- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Rabbim tez zamanda kavuştursun inş bugünleri atlatman içinde güç versinAmin inşallah canım ya.her sabah bir iç acısıyla uyaniyorum, öyle zorki.uzuntuden hasta olucam diye korkuyorum.
Aynı gün doğum tarihimiz canım ama tabi ne zaman gelmek isterler yada çatı muayenesinden sonra sezeryan mı olur bilmiyorum ama son zamanlarda beklemek değişik bir duygu ne zaman ne olacağını bilmemek bakalım hayırlısı hepimiz içinNe güzel bir çok annemiz bebislerinin kokusunu artık iclerine cekebiliyor dogumu da atlattı darısı basımıza inşallah...ben de cuma dogum iznine cıktım.dün dinlendim bugün bebisimin kıyafetlerini yıkıyorum sanırım yarın ütülerim...mis gibi dalin kokuyor ama güneste kurutuyorum koku kalır mı bilemiyorum...birkac gün yıkama ütüleme hastane cantası yapma islerim var...sonrada eksiklerim varda onların siparisini vercem ve beklemeye gecicem artık 40.haftayı gecmessek 19 günümüz kaldı heyecanla beklemedeyiz
Biraz zorluğa rağmen güzel geçmiş canım,darısı başımıza :)Kızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Ohh MaşAllah canım, 2-3güne sende toparlanırsın, birde güzel duşunu aldın mı misss gibi
Biraz zorluğa rağmen güzel geçmiş canım,darısı başımıza :)
Inşallah canım, ben de sizin gibi kucağıma alıp koklarim kuzumu..Sea41 canım bırakma kendini nolur.. her şey güzel olacak kuzun iyileşecek yanına gelecek. Asla ama asla kötüyü düşünme negatif yok hep pozitif. Dualarımız bebeğinle canım. İnşallah iyi olacak kavuşacaksınız birbirinize. Bunlarda bir anı olacak kalacak onun kokusuyla gidecek hepsi.
Sağol canım benim evet burda istemediğin sürece 1.sezeryan sonrası 2.yapilmiyor acil bişey gerekmedikçe çok şükür sancı kısmı zor olsada doğum çok güzeldiVay maşallah 2.ssvd haberi.Ama sen yurtdışındasın.Orda zaten ilk sezeryan sonrası illaki sezaryen yaptırmıyorlar diye biliyorum. Allah hayırlı uzun ömürler versin canım. Geçmiş olsun Güle güle büyüt yavrunu
Insallah sonuclar tertemiz cikar hic bir sorun olmaz sizde ve bütün anneler yavrunuza kavusursunuz insallah Allah im evlatlarimizla sinamasin dualarim sizinle Rabbim yardimciniz olsunAminn inşallah canım. Daha 15-20 gün ayriyiz en az, tahlil sonuçlarının çıkması o kadar surermis..Bi de dr.bi enzimden bahsetti o aniden yukselirse kalbi durabilir dedi, psikolojimi düşünün. .Hastane çantasını özene bezene hazırladım, hiç birini giyemedi kuzum, öylece geri getirdik ve ben onları dolaba yerlestiremedim, onlara sarılıp bağıra bağıra ağlayasım var..
Böyle bi sorumsuzluk var mı yahu .. Hangi hastane ?Bende sinir krizi geciriceklerdenim 3hafta once doktorum seker oldugu icin bugun suni sanciyla alinacagini soyledi aradik kacta gidicegimizi ogrenmek icin sinir oldum 10dakika sonra ara 20dakika sonra ara en son yatak yok 2de yine ara dediler ya cildiricam dogurmak istiyorum artik
Gözün aydın taze annnnneeeeeee :)Kızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Aynısı bende de Olmuştu Can'ım, hastaneden geldik annem eşim yanımda, kayınvalidemin kız kardeşi hastalanmış ona bakıp gelecekti , ağlamaya başladım gitme diye kadın da neye uğradığını şaşırdı, gitmemişti :)Dogum sonrası - depresyon gibi birşey herlde benimki ... kızlar hep aglayasım var, içim huzursuz, endişeliyim
Annem çok şukur yanımda ama sadece 15 gun kalabilecek onun gidişine daha şimdiden üzülüyorum gitmesini istemyrm ama calışıyor gitmk zorunda. Esim ve annemden baska kimseyi gormk istemyrm ...... okdr huzursuz oluyorm ki mideme vuruo ... daha yeni dogum yaptım bugun 4 gun yuzum kirec gibi ,kendime gelmem bi zmn alck herlde...
