2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Spinali 5 kez deneme kısmı çok şaşırtıcı ilk kez duyuyorum. Müsait bir Zaman'ında detaya girersen sevinirim.

Birde kızlar bugun doktora gıttım 2800 gr dedı bebek için sanırım zayıf bir bebek olcak benımkısı surda ne kaldıkı...
Hic takma canim.Bana hep ileri ileri dediler.35. hafta 2900 du dr bu bebis 4 kiloyu gecer dedi.36. hafta baska dr 2400 dedi ve gobise de 3 gun geri dedi.Ayni hafta baska dr 2700 dedi.Gecen hafta 3 kilo, bu hafta 3400 dediler.Iste 39. hafta.Biraz tombis olursa iyide onemli olan saglikli olsun.

Aslında tüp bebek olunca kıymetli Bebek diye riske atmamak için 38 hafta olunca direk sezeryanla alıyor birçok doktor senin ki biraz değişik bakışaçısına sahip bence. Allah tez vakitte en hayırlısı ne şekildeyse öyle doğurmayı nasip etsin.

Usg ile bakmama kismi cok ilginc.Rutin uygulama oyle miymis?Ee sen dr a gidince napiyorsunuz?Eee isim Ates olunca "Yakarim ha" diyor.Dalga gecme sen bebisinle atesle oyun olmaz :)
Malesef rutin bu. İdrar kan alınıyor, tansiyon kilo ölçülüyor. Nst ye sokuyor, ardından hepsinin sonucunu doktora veriyorlar.
Doktor hanım faslı başlıyor. oooo SGd hanım hoşgeldiniz nasılsınız, ağrınız,sancınız var mı falan fıstık, Sonra önündeki sonuçları değerlendiriyor. Sonra alttan muayene ediyor , açıklık yumuşama var mı bakıyor, pH a,mantar veya enfeksiyon gibi birşey var mı bakıyor. Giyinebilirsiniz teşekkürler diyor. Sonra da yine konuşuyor. Herşey çok iyi bebek geliyor birkaç güne, haftaya büyük olasılıkla randevumuz olmaz doğmuş olur diyor. Biz yine sonraki hafta baştan alıyoruz bu rutini...

Canım spinal neden olmadı.bende de epidural 8 yıl önce olmamıştı ama benim 2 omur arasını bulamamıştı anestezi uzmanı.kendi doktorum geldi ve uğraşma hastamla genel yap dedi.genel olmuştum o yüzden.acaba seninki neden olmadı.ilk Doğumun mu

Bebisin hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Çok minik oluyolar dimi? Benim kuzum da 2680gr 43cm doğdu. 2580gr şuan. Hele boyu çok kısa gelmişti bana ama normalmiş. Elleri kolları minicik dokunmaya kıyamıyorum

Canım hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah saglıkla sıhhatle, kolay dogum olur inşallah

Allah şifa versın canım bozma moralini kavusup kokusunu uzun uzun cekicen inşallah
İnsallah sagolasin

İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına suni sancı konusunda deneyimlerini bekliyorum banada salı vericek haftaya bu hafta gelmezse
Amin insallah. Bakalim yasayip gorecegiz...

Ben dayanamadigim icim dr iki gun bile beklemekten vazgecti. Cok cok stresliysen kendin iste bence. Sanci acilma olmadikca eninde sonunda suni yada sezeryan olacak.. ustelik iri bebek diyosun

Cok güzelmis canım sağlıkla kullanın inşallah. Sadece puset alacağım ama kafam cok karıstı. Artık bi mağazaya gidip bisey alıvericem herhalde. İnsallah birkaç güne hastaneden çıkacak gibi oğlum

Türkiyede kadın dr gitmiştim..bebiş çok aşağıda erken doğum yaparsın dedi..30.06 da alman dr um geran gelebilir dedi.. gelen olmadı..
hahaha aynı bizzzzzz.. ama ek olarak benim dr sağolsun ultrasonla kontrol ediyor.. bi kac gün icinde dogum gerceklesir diyor.. sanirim randevumuz olmaz.. tabi bizz yine randevudayiz, bebek nerde diye espri bile yapiyor, bende size sormaya gelmistim diyorum.. hersey yolunda 41-42 haftalara kadar beklenebilir diyince pencereden ya dr yada kendimi atmak gibi düsünceleri geciriyorum icimden...

Seni çok iyi anlıyorum. Uçabilsem Tr. ' ye gidip suni sancı verin hemen doğurayım diyeceğim. Bizim doğum hazırlık kursundan kızlar hep doğurdu. Bilgi ve fotoğraf paylaşıyorlar . 38-36 cm kafa çevreleri, 58-56cm boylar ,3800-4200 gr fln bebekler var gayet normal doğum:))
Altına da bizim minik bilmem ne bebek geldi diyorlar. Maşallah hakkaten pek minikmiş diyorum içimden.

Bizim Boğaç a da iri bebek diyorlardı sonra çok kilo almadı Allah'tan. Bir de onun stresine girmek ayrı sıkıntı. Nasıl çıkacak diye düşünüyorum aynı senin gibi, ne yapıp edip normal doğurtacaklar çünkü....

40ı bir çıksın annesi kademe kademe kesersiniz göğüs ucunu,
Ayy benim kız kaka yapmıyor bugün 4.gün, bir rahatsızlığı da yok MaşAllah çiş dolu bezi, dr sadece anne sütü alınca normal dedi ama bana sıkıntı oldu

Banada korse takma dedi takmadim ama annem kizip durdu insallah karnim boyle kalmaz cok yok baya indi ama yinede var egzersiz listesi iyiymis bana vermedi 40in cokinca bidaha kontrole gel dedi gidince soruyum neler var listede canim

yarına çekeyim fotosunu da paylaşayım canım, bana 20.gün başla egzersizlere 20günden toparlanırsın dedi umarım haklıdır

Lohusa halimde moral bozuklugundan uyuyamiyorum. Annem ve kvalidem bizdeler. İkisi bi çeşit. Heralde kalmasalar kalmalarindan iyi. Moralim çok bozuluyo.

Evet canım ilk benim. Omurlar arasını bulamadı 5-6 kez denedi. O yüzden genele aldı.

Lohusa halimde moral bozuklugundan uyuyamiyorum. Annem ve kvalidem bizdeler. İkisi bi çeşit. Heralde kalmasalar kalmalarindan iyi. Moralim çok bozuluyo.
Kapan odana kuzum, ben de şimdiden bunları düşünüyorum annem ayrı bi dert kv ayrı.. birbirlerini de sevmiyorlar. herkes ben kalcm deyip duruyor valla planım odama kapanmak, yanlarında emzirmek dahi istemiyorum salon onların olsun. Sen üzüleceğim onlar üzülsün yorma Zihni'ni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…