2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım bende depend aldım ama bir şansımı denerim sanki 3 sene önce ben orada doğum yapmamış gibiyim herşeyi unutmuşum sen yazınca bazı şeyleri anımsadım bana o zaman da çocuk bezi koymuşlardı ve ben de o zaman 307 nolu odada kalmıştım :) ayyy düşündükçe ateş basıyor beni

Canım sezeryan yanlısı olan bütün doktorları ticaret olarak görüyor demeyelim.doktorlar da insanları çocukları emekleri modern çağda zorda bırakmak istemiyorlar.benim doktorum kendi eşini bile sezeryanla doğumunu yaptırdı.günümüzde anneler eskiden olduğu gibi 5 -6 çocuk yapmıyor ki.en fazla 3 taş çatlasa 4 .öyle olunca neden sezeryan olmasın diyorlar.benim önceki görev yaptığım yerde bi doktor vardı o da hep normal Doğum yanlısıydı ve normal yaptırıyordu.ama kadının her doğumunda bir sıkıntı oluşuyordu.kiminin kolunda kiminin bacağında kimini vakumla çekiyordu.yazık değil mi o bebelere diyor İnsan.sezeryan da bir Doğum şekli kiminin psikolojisi kaldırmıyor.kimisi planlı olsun istiyor.kiminin vücudu uygun olmuyor.herkes bu acıya katlanmak istemeyebilir.ve doktor da bu acıyı hastasının çekmesini istemeyebilir.o yüzden yorumlarımızı yaparken doktorları çok da fazla bu konuda suçlu bulmayalım.rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.kuzularımız ve biz sağlıklı olalım gerisi boş.

İnsallah senin bebeginde iyi olacak canim Allah şifa versin biran önce kavusun insallah canim ismini yaz hepimiz dua edelim bebis icin
İnsallah senin bebeginde iyi olacak canim Allah şifa versin biran önce kavusun insallah canim ismini yaz hepimiz dua edelim bebis icin
Allah razı olsun canım, benim ismim suzan, bebisimin ipek..

O kadar haklısın ki normal doğum komplikasyonları yüzünden engelli olan çok çocuk gördüm iş yerimde

Ben olsam bej alırdım ama senin zevkin ve kullanımın önemli
Direk sezeryan yapmaz artık musaitsin demiş gecikirse doğum suni sancı dener zaten acilman ve ağrıların başlamış suni sancı işe yarar

O kadar haklısın ki normal doğum komplikasyonları yüzünden engelli olan çok çocuk gördüm iş yerimde
Beni 29 sene önce annem 22 saatte doğurmuş boynuma kordon dolandigi için uzamış doğum ve hemen yoğun bakıma alinmisim solunum sorunu çekmişim epey benden sonraki iri bebek olduğu için ve makat geliş olduğu için oksijensiz kalmış iki saat yaşamış zaten yaşasa sakat kalma ihtimali cokmus annemin çatı darmis ve dogumlari zor bu yüzden ben de ameliyat fikrinden normal doğumdan çok daha fazla korkmama rağmen en ufak riski dahi almam doktor da almasın neden alsın ki ucunda geri dönülmez üzüntüler olmasın hepimizin istediği bebeğimizin en az riskle dünyaya gelmesi inşallah sağ salim evimize dönelim kuvözde olan bebeklerimiz de sağlıkla kavuşsun yuvasına inşallah

