Ah kuzum ya icimi yaktin vallh rabbim her anneyi bebegine saglikla kavustursun insAh kızlar, keşke bebeğim yanımda olsa , sağlıklı olsa, depresyona girsem.iciniz sıkıldıkça bebeğini ze bakın sukredin mutlu olun.Bebegim sağlıklı olsaydı bakımından korkmam, bir şekilde büyüyor, geçiyor bu günler. Ben ne yapayım, bebeğimin beşiği ni, kıyafetlerini gördükçe icimin acısını nasıl gecireyim, süt sağıp dolaba koydukça bebeğim olsaydı da emseydi diye Ağlamak tan kendimi nasıl alayım. .Şu an bebeği sağlıklı yanında olanlar çok büyük bir mucize ve mutluluk yasiyorsunuz farkında olmasanizda.Ben diyorumki uyuyup uyansam bebeğim yanimda sağlıklı olsa aglasa, gazı olsa, sabaha kadar uyumasam ona baksam.
Beklemek zaten geriyor insanı birde ilgilenilmedigini düşünmek ayrı bir sınır konusu oldu gerek keşke Birgün önceden arayın falan deselermis
Normalde 1gun once arayin dediler dun aradik bu sefer sabah arayin dediler en son az once konustuk yer yokmus bendede acil bi durum olmayinca bekletiyolar yani sinir oldum yas
Çok normal yaşadıkların ama bırakma kendini şuana adapte olmaya çalış annen daha yanında o gidene kadar sende toplanirsin ve bebekli yaşama alışırsın esin olcak sonrasında yanına ilk bebeginse doğumdan iki hafta sonra zaten kendim yetebileceksin bebeginede evede ikincide tabi evde bakım isteyen başkanı çocuk olduğundan daha zor olabilir
İnşallah acilman başlamıştır yaparlar yatisini
Amin inşallah canım ya.her sabah bir iç acısıyla uyaniyorum, öyle zorki.uzuntuden hasta olucam diye korkuyorum.Ah kuzum ya icimi yaktin vallh rabbim her anneyi bebegine saglikla kavustursun ins
Allahım insallah seninde en yakın zamanda yavrunun yanında olmasını nasip etsin canım bu günlerde gecicek insallahAh kızlar, keşke bebeğim yanımda olsa , sağlıklı olsa, depresyona girsem.iciniz sıkıldıkça bebeğini ze bakın sukredin mutlu olun.Bebegim sağlıklı olsaydı bakımından korkmam, bir şekilde büyüyor, geçiyor bu günler. Ben ne yapayım, bebeğimin beşiği ni, kıyafetlerini gördükçe icimin acısını nasıl gecireyim, süt sağıp dolaba koydukça bebeğim olsaydı da emseydi diye Ağlamak tan kendimi nasıl alayım. .Şu an bebeği sağlıklı yanında olanlar çok büyük bir mucize ve mutluluk yasiyorsunuz farkında olmasanizda.Ben diyorumki uyuyup uyansam bebeğim yanimda sağlıklı olsa aglasa, gazı olsa, sabaha kadar uyumasam ona baksam.
Bence bej canım, bi de onun kirmizisini görmüştüm civilde çok guzeldi.Bej herşeye uyar siyaha da kahveye de diğer renklere de.lacivert siyahla uymaz mesela.Kizlar ya su bebek cantasi icinde bana bi renk soyleyin lutfen lacivertmi yoksa bej mi daha kiyafete uygunlugunuda dusunmek lazim die dusunuyom.bu iki renk guzel bej şık duruo lacivertte kiyafetlere uyar kabak gibi cikmaz diom ne bilim..
Canım sen de sabırlı ol yıpratma kendini.Bebeğin iyileşip yanına gelecek inşallah.Daha zor durumda olanlar var.Şükret bebeğin sağlığına kavuşur tüm sıkıntıları unutursun Allahın izniyle.Dualarını da daha güzel yap.Yanımda olsa da depresyona girseydim deme.Böyle dua tavsiye edilmiyor.Hep en iyisini,en kolayını iste AllahtanAh kızlar, keşke bebeğim yanımda olsa , sağlıklı olsa, depresyona girsem.iciniz sıkıldıkça bebeğini ze bakın sukredin mutlu olun.Bebegim sağlıklı olsaydı bakımından korkmam, bir şekilde büyüyor, geçiyor bu günler. Ben ne yapayım, bebeğimin beşiği ni, kıyafetlerini gördükçe icimin acısını nasıl gecireyim, süt sağıp dolaba koydukça bebeğim olsaydı da emseydi diye Ağlamak tan kendimi nasıl alayım. .Şu an bebeği sağlıklı yanında olanlar çok büyük bir mucize ve mutluluk yasiyorsunuz farkında olmasanizda.Ben diyorumki uyuyup uyansam bebeğim yanimda sağlıklı olsa aglasa, gazı olsa, sabaha kadar uyumasam ona baksam.
