- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Heyecan var mı,az kaldı doğuma?Can'ım onu ben paylaşmadım ki .
Allah yar yardımcın olsun canım bilmiyorum ama benim nstde 80 lerde çıkan sancida bile hicbiseyim yoktuKızlar şuan suni sancı veriliyor. Sancınız kaçtayken canınız yanmaya başladı?
Ay pardon o zmn yanlış hatırlamışım:)Can'ım onu ben paylaşmadım ki .
normali beklesem kaçıncı haftayı bulcak belli değil kanala bile inmedi daha.artık gaz sancısını doğum sancısı sanıp sevinir oluyorumvucutta hiç ödem yok bacaklar dahil ama yüzüm öyle bi şişti ki balon gibi gözüm seyiriyo günlerdir etrafı göremez oldum gözümün şişliğinden magnezyum dahil hiçbir sey fayda etmedi nasıl beklelyim bu sıcakta klimanın yanından çıkamıyorum. asıl sorun doğunca başlıcak 19 ay emzirmiş eltim durur durur onu anlatır keşke biz de emzirebilsek ama sütümün falan gelmediğini düşünemiyorum ssüt fışkırma anıları anlatırda anlatır aslında iyi kız ama illa böyle bilmişlik yapar arada kötü niyetli değil aama düşüncesiz lohusalğımda falan biri bi laf etsin hiç durmam burunlalrından getirirm valla bişey demedikçe konuşma hakkı buluyor herkes kendinde
Kızlar oglum 14günlük pişik olmuş molfix kullanıyoruz pişik kremi de sürüyorum pamuk ve suyla temizliyorum acaba bez mi degistirsem siz ne kullanıyosunuz
Kızlar şuan suni sancı veriliyor. Sancınız kaçtayken canınız yanmaya başladı?
Gozunaydın canım darısı basımıza inşallahEvet kızlar şükürler olsun kızçeme kavuştum . Doğum hikayemi paylaştım gebelik/hamilelik bölümünde
Evet canım bir türlü karar veremedim son ana kaldı bunlarCanim cok sira var en son ana birakmissin.Benim mayis ayinin basi verdigim siparis yeni geldi.
Ornek at canım yapabilir miyim bilmiyorum ama :)Ypabilirsen kendin yap canım ben herşeyi kendim hazırladım hem de yeteneksiz sanırdım kendimi herkes çok beğendiyapmaya karar verirsen örnek atarım
Allah yardımcın olsun Doğumdan sonra suni sancı tecrübeni aktarmanı bekliyorumKızlar şuan suni sancı veriliyor. Sancınız kaçtayken canınız yanmaya başladı?
Canım kasılma olabilir nstde sanırım bakılan kaç defa ve düzeni nasıl olduğu ayrıca gerçek sancida yükselme olduğunda peşinden bebeğin kalp atışında düşme oluyo benim dediklerimde hep hazırlık sancıları kasılmalar yoksa düzenli bişey görse doktorlar anlıyor geçen sefer benden serum sonrası tekrar nst istemesi gibiKızlar bu arada nst de sancım cıkmıs diyorsunuz faln ya bana doktorum hep iyi diyor ama üstteki grafikte sanırım bebisin klp atısları 180 leri geciyor hareket edince alttaki grafiktede pzt gittigimde yüzde 90ı gecmisti cok kısa olarak ve yine iyi dedi doktorum..benım doktormu cok rahat ben anlamadım..
Bide premium care deneyim o zaman baharat da tüketmiyorum ama olcagı varms demekki teşekkürlerIslak mendil unibaby kullanıyorum. Her altını açmada bebe yağı sürüyorum. Minies ve premium care kullanıyorum ikisi de sıvı kakayı güzel emiyor. Bez değiştir bakalım bezden olabilir. Emziriyorsan baharattan uzak durman lazım bir süre.
Masallah canim Allah anali babali buyutsun. Benimde normal epiduralde nasil ikindin? ben sanciyla ikinamadim karnima bastirdilar cok zorduKizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Hiç korkmayın o kadar kolay geciyor ki.birazcık sabır sadece
Herkese hayirli doğumlar
Şuan bişi yok Canım girerken olur belki ama orda da emin değilim üçüncü ne de olsa :) tek heyecan tosunun yüzünü gördüğümde olur sanırım :)Heyecan var mı,az kaldı doğuma?
Küçük bir yastık yüzü diktirip içine silikon elyaf doldurdum üzerini süsledim çok zevkli aslında dene derim:)Gozunaydın canım darısı basımıza inşallah
Evet canım bir türlü karar veremedim son ana kaldı bunlar
Ornek at canım yapabilir miyim bilmiyorum ama :)
Bide premium care deneyim o zaman baharat da tüketmiyorum ama olcagı varms demekki teşekkürler
Bugün 4.gün ilk kez sütüm geldi sağdım 20 ml anca çıkıyo kızlar göğüs ucum yok tutmuyo bebek silikonu bile tutmuyo mecbur sağmak zorundayım tabi süt henüz az yetmiyo mama da yiyo manuel pompa kullanıyorum başka ne yapabilirim biberona iyice alışacak korkuyorum acaba süt çok gelince tutar mı
En az 10 gun :) Benim bugun 20.gunum sezeryanda hala dikis yerim agriyor oturamiyorum.Bu dikiş acısı ne zaman tam olarak geçiyorrr ne zaman dik yürüyüp yataktan rahat kalkabilcemmmm
Allah kolaylık versin canım ama o sarı su dediğin kolostrum bebek için çok çok değerli onun sayesinde bebeğinin savunma sistemi gelişiyor bebeğe antikor geçişi sağlanıyor zaten ilk 5 gün var o bidaha arasakta bulamayiz onun damlasını ziyan etme sarı su deyip geçme
Amin inşallah canim . Rabbim herkese sag saglim bebisini kucagina almak nasip etsinBiz de doğumu beklediğimiz için gece gündüz topikteyiz.Allah hayırlı uzun ömürler versin tüm bebişlere.Tedavi de olan yavrularımıza da acil şifalar versin.Benim gibi bekleyenlere de hayırlı sağlıklı kolay doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?