Allah yardımcın olsun insanların düşüncesizliğine çare yok maalesef 2 çocukla elbet zordur üzüldümKapanmaya razıyım canım. 3 yasinda bi cocugum da var oda ilgi bekliyo ve ben sezeryanliyim ilgilenemiyorum. KV nin dediği e o bize gelmek istemiyo seni istiyo, yok diyorum ilgilensen parka götür sen ister, hiç duymuyo, bebegimide kaldırıp indiremiyorum daha 2 gunluk doğum yaptım zor durumdayim bari normal Dogum olsaydı En azından işimi görürdum. Şu an 2 çocukda uyudu benim moralim kötü uyuyamadim agliyorum bu halde. Eşim daha gelmedi büyük uyansa ben kalkıp elini tutup ilgilenmeye calisicam. Gün içinde de yaptığım gibi. Moralim çok bozuk çok kötüyüm. Ablam da geldi 3 çocukla oglen 1 gibi, gece 11 gibi kalktilar.ablamin küçüğü yle oğlum arada tartıştı kaç kere ağladı benim ki,Kıyamadım gittim ilgilendim. Geç saate kadar da oturdular. Ev kalabalık olunca da dinlenilmiyo malum. Ne biliyim ya mutsuzum çok.
Eşim desen yarım saat oldu geleli. Ne bi insanlık ne bişey görmüyorum. Ağladım baya yeter ağlama diyo. Gidip oğlumun yanına uzaniyo. BAna sıcaklık gösterse kendime gelicem belki. Ne biçim bi yerdeyim böyle ya çok kötüyüm.Allah yardımcın olsun insanların düşüncesizliğine çare yok maalesef 2 çocukla elbet zordur üzüldüm
Umarım çabucak iyileşir yaraların Rabbim kimselere muhtaç etmesin seni de , zor durumda olan tüm arkadaşları da
Vardır gaz çekiyorsa yine o zmn emzirmeye çalış zorla aldır memeyi emerken çıkıyor bazen veya altını açınca debelenirken çıkıyor zor valla sende kimıyon rezene çayı iç de sütüne geçsinYaptı kaka... ama backlarını yukrı cekerek aglıo 2 saat oldu
Ay nolur ağlama ben de ağlicm lohusa psikolojisi ne hale getirdi biziEşim desen yarım saat oldu geleli. Ne bi insanlık ne bişey görmüyorum. Ağladım baya yeter ağlama diyo. Gidip oğlumun yanına uzaniyo. BAna sıcaklık gösterse kendime gelicem belki. Ne biçim bi yerdeyim böyle ya çok kötüyüm.
Hadi geçmiş olsun Can'ım. Sende kurtuldun darısı artık bizlere. Sabah oturarak emzirmeyi denerken belki daha rahat tutar oğluşun. Allah yardımcın olsun.Kızlar tek tek alıntılayamadm k bakmyn. Yürüyüşümüde yaptım. O kdr zorlanmadm. Meme ucum çok az diye oğluşum alamıyor. Sütüme baktılar. Narkozdan dolayı daha inmemş az bşy geliyo. Yarn narkozu atıp sıcak bi duş al gelir dedi hemşire. Eşimden snra oğluma aşık oldm. Allahım sürekli izleyesim var. Çok açtı ağladı baya biraz mama verdikk şimdi mışılca uyuyor. Tarif edilemez bambaşka bşy allahım herkese tattırsın .. ağrım sancm yok. Arada dikişlerm sızlıyo o kdr. Ayaklarıma çorap bile gydm gaz toplamasn diye. Henüz gaz çıkarmadm ama karnımda gaz var belli. Gurul gurul ediyor..
Aynen öyle :))Yine yok diyorsun yani :)
Gozun aydın canım hayırlò evlat olsun insDoğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Tesekkurler canım cok sevinirimyarına çekeyim fotosunu da paylaşayım canım, bana 20.gün başla egzersizlere 20günden toparlanırsın dedi umarım haklıdır
3 günde mi bir yapması normalmiş canımAy MaŞAllah bizim ki de sürekli pırtlıyor ama kaka yok
Hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsunKızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Güle güle büyütün saglikli hayirli uzun ömürlü olsun insallahBizde bugün 19:16 da doğduk kızlar,
Suyu azaldığı için hemen doğuma aldılar
Hiç açılma yumuşama olmadığı için suni sancı vermediler, spinali denediler 5 kere filan, olmadı. Genel anestezi yaptılar. Bebeğin ultrason ölçümlerinde ufaktı zaten ama doğunca daha ufak çıktı. 44 cm (49 demişlerdi) ve 2500g ( 2750 ölçmüşlerdi) . Şimdilik emzirme ile uğraşıyoruz bakalım.
Hayirli omurlu olsun canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.Kızlar tek tek alıntılayamadm k bakmyn. Yürüyüşümüde yaptım. O kdr zorlanmadm. Meme ucum çok az diye oğluşum alamıyor. Sütüme baktılar. Narkozdan dolayı daha inmemş az bşy geliyo. Yarn narkozu atıp sıcak bi duş al gelir dedi hemşire. Eşimden snra oğluma aşık oldm. Allahım sürekli izleyesim var. Çok açtı ağladı baya biraz mama verdikk şimdi mışılca uyuyor. Tarif edilemez bambaşka bşy allahım herkese tattırsın .. ağrım sancm yok. Arada dikişlerm sızlıyo o kdr. Ayaklarıma çorap bile gydm gaz toplamasn diye. Henüz gaz çıkarmadm ama karnımda gaz var belli. Gurul gurul ediyor..
Güle güle büyütün saglikli hayirli uzun ömürlü olsun insallah gecmis olsunKızlar tek tek alıntılayamadm k bakmyn. Yürüyüşümüde yaptım. O kdr zorlanmadm. Meme ucum çok az diye oğluşum alamıyor. Sütüme baktılar. Narkozdan dolayı daha inmemş az bşy geliyo. Yarn narkozu atıp sıcak bi duş al gelir dedi hemşire. Eşimden snra oğluma aşık oldm. Allahım sürekli izleyesim var. Çok açtı ağladı baya biraz mama verdikk şimdi mışılca uyuyor. Tarif edilemez bambaşka bşy allahım herkese tattırsın .. ağrım sancm yok. Arada dikişlerm sızlıyo o kdr. Ayaklarıma çorap bile gydm gaz toplamasn diye. Henüz gaz çıkarmadm ama karnımda gaz var belli. Gurul gurul ediyor..
Korkma benim gunlerdr var geceleride uyutmamaya basladi.O zaman korkmayim ben bugun adet sancısı gibi sancilaninca korktum bende acaba bebek mi geliyo diye
Göğüs kalkanı aldım hiç kullanışlı değil onun yerine ped kullanıyorum. Boş yere almisimDoğum yapan arkadaşlar almış olduğunuz göğüs ucu ve göğüs kalkanı mı kullandınız mı yoksa boşuna alınmış gereksiz birşey olarak bir kenara attınız mı benim göğüs ucu hiç yok geçen defa çok parçalanmıştı şimdi önceden önlem almak istiyorum ama her çocukta göğüs ucu istemiyor alsammı bilemedim bide göğüs ucu için aventin 2 boyu var küçük olanı daha mı iyi tutuyorlar
Ay çok şükür tuuuuuuçe hiç yazmıcan sandım geliodum OrayaKızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?