Birçok arkadaşın bebeği de hemen gelemedi yanına. Kendini bırakma canım.Canı sağ ya elhamdülillah.İyileşmekte olduğunu yazmıştın.Dualarımız sizinleAh kızlar, keşke bebeğim yanımda olsa , sağlıklı olsa, depresyona girsem.iciniz sıkıldıkça bebeğini ze bakın sukredin mutlu olun.Bebegim sağlıklı olsaydı bakımından korkmam, bir şekilde büyüyor, geçiyor bu günler. Ben ne yapayım, bebeğimin beşiği ni, kıyafetlerini gördükçe icimin acısını nasıl gecireyim, süt sağıp dolaba koydukça bebeğim olsaydı da emseydi diye Ağlamak tan kendimi nasıl alayım. .Şu an bebeği sağlıklı yanında olanlar çok büyük bir mucize ve mutluluk yasiyorsunuz farkında olmasanizda.Ben diyorumki uyuyup uyansam bebeğim yanimda sağlıklı olsa aglasa, gazı olsa, sabaha kadar uyumasam ona baksam.
Aminn inşallah canım. Daha 15-20 gün ayriyiz en az, tahlil sonuçlarının çıkması o kadar surermis..Bi de dr.bi enzimden bahsetti o aniden yukselirse kalbi durabilir dedi, psikolojimi düşünün. .Hastane çantasını özene bezene hazırladım, hiç birini giyemedi kuzum, öylece geri getirdik ve ben onları dolaba yerlestiremedim, onlara sarılıp bağıra bağıra ağlayasım var..Allahım insallah seninde en yakın zamanda yavrunun yanında olmasını nasip etsin canım bu günlerde gecicek insallah
Doğum sonrası depresyon için dedim canım, yanınızda bebeğiniz varsa saglikliysa atlatırsınız ama benim gibi her an acaba kötü bir haber gelir mi diye bekleyen biri için çok daha zor lohusa depresyonu..Canım sen de sabırlı ol yıpratma kendini.Bebeğin iyileşip yanına gelecek inşallah.Daha zor durumda olanlar var.Şükret bebeğin sağlığına kavuşur tüm sıkıntıları unutursun Allahın izniyle.Dualarını da daha güzel yap.Yanımda olsa da depresyona girseydim deme.Böyle dua tavsiye edilmiyor.Hep en iyisini,en kolayını iste Allahtan
Canım,onlar bebeğin kalp atışlarını en iyi nasıl alabiliyorsa öyle yatırıyor.Bebek konum değiştirir de kalp atışı iyi alınmazsa sana da sağa dön veya sola dön diyorlarKızlar nstye sırt üstü mü giriyorsunuz yoksa yan mı ben sırtüstü olunca kalp atışı yükseliyor acaba yanmi yaptirsam artık
Kızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Dogum sonrası - depresyon gibi birşey herlde benimki ... kızlar hep aglayasım var, içim huzursuz, endişeliyim
Annem çok şukur yanımda ama sadece 15 gun kalabilecek onun gidişine daha şimdiden üzülüyorum gitmesini istemyrm ama calışıyor gitmk zorunda. Esim ve annemden baska kimseyi gormk istemyrm ...... okdr huzursuz oluyorm ki mideme vuruo ... daha yeni dogum yaptım bugun 4 gun yuzum kirec gibi ,kendime gelmem bi zmn alck herlde...
Oyle anlicanız hep aglama hissi ..kotu hissediom ....
Ah kızlar, keşke bebeğim yanımda olsa , sağlıklı olsa, depresyona girsem.iciniz sıkıldıkça bebeğini ze bakın sukredin mutlu olun.Bebegim sağlıklı olsaydı bakımından korkmam, bir şekilde büyüyor, geçiyor bu günler. Ben ne yapayım, bebeğimin beşiği ni, kıyafetlerini gördükçe icimin acısını nasıl gecireyim, süt sağıp dolaba koydukça bebeğim olsaydı da emseydi diye Ağlamak tan kendimi nasıl alayım. .Şu an bebeği sağlıklı yanında olanlar çok büyük bir mucize ve mutluluk yasiyorsunuz farkında olmasanizda.Ben diyorumki uyuyup uyansam bebeğim yanimda sağlıklı olsa aglasa, gazı olsa, sabaha kadar uyumasam ona baksam.
Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz canım.Biz de üzülüyoruz seninle birlikte.Kolay değil durumun biliyoruz ama teselliden ve duadan başka birşey gelmiyor elimizden. Dua ediyoruz canı gönülden.Allah şifa versin. En kısa zamanda yavrun kucağına evinize kavuşsunDoğum sonrası depresyon için dedim canım, yanınızda bebeğiniz varsa saglikliysa atlatırsınız ama benim gibi her an acaba kötü bir haber gelir mi diye bekleyen biri için çok daha zor lohusa depresyonu..
Inşallah, ona çok güzel ciciler almıştım, sağlıkla onların içinde görmek nasip olur inşallah. .Ah canım hiç kıyamam sana, o günde gelecek inşAllah koynuna gelecek İpek kızın
Hemsireler uyarmiyor mu sola uzanip nst cektirmen gerekiyor. En azindan bizim burda oyleKızlar nstye sırt üstü mü giriyorsunuz yoksa yan mı ben sırtüstü olunca kalp atışı yükseliyor acaba yanmi yaptirsam artık
Güle güle büyüt canım sağlıklaKızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Bence bej bn çok koyu sevmiyorum çantada çünkü kıyafetlerim koyu bide benim uysun takıntım yoktur oğlum oldu halde mor aldım oğlan mı takacak diyerektenKizlar ya su bebek cantasi icinde bana bi renk soyleyin lutfen lacivertmi yoksa bej mi daha kiyafete uygunlugunuda dusunmek lazim die dusunuyom.bu iki renk guzel bej şık duruo lacivertte kiyafetlere uyar kabak gibi cikmaz diom ne bilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?