2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun insanların düşüncesizliğine çare yok maalesef 2 çocukla elbet zordur üzüldüm
Umarım çabucak iyileşir yaraların Rabbim kimselere muhtaç etmesin seni de , zor durumda olan tüm arkadaşları da

Eşim desen yarım saat oldu geleli. Ne bi insanlık ne bişey görmüyorum. Ağladım baya yeter ağlama diyo. Gidip oğlumun yanına uzaniyo. BAna sıcaklık gösterse kendime gelicem belki. Ne biçim bi yerdeyim böyle ya çok kötüyüm.

Yaptı kaka... ama backlarını yukrı cekerek aglıo 2 saat oldu
Vardır gaz çekiyorsa yine o zmn emzirmeye çalış zorla aldır memeyi emerken çıkıyor bazen veya altını açınca debelenirken çıkıyor zor valla sende kimıyon rezene çayı iç de sütüne geçsin

Kızlar tek tek alıntılayamadm k bakmyn. Yürüyüşümüde yaptım. O kdr zorlanmadm. Meme ucum çok az diye oğluşum alamıyor. Sütüme baktılar. Narkozdan dolayı daha inmemş az bşy geliyo. Yarn narkozu atıp sıcak bi duş al gelir dedi hemşire. Eşimden snra oğluma aşık oldm. Allahım sürekli izleyesim var. Çok açtı ağladı baya biraz mama verdikk şimdi mışılca uyuyor. Tarif edilemez bambaşka bşy allahım herkese tattırsın .. ağrım sancm yok. Arada dikişlerm sızlıyo o kdr. Ayaklarıma çorap bile gydm gaz toplamasn diye. Henüz gaz çıkarmadm ama karnımda gaz var belli. Gurul gurul ediyor..

Ay nolur ağlama ben de ağlicm lohusa psikolojisi ne hale getirdi bizi

Hadi geçmiş olsun Can'ım. Sende kurtuldun darısı artık bizlere. Sabah oturarak emzirmeyi denerken belki daha rahat tutar oğluşun. Allah yardımcın olsun.

Kızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun

Güle güle büyütün saglikli hayirli uzun ömürlü olsun insallah

Hayirli omurlu olsun canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Güle güle büyütün saglikli hayirli uzun ömürlü olsun insallah gecmis olsun

Göğüs kalkanı aldım hiç kullanışlı değil onun yerine ped kullanıyorum. Boş yere almisim

Kızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Ay çok şükür tuuuuuuçe hiç yazmıcan sandım geliodum Oraya
Gözün aydın olsun Allah uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…