- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
beyazpeynir1 kuzum senin bebegin nasil oldu durumu ne
Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişine kocalarımıza tabbim akıl fikir versin en duygusal anlarımızda ihtiyaç anlarımızda daha da odunlaşıuolar galibaCanım en azından annen yaninda benim kimsem yok bebisim kuvezde 3 gun oldu esimde tam odun ne ilgi ne alaka hatta bugun kavga cikartti aglamaktan öldüm zaten melegimle kavusamadık
Rabbim tez zamanda kavuştursun sağlıklaSea41 OxyGeN kızlar güçlü olmalısınız. Ben de sizin gibiyim bugün 6 gün oldu doğum yapalı, daha 2 kere kucağıma alabildim bebeğimi. Bende evime onsuz döndüm, kıyafetlerini götürdüğüm gibi geri getirdim. Ama bu beni yıkmıyor. Tek yaptığım yavruma şifa olsun diye ona süt hazırlamak. Bir tek ona odaklanmaya çalışıyorum. İnşallah iyi olacaklar, bırakmayın kendinizi..
Allah'ım sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğin evine gelir sağlığına kavusurAh kızlar, keşke bebeğim yanımda olsa , sağlıklı olsa, depresyona girsem.iciniz sıkıldıkça bebeğini ze bakın sukredin mutlu olun.Bebegim sağlıklı olsaydı bakımından korkmam, bir şekilde büyüyor, geçiyor bu günler. Ben ne yapayım, bebeğimin beşiği ni, kıyafetlerini gördükçe icimin acısını nasıl gecireyim, süt sağıp dolaba koydukça bebeğim olsaydı da emseydi diye Ağlamak tan kendimi nasıl alayım. .Şu an bebeği sağlıklı yanında olanlar çok büyük bir mucize ve mutluluk yasiyorsunuz farkında olmasanizda.Ben diyorumki uyuyup uyansam bebeğim yanimda sağlıklı olsa aglasa, gazı olsa, sabaha kadar uyumasam ona baksam.
Kıyafetlerin hep koyuysa lacivert olabilir ama bejde çok güzel gorunuyorKizlar ya su bebek cantasi icinde bana bi renk soyleyin lutfen lacivertmi yoksa bej mi daha kiyafete uygunlugunuda dusunmek lazim die dusunuyom.bu iki renk guzel bej şık duruo lacivertte kiyafetlere uyar kabak gibi cikmaz diom ne bilim..
Genelde yan yatiriyorlardi beni ama samcim var diye doğum katında nstye soktukları da sırt üstü yatirdilarKızlar nstye sırt üstü mü giriyorsunuz yoksa yan mı ben sırtüstü olunca kalp atışı yükseliyor acaba yanmi yaptirsam artık
Son dakikaya kadar bile fiziksel olarak değişiklikler yaşıyoruz zaten erkenden çatı muayenesi yapan doktorlara pek güvenemiyorum napicaksiniz şimdi sancin olumcami gel drdiKizlar muaneden ciktim gecen hafta cati dar dedi sezeryan dedi doktor bekliyelim dedim dha 38 haftalikti simdi 39 olduk 2 santim acilmam var cati musait dedi madem bir haftada olabilme ihtimali varsa neden ameliyat dioki bu doktor hemen.
Canım en azından annen yaninda benim kimsem yok bebisim kuvezde 3 gun oldu esimde tam odun ne ilgi ne alaka hatta bugun kavga cikartti aglamaktan öldüm zaten melegimle kavusamadık
senin kayınvalideye hastayım ya benimkilerde arıyor bugün doğum ne zaman diye şükür sormaya tenezzül ettiler akşam müsaitseniz biz gelicez çaya dediler değilim temizlik yapıyoruz klimacılar gelcek daha dedim ne uğraşcam o kadar kızgınım ki çay sefalarıda bitmez kalkmazlar doldurmaya git gel git gel gevelere kadar otururlar bu arada öz kayınvalide değil olsun gııck oluyorum yine de senin ki süper amaBöyle bi sorumsuzluk var mı yahu .. Hangi hastane ?
Gözün aydın taze annnnneeeeeee :)
Aynısı bende de Olmuştu Can'ım, hastaneden geldik annem eşim yanımda, kayınvalidemin kız kardeşi hastalanmış ona bakıp gelecekti , ağlamaya başladım gitme diye kadın da neye uğradığını şaşırdı, gitmemişti :)
Cnm pazartesi doğumum var inşallah o Zaman da dua edicem sana, Rabbim tez vakitte sağlıcakla yavrunu evine size kavuştursun .
Insallah hepinizde tez zamanda kavusun yavrulariniza dualarimiz sizinle Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah Yavrulariniza acil sifalar diliyorum Rabbim safii ismiyle sifa versin insallahSea41 OxyGeN kızlar güçlü olmalısınız. Ben de sizin gibiyim bugün 6 gün oldu doğum yapalı, daha 2 kere kucağıma alabildim bebeğimi. Bende evime onsuz döndüm, kıyafetlerini götürdüğüm gibi geri getirdim. Ama bu beni yıkmıyor. Tek yaptığım yavruma şifa olsun diye ona süt hazırlamak. Bir tek ona odaklanmaya çalışıyorum. İnşallah iyi olacaklar, bırakmayın kendinizi..
