2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şuan suni sancı veriliyor. Sancınız kaçtayken canınız yanmaya başladı?
Allah yar yardımcın olsun canım bilmiyorum ama benim nstde 80 lerde çıkan sancida bile hicbiseyim yoktu

Aynen öyle oluyor canım.. ayy emzirme takıntılı ablam gibi.. anam sütü yok kızıön emzircem de emzircem diyip durdu çocuğun şekerini düşürdü mama vermek zorunda kaldı. Böyle takıntılılar hep bir şey diyor zaten emmeyle ilgili. Bir ara dedim benim yerimde olsan ölürdün sen dedim. Sustu sonra inşallah olur sütün çenesi susar onunda hoş mama da versen ona söylemek zorunda değilsin varsın bilmesin.

Kızlar oglum 14günlük pişik olmuş molfix kullanıyoruz pişik kremi de sürüyorum pamuk ve suyla temizliyorum acaba bez mi degistirsem siz ne kullanıyosunuz

Islak mendil unibaby kullanıyorum. Her altını açmada bebe yağı sürüyorum. Minies ve premium care kullanıyorum ikisi de sıvı kakayı güzel emiyor. Bez değiştir bakalım bezden olabilir. Emziriyorsan baharattan uzak durman lazım bir süre.

Evet kızlar şükürler olsun kızçeme kavuştum . Doğum hikayemi paylaştım gebelik/hamilelik bölümünde
Gozunaydın canım darısı basımıza inşallah

Canim cok sira var en son ana birakmissin.Benim mayis ayinin basi verdigim siparis yeni geldi.
Evet canım bir türlü karar veremedim son ana kaldı bunlar
Ypabilirsen kendin yap canım ben herşeyi kendim hazırladım hem de yeteneksiz sanırdım kendimi herkes çok beğendi yapmaya karar verirsen örnek atarım
Ornek at canım yapabilir miyim bilmiyorum ama :)

Kızlar bu arada nst de sancım cıkmıs diyorsunuz faln ya bana doktorum hep iyi diyor ama üstteki grafikte sanırım bebisin klp atısları 180 leri geciyor hareket edince alttaki grafiktede pzt gittigimde yüzde 90ı gecmisti cok kısa olarak ve yine iyi dedi doktorum..benım doktormu cok rahat ben anlamadım..

Canım kasılma olabilir nstde sanırım bakılan kaç defa ve düzeni nasıl olduğu ayrıca gerçek sancida yükselme olduğunda peşinden bebeğin kalp atışında düşme oluyo benim dediklerimde hep hazırlık sancıları kasılmalar yoksa düzenli bişey görse doktorlar anlıyor geçen sefer benden serum sonrası tekrar nst istemesi gibi

Bide premium care deneyim o zaman baharat da tüketmiyorum ama olcagı varms demekki teşekkürler

Masallah canim Allah anali babali buyutsun. Benimde normal epiduralde nasil ikindin? ben sanciyla ikinamadim karnima bastirdilar cok zordu

Gozunaydın canım darısı basımıza inşallah

Evet canım bir türlü karar veremedim son ana kaldı bunlar

Ornek at canım yapabilir miyim bilmiyorum ama :)
Küçük bir yastık yüzü diktirip içine silikon elyaf doldurdum üzerini süsledim çok zevkli aslında dene derim:)
Terlik, taç, Bebek bandanası,puset tütüsü ve cibinliği de yaptım

Eklentiler

• IMG_8477.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8083.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 70
Bu dikiş acısı ne zaman tam olarak geçiyorrr ne zaman dik yürüyüp yataktan rahat kalkabilcemmmm

Biberonsuz verebilirsin canım, kaşıkla ya da şırıngayla verebilirsin, ya da kaşık biberon ile

Bu dikiş acısı ne zaman tam olarak geçiyorrr ne zaman dik yürüyüp yataktan rahat kalkabilcemmmm
En az 10 gun :) Benim bugun 20.gunum sezeryanda hala dikis yerim agriyor oturamiyorum.
Bu arada dikis diyorum ama yapistirma dikis yok sizlerin nasil ?

Aynen öyle canım, ilk günler sütüm muzlu süt gibi sapsarıydı, şimdi baya beyazladı

Amin inşallah canim . Rabbim herkese sag saglim bebisini kucagina almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…