Oyle anlicanız hep aglama hissi ..kotu hissediom ....
Cnm pazartesi doğumum var inşallah o Zaman da dua edicem sana, Rabbim tez vakitte sağlıcakla yavrunu evine size kavuştursun .Aminn inşallah canım. Daha 15-20 gün ayriyiz en az, tahlil sonuçlarının çıkması o kadar surermis..Bi de dr.bi enzimden bahsetti o aniden yukselirse kalbi durabilir dedi, psikolojimi düşünün. .Hastane çantasını özene bezene hazırladım, hiç birini giyemedi kuzum, öylece geri getirdik ve ben onları dolaba yerlestiremedim, onlara sarılıp bağıra bağıra ağlayasım var..
Canım allaha sığın benim büyük kızım 3 yaşında eğer normal olmasaydı nasıl ilgilenirdim kimsem yok burda kaynanami turkiyeden getirdik geldiğinden beri doğmadı ki gideyim diğer çocuklarımın yanına deyip duruyor. Doğumdan çıktığım 10 dakika olmamış kadının ilk sözühastsneden ne zaman çıkacaksın oldu.yarin çıkacagim hayırlısıyla diyo perşembe giderim git dedim güle gülehadi hayırlısı olsun ayrıntıları yaz bi ara ssvd deyince ben daha çok heyecanlıyım ama galiba benim ssvd işi olmayacak gibi görünüyor
Canım kontrole git mutlaka benim kıZ tam 40.haftada dogdu bak küvezde halaBende sinir krizi geciriceklerdenim 3hafta once doktorum seker oldugu icin bugun suni sanciyla alinacagini soyledi aradik kacta gidicegimizi ogrenmek icin sinir oldum 10dakika sonra ara 20dakika sonra ara en son yatak yok 2de yine ara dediler ya cildiricam dogurmak istiyorum artik
Vallh bnimde kiyafetlerim koyu o yuzden lacivertli olsa acaba dedim beje baktim o da guzel duruo dedim oyle yani..Bence bej bn çok koyu sevmiyorum çantada çünkü kıyafetlerim koyu bide benim uysun takıntım yoktur oğlum oldu halde mor aldım oğlan mı takacak diyerekten
Canım en azından annen yaninda benim kimsem yok bebisim kuvezde 3 gun oldu esimde tam odun ne ilgi ne alaka hatta bugun kavga cikartti aglamaktan öldüm zaten melegimle kavusamadıkDogum sonrası - depresyon gibi birşey herlde benimki ... kızlar hep aglayasım var, içim huzursuz, endişeliyim
Annem çok şukur yanımda ama sadece 15 gun kalabilecek onun gidişine daha şimdiden üzülüyorum gitmesini istemyrm ama calışıyor gitmk zorunda. Esim ve annemden baska kimseyi gormk istemyrm ...... okdr huzursuz oluyorm ki mideme vuruo ... daha yeni dogum yaptım bugun 4 gun yuzum kirec gibi ,kendime gelmem bi zmn alck herlde...
Oyle anlicanız hep aglama hissi ..kotu hissediom ....
Aynı seyleri yasiyoruzAh kızlar, keşke bebeğim yanımda olsa , sağlıklı olsa, depresyona girsem.iciniz sıkıldıkça bebeğini ze bakın sukredin mutlu olun.Bebegim sağlıklı olsaydı bakımından korkmam, bir şekilde büyüyor, geçiyor bu günler. Ben ne yapayım, bebeğimin beşiği ni, kıyafetlerini gördükçe icimin acısını nasıl gecireyim, süt sağıp dolaba koydukça bebeğim olsaydı da emseydi diye Ağlamak tan kendimi nasıl alayım. .Şu an bebeği sağlıklı yanında olanlar çok büyük bir mucize ve mutluluk yasiyorsunuz farkında olmasanizda.Ben diyorumki uyuyup uyansam bebeğim yanimda sağlıklı olsa aglasa, gazı olsa, sabaha kadar uyumasam ona baksam.
Geçmiş olsun canım. Yeni aile üyenize "dünyaya hoşgeldin " dileklerimi ilet annesi. Allah analı babalı büyütsün.Bahtı güzel olsun kuzucuğun.Kızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?