2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım orası öyle saglıklı olsun isin garip yanı her hafta kilo alan ben iki haftadır almamısım kilo son ay böyle mi oluyor acaba...
Lohusa halimde moral bozuklugundan uyuyamiyorum. Annem ve kvalidem bizdeler. İkisi bi çeşit. Heralde kalmasalar kalmalarindan iyi. Moralim çok bozuluyo.
Canım hic moralini bozma hemen herkes benzer sıkıntılar yasıyor zaten oncesınde de aklımıza grtirdigimiz konular degil mi bunlar.. sen cocuguna odaklan su an hormonlarımız farklı isliyor hassasız biraz fazla üzülüyoruz maalesef ...

Kızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..

Canım gozunaydın darısı basımıza insallah

Günaydın canım benımkı karnımı olabildigine sisirip duruyor onun dısında agrı sancı yok :) dursun zaten biraz kilo alsın da cıksın :)

Göğüs kalkanı aldım hiç kullanışlı değil onun yerine ped kullanıyorum. Boş yere almisim
Gogus kalkanı ne acıdan kullanıslı degil canım
Ben herkes memnun diye aldım henüz dogum yapmama ragmen bir deneyim dedim ama nasıl kullanıldıgınıbile tam anlaamdım bide kocaman kocaman geldi bana :)

Gogus kalkanı ne acıdan kullanıslı degil canım
Ben herkes memnun diye aldım henüz dogum yapmama ragmen bir deneyim dedim ama nasıl kullanıldıgınıbile tam anlaamdım bide kocaman kocaman geldi bana :)
Bende herkes memnun diye aldım . Ya takiyirum sanki kayıp çıkacak gibi oluyor. Büyük sert rahatsız ediyor aliskin olmadigim için heralde . Ama göğüs pedi hiç yokmuş gibi oluyor

Canım eşin 1 buçukta işten mi geliyor 2 günlüksün sen ya el üstünde tutmaları gerekiyor bir işe yaramıyorsa evdekiler niye kalabalık yapıyor ki

Bende herkes memnun diye aldım . Ya takiyirum sanki kayıp çıkacak gibi oluyor. Büyük sert rahatsız ediyor aliskin olmadigim için heralde . Ama göğüs pedi hiç yokmuş gibi oluyor
Göğüs kalkanın amacı göğüs ucunu boşta bırakıp hava alarak iyileşme sürecini hızlandırmaktır yara yoksa tabi ki kullanmanın manası yok ped gibi göğüs akışını engellemek için kullanılmaz

Ya bende göğüs ucu yok hani bebek emdiğinde azıcık çıkar belki o tekrar çamaşır yapıştığında içine kaçmasın diye alacaktım ben işime yaramaz mı yani

Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın

Kızlar lutfen bu gaz sancısı bukdr uzun surer mi yoksa baska bi sıkıntımız mı var bırı cvp versin artık .....
lutfen ACIL KIZLAR CVP YAZSIN DENEYİMLİ ANNELERR

Yaptı kaka... ama backlarını yukrı cekerek aglıo 2 saat oldu
Bazen çok uzun sürebiliyor canım ilk oğlumda gaz yüzünden çok sabahladığımız geceler oldu sürekli gaz için masaj yapıyor egzersiz yaptırıyorum tüm gece omzumda sırtını sıvazlayarak volta atıyorduk babasına sorsan hiçbir şeyden haberi yoktur ah analar ahh ahh vallahi anamın değerini katkat anladım bakalım 2.oğluşumda abisi gibi gazlı mı olacak

Bende de nst ye alınıyor,tansiyon kilo ölçülüyor.Kan alımı,idrar tahlili,alttan muayene yok.Hatta akıntım var demiştim olur bu dönemde dediler.Son gittiğim dr alttan muayene etti mantar çıktı.Sonra usg ye alıyorlar kilo,boy,gelişim,su inceliyor.Gerçi bu her dr da farklı çıkıyor.Bunu da normal karşılıyorlar ama kordon dolanması tehlikesine karşı iyi.Dr kordonu çok önemsemiyor ama...Kaygan zaten bebeğe bişi olmaz diyor.Sadece günde 10 hareket saymalıymışım.Nst de dün sancım bir kere 70 lere yükselmiş.Spinal epudral nasıl yapacağız doğumu diye sordum.İkisi kombine oluyormuş,nasıl olacaksa.10 cm kesik açacağız dedi :/ Hareketlerde bir azalma olmazsa drla birbirimizi doğumda görecekmişiz,gelmene gerek yok dedi.

Evet canım ilk benim. Omurlar arasını bulamadı 5-6 kez denedi. O yüzden genele aldı.
Benim ilkinde genel anestezi sıkıntısız geçince ikincisini de öyle istedim.ama bunda doktorum geneli pek istemiyor.öyle olunca yine iki omur arasını bulamaz diye korkuyorum.yarın anestezi uzmanıyla görüştürecek doktorum.onunla konuşursam biraz rahatlayacağımı umuyorum

Canım sıkıntı yapma 3 günlükte de olur 1 günlükte de 3 aylıktada.gazı vardır.hele ayaklarını çekmesi gaz göstergesi.kucağına al.dik tut.karnını hafif sık.yavaş yavaş koltukta yada yatağında yaylan bakalım geçecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…