2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım muhakkak yaşadığın çok zor ama tamamen bebeğini kaybetmiş gibi kendini yıkıyorsun böyle yapma annesin sen eminim yanında olmasanda meleğin seni hissediyor sen ne kadar güçlü olursan o da daha hızlı toparlayıp iyileşecek ve kucağında olacak bu da senin sınavın dua et hepimiz size dua ediyoruz Rabbim tez zamanda şifa versin kimseyi evladiyla sınamasın

Allah acil şifalar versin inşallah :)

Merdaneyi de eline alsaydı dimi
Valla kızlar basacaktım paniğim zaten :)Ben panik olduğum için ve fazla bastırıyorum sanırım,beraber çalıştıklarımı kaçırıyorum :)Eşime gazı verebilsem basacaktım dükkanı da eşim"sakin sakin" diyor :)Bugün aradı organizasyoncu,fotoları falan gönderdi,güzel bişi yapar umarım.
Benim huy işte arabayı park ederken bile yerimizi kaparlar diye arabadan atlayıp yaya olarak kendimi park ediyorum :)

Inşallah canım, sağolasın. .

@ Sea41 bebeginin neyin var gecmise baktim bulamadim vallh bni cok uzdun yaa kendini toparla lutfen dilim varmio falan demissin deme oyle seyler dua ve zaman herseyinn ilacidir.
Önce solunum sıkıntısı dediler, ama kalp sorunu da varmış, kalp kası büyükmüş. .inşallah bizim de ilacimiz olur..

Amin inşallah canım, çok zor, gidip alıp gelicektim elim boş döndüm, herşeyi hazır meleğimin kendi yok..

Canım benim doktorumun uygulaması farklı. Sondam bile sabah çıktı. Banyoyu 3 gün önermiyoruz bandajı çıkarırsan 1 hafta yıkanamazsın dedi. Şöyle anlatayım yatış yaptığın gibi sana hastane önlüğü veriliyor ve onu giyiyorsun iç çamaşırın da çıkmış olarak tabii. Sonra sana serum bağlıyorlar. Sonra sondamı taktılar benim. Bir süre sonra serum bitti beni aldılar ameliyathaneye indik. Hemen aldılar içeri masaya oturdum biri yardım etti spinalim oldu. Anestezi uzmanı önümü kapattı biri batikonladı. Sana olacakları anlatıyor işte dokunmaları hissedersin falan diye. Bebeği alınca hemen sağda kilosuna bakıyorlar boya bakmıyorlarmış orda bu arada. Sağda giydirdi öptürdü sonra odaya çıkardı bebeği. İstersen sana soruyor uyumak için dikiş sırasında ben istemedim :)) Bende dikiş bitince dışarı alındım 10 dakika bekledim sonra odaya götürdüler :) 307 numaradaydım :) odaya çıkınca zaten kum torbası iğne tansiyon falan gerisi rutin:)

N nnnadal Canım bu arada hasta bezi kullandırmadılar dikişlere denk geliyor diye doktorlar istemiyormuş. Almadıysan doktoruna sorup al. Bebeğn bezinin kenarlarını yırtıp onu koydular. Ben boşuna almışım 1 tane bile kullanmadım :))

Canım bebeğim biraz büyük olacak doktorumda ssvd için pek gönüllü değil hastanede de ssvd ücreti sezeryana göre çok daha pahalı istiyorum ama yapamamaktanda korkuyorum geçen dogumumda 17 saat sancidan sonra mecburen sezeryan oldum yine öyle olmak beni korkutuyor ama senin adına sevindim boşver kimseyi zorla tutamazsın kv gitmek istiyorsa gitsin Allah sana iyilik versin kimseye muhtaç ettirmesin

Kizlar muaneden ciktim gecen hafta cati dar dedi sezeryan dedi doktor bekliyelim dedim dha 38 haftalikti simdi 39 olduk 2 santim acilmam var cati musait dedi madem bir haftada olabilme ihtimali varsa neden ameliyat dioki bu doktor hemen.
Çünkü sezeryan işlerine geliyor insan yaşamını ticarethane gibi görüyorlar ya şu doktorlar uyuz oluyorum

İnsallah arkadasim Allah hicbir annenin kucagini bos birakmasin

Daha iyi çok şükür. Solunum desteğini kapattılar artık. Beslenmesi biraz daha düzenlenince taburcu olacak inşallah. İyiye gidiyor hamdolsun. Sağol canım sorduğun için, Allah razı olsun..
Cok şükür kuzum dualarım sizinle yakinda cikar o zaman minik melek insallah

İnsallah senin bebeginde iyi olacak canim Allah şifa versin biran önce kavusun insallah canim ismini yaz hepimiz dua edelim bebis icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…