2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne güzel yazmıssın uzun uzun ben de vaktim oldugunda insallah böyle yazıcam inşallah yazmak nsip olur saglıkla Gözünüzaydın ınsallah agrılarında hemen geçer bebisine daha rahat vakit ayırırsın
Canım Allah yardımcın olsun kolay dogum olur ınsallah saglıkla bebegini kucagına alırsın

Saolasın biraz olsun rahatladım umarım bi sıkıntı olmaz

@balinmaz Gözün aydin canim bir kac gun zor gecer ama sonra agrin sizin gecince rahatlarsin..
Pamuk prensesin nasil? Bakinca ona tüm acıların geciyor dimi

Ya kızlar size birsey danıscam ben 4.aydan sonra her hafta +1 kg aldım simdi tartıldım 2 hafta onceki kiloma geri dönmüsüm bu son 2 hafta 1 kg almıstım onuda vermısım hergün 300 400 gr gidiyor benden sizde de böyle mi? Son haftalar normal mi acaba ...

Güle güle büyütün Rabbim saglik uzun ömürler versin insallah

Benim 5 6 cm olduğunda bile sancım yoktu.daha doğrusu duzenli değildi.dogumu da uzatan biseymis bu..rabbim herkese hayirli saglikli doğumlar nasip etsin

Kizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Hiç korkmayın o kadar kolay geciyor ki.birazcık sabır sadece
Herkese hayirli doğumlar

Güle güle büyütün Rabbim uzun ömürler saglik versin insallah

Hayalimdeki dogum olmus :) Gozunaydin canim.Ayrintilari anlatir misin,topikte epudralle normal dogum yapan sadece sen varsin sanirim.

Sağlıkla büyüt kuzunu canım :)) gözün aydın :))

Son haftalarda kilo almamak normalmiş Hatta verilebiliyormuş sıkıntı yok yani canım merak etme

Bende sürekli kilo veriyorum canım bebiş alıyor ben veriyorum son iki üç haftada 3 kilo vermişiim

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün. .

Amanında amanın maşallah nasıl güzel bir doğum Rabbim gönlüne göre vermiş büyütmesi de doğumu kadar rahat ve güzel olsun inşallah ömrü uzun, bahtı açık , annesine babasına hayırlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…