Yarın için dualarımız seninle kuzum Allah yardımcın olsunYani ya suni deneyecekler ya sezeryan sanci gelmedikce :) doktorum gecen sali birkac gun daha bekleriz demisti.. ama cuma funu gittim stresli oldugumu anlattim. @Gulsumiklima gibi stres yasamak istemiyorum ki ben anksiyete hastasiyim bekleyemeyecegimi anlayinca sali ya yani yarina yatiş kagidini verdi hayirlisi bakalim
AlemsinBenden de aynı canım, egzersizler var you tube' da yaparken bacaklarım ayrılıyor, hala geziyorum fıldır fıldır, merdiven çıkıyorum, bugün 5 saat mutfaktaydım misafir çağırdım, pilates topu, sıcak banyo hiçbirşey fayda etmiyor. Bu Oğlana Durdu,Durmuş, Kaya, Boğaç falan koyacağım diyorum artık...
Bu gidişle ben de senin izinden geleceğimListenin başını ben çekiyorum 07.07.17 doğum tarihimizdi.. 40+3 deyiz buna ilave bebekte 10 gün önde gidiyor.. korkumdan kilosunu sormuyorum, dr da söylemiyor..
Kapanmaya razıyım canım. 3 yasinda bi cocugum da var oda ilgi bekliyo ve ben sezeryanliyim ilgilenemiyorum. KV nin dediği e o bize gelmek istemiyo seni istiyo, yok diyorum ilgilensen parka götür sen ister, hiç duymuyo, bebegimide kaldırıp indiremiyorum daha 2 gunluk doğum yaptım zor durumdayim bari normal Dogum olsaydı En azından işimi görürdum. Şu an 2 çocukda uyudu benim moralim kötü uyuyamadim agliyorum bu halde. Eşim daha gelmedi büyük uyansa ben kalkıp elini tutup ilgilenmeye calisicam. Gün içinde de yaptığım gibi. Moralim çok bozuk çok kötüyüm. Ablam da geldi 3 çocukla oglen 1 gibi, gece 11 gibi kalktilar.ablamin küçüğü yle oğlum arada tartıştı kaç kere ağladı benim ki,Kıyamadım gittim ilgilendim. Geç saate kadar da oturdular. Ev kalabalık olunca da dinlenilmiyo malum. Ne biliyim ya mutsuzum çok.Kapan odana kuzum, ben de şimdiden bunları düşünüyorum annem ayrı bi dert kv ayrı.. birbirlerini de sevmiyorlar. herkes ben kalcm deyip duruyor valla planım odama kapanmak, yanlarında emzirmek dahi istemiyorum salon onların olsun. Sen üzüleceğim onlar üzülsün yorma Zihni'ni
Gaz sancısı vardır canım :)Kızlar YARDIM EDİN
3 gunluk bebişim bu aksam huzursuz biraz bikaç saniyelik aglıo duruo ... sanki sancısı var agrısı varmış gibi. Üç gunluk bebekte ne olabilir
Gaz sancısı olabilr mi sanki ayaklarını bukup aglıo ..offf
Gaz sancısı vardır canım :)
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun ❤ teker teker kavuşuyoruz bebeklere darısı başımıza inşallahKızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Ay hadi hayırlısı olsun gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bu gece seni uykuda tutmaz :)Kızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Geçmiş olsun,gözün aydın canım. Güle güle büyüt bebişini. Allah analı babalı büyüsün.Kızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Aman ne var canım. Modeli erkek olan şeylerde çok cart olmadıkça pembe de olabilir bence, turuncu, sarı, kırmızı ne güzeller... unisex eşyalarda da olur ne olacak bebek onlar ayol. Erkek diye hep lacivert,mavi,yeşil,kahve olmaz ki. Kıza da erkeğe de her renk olur bence. Yeterki şık olsun. ( Bizim babamız da senin gibi ama)Ya kiz bebise mavi yesil emzik olur hatta yetiskin erkeklere pembe kiyafetler de olur ama erkek bebise pembe iiiih!Ben bile oglum karnimda diye pembe giymiyorum :)
Kızlar 2 saatir gaz cıkarsn diye ugrasıyrz
Sizinkilerdede bukdr uzun gidiyo mu bu gaz cıkartma
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün.Kızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Hiç gaz çıkmadımı yani kaka yaptı mı meselaKızlar lutfen bu gaz sancısı bukdr uzun surer mi yoksa baska bi sıkıntımız mı var bırı cvp versin artık .....
lutfen ACIL KIZLAR CVP YAZSIN DENEYİMLİ ANNELERR
Sıkıştırıp çıkamıyorsa sürer tabi çıkana kadar geçen oldu bizde de mahvoldumHiç gaz çıkmadımı yani kaka yaptı mı mesela
Hiç gaz çıkmadımı yani kaka yaptı mı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?