2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

En az 10 gun :) Benim bugun 20.gunum sezeryanda hala dikis yerim agriyor oturamiyorum.
Bu arada dikis diyorum ama yapistirma dikis yok sizlerin nasil ?

Ben henüz göremedim. Yarın açacağım bantı alerji yaptı diye.. ama sanırım dikiş. Hemşire bandajı değişirken sordum alınacak mı diye yok demişti.. bakalım yarın neymiş :)

Biberonsuz verebilirsin canım, kaşıkla ya da şırıngayla verebilirsin, ya da kaşık biberon ile
Siringayi herkes beceremiyor zor is o :) Ilk basta biberona alisirsa memeyi zor tutar bencede kasikla ver zahmetle yesin ki memeyi tutsun :)
Birde metal kasikla verme satiliyor eczanede uygun fiyatli da ondan al.. EbrarinAnnesi

Ben henüz göremedim. Yarın açacağım bantı alerji yaptı diye.. ama sanırım dikiş. Hemşire bandajı değişirken sordum alınacak mı diye yok demişti.. bakalım yarın neymiş :)
Bende actiginda gordum accik killi tüylü bölge olunca banti acinca bagirdim kiz sus diyor bunda ne var bagiriyorsun :)))
Doktorum da komik adam resmen agda yapmis gibi oldum birde dikis yeri ya insan daha bi geriliyor acarken.

Yapıştırmadır canım, artık dikiş yapmıyorlar diye biliyırum, benim oğlumda 1hafta sonra açtığında baya baya iyileşmişti, ama bunda bildiğin iğne iplik dikti drum

Olabilir canım benım bebegın kalp atısları genelde yüksek babasına çekmiş :)

Küçük bir yastık yüzü diktirip içine silikon elyaf doldurdum üzerini süsledim çok zevkli aslında dene derim:)
Terlik, taç, Bebek bandanası,puset tütüsü ve cibinliği de yaptım

Canım ellerine saglık nasıl güzel olmuş ben simdi nette arastırıyorum takı yastıgı en ucuzu 40 tlden baslıyor fıyonkta oyle ve seninki kdar da güzel degil cogu ...ozellikle fiyonkuna bayıldm

Siringayi herkes beceremiyor zor is o :) Ilk basta biberona alisirsa memeyi zor tutar bencede kasikla ver zahmetle yesin ki memeyi tutsun :)
Birde metal kasikla verme satiliyor eczanede uygun fiyatli da ondan al.. EbrarinAnnesi

Memeyi kolay kavrayamıyor diye biz ilk hafta kaşıkla bir kaç damla verip öyle arkasından memeyi tutturduk, ayyy ama kaşıkla çok tatlı yalanıyordu sütü bildiğin kedi yavrusu

Memeyi kolay kavrayamıyor diye biz ilk hafta kaşıkla bir kaç damla verip öyle arkasından memeyi tutturduk, ayyy ama kaşıkla çok tatlı yalanıyordu sütü bildiğin kedi yavrusu
Ben su veriyorum bazen kaşıkla dedigin gibi diliyle almaya calisiyor :))
Ben biberonla verdim ilk mamayi sonra memeyi tutmadi agladi minnaciklar ama akillari fena Sonra uc aldim onu biberon saniyor artik mama verirsem biberonla veriyorum memeyide ucla emiyor sorun cikartmiyor.

Bu arada az sarilik riski vardi diye doktor bu bir ay mamaya devam ek yapabilirsin dedi diye veriyorum gunde 2 kere 30cc

Simdi de gorumce geldi oğluyla. Bebisimi koymuslar oglunun onune videoya cekmisler. Esim izletti. Az daha vuruyormus kuzuma. Sinir oldum. Benim bu sabir sinavim ne zaman bitecek yaaaa

MaŞAllah canım, sarılık olmasınlar yaa,
ben yaşadım oğlumda çok zor, destekle mamayla zaten de az alıyormuş, hatta muhtemelen ay kontrolünüzde mamayı komple bıraktıracaktır, silikon için de dediğim gibi hiç acele etme, ben 40ından sonra azıcık uçla emziriyordum meme ucu belirginleşince ucu çıkartıp tek memeyi veriyordum kademeli olarak kestik sonra meme aşığı olup çıkmıştı sıpam

Doktora dikislerimi gostermeye gottik. Hadi bebisi suruklemeyelim yanimizda evde insan varken dedik. O arada olmus
Dahada ya bir yere gitmem ya da her yere kizimi da gotururum

Dun bebisimin gobegi dustu. Bugun banyo yaptirdik. Hindistan cevizi yagiyla masaj yapiyordu kuzuma halasi. Kv gene getirdi oglani dibine kadar devirdi yagi halinin uzerine. Icimden ohhhh olsun dedim. Sanki hicbir sey olmamis gb kizimi emzirdim. Cunku halilari kv getirdi. Benim zevkime uygun mu degil mi umrunda degil. Kirlwnmeside benim umrumda degil. Biraz sutxicirdiler. Sordular icsin dedim. Yengeai izin verirse arada iciririz dediler. Arada olabilir sikinti yok dedim. Esim konusmus galiba. Her seyi soruyor artik

Bugun bakici icin haber saldim. Esime dedim istemiyorum anani. Daha fazla cekemeyecegim. Benimki zatwn gelmek istemiyor. Simdiden okullar acilana kadar iyice arastirip en iyisi bakiciya birakmak minik kuzumu. Gurbette olmak ne zormus yaa! Keske anama yakin olsaydim.

Simdi de gorumce geldi oğluyla. Bebisimi koymuslar oglunun onune videoya cekmisler. Esim izletti. Az daha vuruyormus kuzuma. Sinir oldum. Benim bu sabir sinavim ne zaman bitecek yaaaa
Benim de annemler geldi dün gelir gelmez dolma yaptı annem akşam da kvler geldi arkadaşının gelini evde sancisini bekliyormuş normal doğurmak için anneme öyle demiş millette ne gelinler var :) dolmayı gördü giderken çayın yanına koysaydiniz ya dedi bana yaa :) bide anneme diyo siz de gelin oturmaya çaya annem dedi siz gelin şimdi gezme zamanı değil biz gelemeyiz bozuldu sanırım :) ya sanki komşu annem tirim tirim hazırlık peşinde başka şehirden gelmiş bunlar bi sokak öteden ne iş yapılacak bişey lazım mi haberleri yok aynı ilgisizligi bebeğim olunca da bekliyorum beni bunaltmasinlar sadece

İnsallah canım. Mesafeli olmak en guzeli

Esim benim kiz kardesim biraya gezmeye gelmis dedi bana. Adam bir bana kosuyor bir onlara. Hic anlamiyorlar. Hep kendi dogrulari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…