2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MaŞAllah canım psikolojini çok güzel dengeliyorsun, bol bol dua en güzeli

Hayırlı evlat olsun canım kavustunuz ya yavrun iyileştirir seni ❤

Canım benim kızımın da boynunda kordon varmış hatta fiyonk mu dedi kravat mı dedi çıkarırken söyledi en baştan biliyorlarmış ama korkutmamak adına sadece bana söylenmemiş eşime söylemişler ama hamdolsun hiç bir sıkıntı olmadı,
Normal doğumunda sezeryanın da riskleri ayrı ayrı, Allah hayırla kavuştursun herkesi

Kizlarrrr suan hastanedeyim suyun geldi makinAya baglandim bekliyorum hyirlisiyla dualarinizi eksik etmeyin bu arada suyunu ayirt edemeyecegini dusunen arkadaslara soylemeliyimki ayirt edememeniz imkansiz cunku resmen benden bir güğüm su geldi inanilmazdi altimda gol tuttu ve ayaga kalkamadim surekli icimden bisi akti yani normal idrarla karistirmaniz mumkun degildi ama tabi herkeste bu kadar cok gelmiyor olabilir

Sagolun tekrardan. Tek bildigim anneler hisseder. Huzursuzsaniz pesinden gidin.. keske cuma gunu suni sanci isteseydim diyorum. Hayirlisi buymuş tabi o ayri hep dua etmistim. Ama sezeryanli olmaz cok zormus. Annemi daha iyi anladim simdi. Bu arada suni sanci dayanilmicak biseu degil 3 saate yakin cektim

Benim wcde çişten sonra gelmesine rağmen anladım ve sariydi. Ama dedigin gibi resmen dur durak bilmedi yani. Bu arada allah yardimcin olsun sagsaglim kavus insallah

ACiL Yardımınıza ihtiyacım var gebelikte basur olan var mı bugün ortaya çıktı ve ağrıdan oturamıyorum ne geçirir bunu
İlk gebelikte çıktı benimde ihmal edip dr a gitmedim ve oluşan memeler kalici oldu. Hala atakları oluyor çok zor.ihmal etmeden hemen dr a giden teşhisi o koysun ve ilaç versin derim

Doğum yapanların gözüaydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Bebişin geleceği gün yaklaştıkça heyecan artıyor,uyku tutmuyor.Dün annemle babam geldi.Bursa da yaşıyorlar ama burada da bir evleri var,bende kalmıyorlar.
Gelirken bir sürü yemek yapıp getirmişler,sağ olsunlar. Erkek kardeşim de 3 gün sonra askerden geliyor.Şu sezeryanım bir hafta içinde iyileşirse hemen çekirdek aile moduna geçmek istiyorum.Ailemin de buradaki evi ofis statüsüne geçti,boşaltıp kiraya verecekler.Bir an önce işlerini halledip giderlerse kendi düzenimi daha rahat oturtacağım.
Aynı evde olmasak da hareketler,sözler batıyor.Sakin kalmalıyım, kalp kırmak istemiyorum Ezilmek de istemiyorum.Bir an önce her şey doğal akışına girsin,herkes kendi hayatına dönsün.

Reactions: SGd
Canim cok gecmis olsun. Bebisin de hayirli ugurlu olsun.kavustunuz ya tez vakitte iyilesirsiniz insallah. Herseyde bir hayir vardir derler ikinizde iyisiniz ya dogum seklinin cok da onemi kalmiyor bebegin sana tum acilari unutturacaktir

Canım geçmiş olsun.Gözünaydın.Yavrunu güle güle büyüt.Yalnız sana tavsiyem sezaryen ağrılarına karşı sabırlı ol.Hepsi geçecek inşallah.Bebeğine sağ salim kavuştuğun için çok şükret.Tecrübeli birisi olarak söylüyorum.Ameliyat acısını gözünde büyütürsen acın artar.Sabırlı olmaya çalışırsan acının hafiflediğini hissedersin ve rahat edersin inşallah.Allah yardımcın olsun

sweetwitch01 ama bana sonda hiç takılmamıştı ondan biraz tırsıyorum

Valla canım hissetmedim yani acımadı hiç. Sondamı geç çıkardı hatta sürekli tuvalete kalkmamam için. Benim doktorun uygulamasıymış o. Sabah 6 gibi çıkardılar.. iyi olsu sürekli kalkmamış oldum rahattım valla. Oda güzel ama güneş içine doğsa da :)) korkma sondadan takılacaksa tabii.. benim ameliyathaneye girmeden 5 dakika önce takıldı. Uyuşunca taksak dedim doktorun uygulaması böyle dedi. Ordaki başka doktorları bilmiyorum yalan yok.

Spinal anestezi ile sezeryan olanlar o anda neler hissediyorsunuz paylaşırsanız çok mutlu olurum

Ben 2. Kez spinal oldum. İğne yapılınca bacaklarda bi sıcaklık oluyor uyuşmaya başlıyorsun sonrasında minişi bekliyorsun vikliyor :) sonraki odak noktan bebiş oluyor:)) ben memnun kaldım..

evet ya eşimide gaza getiriyorlar abisi bile nprmal yap bence dedi ya en kötüsü de erkeklerin buu işe karışması kolaysa kendin yap diceksin de denmiyor işte

Valla denir canım.. kolaysa çok biliyorlarsa kendileri doğursun.. ha normal ha sezaryen ne değişiyor ki ikisi dr doğum.. bak benim normal olsaydı ne miyomum yakılırdı ne de yapışıklıl açılırdı. Hazır sezaryen iken mis gibi diğerleri de oldu baştan ameliyat olmak zorunda kalmadım. Ha uzun sürdü ama olsun ben memnunum :) sonuçta normal doğurmak zorunda değil kimse.

Geçmiş olsun canım, Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün. .Acıların geçer canım, yavrun yanında ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…