Ben tamda.bahsettigin konu icin aldim.ve cok faydasini gordum hic gogsum yara olmadi. Gogus ucum yoktu ilk 3 gun pompayla ucumu cikarip.emzirdim.sonra kalkan kullanmaya basladm cook rahatti chicconun kalkanini almistm.Ya bende göğüs ucu yok hani bebek emdiğinde azıcık çıkar belki o tekrar çamaşır yapıştığında içine kaçmasın diye alacaktım ben işime yaramaz mı yani
Gerek olmaz ilk gunlee ancak bebege yeter eve gecince koyarsin posete.Hastane çantasına süt poşeti koyayım mı?
Ben varim daha beklioz iste cati dar demisti en son.simdi muane sirasi bekliom bakalim degisiklik var miKim kim kaldık acaba doğurmayan meediyorumama tesbit etmek şimdilik zor
Baştaki listeyi doğurdukça biz düzenleyebilseydik keşke hem Alp'i ye de zahmet olmazdı
Ayy ne güzel ağrısız 3 cm açılmış sin inşallah böyle devam eder bende 1.5 cm açılma var kaç gündür inceden adet sancısı çekiyorum yarında benim kontrolum var banada dese açılma artmış 3 cm 5 cm çok sevinicem böyle beklemek sanciyla yıprattı artık beniMuayeneden çıktım 3 cm açıklık olmuş ama ben hiç bir sancı ağrı hissetmiyorumyatış yapıldı.serum falan verilecek beklemedeyiz şimdilik:)
Gözünaydın canım..güle güle büyüt bebeğini maşallah..bende merak ediyordum başımızın altına yastık konuyormu diye..çünkü hiç düz yatamam evde de denedim boğulacak gıbı oluyorumKızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Hayirli olsun kuzumdarisi hayırlısıyla bizim basimiza bu sicaklarda cok zor..Kızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Sanırım istediğin kadar kişi kalabiliyor pazar samcim var diye gittiğimde doğum katında bakıldı nstme orda yeni doğum yapmış biri vardı yaninda 3-4 kişi vardı emzirme eğitimi veriliyordu anneyeKızlar hastanede yanınızda kaç kişi kalabiliyor? Prosedürler hastaneye göre mi değişiyor ya da belirli bir ücret ödeniyor mu? Bilgisi olan var mı?
bende muanemi bekliom banada dese sukadar acilman olmus sevincm ins...gunlerdr adet sancisi cekiom sankiAyy ne güzel ağrısız 3 cm açılmış sin inşallah böyle devam eder bende 1.5 cm açılma var kaç gündür inceden adet sancısı çekiyorum yarında benim kontrolum var banada dese açılma artmış 3 cm 5 cm çok sevinicem böyle beklemek sanciyla yıprattı artık beni
Gözünaydın canım..güle güle büyüt bebeğini maşallah..bende merak ediyordum başımızın altına yastık konuyormu diye..çünkü hiç düz yatamam evde de denedim boğulacak gıbı oluyorum..ayy gelseydi şu cuma ...tekrar hayırlı uğurlu olsun canım
Normal kuzu ama yipratma kendini cokDogum sonrası - depresyon gibi birşey herlde benimki ... kızlar hep aglayasım var, içim huzursuz, endişeliyim
Annem çok şukur yanımda ama sadece 15 gun kalabilecek onun gidişine daha şimdiden üzülüyorum gitmesini istemyrm ama calışıyor gitmk zorunda. Esim ve annemden baska kimseyi gormk istemyrm ...... okdr huzursuz oluyorm ki mideme vuruo ... daha yeni dogum yaptım bugun 4 gun yuzum kirec gibi ,kendime gelmem bi zmn alck herlde...
Oyle anlicanız hep aglama hissi ..kotu hissediom ....
Hayirli olsun kuzumdarisi hayırlısıyla bizim basimiza bu sicaklarda cok zor..
Normal kuzu ama yipratma kendini cok
İnşallah canım son günler sicakta hic geçmio..bende kızımı alsaydım kucagima hayirlisiylaSağol canım :)) bende görünce şaşırdım aslında ama hoşuma gitmedi diyemem. Az kaldı canım bak bende gün saydım ettim doğdu bile :)) şurda cumaya ne kaldı:) sende sağ salim alırsın kucağına.. kuzunu :)
Beklemek zaten geriyor insanı birde ilgilenilmedigini düşünmek ayrı bir sınır konusu oldu gerek keşke Birgün önceden arayın falan deselermisBende sinir krizi geciriceklerdenim 3hafta once doktorum seker oldugu icin bugun suni sanciyla alinacagini soyledi aradik kacta gidicegimizi ogrenmek icin sinir oldum 10dakika sonra ara 20dakika sonra ara en son yatak yok 2de yine ara dediler ya cildiricam dogurmak istiyorum artik
Çok normal yaşadıkların ama bırakma kendini şuana adapte olmaya çalış annen daha yanında o gidene kadar sende toplanirsin ve bebekli yaşama alışırsın esin olcak sonrasında yanına ilk bebeginse doğumdan iki hafta sonra zaten kendim yetebileceksin bebeginede evede ikincide tabi evde bakım isteyen başkanı çocuk olduğundan daha zor olabilirDogum sonrası - depresyon gibi birşey herlde benimki ... kızlar hep aglayasım var, içim huzursuz, endişeliyim
Annem çok şukur yanımda ama sadece 15 gun kalabilecek onun gidişine daha şimdiden üzülüyorum gitmesini istemyrm ama calışıyor gitmk zorunda. Esim ve annemden baska kimseyi gormk istemyrm ...... okdr huzursuz oluyorm ki mideme vuruo ... daha yeni dogum yaptım bugun 4 gun yuzum kirec gibi ,kendime gelmem bi zmn alck herlde...
Oyle anlicanız hep aglama hissi ..kotu hissediom ....
bende muanemi bekliom banada dese sukadar acilman olmus sevincm ins...gunlerdr adet sancisi cekiom sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?