Inşallah canım, Sağol. .Insallah sonuclar tertemiz cikar hic bir sorun olmaz sizde ve bütün anneler yavrunuza kavusursunuz insallah Allah im evlatlarimizla sinamasin dualarim sizinle Rabbim yardimciniz olsun
Senim bebek kilo boy ne alemde canımAynı gün doğum tarihimiz canım ama tabi ne zaman gelmek isterler yada çatı muayenesinden sonra sezeryan mı olur bilmiyorum ama son zamanlarda beklemek değişik bir duygu ne zaman ne olacağını bilmemek bakalım hayırlısı hepimiz için
Allah razı olsun canım, aminnnnnn inşallah.Böyle bi sorumsuzluk var mı yahu .. Hangi hastane ?
Gözün aydın taze annnnneeeeeee :)
Aynısı bende de Olmuştu Can'ım, hastaneden geldik annem eşim yanımda, kayınvalidemin kız kardeşi hastalanmış ona bakıp gelecekti , ağlamaya başladım gitme diye kadın da neye uğradığını şaşırdı, gitmemişti :)
Cnm pazartesi doğumum var inşallah o Zaman da dua edicem sana, Rabbim tez vakitte sağlıcakla yavrunu evine size kavuştursun .
Canım sizin sadece enfeksiyon vardı galiba,5 gün kalacaktı bebeğin, benimkinin durumu ciddi malesef ve ne kadar kalacağı belli değil, dilim varmıyor ama her an herşey olabilir.Sen bebeğini düşün yanına gelecek, başka da kimseyi takmamaya çalış.Aynı seyleri yasiyoruz
Ben hiç kucağıma alamadım ve alabilecekmiyim bilmiyorum. .Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sea41 OxyGeN kızlar güçlü olmalısınız. Ben de sizin gibiyim bugün 6 gün oldu doğum yapalı, daha 2 kere kucağıma alabildim bebeğimi. Bende evime onsuz döndüm, kıyafetlerini götürdüğüm gibi geri getirdim. Ama bu beni yıkmıyor. Tek yaptığım yavruma şifa olsun diye ona süt hazırlamak. Bir tek ona odaklanmaya çalışıyorum. İnşallah iyi olacaklar, bırakmayın kendinizi..
Ah canım anlıyorum seni rabbim beterinden korusun kotu seyler dusunme iyi olucak insallah dualarımız yavrunlaAminn inşallah canım. Daha 15-20 gün ayriyiz en az, tahlil sonuçlarının çıkması o kadar surermis..Bi de dr.bi enzimden bahsetti o aniden yukselirse kalbi durabilir dedi, psikolojimi düşünün. .Hastane çantasını özene bezene hazırladım, hiç birini giyemedi kuzum, öylece geri getirdik ve ben onları dolaba yerlestiremedim, onlara sarılıp bağıra bağıra ağlayasım var..
Tabiki de alacaksın canım benim bu günlerde geçecek bende küçük oğlumda yaşadım aynı dönemleri 36 haftalık doğunca solunum sıkıntısı nedeniyle 12 gün kaldı yoğun bakımda. Tabi bana o 12 gün sanki 12 yıl gibi geldi taburcu olduğu güne kadar parmağımın ucuyla dokunmama bile izin vermediler bırak kucağıma almayı. Onun derdine düşmekten lohusalığımdan hiçbir şey anlamadım. Şu anda bile hiç hatırlamıyorum Ağrım oldumu anestezi yan etki yaptı mı kanamam çok muydu en ufak bi fikrim yok. Çünkü tamamen beynim oğluma konsantreydi. Sonunda hepsi geçti sağlıkla aldım kucağıma şimdi koca Adam oldu. Beni burada bırakıp gezmelere bile gitti. Sen de gün gelecek şu yaşadıklarını birer anı olarak yadedeceksin. Rabbim evladına şifa sana da sabır versin.Ben hiç kucağıma alamadım ve alabilecekmiyim bilmiyorum. .Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Teşekkür ederim hemen sipariş veriyorum ama ben aventinkini almayı düşünüyorumBen tamda.bahsettigin konu icin aldim.ve cok faydasini gordum hic gogsum yara olmadi. Gogus ucum yoktu ilk 3 gun pompayla ucumu cikarip.emzirdim.sonra kalkan kullanmaya basladm cook rahatti chicconun kalkanini almistm.
Canım herkese mi yasak banyo yapmak yoksa senin enfeksiyon durumundan dolayı mı banyo yasak bide bebeği nerede giydirdiler ameliyathane ye alındıktan sonra bekledinmi hemen ameliyata alındı mı öff amma çok soru sordum ama ben de orada olacam ya ondan canım. Ne güzel sen atlattin darısı başıma inşallah. Bakalım ben ne zaman olacağım dua et canım 21inde olsunKızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?