2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı gün doğum tarihimiz canım ama tabi ne zaman gelmek isterler yada çatı muayenesinden sonra sezeryan mı olur bilmiyorum ama son zamanlarda beklemek değişik bir duygu ne zaman ne olacağını bilmemek bakalım hayırlısı hepimiz için

Allah nasip ederse Eylül annesi olacağım ama Eylül anneleri konusundan çok burayı okuyorum. Tecrübelerinizi o kadar güzel paylaşıp birbirinize o kadar güzel destek oluyorsunuz ki.. Sayenizde doğum korkum azaldı az da olsa. Bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah yavrusu tedavi gören annemizede sabır bebeğine şifa diliyorum

Biraz zorluğa rağmen güzel geçmiş canım,darısı başımıza :)

Ohh MaşAllah canım, 2-3güne sende toparlanırsın, birde güzel duşunu aldın mı misss gibi

Aynen canım şuan istediğim şey duş almak. Hiç sevmem duşsuz gezmeyi ama napalım.. cuma günü de teyzesi geliyor bakalım. O zamana kafar toparlarsam çok iyi olacak

Sea41 canım bırakma kendini nolur.. her şey güzel olacak kuzun iyileşecek yanına gelecek. Asla ama asla kötüyü düşünme negatif yok hep pozitif. Dualarımız bebeğinle canım. İnşallah iyi olacak kavuşacaksınız birbirinize. Bunlarda bir anı olacak kalacak onun kokusuyla gidecek hepsi.

Inşallah canım, ben de sizin gibi kucağıma alıp koklarim kuzumu..

Sağol canım benim evet burda istemediğin sürece 1.sezeryan sonrası 2.yapilmiyor acil bişey gerekmedikçe çok şükür sancı kısmı zor olsada doğum çok güzeldi

Insallah sonuclar tertemiz cikar hic bir sorun olmaz sizde ve bütün anneler yavrunuza kavusursunuz insallah Allah im evlatlarimizla sinamasin dualarim sizinle Rabbim yardimciniz olsun

Böyle bi sorumsuzluk var mı yahu .. Hangi hastane ?

Gözün aydın taze annnnneeeeeee :)

Aynısı bende de Olmuştu Can'ım, hastaneden geldik annem eşim yanımda, kayınvalidemin kız kardeşi hastalanmış ona bakıp gelecekti , ağlamaya başladım gitme diye kadın da neye uğradığını şaşırdı, gitmemişti :)
Cnm pazartesi doğumum var inşallah o Zaman da dua edicem sana, Rabbim tez vakitte sağlıcakla yavrunu evine size kavuştursun .

hadi hayırlısı olsun ayrıntıları yaz bi ara ssvd deyince ben daha çok heyecanlıyım ama galiba benim ssvd işi olmayacak gibi görünüyor
Canım allaha sığın benim büyük kızım 3 yaşında eğer normal olmasaydı nasıl ilgilenirdim kimsem yok burda kaynanami turkiyeden getirdik geldiğinden beri doğmadı ki gideyim diğer çocuklarımın yanına deyip duruyor. Doğumdan çıktığım 10 dakika olmamış kadının ilk sözühastsneden ne zaman çıkacaksın oldu.yarin çıkacagim hayırlısıyla diyo perşembe giderim git dedim güle güle

Canım kontrole git mutlaka benim kıZ tam 40.haftada dogdu bak küvezde hala

Bence bej bn çok koyu sevmiyorum çantada çünkü kıyafetlerim koyu bide benim uysun takıntım yoktur oğlum oldu halde mor aldım oğlan mı takacak diyerekten
Vallh bnimde kiyafetlerim koyu o yuzden lacivertli olsa acaba dedim beje baktim o da guzel duruo dedim oyle yani..

Canım en azından annen yaninda benim kimsem yok bebisim kuvezde 3 gun oldu esimde tam odun ne ilgi ne alaka hatta bugun kavga cikartti aglamaktan öldüm zaten melegimle kavusamadık

Kizlar muaneden ciktim gecen hafta cati dar dedi sezeryan dedi doktor bekliyelim dedim dha 38 haftalikti simdi 39 olduk 2 santim acilmam var cati musait dedi madem bir haftada olabilme ihtimali varsa neden ameliyat dioki bu doktor hemen.

Aynı seyleri yasiyoruz

Geçmiş olsun canım. Yeni aile üyenize "dünyaya hoşgeldin " dileklerimi ilet annesi. Allah analı babalı büyütsün.Bahtı güzel olsun kuzucuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…