- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Benımkinin en son gittigimde boyunu solemedi doktor ama kilosu 2800 dedi sanırım zayıf bir bebek olcakCanım boy 42 kilo 2900 dü Haziran 29daki kontrolum sonra doktorum izne çıktı 17sinde gideceğim bir daha o zaman çatı muayenesi olacak ama ultrason da normal doğum gibi gözüküyor dedi bende normal istiyorum hayırlısıysa belki seninki de ultrasona göre bi sonraki haftaya bırakmıştır ama yine de çatı muayenesi olacakmış, Aslında her hafta nst ye gel dedi ama ben diğer doktoru beğenmediğim için gitmek istemiyorum bebeğim hareketli olduğu için için rahat bekliyoruz bakalım seninkinin ölçümleri nasıl
Canım gözünaydon ne güzel bir dogum olmuş hepimizin hayalı icimize umut oldun darısı basımıza inşallahKizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Hiç korkmayın o kadar kolay geciyor ki.birazcık sabır sadece
Herkese hayirli doğumlar
Aa demekki tek degilmisim ben de biraz arastırdım 38 den sonra kilo verebilirsiniz diyor bir de sıcaklardan aksam cok yiyemiyorum agırlık yapıyor karnım rahatsız ediyorBende sürekli kilo veriyorum canım bebiş alıyor ben veriyorum son iki üç haftada 3 kilo vermişiim
Evet canim cok sukur ben normal dogum suni sanci beklerken dun gece sezeryanla aldim kizimi kucagimasananesanane canım naptın doğdu mu minik?
Evet canim cok sukur ben normal dogum suni sanci beklerken dun gece sezeryanla aldim kizimi kucagimasuan hala hastanedeyim bu gece burdayiz kizimla yarin cikicaz insallah allah bekleyen herkese nasil etsin insallah
ya kocaya her lafı diyorum da işte abisine diyemedim o anda benim keyfim sonuçta yatıp acı çekcekte benim kesilcekte benim planlı istedim kendim çok normal doğurmak isterim dr sürekli bahane üretir o başka ama sezaryen isteyene de kimse karışmasın bi zahmet.Valla denir canım.. kolaysa çok biliyorlarsa kendileri doğursun.. ha normal ha sezaryen ne değişiyor ki ikisi dr doğum.. bak benim normal olsaydı ne miyomum yakılırdı ne de yapışıklıl açılırdı. Hazır sezaryen iken mis gibi diğerleri de oldu baştan ameliyat olmak zorunda kalmadım. Ha uzun sürdü ama olsun ben memnunum :) sonuçta normal doğurmak zorunda değil kimse.
Biz de doğumu beklediğimiz için gece gündüz topikteyiz.Allah hayırlı uzun ömürler versin tüm bebişlere.Tedavi de olan yavrularımıza da acil şifalar versin.Benim gibi bekleyenlere de hayırlı sağlıklı kolay doğumlarCanim teşekkürler yazmissin minik kizimla uğraşıyoruz emzir uyut giremiyorum fazla siz nasilsiniz
Gaz icin 2fincan rezene 2fincan kimyon 2fincan papatya cayi tüketiyorum ben günlük 1bardak kaynar suya bi tutam dereotu koyup 5dakika bekleyip içmek de iyi geliyo bunları deneyebilirsin canımKızlar herkese çok teşekkür ederim alıntı yapamadm.. çok şükür iyiyizz. Gece oğluşumun çok gazı oldu baya ağladı. 2 annemde yanımda baya ilgilendiler. Kızlar bn ne yiyip ne içicem ya bu çovuğn gazı için. Bide göğüs ucumu tutamıyo, ucum çok az. Sütümde yok. Pompayla uç çıkarmaya çalışıyorm sarı su geliyo. Onu veriyorum bende yavruma.. + mama veriyorz biberonla.. ne zman gelecek bu süt of yaaağrımı sızımı geçtim emsin yeter kii..
