Sen birsey demezsin kalmak isterse kalir ama hastane uyarirsa giderBenim de eşim ve annem kalacak işte ailemin yanında yaptığım için doğumu kayınvalidem de kalmak isterse ne yapıcam diye düşündüm. Çok teşekkür ederim
ilk günlere göre daha iyi şuanda benimki bi kaç kere mama versemde memeyi görünce almak için çok çırpınıyor büyük mücadele ediyor umarım mahrum kalmaz bebeğim:)Normal o doyuyor bebek zaten onunla sen emzir benimde 3.gunun sonunda geldi o bile sari su gibi sonra sonra beyaza donecek hemen beyaz sut gelmiyor ama agiz sutleri daha onemli kiymetini bil :)
Ben sagiyordum cikan 1 kasigi agzina aktariyordum bosa gidecek diye uzuluyordun her defasinda .
bana öyle dediler canım ya bilmiyorum ki sezeryan sonrası oluyor dediler inşallah emziriyorum sık sık :)Canım onun sezeryanle ilgisi Yok.normal Doğumda da biraz gecikebilir .sıcak bi banyo yap.hoşaf falan iç.bol bol sıvı tüket.banyoda süt damarlarına masaj yap.en yakın zamanda gelecektir rahat ol.
darısı başıma canım mama yaramadı bende daha hiç vermedim 15 dk da bir emziriyorum yinede vermiyorum :/Bende sezeryan oldum canım 3.günün akşamı geldi tam anlamıyla sütüm. Ondan önce 2 kere banyoda sıcak suyla masaj yaptım, dayanabildiğin kadar sıcak olsun. Humana nın çayını içtim. Bol su, sıvı şeyler.. gelir ve artar merak etme.
Evet bu dediğim gece gündüz hiç boşslmadı abimler eltiler yeğenler gelen giden odada genişti çaycı koyduk pasta börek gün gibiydi uyuşukluğum geçince boşaldı oda akşam olmak üzereydi zaten acılar yürüme giyinme vs vs gece iki kişi olması çok iyiydi çünkü uyanık kalmal gerekiyor sürekli bebeğim tükrük kaçırıyodu boğazına ilk oğlumda da öyle olmuştu boğuluyodu nerdryse onda da annemle eşim kalmıştı sırayla biraz biri uyudu biraz birigece de mi kaldılar? :)
Bünbeye göre değişiyor süt işi kiminin hemen kiminin üç kiminin bir haftada geliyor inş çabuk gelir aç kalmasın ama dikkat et kan şekeri düşebiliyor sarılığı artıyor güle güle büyütilk günlere göre daha iyi şuanda benimki bi kaç kere mama versemde memeyi görünce almak için çok çırpınıyor büyük mücadele ediyor umarım mahrum kalmaz bebeğim:)
bana öyle dediler canım ya bilmiyorum ki sezeryan sonrası oluyor dediler inşallah emziriyorum sık sık :)
darısı başıma canım mama yaramadı bende daha hiç vermedim 15 dk da bir emziriyorum yinede vermiyorum :/
geçmiş olsun canım güle güle büyüt inşarkadaşlar hamileyken bana denilmeyen ama sizi çok rahatlatacak şeyleri söylemeden geçemicem çübkü beni çok korkuttular ben hayatımda hiç narkoz almış bi operasyon geçirmiş insan değildim tedirgindim çok duygusalım ama ilk defa dogum yptığım gün ağlamadım öyle hemşire gelio derin nefes al kasma kendini gibi laflar söyleyince korkayın. herşey gözümde büyüdüğü gbi değildi. mesela sonta neler dediler bana ya üç doğum olsun sonta olmasın diyen vardı. abartıyolar lütfen sizde stres yapmayın anın tadını çıkarın doğum bitti eve geldim bile oldu bitti herşey anılarınızda güzel kalsın :)
Önce öyke başlıyor devam et çoğalır süt çayları hoşaf palize işe yarıyor sıcak sıcakarkadaşlar 3 günlüğüz hala tam olarak doyuramıyorum yavruyu sezeryan olduğu için sütüm gelmedi az bişet sıvı geliyor sizinde öyle oldu mu emziriyorm ki buda gitmesin.
