- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Allah yardımcın olsun zor valla.Çocuk olunca odana kapanmak da olmuyor.Bir de kvler ikinci çocuk yapın demeyi bilirler ama iş başa gelince kimse ilgilenmez.Allah sana güç versin,eşine söyle o konuşsun kvyle falan.İki çocuk yardımsız olmaz.Gelen misafirliğe gelmeyecek ablan çocuklarını birine bırakamamış mı?11 de kalkılır mı yardım et akşam yemeğinden önce git.Kİmseden fayda yok ya sen güçlü ol çocukların için.Eşinle halletmeye çalış her şeyi.Kapanmaya razıyım canım. 3 yasinda bi cocugum da var oda ilgi bekliyo ve ben sezeryanliyim ilgilenemiyorum. KV nin dediği e o bize gelmek istemiyo seni istiyo, yok diyorum ilgilensen parka götür sen ister, hiç duymuyo, bebegimide kaldırıp indiremiyorum daha 2 gunluk doğum yaptım zor durumdayim bari normal Dogum olsaydı En azından işimi görürdum. Şu an 2 çocukda uyudu benim moralim kötü uyuyamadim agliyorum bu halde. Eşim daha gelmedi büyük uyansa ben kalkıp elini tutup ilgilenmeye calisicam. Gün içinde de yaptığım gibi. Moralim çok bozuk çok kötüyüm. Ablam da geldi 3 çocukla oglen 1 gibi, gece 11 gibi kalktilar.ablamin küçüğü yle oğlum arada tartıştı kaç kere ağladı benim ki,Kıyamadım gittim ilgilendim. Geç saate kadar da oturdular. Ev kalabalık olunca da dinlenilmiyo malum. Ne biliyim ya mutsuzum çok.
Ayy çok tatlı,sarı şeker mi doğurdun :)Biraz geliyorsa sütün bebişin emdikçe artar kuzuum hadi gözünaydın :)Kızlar oğluşuma kavuştmm. Allahıım bnm gbi sarı saçlı budaa. 3.230gr doğdu. Çok mutluyum. Göğüs ucumu alamıyor tek sıkıntm bu. Sütüm de tek tük geliyor. Henüz yürütmediler dha..
Valla canım her renk olur da pembe olmaz :)Kırmızı çok şey aldım,turuncu almadım ama olabilir de pembe çok light ya :)Aman ne var canım. Modeli erkek olan şeylerde çok cart olmadıkça pembe de olabilir bence, turuncu, sarı, kırmızı ne güzeller... unisex eşyalarda da olur ne olacak bebek onlar ayol. Erkek diye hep lacivert,mavi,yeşil,kahve olmaz ki. Kıza da erkeğe de her renk olur bence. Yeterki şık olsun. ( Bizim babamız da senin gibi ama)
Bize bir şey denmedi yengem yeğenim oğlum kaldı eşim ara ara girdi çıktı ooo tüm aile burda deyip güldüler :))Kızlar hastanede yanınızda kaç kişi kalabiliyor? Prosedürler hastaneye göre mi değişiyor ya da belirli bir ücret ödeniyor mu? Bilgisi olan var mı?
gece de mi kaldılar? :)Bize bir şey denmedi yengem yeğenim oğlum kaldı eşim ara ara girdi çıktı ooo tüm aile burda deyip güldüler :))
O zaman seninde beline katater takacaklar benimkide kombine idi cunku. Ama katater takilirken beni egdiler oturur pozisyonda kamburunu cikart dediler hic kipirdamadim aninda yapti agri sizi bile hissetmedim :)Bende de nst ye alınıyor,tansiyon kilo ölçülüyor.Kan alımı,idrar tahlili,alttan muayene yok.Hatta akıntım var demiştim olur bu dönemde dediler.Son gittiğim dr alttan muayene etti mantar çıktı.Sonra usg ye alıyorlar kilo,boy,gelişim,su inceliyor.Gerçi bu her dr da farklı çıkıyor.Bunu da normal karşılıyorlar ama kordon dolanması tehlikesine karşı iyi.Dr kordonu çok önemsemiyor ama...Kaygan zaten bebeğe bişi olmaz diyor.Sadece günde 10 hareket saymalıymışım.Nst de dün sancım bir kere 70 lere yükselmiş.Spinal epudral nasıl yapacağız doğumu diye sordum.İkisi kombine oluyormuş,nasıl olacaksa.10 cm kesik açacağız dedi :/ Hareketlerde bir azalma olmazsa drla birbirimizi doğumda görecekmişiz,gelmene gerek yok dedi.
Canim yetisemiyorum birde artik liste eklemiyordum sadece dogum yapanlari yaziyordum.
Gunduz 8 kisiydik ben haric aksam esim annem kaldi gece yani kimse bisi demedi ne gunduz ne geceKızlar hastanede yanınızda kaç kişi kalabiliyor? Prosedürler hastaneye göre mi değişiyor ya da belirli bir ücret ödeniyor mu? Bilgisi olan var mı?
Normal o doyuyor bebek zaten onunla sen emzir benimde 3.gunun sonunda geldi o bile sari su gibi sonra sonra beyaza donecek hemen beyaz sut gelmiyor ama agiz sutleri daha onemli kiymetini bil :)arkadaşlar 3 günlüğüz hala tam olarak doyuramıyorum yavruyu sezeryan olduğu için sütüm gelmedi az bişet sıvı geliyor sizinde öyle oldu mu emziriyorm ki buda gitmesin.
Canım onun sezeryanle ilgisi Yok.normal Doğumda da biraz gecikebilir .sıcak bi banyo yap.hoşaf falan iç.bol bol sıvı tüket.banyoda süt damarlarına masaj yap.en yakın zamanda gelecektir rahat ol.arkadaşlar 3 günlüğüz hala tam olarak doyuramıyorum yavruyu sezeryan olduğu için sütüm gelmedi az bişet sıvı geliyor sizinde öyle oldu mu emziriyorm ki buda gitmesin.
Benim de eşim ve annem kalacak işte ailemin yanında yaptığım için doğumu kayınvalidem de kalmak isterse ne yapıcam diye düşündüm. Çok teşekkür ederimGunduz 8 kisiydik ben haric aksam esim annem kaldi gece yani kimse bisi demedi ne gunduz ne gece
arkadaşlar 3 günlüğüz hala tam olarak doyuramıyorum yavruyu sezeryan olduğu için sütüm gelmedi az bişet sıvı geliyor sizinde öyle oldu mu emziriyorm ki buda gitmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?