Merabalar firsat bulup yazamadim.. sabah 7.30 da gule oynaya yatisim yapildi. Damar yolu acildi, lavman yapildi. Nst baglandi hersey guzeldi. Gececi ebe giderken aciklik bakti 8.30 gibi oo cok iyi catin yumusamada var 1 cm aciklik var dedi. Nstde kaldim iyiydi herşey. Saat 9 dan sonra tuvalete gittim. Baktim ki çişim bitmiyor, durdurabiliyorum ama kendimi salınca gelmeye devam ediyor..hafif kendimi kaldirip klozete baktim sizinti seklinde sari koyu birsey. Su oldugunu anladim. Anneme haber verdim gunduz mesaisindeki ebe yeni gelmisti bekle hazirlanip geliyorum muayene ederim dedi. Biraz zaman sonra çatalda açiklik bakti evet cok fazla mekonyum var dedi dra haber vercem dedi.. tekrar nst baglandim. Sancim artmisti bu sure zarfinda. 5 dk yada 2 dk bir emin degilim net bakamadim 100 e vuruyodu sanci dualar ediyordum.. daha sonra farkettimki bebegimin kalp atislari sanciyla dusmeye basladi... 80lere dusuyordu. Ebemiz cok iyiydi zaten kaka dan dolayi hemen gelip bakti hiiim derken ben sanci geldikce kalp atisi dusuyo dedim. Hemen kagidi kopardi doktora gonderiyorum dedi. 10 dk gecmeden sedyeyle geldiler sezeryana aliyoruz dediler 5 dk bile 2-3 dk icinde sonda takildi, ameliyata alindim. Tok oldugumdan spinal oldum ki belden uyusturmaya korkuyordum.. cok sukur tek seferde damar bulundu hemen igne oldum. Yatirdilar. Doktorum hazir bekliyodu. Hemen basladilar. O anda korktum hemen uyusmadan baslicaklar sandim. Merak etme acı hissetmiceksin dedi sadece baski dedi. Aynende oyle de oldu. Kizim zaten birkac dakika icinde aglayarak cikti, sesini duyar duymaz aglamaya basladim inanin o an hic goremedim bile onu kendim aglamaktan. Yikamaya gitti sordum gelicek dediler. Sonra yikayip getirdiler cok az gordum karnimdayken soylediklerimi soyledim sustu, yine agladim. Sonra bebegimi yukari giyinmeye gonderdiler. İsiklari az once cekince yansimadan ameliyati gordum. İcimdeki baskidan midem bulanmaya basladi bekledik biraz ama kusmadim, basimada cok agri girdi serumdan ilac verdiler. Dikimi izledim. Sonra odaya ciktim kizim geldi. Sutum hala gelmedi, bastan cekiyodu ama mama verilince beni begenmez oldu. Pompa ile bir iki damla geldi yarinda devam edicem. Epey agrim var o yuzden cok uzgun ve gerginim kizima tam bakamiyorum. İnsallah bekleyenlerde sagsaglim kavussun. Cok sukur oyle de boyle de kavustuk ya acilarda gececek inşallah
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün.Evet canim cok sukur ben normal dogum suni sanci beklerken dun gece sezeryanla aldim kizimi kucagimasuan hala hastanedeyim bu gece burdayiz kizimla yarin cikicaz insallah allah bekleyen herkese nasil etsin insallah
MaşAllah gözün aydın:) darısı başımaaaaaaaaaKizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Hiç korkmayın o kadar kolay geciyor ki.birazcık sabır sadece
Herkese hayirli doğumlar
Sağol canım, inşallah.Canım saglıkla kucagına almıssın ya cok sukur ıns sen de cabucak toparlarsın Allahın ıznıyle. Cok gecmıs olsun. Hayırlı ugurlu olsun kızın. Benım de bu hafta sonuna kadar dogumum olur dıye dusunuyorum ya sunı sancıyla ya da sezeryanla yarın bellı olucak artık. Hangısı hayırlısıysa o olur ıns.
Sea41 canım dualarımız senınle.ıns bebegın en kısa zamanda once saglıgına sonra da sana kavusur. Icıne ferah tut zor ama bebegın ıcın ıyı dusunmek zorundasın. Allah yardımcın olsun canım.
Gecmiş olsun güle güle büyütün saglıklı uzun bir ömür versin RabbimEvet canim cok sukur ben normal dogum suni sanci beklerken dun gece sezeryanla aldim kizimi kucagimasuan hala hastanedeyim bu gece burdayiz kizimla yarin cikicaz insallah allah bekleyen herkese nasil etsin insallah
Çok saolasın inş rahat ve normal bir Doğum olurBizim doktorumuzda boynunda kolyesiyle doğdu diyor ve sıklıkla karşılaştığını söylüyor içiniz rahat olsun. Hatta kordon tek oyuncakları boynuna da dolar elinde de sallar demişti
Gözün aydın Allah anneli babalı mutlu büyütsünSagolun tekrardan. Tek bildigim anneler hisseder. Huzursuzsaniz pesinden gidin.. keske cuma gunu suni sanci isteseydim diyorum. Hayirlisi buymuş tabi o ayri hep dua etmistim. Ama sezeryanli olmaz cok zormus. Annemi daha iyi anladim simdi. Bu arada suni sanci dayanilmicak biseu degil 3 saate yakin cektim
Gözün aydın sağlıklı bir ömür diliyorum her ikinize deEvet canim cok sukur ben normal dogum suni sanci beklerken dun gece sezeryanla aldim kizimi kucagimasuan hala hastanedeyim bu gece burdayiz kizimla yarin cikicaz insallah allah bekleyen herkese nasil etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?