Ayy iyi hadi çok sevindim benimde aklımdaydı @balinmaz gözün aydın canımAy evet yazayım diyordum da fırsatım olmadı. Bugün aldı kızını kucağına :)
Canım muhakkak yaşadığın çok zor ama tamamen bebeğini kaybetmiş gibi kendini yıkıyorsun böyle yapma annesin sen eminim yanında olmasanda meleğin seni hissediyor sen ne kadar güçlü olursan o da daha hızlı toparlayıp iyileşecek ve kucağında olacak bu da senin sınavın dua et hepimiz size dua ediyoruz Rabbim tez zamanda şifa versin kimseyi evladiyla sınamasınAh kızlar, keşke bebeğim yanımda olsa , sağlıklı olsa, depresyona girsem.iciniz sıkıldıkça bebeğini ze bakın sukredin mutlu olun.Bebegim sağlıklı olsaydı bakımından korkmam, bir şekilde büyüyor, geçiyor bu günler. Ben ne yapayım, bebeğimin beşiği ni, kıyafetlerini gördükçe icimin acısını nasıl gecireyim, süt sağıp dolaba koydukça bebeğim olsaydı da emseydi diye Ağlamak tan kendimi nasıl alayım. .Şu an bebeği sağlıklı yanında olanlar çok büyük bir mucize ve mutluluk yasiyorsunuz farkında olmasanizda.Ben diyorumki uyuyup uyansam bebeğim yanimda sağlıklı olsa aglasa, gazı olsa, sabaha kadar uyumasam ona baksam.
Merdaneyi de eline alsaydı dimi
Baskın basanındır kuru kuruya olmazMerdaneyi de eline alsaydı dimi
Allah acil şifalar versin inşallah :)Canım sizin sadece enfeksiyon vardı galiba,5 gün kalacaktı bebeğin, benimkinin durumu ciddi malesef ve ne kadar kalacağı belli değil, dilim varmıyor ama her an herşey olabilir.Sen bebeğini düşün yanına gelecek, başka da kimseyi takmamaya çalış.
Valla kızlar basacaktım paniğim zaten :)Ben panik olduğum için ve fazla bastırıyorum sanırım,beraber çalıştıklarımı kaçırıyorum :)Eşime gazı verebilsem basacaktım dükkanı da eşim"sakin sakin" diyor :)Bugün aradı organizasyoncu,fotoları falan gönderdi,güzel bişi yapar umarım.Merdaneyi de eline alsaydı dimi
Inşallah canım, sağolasın. .Tabiki de alacaksın canım benim bu günlerde geçecek bende küçük oğlumda yaşadım aynı dönemleri 36 haftalık doğunca solunum sıkıntısı nedeniyle 12 gün kaldı yoğun bakımda. Tabi bana o 12 gün sanki 12 yıl gibi geldi taburcu olduğu güne kadar parmağımın ucuyla dokunmama bile izin vermediler bırak kucağıma almayı. Onun derdine düşmekten lohusalığımdan hiçbir şey anlamadım. Şu anda bile hiç hatırlamıyorum Ağrım oldumu anestezi yan etki yaptı mı kanamam çok muydu en ufak bi fikrim yok. Çünkü tamamen beynim oğluma konsantreydi. Sonunda hepsi geçti sağlıkla aldım kucağıma şimdi koca Adam oldu. Beni burada bırakıp gezmelere bile gitti. Sen de gün gelecek şu yaşadıklarını birer anı olarak yadedeceksin. Rabbim evladına şifa sana da sabır versin.
Önce solunum sıkıntısı dediler, ama kalp sorunu da varmış, kalp kası büyükmüş. .inşallah bizim de ilacimiz olur..@ Sea41 bebeginin neyin var gecmise baktim bulamadim vallh bni cok uzdun yaa kendini toparla lutfen dilim varmio falan demissin deme oyle seyler dua ve zaman herseyinn ilacidir.
