- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
En az 10 gun :) Benim bugun 20.gunum sezeryanda hala dikis yerim agriyor oturamiyorum.
Bu arada dikis diyorum ama yapistirma dikis yok sizlerin nasil ?
Siringayi herkes beceremiyor zor is o :) Ilk basta biberona alisirsa memeyi zor tutar bencede kasikla ver zahmetle yesin ki memeyi tutsun :)Biberonsuz verebilirsin canım, kaşıkla ya da şırıngayla verebilirsin, ya da kaşık biberon ile
Bende actiginda gordum accik killi tüylü bölge olunca banti acinca bagirdim kiz sus diyor bunda ne var bagiriyorsun :)))Ben henüz göremedim. Yarın açacağım bantı alerji yaptı diye.. ama sanırım dikiş. Hemşire bandajı değişirken sordum alınacak mı diye yok demişti.. bakalım yarın neymiş :)
Ben henüz göremedim. Yarın açacağım bantı alerji yaptı diye.. ama sanırım dikiş. Hemşire bandajı değişirken sordum alınacak mı diye yok demişti.. bakalım yarın neymiş :)
Olabilir canım benım bebegın kalp atısları genelde yüksek babasına çekmiş :)Canım kasılma olabilir nstde sanırım bakılan kaç defa ve düzeni nasıl olduğu ayrıca gerçek sancida yükselme olduğunda peşinden bebeğin kalp atışında düşme oluyo benim dediklerimde hep hazırlık sancıları kasılmalar yoksa düzenli bişey görse doktorlar anlıyor geçen sefer benden serum sonrası tekrar nst istemesi gibi
Küçük bir yastık yüzü diktirip içine silikon elyaf doldurdum üzerini süsledim çok zevkli aslında dene derim:)
Terlik, taç, Bebek bandanası,puset tütüsü ve cibinliği de yaptım
Siringayi herkes beceremiyor zor is o :) Ilk basta biberona alisirsa memeyi zor tutar bencede kasikla ver zahmetle yesin ki memeyi tutsun :)
Birde metal kasikla verme satiliyor eczanede uygun fiyatli da ondan al..EbrarinAnnesi
Ben su veriyorum bazen kaşıkla dedigin gibi diliyle almaya calisiyor :))Memeyi kolay kavrayamıyor diye biz ilk hafta kaşıkla bir kaç damla verip öyle arkasından memeyi tutturduk, ayyy ama kaşıkla çok tatlı yalanıyordu sütü bildiğin kedi yavrusu
Eşim getircek işten gelirken prima doktorumuzda desitin ve sudocrem dönüşümlü kullan dediDene canımçi.. demek ki.. kuzenim de molfix kullandı onunda pişiği var. Herkese her bez yaramıyor
Ben su veriyorum bazen kaşıkla dedigin gibi diliyle almaya calisiyor :))
Ben biberonla verdim ilk mamayi sonra memeyi tutmadi agladi minnaciklar ama akillari fena Sonra uc aldim onu biberon saniyor artik mama verirsem biberonla veriyorum memeyide ucla emiyor sorun cikartmiyor.
Bu arada az sarilik riski vardi diye doktor bu bir ay mamaya devam ek yapabilirsin dedi diye veriyorum gunde 2 kere 30cc
En az 10 gun :) Benim bugun 20.gunum sezeryanda hala dikis yerim agriyor oturamiyorum.
Bu arada dikis diyorum ama yapistirma dikis yok sizlerin nasil ?
Benim de annemler geldi dün gelir gelmez dolma yaptı annem akşam da kvler geldi arkadaşının gelini evde sancisini bekliyormuş normal doğurmak için anneme öyle demiş millette ne gelinler var :) dolmayı gördü giderken çayın yanına koysaydiniz ya dedi bana yaa :) bide anneme diyo siz de gelin oturmaya çaya annem dedi siz gelin şimdi gezme zamanı değil biz gelemeyiz bozuldu sanırım :) ya sanki komşu annem tirim tirim hazırlık peşinde başka şehirden gelmiş bunlar bi sokak öteden ne iş yapılacak bişey lazım mi haberleri yok aynı ilgisizligi bebeğim olunca da bekliyorum beni bunaltmasinlar sadeceSimdi de gorumce geldi oğluyla. Bebisimi koymuslar oglunun onune videoya cekmisler. Esim izletti. Az daha vuruyormus kuzuma. Sinir oldum. Benim bu sabir sinavim ne zaman bitecek yaaaa
İnsallah canım. Mesafeli olmak en guzeliBenim de annemler geldi dün gelir gelmez dolma yaptı annem akşam da kvler geldi arkadaşının gelini evde sancisini bekliyormuş normal doğurmak için anneme öyle demiş millette ne gelinler var :) dolmayı gördü giderken çayın yanına koysaydiniz ya dedi bana yaa :) bide anneme diyo siz de gelin oturmaya çaya annem dedi siz gelin şimdi gezme zamanı değil biz gelemeyiz bozuldu sanırım :) ya sanki komşu annem tirim tirim hazırlık peşinde başka şehirden gelmiş bunlar bi sokak öteden ne iş yapılacak bişey lazım mi haberleri yok aynı ilgisizligi bebeğim olunca da bekliyorum beni bunaltmasinlar sadece
Sudocrem kullan birebir pişiğe bir sürmede kurtarıcı.Eşim getircek işten gelirken prima doktorumuzda desitin ve sudocrem dönüşümlü kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?