- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Canım ne güzel yazmıssın uzun uzun ben de vaktim oldugunda insallah böyle yazıcam inşallah yazmak nsip olur saglıklaMerabalar firsat bulup yazamadim.. sabah 7.30 da gule oynaya yatisim yapildi. Damar yolu acildi, lavman yapildi. Nst baglandi hersey guzeldi. Gececi ebe giderken aciklik bakti 8.30 gibi oo cok iyi catin yumusamada var 1 cm aciklik var dedi. Nstde kaldim iyiydi herşey. Saat 9 dan sonra tuvalete gittim. Baktim ki çişim bitmiyor, durdurabiliyorum ama kendimi salınca gelmeye devam ediyor..hafif kendimi kaldirip klozete baktim sizinti seklinde sari koyu birsey. Su oldugunu anladim. Anneme haber verdim gunduz mesaisindeki ebe yeni gelmisti bekle hazirlanip geliyorum muayene ederim dedi. Biraz zaman sonra çatalda açiklik bakti evet cok fazla mekonyum var dedi dra haber vercem dedi.. tekrar nst baglandim. Sancim artmisti bu sure zarfinda. 5 dk yada 2 dk bir emin degilim net bakamadim 100 e vuruyodu sanci dualar ediyordum.. daha sonra farkettimki bebegimin kalp atislari sanciyla dusmeye basladi... 80lere dusuyordu. Ebemiz cok iyiydi zaten kaka dan dolayi hemen gelip bakti hiiim derken ben sanci geldikce kalp atisi dusuyo dedim. Hemen kagidi kopardi doktora gonderiyorum dedi. 10 dk gecmeden sedyeyle geldiler sezeryana aliyoruz dediler 5 dk bile 2-3 dk icinde sonda takildi, ameliyata alindim. Tok oldugumdan spinal oldum ki belden uyusturmaya korkuyordum.. cok sukur tek seferde damar bulundu hemen igne oldum. Yatirdilar. Doktorum hazir bekliyodu. Hemen basladilar. O anda korktum hemen uyusmadan baslicaklar sandim. Merak etme acı hissetmiceksin dedi sadece baski dedi. Aynende oyle de oldu. Kizim zaten birkac dakika icinde aglayarak cikti, sesini duyar duymaz aglamaya basladim inanin o an hic goremedim bile onu kendim aglamaktan. Yikamaya gitti sordum gelicek dediler. Sonra yikayip getirdiler cok az gordum karnimdayken soylediklerimi soyledim sustu, yine agladim. Sonra bebegimi yukari giyinmeye gonderdiler. İsiklari az once cekince yansimadan ameliyati gordum. İcimdeki baskidan midem bulanmaya basladi bekledik biraz ama kusmadim, basimada cok agri girdi serumdan ilac verdiler. Dikimi izledim. Sonra odaya ciktim kizim geldi. Sutum hala gelmedi, bastan cekiyodu ama mama verilince beni begenmez oldu. Pompa ile bir iki damla geldi yarinda devam edicem. Epey agrim var o yuzden cok uzgun ve gerginim kizima tam bakamiyorum. İnsallah bekleyenlerde sagsaglim kavussun. Cok sukur oyle de boyle de kavustuk ya acilarda gececek inşallah
Canım Allah yardımcın olsun kolay dogum olur ınsallah saglıkla bebegini kucagına alırsınKizlarrrr suan hastanedeyim suyun geldi makinAya baglandim bekliyorum hyirlisiyla dualarinizi eksik etmeyin bu arada suyunu ayirt edemeyecegini dusunen arkadaslara soylemeliyimki ayirt edememeniz imkansiz cunku resmen benden bir güğüm su geldi inanilmazdi altimda gol tuttu ve ayaga kalkamadim surekli icimden bisi akti yani normal idrarla karistirmaniz mumkun degildi ama tabi herkeste bu kadar cok gelmiyor olabilir
Saolasın biraz olsun rahatladım umarım bi sıkıntı olmazCanım benim kızımın da boynunda kordon varmış hatta fiyonk mu dedi kravat mı dedi çıkarırken söyledi en baştan biliyorlarmış ama korkutmamak adına sadece bana söylenmemiş eşime söylemişler ama hamdolsun hiç bir sıkıntı olmadı,
Normal doğumunda sezeryanın da riskleri ayrı ayrı, Allah hayırla kavuştursun herkesi
Güle güle büyütün Rabbim saglik uzun ömürler versin insallahMerabalar firsat bulup yazamadim.. sabah 7.30 da gule oynaya yatisim yapildi. Damar yolu acildi, lavman yapildi. Nst baglandi hersey guzeldi. Gececi ebe giderken aciklik bakti 8.30 gibi oo cok iyi catin yumusamada var 1 cm aciklik var dedi. Nstde kaldim iyiydi herşey. Saat 9 dan sonra tuvalete gittim. Baktim ki çişim bitmiyor, durdurabiliyorum ama kendimi salınca gelmeye devam ediyor..hafif kendimi kaldirip klozete baktim sizinti seklinde sari koyu birsey. Su oldugunu anladim. Anneme haber verdim gunduz mesaisindeki ebe yeni gelmisti bekle hazirlanip geliyorum muayene ederim dedi. Biraz zaman sonra çatalda açiklik bakti evet cok fazla mekonyum var dedi dra haber vercem dedi.. tekrar nst baglandim. Sancim artmisti bu sure zarfinda. 