Risk olarak ne anlattı ben de onları sorayım yazabilirsen. Ona kalsa doğurttum bir sürü bi sıkıntı yok diyor nst iyi çıkıncaEvet canım yarın gidiyorum risk almak istemediğini açıkla doktora kafandaki soru işaretlerini konuş mutlaka doktorla canım bana herşeyi anlattı tercihi bana bıraktı doktorum
bende canım uzun süre etkisinden kurtulamadım zaten resmen ihmalkarlık bunlar ailenin anlatıkları hastane yönetimi herşey hastane tarafından karşılancak tedavi masrafları diye açıklama yaptılar ama neye yarar bende yakında bakmadım unutmuştum burda doğum konuşulunca o geldi aklıma hemen allah yardımcıları olsunnOkuyunca tuylerim diken diken oldu rabbim hepimizi boyle vicdansiz doktorlardan sakinsin su an iyiki orada devam etmemisim dedim. O kadar buyuk bir aci ki ailesine sabirlar versin insallah bebegin durumu iyidir. Dokuz ay ne eziyetlerle geciyor ne heyecanlarla bekleniyor diyecek birsey bulamiyorum rabbim islah etsin boylelerini bizleri de uzak tutsun
Öncelikle çatı dolgun yapısal olabilir bu seni zorlar dedi bir tur dolanmış bu da normal için engel değil riskleri ancak doğum başlayınca görebiliriz bebek aşağı inemez doğum uzayabilir bu defa acil sezeryana dönmek zorunda kalırız bu durumda risk hem annede hem bebekte normal doğumda kontrol tamamen anlık dedi ancak planlı bi sezeryanda risk bebekten artık kalkıyor annede kalıyo sonuçta bi ameliyat kontrol biz doktorlarin elinde oluyor dedi ben siz ne oneriyosunuz dedim keşke saksıda yetisseler dediRisk olarak ne anlattı ben de onları sorayım yazabilirsen. Ona kalsa doğurttum bir sürü bi sıkıntı yok diyor nst iyi çıkınca
Bende azıcık hareket hissetmesem aklım çıkıyor. Çok korkuyorum bu son günlerde bi aksilik olacak diye. Sağ salim kucağımıza alana kadar rahat yok. Allah yoğunbakımda olan bebişlere şifa henüz anne karnında olanlara da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.Öncelikle çatı dolgun yapısal olabilir bu seni zorlar dedi bir tur dolanmış bu da normal için engel değil riskleri ancak doğum başlayınca görebiliriz bebek aşağı inemez doğum uzayabilir bu defa acil sezeryana dönmek zorunda kalırız bu durumda risk hem annede hem bebekte normal doğumda kontrol tamamen anlık dedi ancak planlı bi sezeryanda risk bebekten artık kalkıyor annede kalıyo sonuçta bi ameliyat kontrol biz doktorlarin elinde oluyor dedi ben siz ne oneriyosunuz dedim keşke saksıda yetisseler dedibenim birde nstmi beğenmedi doktorum hem sancı çıkıyor hem de bebeğin hareketlerini beğenmedi serum verip tekrar çektirdi en ufak şüpheye geliyorsun bebeğin hareketlerini takip ediyosun dedi
O Doğum anını yasamak açısından çok güzel ama ya panik olursam diye düşünüyorum o anda müdahale ederler herhalde öyle olsaSpinal değil epidural oldum oğluşumda, en güzel doğum yöntemi tek geçerim .
Eltin ne kadar düşüncesiz herkesin doğumu farklıdır 16 saat sancı çekip açılması geç olan da var normal muayeneye gittiğinde sancı çekmeden açılması olduğunu farkeden de.. önemli olan hangisi sağlıklı olacaksa o yöntemi seçmekankara koru hastanesinde daha bi kaç ay önce yaşanılanları duymuşsunuzdur çok üzüldüm o bebek ve aailesi için 9 ay taşı tek tek günleri sayıyorsun sonra çocuğun gözünün önünde eriyor kolay mı bence ayırt etmemek gerekli sezeryanında tehlikeli olduğu durumlar var mutlaka ama normal normal diye bebeği tehlikeye atan dokor ebeveyn haberleri de çok var. eltim de hamile ilki normal doğumla olmuş bu da nomal olcak gibi görünüyor sürekli baskı yapıyor bana eşimin yanında diş çektirmek gibi aynı diyor bırakın insanlar istediği gibi doğursun son haftalarda eşim de sen niye normal yapmıyorsun diyor bak kolaymış diyor o kadar sinirleniyorum ki umarım herkes en güzel acısız şekilde doğumun yapar
Yarın olsun hayrola bakalımÖncelikle çatı dolgun yapısal olabilir bu seni zorlar dedi bir tur dolanmış bu da normal için engel değil riskleri ancak doğum başlayınca görebiliriz bebek aşağı inemez doğum uzayabilir bu defa acil sezeryana dönmek zorunda kalırız bu durumda risk hem annede hem bebekte normal doğumda kontrol tamamen anlık dedi ancak planlı bi sezeryanda risk bebekten artık kalkıyor annede kalıyo sonuçta bi ameliyat kontrol biz doktorlarin elinde oluyor dedi ben siz ne oneriyosunuz dedim keşke saksıda yetisseler dedibenim birde nstmi beğenmedi doktorum hem sancı çıkıyor hem de bebeğin hareketlerini beğenmedi serum verip tekrar çektirdi en ufak şüpheye geliyorsun bebeğin hareketlerini takip ediyosun dedi
Çok güzel anlatmış gerçekten Prof da olsa normal doğumda kanaldayken hiçbir dr müdahale edemiyor ancak nefes ıkınma vs yönlendiriyorlarÖncelikle çatı dolgun yapısal olabilir bu seni zorlar dedi bir tur dolanmış bu da normal için engel değil riskleri ancak doğum başlayınca görebiliriz bebek aşağı inemez doğum uzayabilir bu defa acil sezeryana dönmek zorunda kalırız bu durumda risk hem annede hem bebekte normal doğumda kontrol tamamen anlık dedi ancak planlı bi sezeryanda risk bebekten artık kalkıyor annede kalıyo sonuçta bi ameliyat kontrol biz doktorlarin elinde oluyor dedi ben siz ne oneriyosunuz dedim keşke saksıda yetisseler dedibenim birde nstmi beğenmedi doktorum hem sancı çıkıyor hem de bebeğin hareketlerini beğenmedi serum verip tekrar çektirdi en ufak şüpheye geliyorsun bebeğin hareketlerini takip ediyosun dedi
Canimmm üzülme inşallah en kısa zamanda ipeginle birlikte evinize dönersiniz iyi olacak ipek çok güçlüler onlar onun sana ihtiyacı var bırakma kendini kötüyü kafandan at pozitif olInşallah canım, ben de sizin gibi kucağıma alıp koklarim kuzumu..
