2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım yarın gidiyorum risk almak istemediğini açıkla doktora kafandaki soru işaretlerini konuş mutlaka doktorla canım bana herşeyi anlattı tercihi bana bıraktı doktorum
Risk olarak ne anlattı ben de onları sorayım yazabilirsen. Ona kalsa doğurttum bir sürü bi sıkıntı yok diyor nst iyi çıkınca

bende canım uzun süre etkisinden kurtulamadım zaten resmen ihmalkarlık bunlar ailenin anlatıkları hastane yönetimi herşey hastane tarafından karşılancak tedavi masrafları diye açıklama yaptılar ama neye yarar bende yakında bakmadım unutmuştum burda doğum konuşulunca o geldi aklıma hemen allah yardımcıları olsunn

Risk olarak ne anlattı ben de onları sorayım yazabilirsen. Ona kalsa doğurttum bir sürü bi sıkıntı yok diyor nst iyi çıkınca
Öncelikle çatı dolgun yapısal olabilir bu seni zorlar dedi bir tur dolanmış bu da normal için engel değil riskleri ancak doğum başlayınca görebiliriz bebek aşağı inemez doğum uzayabilir bu defa acil sezeryana dönmek zorunda kalırız bu durumda risk hem annede hem bebekte normal doğumda kontrol tamamen anlık dedi ancak planlı bi sezeryanda risk bebekten artık kalkıyor annede kalıyo sonuçta bi ameliyat kontrol biz doktorlarin elinde oluyor dedi ben siz ne oneriyosunuz dedim keşke saksıda yetisseler dedi benim birde nstmi beğenmedi doktorum hem sancı çıkıyor hem de bebeğin hareketlerini beğenmedi serum verip tekrar çektirdi en ufak şüpheye geliyorsun bebeğin hareketlerini takip ediyosun dedi

Bende azıcık hareket hissetmesem aklım çıkıyor. Çok korkuyorum bu son günlerde bi aksilik olacak diye. Sağ salim kucağımıza alana kadar rahat yok. Allah yoğunbakımda olan bebişlere şifa henüz anne karnında olanlara da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.

Eltin ne kadar düşüncesiz herkesin doğumu farklıdır 16 saat sancı çekip açılması geç olan da var normal muayeneye gittiğinde sancı çekmeden açılması olduğunu farkeden de.. önemli olan hangisi sağlıklı olacaksa o yöntemi seçmek

Yarın olsun hayrola bakalım

Çok güzel anlatmış gerçekten Prof da olsa normal doğumda kanaldayken hiçbir dr müdahale edemiyor ancak nefes ıkınma vs yönlendiriyorlar
Keşke saksıda yetişseler güzelmiş

evet ya eşimide gaza getiriyorlar abisi bile nprmal yap bence dedi ya en kötüsü de erkeklerin buu işe karışması kolaysa kendin yap diceksin de denmiyor işte

evet ya eşimide gaza getiriyorlar abisi bile nprmal yap bence dedi ya en kötüsü de erkeklerin buu işe karışması kolaysa kendin yap diceksin de denmiyor işte
Benim eşim der gibi oldu ailesinin normal olcak kestirmek yok muhabbetlerinden etkilendi sanırım bu beden benim bırak kararı ben vereyim dedim sustu

O Doğum anını yasamak açısından çok güzel ama ya panik olursam diye düşünüyorum o anda müdahale ederler herhalde öyle olsa
Canım hiç korkma.Ameliyat başlar başlamaz 5-10 dakika içinde bebeğini alıyorlar.Bebeğinin doğumuna şahit oluyorsun.Panik olursan anında müdahale ediyorlar.İstersen kısa bir müddet uyutuyorlar.Bebeğim doğduktan sonra benim biraz tansiyonum düşmüştü.Uyutmalarını istedim 10 dakika uyuttular.Ameliyat bitmeden uyandım

ACiL Yardımınıza ihtiyacım var gebelikte basur olan var mı bugün ortaya çıktı ve ağrıdan oturamıyorum ne geçirir bunu

O kadar kısa süre uyutmak mümkünse çok iyiymiş dikişler atılırken uyumak iyi olur herhalde :)

Canimmm üzülme inşallah en kısa zamanda ipeginle birlikte evinize dönersiniz iyi olacak ipek çok güçlüler onlar onun sana ihtiyacı var bırakma kendini kötüyü kafandan at pozitif ol
Inşallah canım. .

canım sürekli aklımdasın hiç öyle kötü şeyler düşünüp söyleyip kendini bırakma ben inanıyorum kucağına alcaksın ipeğini en kısa zamanda hep dualarımdasın
Allah razı olsun canım, inşallah. .

