2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah kuzum ya icimi yaktin vallh rabbim her anneyi bebegine saglikla kavustursun ins

Ah kuzum ya icimi yaktin vallh rabbim her anneyi bebegine saglikla kavustursun ins
Amin inşallah canım ya.her sabah bir iç acısıyla uyaniyorum, öyle zorki.uzuntuden hasta olucam diye korkuyorum.

Allahım insallah seninde en yakın zamanda yavrunun yanında olmasını nasip etsin canım bu günlerde gecicek insallah

Kizlar ya su bebek cantasi icinde bana bi renk soyleyin lutfen lacivertmi yoksa bej mi daha kiyafete uygunlugunuda dusunmek lazim die dusunuyom.bu iki renk guzel bej şık duruo lacivertte kiyafetlere uyar kabak gibi cikmaz diom ne bilim..
Bence bej canım, bi de onun kirmizisini görmüştüm civilde çok guzeldi.Bej herşeye uyar siyaha da kahveye de diğer renklere de.lacivert siyahla uymaz mesela.

Canım sen de sabırlı ol yıpratma kendini.Bebeğin iyileşip yanına gelecek inşallah.Daha zor durumda olanlar var.Şükret bebeğin sağlığına kavuşur tüm sıkıntıları unutursun Allahın izniyle.Dualarını da daha güzel yap.Yanımda olsa da depresyona girseydim deme.Böyle dua tavsiye edilmiyor.Hep en iyisini,en kolayını iste Allahtan

Kızlar nstye sırt üstü mü giriyorsunuz yoksa yan mı ben sırtüstü olunca kalp atışı yükseliyor acaba yanmi yaptirsam artık

Birçok arkadaşın bebeği de hemen gelemedi yanına. Kendini bırakma canım.Canı sağ ya elhamdülillah.İyileşmekte olduğunu yazmıştın.Dualarımız sizinle

Son düzenleme:
Allahım insallah seninde en yakın zamanda yavrunun yanında olmasını nasip etsin canım bu günlerde gecicek insallah
Aminn inşallah canım. Daha 15-20 gün ayriyiz en az, tahlil sonuçlarının çıkması o kadar surermis..Bi de dr.bi enzimden bahsetti o aniden yukselirse kalbi durabilir dedi, psikolojimi düşünün. .Hastane çantasını özene bezene hazırladım, hiç birini giyemedi kuzum, öylece geri getirdik ve ben onları dolaba yerlestiremedim, onlara sarılıp bağıra bağıra ağlayasım var..

Doğum sonrası depresyon için dedim canım, yanınızda bebeğiniz varsa saglikliysa atlatırsınız ama benim gibi her an acaba kötü bir haber gelir mi diye bekleyen biri için çok daha zor lohusa depresyonu..

Kızlar nstye sırt üstü mü giriyorsunuz yoksa yan mı ben sırtüstü olunca kalp atışı yükseliyor acaba yanmi yaptirsam artık
Canım,onlar bebeğin kalp atışlarını en iyi nasıl alabiliyorsa öyle yatırıyor.Bebek konum değiştirir de kalp atışı iyi alınmazsa sana da sağa dön veya sola dön diyorlar

Ohh MaşAllah canım, 2-3güne sende toparlanırsın, birde güzel duşunu aldın mı misss gibi

Canım o duygulara kendini bırakma, beynine olumlu mesaj gönder, aylardır hayalini kurduğun parçan yanında, mutluyum de İnan şükret, bebeğin şuan ayna gibi senin duygularını kodluyor,
Bana omega desteği verdi drum Doğum sonrası depresyonu engelliyormuş, druna danışıp alabilirsin

Ah canım hiç kıyamam sana, o günde gelecek inşAllah koynuna gelecek İpek kızın

Doğum sonrası depresyon için dedim canım, yanınızda bebeğiniz varsa saglikliysa atlatırsınız ama benim gibi her an acaba kötü bir haber gelir mi diye bekleyen biri için çok daha zor lohusa depresyonu..
Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz canım.Biz de üzülüyoruz seninle birlikte.Kolay değil durumun biliyoruz ama teselliden ve duadan başka birşey gelmiyor elimizden. Dua ediyoruz canı gönülden.Allah şifa versin. En kısa zamanda yavrun kucağına evinize kavuşsun

Güle güle büyüt canım sağlıkla

Canım benim kolay değil elbet ama güçlü olmak zorundasın bi evladın daha var sana ihtiyacı var .. kötü şeylerde aklına getirme inş sağlıklı bi şekilde en kısa Zamanda yanında olcak meleğin . Sea41

Kizlar ya su bebek cantasi icinde bana bi renk soyleyin lutfen lacivertmi yoksa bej mi daha kiyafete uygunlugunuda dusunmek lazim die dusunuyom.bu iki renk guzel bej şık duruo lacivertte kiyafetlere uyar kabak gibi cikmaz diom ne bilim..
Bence bej bn çok koyu sevmiyorum çantada çünkü kıyafetlerim koyu bide benim uysun takıntım yoktur oğlum oldu halde mor aldım oğlan mı takacak diyerekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…