evet ya eşimide gaza getiriyorlar abisi bile nprmal yap bence dedi ya en kötüsü de erkeklerin buu işe karışması kolaysa kendin yap diceksin de denmiyor işteEltin ne kadar düşüncesiz herkesin doğumu farklıdır 16 saat sancı çekip açılması geç olan da var normal muayeneye gittiğinde sancı çekmeden açılması olduğunu farkeden de.. önemli olan hangisi sağlıklı olacaksa o yöntemi seçmek
Benim eşim der gibi oldu ailesinin normal olcak kestirmek yok muhabbetlerinden etkilendi sanırım bu beden benim bırak kararı ben vereyim dedim sustuevet ya eşimide gaza getiriyorlar abisi bile nprmal yap bence dedi ya en kötüsü de erkeklerin buu işe karışması kolaysa kendin yap diceksin de denmiyor işte
Canım hiç korkma.Ameliyat başlar başlamaz 5-10 dakika içinde bebeğini alıyorlar.Bebeğinin doğumuna şahit oluyorsun.Panik olursan anında müdahale ediyorlar.İstersen kısa bir müddet uyutuyorlar.Bebeğim doğduktan sonra benim biraz tansiyonum düşmüştü.Uyutmalarını istedim 10 dakika uyuttular.Ameliyat bitmeden uyandımO Doğum anını yasamak açısından çok güzel ama ya panik olursam diye düşünüyorum o anda müdahale ederler herhalde öyle olsa
O kadar kısa süre uyutmak mümkünse çok iyiymiş dikişler atılırken uyumak iyi olur herhalde :)Canım hiç korkma.Ameliyat başlar başlamaz 5-10 dakika içinde bebeğini alıyorlar.Bebeğinin doğumuna şahit oluyorsun.Panik olursan anında müdahale ediyorlar.İstersen kısa bir müddet uyutuyorlar.Bebeğim doğduktan sonra benim biraz tansiyonum düşmüştü.Uyutmalarını istedim 10 dakika uyuttular.Ameliyat bitmeden uyandım
Inşallah canım. .Canimmm üzülme inşallah en kısa zamanda ipeginle birlikte evinize dönersiniz iyi olacak ipek çok güçlüler onlar onun sana ihtiyacı var bırakma kendini kötüyü kafandan at pozitif ol
Allah razı olsun canım, inşallah. .canım sürekli aklımdasın hiç öyle kötü şeyler düşünüp söyleyip kendini bırakma ben inanıyorum kucağına alcaksın ipeğini en kısa zamanda hep dualarımdasın
Ben oldum, dr.um krem vermişti ama tam olarak geçmedi, sıcak suyla silince biraz iyi geliyordu, dereotu kürü iyi geliyormuş ama ben hamileyken yapmadım doğumdan sonra yaparım diye, belki bi zararı olur hamileyken..Hâlâ yapamadım kürü, geçmedi de, yapmayı düşünüyorum.ACiL Yardımınıza ihtiyacım var gebelikte basur olan var mı bugün ortaya çıktı ve ağrıdan oturamıyorum ne geçirir bunu
Canım sezeryan yanlısı olan bütün doktorları ticaret olarak görüyor demeyelim.doktorlar da insanları çocukları emekleri modern çağda zorda bırakmak istemiyorlar.benim doktorum kendi eşini bile sezeryanla doğumunu yaptırdı.günümüzde anneler eskiden olduğu gibi 5 -6 çocuk yapmıyor ki.en fazla 3 taş çatlasa 4 .öyle olunca neden sezeryan olmasın diyorlar.benim önceki görev yaptığım yerde bi doktor vardı o da hep normal Doğum yanlısıydı ve normal yaptırıyordu.ama kadının her doğumunda bir sıkıntı oluşuyordu.kiminin kolunda kiminin bacağında kimini vakumla çekiyordu.yazık değil mi o bebelere diyor İnsan.sezeryan da bir Doğum şekli kiminin psikolojisi kaldırmıyor.kimisi planlı olsun istiyor.kiminin vücudu uygun olmuyor.herkes bu acıya katlanmak istemeyebilir.ve doktor da bu acıyı hastasının çekmesini istemeyebilir.o yüzden yorumlarımızı yaparken doktorları çok da fazla bu konuda suçlu bulmayalım.rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.kuzularımız ve biz sağlıklı olalım gerisi boş.
Sağol canım benim evet burda istemediğin sürece 1.sezeryan sonrası 2.yapilmiyor acil bişey gerekmedikçe çok şükür sancı kısmı zor olsada doğum çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?