- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Canım ben ilk günler yiyip içtiklerimi söliyim belki sanada iyi gelir iki litre su içtim bi büyük kupa ayva hoşafı bi büyük kupa evde yapılmış kayısı suyu bulgur çorbası bulgur pilavı tavuk çorbası palize bol ceviZli bide ilk günler gaz olmaz diye çiğ soğan yedim bulgur oilavın yanında ama soğan gaz yapıyor rezene ile kimyon tohumu demleyip içiyorum2 bardakta humana Baya indi ama sürekli sıvı tükettim dön dur içtim şimdi abartmıyorum :)) midemde kabul etmiyor zaten süt yapma hırsıyla içtimKızlar herkese çok teşekkür ederim alıntı yapamadm.. çok şükür iyiyizz. Gece oğluşumun çok gazı oldu baya ağladı. 2 annemde yanımda baya ilgilendiler. Kızlar bn ne yiyip ne içicem ya bu çovuğn gazı için. Bide göğüs ucumu tutamıyo, ucum çok az. Sütümde yok. Pompayla uç çıkarmaya çalışıyorm sarı su geliyo. Onu veriyorum bende yavruma.. + mama veriyorz biberonla.. ne zman gelecek bu süt of yaaağrımı sızımı geçtim emsin yeter kii..
Bende altı gün mama verdim biberonu güzel silip süpürüyofu göğsümü eğreti emip bırakıyordu süt inince güzel emmeye başladı mamayı kestik yvaş yvşBugün 4.gün ilk kez sütüm geldi sağdım 20 ml anca çıkıyo kızlar göğüs ucum yok tutmuyo bebek silikonu bile tutmuyo mecbur sağmak zorundayım tabi süt henüz az yetmiyo mama da yiyo manuel pompa kullanıyorum başka ne yapabilirim biberona iyice alışacak korkuyorum acaba süt çok gelince tutar mı
canım benide eklemeyi unutmuşsun 20 haziranda dogum yaptım kızımın adı selin.Canim yetisemiyorum birde artik liste eklemiyordum sadece dogum yapanlari yaziyordum.
Eklerim senide musait olunca ilk firsatta .
Bugün 4.gün ilk kez sütüm geldi sağdım 20 ml anca çıkıyo kızlar göğüs ucum yok tutmuyo bebek silikonu bile tutmuyo mecbur sağmak zorundayım tabi süt henüz az yetmiyo mama da yiyo manuel pompa kullanıyorum başka ne yapabilirim biberona iyice alışacak korkuyorum acaba süt çok gelince tutar mı
Canım bebişi kakasını yapmış o sebeple almışlardır acilen .Gözün aydın sağlıklı bir ömür diliyorum her ikinize deSezaryene neden döndü kuzum?
Hmm anladım. Senden bir ricam olck Doğum sancısı başlasın diye el masajı vardı belli noktalar için, link atmıştın diye hatırlıyorum onu tekrar paylaşabilir misinCanım bebişi kakasını yapmış o sebeple almışlardır acilen .
ya kocaya her lafı diyorum da işte abisine diyemedim o anda benim keyfim sonuçta yatıp acı çekcekte benim kesilcekte benim planlı istedim kendim çok normal doğurmak isterim dr sürekli bahane üretir o başka ama sezaryen isteyene de kimse karışmasın bi zahmet.
çatır çatır sezeryan yapıcam işte benim bedenim benim kararım
Daha biz varız ama bu gidişle bende temmuz annesi olmayacağım 1 Ağustos olabilirDoğum yapan arkadaşlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun artık doğum bekleyen sayısı azaldı galiba :)
Evet kızlar şükürler olsun kızçeme kavuştum . Doğum hikayemi paylaştım gebelik/hamilelik bölümünde
Canim cok sira var en son ana birakmissin.Benim mayis ayinin basi verdigim siparis yeni geldi.Kızlar şöyle süslü ama cok pahalı olmayan papyonlu tulum satan site profil öneriniz var mıdır? Aynı sekilde takı yastıgı ve küvez fiyonku da alcam tavsiye uygun fiyatlı var mıdır?
Ypabilirsen kendin yap canım ben herşeyi kendim hazırladım hem de yeteneksiz sanırdım kendimi herkes çok beğendiKızlar şöyle süslü ama cok pahalı olmayan papyonlu tulum satan site profil öneriniz var mıdır? Aynı sekilde takı yastıgı ve küvez fiyonku da alcam tavsiye uygun fiyatlı var mıdır?
normali beklesem kaçıncı haftayı bulcak belli değil kanala bile inmedi daha.artık gaz sancısını doğum sancısı sanıp sevinir oluyorumBana öyle derse ben derim lafımı esirgemem ki hiçbir kaynım diyemez onların da eşleri sezaryen 2 doğumsıkıyorsa desinler valla acıyı çeken biz çene millette ben anlamadım ki. Herkes istediği gibi doğurur ama keyfi ama zorunlu.. mesela benim kaldığım katta doğum da yapılıyor normal. Gece bir bağırdı kadın dedim biri boğuyor herhalde. Meğer doğum yapıyormuş. Aslında bağırmasa derin nefes alıp ıkınsa o kadar acı da çekmez ama işte. O an ki acıyla.. ben doğurmasaydım pazartesi günü zaten acilden doğururdum sanırım. Doğum saatime yakın kasılmam ve sancılarım başladı hem de düzenli. Diyorum saatler kaldı az sabır. Neyse doktorum 12.30 dedi ama 12 de hazırladılar indirdiler ne mutlu oldum :)
Allah kolaylık versin canım ama o sarı su dediğin kolostrum bebek için çok çok değerli onun sayesinde bebeğinin savunma sistemi gelişiyor bebeğe antikor geçişi sağlanıyor zaten ilk 5 gün var o bidaha arasakta bulamayiz onun damlasını ziyan etme sarı su deyip geçmeKızlar herkese çok
teşekkür ederim alıntı yapamadm.. çok şükür iyiyizz. Gece oğluşumun çok gazı oldu baya ağladı. 2 annemde yanımda baya ilgilendiler. Kızlar bn ne yiyip ne içicem ya bu çovuğn gazı için. Bide göğüs ucumu tutamıyo, ucum çok az. Sütümde yok. Pompayla uç çıkarmaya çalışıyorm sarı su geliyo. Onu veriyorum bende yavruma.. + mama veriyorz biberonla.. ne zman gelecek bu süt of yaaağrımı sızımı geçtim emsin yeter kii..
Canım geçmiş olsun hayırdır normal istiyordun bir sıkıntı yoktur inşallahEvet canim cok sukur ben normal dogum suni sanci beklerken dun gece sezeryanla aldim kizimi kucagimasuan hala hastanedeyim bu gece burdayiz kizimla yarin cikicaz insallah allah bekleyen herkese nasil etsin insallah
Gözün aydın geçmiş bile sizin maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet kızlar şükürler olsun kızçeme kavuştum . Doğum hikayemi paylaştım gebelik/hamilelik bölümünde
Sezaryanlıyım bilmiyorum ama dua edicem ağrısız kolay güzel bir dogum diliyorum Rabbim yardımcınız olsun saglıcakla kavusun yavrunuzaKızlar şuan suni sancı veriliyor. Sancınız kaçtayken canınız yanmaya başladı?
Can'ım onu ben paylaşmadım ki .Hmm anladım. Senden bir ricam olck Doğum sancısı başlasın diye el masajı vardı belli noktalar için, link atmıştın diye hatırlıyorum onu tekrar paylaşabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?