Kolay olsun da canım bazen yerini bulamıyorlar ya.Forumda iki kişiden öyle bişi okudum.Çok bişi de soramadım,biraz korku,heyecan çok bilmek istemiyorum sanırım.Hayırlısı artık benim de 6 günüm kaldı,bebiş sancı yapıyor ama daha önce doğmaya kalkmaz umarım :)O zaman seninde beline katater takacaklar benimkide kombine idi cunku. Ama katater takilirken beni egdiler oturur pozisyonda kamburunu cikart dediler hic kipirdamadim aninda yapti agri sizi bile hissetmedim :)
Çoğu insanı anlamak gerçekten zorlaştı ne vijdan ne merhamet kalmadı rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınkızlar o kadar canım sıkkın ki bizim sitede baktığımız yeni doğum yapan kedi vardı 5 tane yavrusu vardı beslemeye gittim binadan birileri bağır çağır üstümüze yürüdü alın bunları burdan diye biz koymadık ki kedicik orda doğum yapmış daha emziriyo o kadar masumlar ki koyduğumuz mamaları atmışlar yazık bunlar insanım müslümanım diye yaşıyorlar ne istiyorlar masumlardan kaç saattir bırakcak birini arıyorum pazartesi de yatış var gözüm arkada kalcak
çok doğru diyorsun din dil ırk hiç bir seyin önemi yok vicdan merhamet versin allah insanlaraÇoğu insanı anlamak gerçekten zorlaştı ne vijdan ne merhamet kalmadı rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
arkadaşlar hamileyken bana denilmeyen ama sizi çok rahatlatacak şeyleri söylemeden geçemicem çübkü beni çok korkuttular ben hayatımda hiç narkoz almış bi operasyon geçirmiş insan değildim tedirgindim çok duygusalım ama ilk defa dogum yptığım gün ağlamadım öyle hemşire gelio derin nefes al kasma kendini gibi laflar söyleyince korkayın. herşey gözümde büyüdüğü gbi değildi. mesela sonta neler dediler bana ya üç doğum olsun sonta olmasın diyen vardı. abartıyolar lütfen sizde stres yapmayın anın tadını çıkarın doğum bitti eve geldim bile oldu bitti herşey anılarınızda güzel kalsın :)
Bizim sitede de tam tersi.Herkes dışarıdaki köpekleri besliyor.Köpeklere kışt desen üstüne yürürler,köpekler de çok havalı,havlayıp duruyorlar,yanlarından geçerken korkuyorum :)Kedileri severim ama :) Bakar kedi yavrusuna merak etme.Sen bakmıyor musun,o da bakar.Yeter ki yerlerinden atmasınlar.kızlar o kadar canım sıkkın ki bizim sitede baktığımız yeni doğum yapan kedi vardı 5 tane yavrusu vardı beslemeye gittim binadan birileri bağır çağır üstümüze yürüdü alın bunları burdan diye biz koymadık ki kedicik orda doğum yapmış daha emziriyo o kadar masumlar ki koyduğumuz mamaları atmışlar yazık bunlar insanım müslümanım diye yaşıyorlar ne istiyorlar masumlardan kaç saattir bırakcak birini arıyorum pazartesi de yatış var gözüm arkada kalcak
Hic aklina öyle birsey getirme ben hic bilmeden gittim spinal diye girdim doguma igne bekkiyordum ben katater taktilar :)Kolay olsun da canım bazen yerini bulamıyorlar ya.Forumda iki kişiden öyle bişi okudum.Çok bişi de soramadım,biraz korku,heyecan çok bilmek istemiyorum sanırım.Hayırlısı artık benim de 6 günüm kaldı,bebiş sancı yapıyor ama daha önce doğmaya kalkmaz umarım :)
Sen nasılsın,alıştın mı?Artık o yoğunluk gitti sanırım.Dışarı çıkardın mı bebişi,gezmeye götürdün mü?
yok kuzum biz anneye mama veriyoruz o emziriyor zaten yanlarından ayrılmıyor at bunları diyorlar apt site görevlesine valla üzüldüm inş ayaklanır yavrular bir an önce kendilerine bakcak duruma gelirlerBizim sitede de tam tersi.Herkes dışarıdaki köpekleri besliyor.Köpeklere kışt desen üstüne yürürler,köpekler de çok havalı,havlayıp duruyorlar,yanlarından geçerken korkuyorum :)Kedileri severim ama :) Bakar kedi yavrusuna merak etme.Sen bakmıyor musun,o da bakar.Yeter ki yerlerinden atmasınlar.
Hayvanlara hiç dayanamam. Bazen okuyorum işkence ediyorlar ve daha neler neler... Ağzı var dili yok zavallıların. Bazı insanlar daha vahşi, sokakta bile karşılaşmak istemem öyleleriyle.kızlar o kadar canım sıkkın ki bizim sitede baktığımız yeni doğum yapan kedi vardı 5 tane yavrusu vardı beslemeye gittim binadan birileri bağır çağır üstümüze yürüdü alın bunları burdan diye biz koymadık ki kedicik orda doğum yapmış daha emziriyo o kadar masumlar ki koyduğumuz mamaları atmışlar yazık bunlar insanım müslümanım diye yaşıyorlar ne istiyorlar masumlardan kaç saattir bırakcak birini arıyorum pazartesi de yatış var gözüm arkada kalcak
Vicdansızlarkızlar o kadar canım sıkkın ki bizim sitede baktığımız yeni doğum yapan kedi vardı 5 tane yavrusu vardı beslemeye gittim binadan birileri bağır çağır üstümüze yürüdü alın bunları burdan diye biz koymadık ki kedicik orda doğum yapmış daha emziriyo o kadar masumlar ki koyduğumuz mamaları atmışlar yazık bunlar insanım müslümanım diye yaşıyorlar ne istiyorlar masumlardan kaç saattir bırakcak birini arıyorum pazartesi de yatış var gözüm arkada kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?