5 dk yada 2 dk bir emin degilim net bakamadim 100 e vuruyodu sanci dualar ediyordum.. daha sonra farkettimki bebegimin kalp atislari sanciyla dusmeye basladi... 80lere dusuyordu. Ebemiz cok iyiydi zaten kaka dan dolayi hemen gelip bakti hiiim derken ben sanci geldikce kalp atisi dusuyo dedim. Hemen kagidi kopardi doktora gonderiyorum dedi. 10 dk gecmeden sedyeyle geldiler sezeryana aliyoruz dediler 5 dk bile 2-3 dk icinde sonda takildi, ameliyata alindim. Tok oldugumdan spinal oldum ki belden uyusturmaya korkuyordum.. cok sukur tek seferde damar bulundu hemen igne oldum. Yatirdilar. Doktorum hazir bekliyodu. Hemen basladilar. O anda korktum hemen uyusmadan baslicaklar sandim. Merak etme acı hissetmiceksin dedi sadece baski dedi. Aynende oyle de oldu. Kizim zaten birkac dakika icinde aglayarak cikti, sesini duyar duymaz aglamaya basladim inanin o an hic goremedim bile onu kendim aglamaktan. Yikamaya gitti sordum gelicek dediler. Sonra yikayip getirdiler cok az gordum karnimdayken soylediklerimi soyledim sustu, yine agladim. Sonra bebegimi yukari giyinmeye gonderdiler. İsiklari az once cekince yansimadan ameliyati gordum. İcimdeki baskidan midem bulanmaya basladi bekledik biraz ama kusmadim, basimada cok agri girdi serumdan ilac verdiler. Dikimi izledim. Sonra odaya ciktim kizim geldi. Sutum hala gelmedi, bastan cekiyodu ama mama verilince beni begenmez oldu. Pompa ile bir iki damla geldi yarinda devam edicem. Epey agrim var o yuzden cok uzgun ve gerginim kizima tam bakamiyorum. İnsallah bekleyenlerde sagsaglim kavussun. Cok sukur oyle de boyle de kavustuk ya acilarda gececek inşallah
Benim 5 6 cm olduğunda bile sancım yoktu.daha doğrusu duzenli değildi.dogumu da uzatan biseymis bu..rabbim herkese hayirli saglikli doğumlar nasip etsinAyy ne güzel ağrısız 3 cm açılmış sin inşallah böyle devam eder bende 1.5 cm açılma var kaç gündür inceden adet sancısı çekiyorum yarında benim kontrolum var banada dese açılma artmış 3 cm 5 cm çok sevinicem böyle beklemek sanciyla yıprattı artık beni
Güle güle büyütün Rabbim uzun ömürler saglik versin insallahKizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Hiç korkmayın o kadar kolay geciyor ki.birazcık sabır sadece
Herkese hayirli doğumlar
Hayalimdeki dogum olmus :) Gozunaydin canim.Ayrintilari anlatir misin,topikte epudralle normal dogum yapan sadece sen varsin sanirim.Kizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Herkese hayirli doğumlar
Kizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Herkese hayirli doğumlar
Son haftalarda kilo almamak normalmiş Hatta verilebiliyormuş sıkıntı yok yani canım merak etmeYa kızlar size birsey danıscam ben 4.aydan sonra her hafta +1 kg aldım simdi tartıldım 2 hafta onceki kiloma geri dönmüsüm bu son 2 hafta 1 kg almıstım onuda vermısım hergün 300 400 gr gidiyor benden sizde de böyle mi? Son haftalar normal mi acaba ...
Bizim doktorumuzda boynunda kolyesiyle doğdu diyor ve sıklıkla karşılaştığını söylüyor içiniz rahat olsun. Hatta kordon tek oyuncakları boynuna da dolar elinde de sallar demiştiSaolasın biraz olsun rahatladım umarım bi sıkıntı olmaz
Bende sürekli kilo veriyorum canım bebiş alıyor ben veriyorum son iki üç haftada 3 kilo vermişiimYa kızlar size birsey danıscam ben 4.aydan sonra her hafta +1 kg aldım simdi tartıldım 2 hafta onceki kiloma geri dönmüsüm bu son 2 hafta 1 kg almıstım onuda vermısım hergün 300 400 gr gidiyor benden sizde de böyle mi? Son haftalar normal mi acaba ...
Canim teşekkürler yazmissin minik kizimla uğraşıyoruz emzir uyut giremiyorum fazla siz nasilsiniz
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün. .Kizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Herkese hayirli doğumlar
Amanında amanın maşallah nasıl güzel bir doğum Rabbim gönlüne göre vermiş büyütmesi de doğumu kadar rahat ve güzel olsun inşallah ömrü uzun, bahtı açık , annesine babasına hayırlı evlat olsunKizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Herkese hayirli doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?