ACiL Yardımınıza ihtiyacım var gebelikte basur olan var mı bugün ortaya çıktı ve ağrıdan oturamıyorum ne geçirir bunu
Ben oldum, dr.um krem vermişti ama tam olarak geçmedi, sıcak suyla silince biraz iyi geliyordu, dereotu kürü iyi geliyormuş ama ben hamileyken yapmadım doğumdan sonra yaparım diye, belki bi zararı olur hamileyken..Hâlâ yapamadım kürü, geçmedi de, yapmayı düşünüyorum.

Canım ben sağlık için yapılan sezeryana birşey demiyorum ki doktorların keyfi olarak yaptığı sezeryanlara kızıyorum tatile gününde rahatsız edilmemek için veya cebine biraz daha fazla para girsin diye yapan doktorlara tepki gösteriyorum biz anne adayları korkuyla sezeryan istememizden doğal birşey yok ama cesaretlendirecek kişi doktor olmalı yani taşın altına elini koymalı benimde ilki sezeryan oldu sağlık problemleri için oldu ben şükrettim keşke normal olabilseydi yurtdışında bizdeki gibi keyfi sezeryan yapamıyorlar bence iyi yapıyorlar

Merabalar firsat bulup yazamadim.. sabah 7.30 da gule oynaya yatisim yapildi. Damar yolu acildi, lavman yapildi. Nst baglandi hersey guzeldi. Gececi ebe giderken aciklik bakti 8.30 gibi oo cok iyi catin yumusamada var 1 cm aciklik var dedi. Nstde kaldim iyiydi herşey. Saat 9 dan sonra tuvalete gittim. Baktim ki çişim bitmiyor, durdurabiliyorum ama kendimi salınca gelmeye devam ediyor..hafif kendimi kaldirip klozete baktim sizinti seklinde sari koyu birsey. Su oldugunu anladim. Anneme haber verdim gunduz mesaisindeki ebe yeni gelmisti bekle hazirlanip geliyorum muayene ederim dedi. Biraz zaman sonra çatalda açiklik bakti evet cok fazla mekonyum var dedi dra haber vercem dedi.. tekrar nst baglandim. Sancim artmisti bu sure zarfinda. 5 dk yada 2 dk bir emin degilim net bakamadim 100 e vuruyodu sanci dualar ediyordum.. daha sonra farkettimki bebegimin kalp atislari sanciyla dusmeye basladi... 80lere dusuyordu. Ebemiz cok iyiydi zaten kaka dan dolayi hemen gelip bakti hiiim derken ben sanci geldikce kalp atisi dusuyo dedim. Hemen kagidi kopardi doktora gonderiyorum dedi. 10 dk gecmeden sedyeyle geldiler sezeryana aliyoruz dediler 5 dk bile 2-3 dk icinde sonda takildi, ameliyata alindim. Tok oldugumdan spinal oldum ki belden uyusturmaya korkuyordum.. cok sukur tek seferde damar bulundu hemen igne oldum. Yatirdilar. Doktorum hazir bekliyodu. Hemen basladilar. O anda korktum hemen uyusmadan baslicaklar sandim. Merak etme acı hissetmiceksin dedi sadece baski dedi. Aynende oyle de oldu. Kizim zaten birkac dakika icinde aglayarak cikti, sesini duyar duymaz aglamaya basladim inanin o an hic goremedim bile onu kendim aglamaktan. Yikamaya gitti sordum gelicek dediler. Sonra yikayip getirdiler cok az gordum karnimdayken soylediklerimi soyledim sustu, yine agladim. Sonra bebegimi yukari giyinmeye gonderdiler. İsiklari az once cekince yansimadan ameliyati gordum. İcimdeki baskidan midem bulanmaya basladi bekledik biraz ama kusmadim, basimada cok agri girdi serumdan ilac verdiler. Dikimi izledim. Sonra odaya ciktim kizim geldi. Sutum hala gelmedi, bastan cekiyodu ama mama verilince beni begenmez oldu. Pompa ile bir iki damla geldi yarinda devam edicem. Epey agrim var o yuzden cok uzgun ve gerginim kizima tam bakamiyorum. İnsallah bekleyenlerde sagsaglim kavussun. Cok sukur oyle de boyle de kavustuk ya acilarda gececek inşallah

Sağol canım benim evet burda istemediğin sürece 1.sezeryan sonrası 2.yapilmiyor acil bişey gerekmedikçe çok şükür sancı kısmı zor olsada doğum çok güzeldi

Aaa sizin de mi ssvd
Kaç yıl arayla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…