Sezeryan tarihi aldın mı ? Yarın kontrolüm var ne olck bakalım bu kordon meselesi kimine göre çok sırada kimine de risk faktörü..riske atmayalım sezeryan yapalım da demiyor ki dr , tamam ben de sonuna kadar normal Doğum istiyordum ama bu başka bişey, artık önümü görmek istiyorum umarım yine iyi iyi hadi beklemeye devam deyip geri göndermez bi rota çizeriz yarın.. sen de yarın gideceksin dimi

ankara koru hastanesinde daha bi kaç ay önce yaşanılanları duymuşsunuzdur çok üzüldüm o bebek ve aailesi için 9 ay taşı tek tek günleri sayıyorsun sonra çocuğun gözünün önünde eriyor kolay mı bence ayırt etmemek gerekli sezeryanında tehlikeli olduğu durumlar var mutlaka ama normal normal diye bebeği tehlikeye atan dokor ebeveyn haberleri de çok var. eltim de hamile ilki normal doğumla olmuş bu da nomal olcak gibi görünüyor sürekli baskı yapıyor bana eşimin yanında diş çektirmek gibi aynı diyor bırakın insanlar istediği gibi doğursun son haftalarda eşim de sen niye normal yapmıyorsun diyor bak kolaymış diyor o kadar sinirleniyorum ki umarım herkes en güzel acısız şekilde doğumun yapar

Bende ankara sincan tarafindayim ama korudaki olayi duymadim ne olmus acaba paylasabilirmisin baslarda bir kac kez muayeneye de gitmistim

Bende ankara sincan tarafindayim ama korudaki olayi duymadim ne olmus acaba paylasabilirmisin baslarda bir kac kez muayeneye de gitmistim
canım bir çok yerden haber silindi ekşi sözlükten takip ediyordum o zaman ordan da silinmiş ama kısaca kızın suyu geliyor dr u şehir dışında başka dr gelicek doğuma ama çok geç kalıyor 12 1 3 saat sancı çektikten sonra kıza epudural aneztesi yapılıyor ama hala alınmıyor doğuma yine bikaç saat geçiyor tekrar ilaç veriyor epudural sonra dr geliyor doğuma giriyor normal yapmak için uğraşılıyor olmuyor yine aradan bayagı zaman geçiyor suyu bitmiş artık kızın o kadar saatten sonra sezeryana alıyor ama bebek oksijensiz kaldığı için uzun süre sserebral palsi olarak doğuyor en son bebek zor durumdaydı her yerden silindi konu unutulması için o ara baya konuşuldu ama işte bişekilde üstü örtültü. yani zamanında alsalar ameliyata bebek sağlıklı olcaktı büyük ihtimalle. kimseyi korkutmak istemek istemzdim böyle haberlerle ama olmayan şeylerde değil

Evet canım yarın gidiyorum risk almak istemediğini açıkla doktora kafandaki soru işaretlerini konuş mutlaka doktorla canım bana herşeyi anlattı tercihi bana bıraktı doktorum

Senim bebek kilo boy ne alemde canım
Bizimkinin boyu uzun kendisi cok kilolu degil
Doktorda hic catı muayenesi yapcak gibi degil anlmadım haftaya cagırdı 39.hafta olcam
Bana kalırsa da yapmıcak anlamadım gitti...
Canım boy 42 kilo 2900 dü Haziran 29daki kontrolum sonra doktorum izne çıktı 17sinde gideceğim bir daha o zaman çatı muayenesi olacak ama ultrason da normal doğum gibi gözüküyor dedi bende normal istiyorum hayırlısıysa belki seninki de ultrasona göre bi sonraki haftaya bırakmıştır ama yine de çatı muayenesi olacakmış, Aslında her hafta nst ye gel dedi ama ben diğer doktoru beğenmediğim için gitmek istemiyorum bebeğim hareketli olduğu için için rahat bekliyoruz bakalım seninkinin ölçümleri nasıl

Okuyunca tuylerim diken diken oldu rabbim hepimizi boyle vicdansiz doktorlardan sakinsin su an iyiki orada devam etmemisim dedim. O kadar buyuk bir aci ki ailesine sabirlar versin insallah bebegin durumu iyidir. Dokuz ay ne eziyetlerle geciyor ne heyecanlarla bekleniyor diyecek birsey bulamiyorum rabbim islah etsin boylelerini bizleri de uzak tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…