2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun zor valla.Çocuk olunca odana kapanmak da olmuyor.Bir de kvler ikinci çocuk yapın demeyi bilirler ama iş başa gelince kimse ilgilenmez.Allah sana güç versin,eşine söyle o konuşsun kvyle falan.İki çocuk yardımsız olmaz.Gelen misafirliğe gelmeyecek ablan çocuklarını birine bırakamamış mı?11 de kalkılır mı yardım et akşam yemeğinden önce git.Kİmseden fayda yok ya sen güçlü ol çocukların için.Eşinle halletmeye çalış her şeyi.

Kızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Ayy çok tatlı,sarı şeker mi doğurdun :)Biraz geliyorsa sütün bebişin emdikçe artar kuzuum hadi gözünaydın :)

Kızlar hastanede yanınızda kaç kişi kalabiliyor? Prosedürler hastaneye göre mi değişiyor ya da belirli bir ücret ödeniyor mu? Bilgisi olan var mı?

Valla canım her renk olur da pembe olmaz :)Kırmızı çok şey aldım,turuncu almadım ama olabilir de pembe çok light ya :)

Kızlar hastanede yanınızda kaç kişi kalabiliyor? Prosedürler hastaneye göre mi değişiyor ya da belirli bir ücret ödeniyor mu? Bilgisi olan var mı?
Bize bir şey denmedi yengem yeğenim oğlum kaldı eşim ara ara girdi çıktı ooo tüm aile burda deyip güldüler :))

Ne güzel bir çok annemiz bebislerinin kokusunu artık iclerine cekebiliyor dogumu da atlattı darısı basımıza inşallah...ben de cuma dogum iznine cıktım.dün dinlendim bugün bebisimin kıyafetlerini yıkıyorum sanırım yarın ütülerim...mis gibi dalin kokuyor ama güneste kurutuyorum koku kalır mı bilemiyorum...birkac gün yıkama ütüleme hastane cantası yapma islerim var...sonrada eksiklerim varda onların siparisini vercem ve beklemeye gecicem artık 40.haftayı gecmessek 19 günümüz kaldı heyecanla beklemedeyiz

O zaman seninde beline katater takacaklar benimkide kombine idi cunku. Ama katater takilirken beni egdiler oturur pozisyonda kamburunu cikart dediler hic kipirdamadim aninda yapti agri sizi bile hissetmedim :)

arkadaşlar 3 günlüğüz hala tam olarak doyuramıyorum yavruyu sezeryan olduğu için sütüm gelmedi az bişet sıvı geliyor sizinde öyle oldu mu emziriyorm ki buda gitmesin.

Gunduz 8 kisiydik ben haric aksam esim annem kaldi gece yani kimse bisi demedi ne gunduz ne gece

arkadaşlar 3 günlüğüz hala tam olarak doyuramıyorum yavruyu sezeryan olduğu için sütüm gelmedi az bişet sıvı geliyor sizinde öyle oldu mu emziriyorm ki buda gitmesin.
Normal o doyuyor bebek zaten onunla sen emzir benimde 3.gunun sonunda geldi o bile sari su gibi sonra sonra beyaza donecek hemen beyaz sut gelmiyor ama agiz sutleri daha onemli kiymetini bil :)
Ben sagiyordum cikan 1 kasigi agzina aktariyordum bosa gidecek diye uzuluyordun her defasinda .

Canım onun sezeryanle ilgisi Yok.normal Doğumda da biraz gecikebilir .sıcak bi banyo yap.hoşaf falan iç.bol bol sıvı tüket.banyoda süt damarlarına masaj yap.en yakın zamanda gelecektir rahat ol.

Bende sezeryan oldum canım 3.günün akşamı geldi tam anlamıyla sütüm. Ondan önce 2 kere banyoda sıcak suyla masaj yaptım, dayanabildiğin kadar sıcak olsun. Humana nın çayını içtim. Bol su, sıvı şeyler.. gelir ve artar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…