Canım emojiyi yanlış yapmışım,kusura bakma,çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun senin ve meleğinin.Allah acil şifalar versin inşallah :)
Amin inşallah canım, çok zor, gidip alıp gelicektim elim boş döndüm, herşeyi hazır meleğimin kendi yok..Canım muhakkak yaşadığın çok zor ama tamamen bebeğini kaybetmiş gibi kendini yıkıyorsun böyle yapma annesin sen eminim yanında olmasanda meleğin seni hissediyor sen ne kadar güçlü olursan o da daha hızlı toparlayıp iyileşecek ve kucağında olacak bu da senin sınavın dua et hepimiz size dua ediyoruz Rabbim tez zamanda şifa versin kimseyi evladiyla sınamasın
Amin inşallahAllah acil şifalar versin inşallah :)
Canım herkese mi yasak banyo yapmak yoksa senin enfeksiyon durumundan dolayı mı banyo yasak bide bebeği nerede giydirdiler ameliyathane ye alındıktan sonra bekledinmi hemen ameliyata alındı mı öff amma çok soru sordum ama ben de orada olacam ya ondan canım. Ne güzel sen atlattin darısı başıma inşallah. Bakalım ben ne zaman olacağım dua et canım 21inde olsun
Canım nasıl oldu @balinmaz ın doğumu? Suni sancı verilecekti.Normal mi sezaryen mi?Sağlıkları iyi mi?Allah hayırlı uzun ömürler versinAy evet yazayım diyordum da fırsatım olmadı. Bugün aldı kızını kucağına :)
Canım bebeğim biraz büyük olacak doktorumda ssvd için pek gönüllü değil hastanede de ssvd ücreti sezeryana göre çok daha pahalı istiyorum ama yapamamaktanda korkuyorum geçen dogumumda 17 saat sancidan sonra mecburen sezeryan oldum yine öyle olmak beni korkutuyor ama senin adına sevindim boşver kimseyi zorla tutamazsın kv gitmek istiyorsa gitsin Allah sana iyilik versin kimseye muhtaç ettirmesinCanım allaha sığın benim büyük kızım 3 yaşında eğer normal olmasaydı nasıl ilgilenirdim kimsem yok burda kaynanami turkiyeden getirdik geldiğinden beri doğmadı ki gideyim diğer çocuklarımın yanına deyip duruyor. Doğumdan çıktığım 10 dakika olmamış kadının ilk sözühastsneden ne zaman çıkacaksın oldu.yarin çıkacagim hayırlısıyla diyo perşembe giderim git dedim güle güle
Çünkü sezeryan işlerine geliyor insan yaşamını ticarethane gibi görüyorlar ya şu doktorlar uyuz oluyorumKizlar muaneden ciktim gecen hafta cati dar dedi sezeryan dedi doktor bekliyelim dedim dha 38 haftalikti simdi 39 olduk 2 santim acilmam var cati musait dedi madem bir haftada olabilme ihtimali varsa neden ameliyat dioki bu doktor hemen.
İnsallah arkadasim Allah hicbir annenin kucagini bos birakmasinSea41 OxyGeN kızlar güçlü olmalısınız. Ben de sizin gibiyim bugün 6 gün oldu doğum yapalı, daha 2 kere kucağıma alabildim bebeğimi. Bende evime onsuz döndüm, kıyafetlerini götürdüğüm gibi geri getirdim. Ama bu beni yıkmıyor. Tek yaptığım yavruma şifa olsun diye ona süt hazırlamak. Bir tek ona odaklanmaya çalışıyorum. İnşallah iyi olacaklar, bırakmayın kendinizi..
Cok şükür kuzum dualarım sizinle yakinda cikar o zaman minik melek insallahDaha iyi çok şükür. Solunum desteğini kapattılar artık. Beslenmesi biraz daha düzenlenince taburcu olacak inşallah. İyiye gidiyor hamdolsun. Sağol canım sorduğun için, Allah razı olsun..
İnsallah senin bebeginde iyi olacak canim Allah şifa versin biran önce kavusun insallah canim ismini yaz hepimiz dua edelim bebis icinCanım sizin sadece enfeksiyon vardı galiba,5 gün kalacaktı bebeğin, benimkinin durumu ciddi malesef ve ne kadar kalacağı belli değil, dilim varmıyor ama her an herşey olabilir.Sen bebeğini düşün yanına gelecek, başka da kimseyi takmamaya çalış.
Onun hakkinda bilgim yok canim ne desem yalan.Teşekkür ederim hemen sipariş veriyorum ama ben aventinkini almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?