2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benımkinin en son gittigimde boyunu solemedi doktor ama kilosu 2800 dedi sanırım zayıf bir bebek olcak

Canım gözünaydon ne güzel bir dogum olmuş hepimizin hayalı icimize umut oldun darısı basımıza inşallah

Bende sürekli kilo veriyorum canım bebiş alıyor ben veriyorum son iki üç haftada 3 kilo vermişiim
Aa demekki tek degilmisim ben de biraz arastırdım 38 den sonra kilo verebilirsiniz diyor bir de sıcaklardan aksam cok yiyemiyorum agırlık yapıyor karnım rahatsız ediyor

Kızlar herkese çok teşekkür ederim alıntı yapamadm.. çok şükür iyiyizz. Gece oğluşumun çok gazı oldu baya ağladı. 2 annemde yanımda baya ilgilendiler. Kızlar bn ne yiyip ne içicem ya bu çovuğn gazı için. Bide göğüs ucumu tutamıyo, ucum çok az. Sütümde yok. Pompayla uç çıkarmaya çalışıyorm sarı su geliyo. Onu veriyorum bende yavruma.. + mama veriyorz biberonla.. ne zman gelecek bu süt of yaa ağrımı sızımı geçtim emsin yeter kii..

sananesanane canım naptın doğdu mu minik?
Evet canim cok sukur ben normal dogum suni sanci beklerken dun gece sezeryanla aldim kizimi kucagima suan hala hastanedeyim bu gece burdayiz kizimla yarin cikicaz insallah allah bekleyen herkese nasil etsin insallah

Evet canim cok sukur ben normal dogum suni sanci beklerken dun gece sezeryanla aldim kizimi kucagima suan hala hastanedeyim bu gece burdayiz kizimla yarin cikicaz insallah allah bekleyen herkese nasil etsin insallah

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini:)) olsun sezaryen olsa da aldın kucağına kokla mis mis :)

ya kocaya her lafı diyorum da işte abisine diyemedim o anda benim keyfim sonuçta yatıp acı çekcekte benim kesilcekte benim planlı istedim kendim çok normal doğurmak isterim dr sürekli bahane üretir o başka ama sezaryen isteyene de kimse karışmasın bi zahmet.
çatır çatır sezeryan yapıcam işte benim bedenim benim kararım

Canim teşekkürler yazmissin minik kizimla uğraşıyoruz emzir uyut giremiyorum fazla siz nasilsiniz
Biz de doğumu beklediğimiz için gece gündüz topikteyiz.Allah hayırlı uzun ömürler versin tüm bebişlere.Tedavi de olan yavrularımıza da acil şifalar versin.Benim gibi bekleyenlere de hayırlı sağlıklı kolay doğumlar

Kızlar şöyle süslü ama cok pahalı olmayan papyonlu tulum satan site profil öneriniz var mıdır? Aynı sekilde takı yastıgı ve küvez fiyonku da alcam tavsiye uygun fiyatlı var mıdır?

Bu arada ev hayatı cok sıkıcı yanımda kımse yok bugün calısmadıgım 3. Günüm tvde program yok evde is var ama cok yoramıyorum kendimi...bugün kıyafetleri ütüledim ama daha uyku setiydi benim geceliklerdi alt acma bezleriydi yıkayıp ütüleyeceklerim var yarın bitiririm sanırım sonrada hastane cantama koycaklarımı koyup beklemeye gecicem

Gaz icin 2fincan rezene 2fincan kimyon 2fincan papatya cayi tüketiyorum ben günlük 1bardak kaynar suya bi tutam dereotu koyup 5dakika bekleyip içmek de iyi geliyo bunları deneyebilirsin canım
Mamayı biberonla vermesen daha iyi olur gögsünü tutmaktada zorlanıyosa şırıngayla verin diyolar ya hani bide ilk günler cok az geliyo süt oda bebişinize yeter zaten stres yapmayın humana still tea de iyi geliyo baya güle güle büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepimizede saglık sıhhatle hayırlı evlat olsunlar inşallah

Canım saglıkla kucagına almıssın ya cok sukur ıns sen de cabucak toparlarsın Allahın ıznıyle. Cok gecmıs olsun. Hayırlı ugurlu olsun kızın. Benım de bu hafta sonuna kadar dogumum olur dıye dusunuyorum ya sunı sancıyla ya da sezeryanla yarın bellı olucak artık. Hangısı hayırlısıysa o olur ıns.

Sea41 canım dualarımız senınle.ıns bebegın en kısa zamanda once saglıgına sonra da sana kavusur. Icıne ferah tut zor ama bebegın ıcın ıyı dusunmek zorundasın. Allah yardımcın olsun canım.

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün.

MaşAllah gözün aydın:) darısı başımaaaaaaaaa

Sağol canım, inşallah.

Gecmiş olsun güle güle büyütün saglıklı uzun bir ömür versin Rabbim

Gözün aydın Allah anneli babalı mutlu büyütsün

Gözün aydın sağlıklı bir ömür diliyorum her ikinize de Sezaryene neden döndü kuzum?

Bugün 4.gün ilk kez sütüm geldi sağdım 20 ml anca çıkıyo kızlar göğüs ucum yok tutmuyo bebek silikonu bile tutmuyo mecbur sağmak zorundayım tabi süt henüz az yetmiyo mama da yiyo manuel pompa kullanıyorum başka ne yapabilirim biberona iyice alışacak korkuyorum acaba süt çok gelince tutar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…