuşama olmadığı için suni sancı vermediler, spinali denediler 5 kere filan, olmadı. Genel anestezi yaptılar. Bebeğin ultrason ölçümlerinde ufaktı zaten ama doğunca daha ufak çıktı. 44 cm (49 demişlerdi) ve 2500g ( 2750 ölçmüşlerdi) . Şimdilik emzirme ile uğraşıyoruz bakalım.
Ya kiz bebise mavi yesil emzik olur hatta yetiskin erkeklere pembe kiyafetler de olur ama erkek bebise pembe iiiih!Ben bile oglum karnimda diye pembe giymiyorum :)Ben de mor pembeliyi beğendim , eşim mavi yeşil istedi oğluna pembe emzik takıyor dedirtmezmiş:))
Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kucağına aldın ya buyutursun annesi ❤Bizde bugün 19:16 da doğduk kızlar,
Suyu azaldığı için hemen doğuma aldılar
Hiç açılma yumuşama olmadığı için suni sancı vermediler, spinali denediler 5 kere filan, olmadı. Genel anestezi yaptılar. Bebeğin ultrason ölçümlerinde ufaktı zaten ama doğunca daha ufak çıktı. 44 cm (49 demişlerdi) ve 2500g ( 2750 ölçmüşlerdi) . Şimdilik emzirme ile uğraşıyoruz bakalım.
benim de 38+5 te alınıcak şimdi 37 +3 kilosu cuma günü 3250 ydi ama özellikle sen bu kiloya 200 ekle ya da eksilt yanlış çıkabiliyor diyor dr ama gerçekten 4 kiloyu geçerse zor olabilir normal doğum yurt dışında yapıyorlarmış ama burda riskli diye yanaşmıyorlar bir de önde gitmesi doğum tarihini değiştirmiyor sanırım canım sezeryanda, sat tarihine göre sezeryan yapıyolar
Yarın 40+4 olacağım, 10 gün önde iri bir kızım var.. suyu normal, ağrım yok, sızım yok, sancım yok sadece çarşamba nişanım geldi..şuan içimde resmen ordan oraya koşturup duruyor, dirseğini, poposunu dayıyor. Ama nst de 8-10 çıkıyor sancım.. yoooook ama bugün ilk defa bir tane sancım çıktı 30 dk lık süre içinde.. sinirden ağlıyorum.. arayan arayana, dışarıyaçıkmak istemiyorum "aaaaaaa sen doğurmadın mı halaaaaa?? Ay herşey yolunda mı? Bebek sağlıklımı?" Sorularından bıktım.. dr da beklicez herşey yolunda diyor.. adamı dövmek geliyor içimden.. bi de tüp bebek, zorly süreçlerden bu zamana geldik korkuyorum bişey olacak diye.. ama kimseeee anlamıyorrrr..Ya bende doguramadım hâlâ
Kızlar nolur dua edin bana 40+3 olacak yarın bende daha tık yok. Dondurma yiyorum kızım içimde fink atıyor nstye giriyorum hic bişi yok.
Sancı yok..
ağrı yok..
nişan yok..
Suyu çok normal..
Dr. a soruyorum nolacak bi kaç gün daha bekleyeceğiz diyor..
Sezaryeni hiç düşünmezken artık gelsin diye istiyorum.
Psikolojim bozuldu günde en az 20 kere tlfum çalıyor. Herkes arayıp soruyor. Eşim bile hâlâ mı sancı yok diye sorup duruyor. Nolur dualarınızı bekliyorum. 283 gün oldu artık. Doğurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?