- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Benim olmayan göğüs ucum kıZım emdikçe cıktı tabi yarasıda cabası ölüyorum emdikçe hiç bir krem fayda etmiyor.. bnde mama veriyorum geceleri.. mama verdiğimde memeyi istemiyor aman dedim zor tutmuş vazgeçmesin şimdi kalıkla deniyecem gece.. ilk üç gün sadece mama ile beslendi tam umudumu yitirmiştim kızım tuttu :)Ben su veriyorum bazen kaşıkla dedigin gibi diliyle almaya calisiyor :))
Ben biberonla verdim ilk mamayi sonra memeyi tutmadi agladi minnaciklar ama akillari fena Sonra uc aldim onu biberon saniyor artik mama verirsem biberonla veriyorum memeyide ucla emiyor sorun cikartmiyor.
Bu arada az sarilik riski vardi diye doktor bu bir ay mamaya devam ek yapabilirsin dedi diye veriyorum gunde 2 kere 30cc
Bende actiginda gordum accik killi tüylü bölge olunca banti acinca bagirdim kiz sus diyor bunda ne var bagiriyorsun :)))
Doktorum da komik adam resmen agda yapmis gibi oldum birde dikis yeri ya insan daha bi geriliyor acarken.
Yapıştırmadır canım, artık dikiş yapmıyorlar diye biliyırum, benim oğlumda 1hafta sonra açtığında baya baya iyileşmişti, ama bunda bildiğin iğne iplik dikti drum
Eşim getircek işten gelirken prima doktorumuzda desitin ve sudocrem dönüşümlü kullan dedi
Teşekkür ediyorum bunlar da terlik ve tacımız kızımla, götürüp iş yerinde yapmıştım hattaOlabilir canım benım bebegın kalp atısları genelde yüksek babasına çekmiş :)
Canım ellerine saglık nasıl güzel olmuş ben simdi nette arastırıyorum takı yastıgı en ucuzu 40 tlden baslıyor fıyonkta oyle ve seninki kdar da güzel degil cogu ...ozellikle fiyonkuna bayıldm
Canım yazdım sanada tekrar girip yazamadım. İyi misin kuzunda iyi mi? Benim en sağda ve solda birer dikiş vardı ortası yapıştırmaydı. Tüyleride dert etme ben tüylü yakalandım :))) ve daha geçtiğimiz hafta ancak kuaföre gidebildim. doktor aşağı eğilmek falan yasak demişti bide kukumu göremiyodum zaten jilette yapamadım ondanÖyle maalesef. Annem ya da eşim açacak doktor olsa sesim az da acırsa bağırabilirim bizimkilerebir de o tüyler altında uzuyor ya fena. İşin kötüsü benbölgemi nasıl alacağım pazartesi kontrol var. Yarın banyo yapacağım sonrasında yasak bant açılacak diye kaşıntı yapar bende ouff
Oğluşta dikişti ama alınmadı kendi eridi.göremedim bunda yarın bakacağım artık nasılmış neymiş
İnşallah prima işe yarar canım. Kremler de. Geçmiş olsun kuzuya.
Yaa öyle yalanıyordu,kedi yavrusu falan deme çıldırıyorum :)Memeyi kolay kavrayamıyor diye biz ilk hafta kaşıkla bir kaç damla verip öyle arkasından memeyi tutturduk, ayyy ama kaşıkla çok tatlı yalanıyordu sütü bildiğin kedi yavrusu
Benimki de duruyor hala , 5.günde açıp baktı yenisini taktılar ben dursaydı daha erken değilmi demiştim o zmn evde eşin çıkartır dedi ama ona güveniyorum sanki çıkartmak istemiyorum hiçÖyle maalesef. Annem ya da eşim açacak doktor olsa sesim az da acırsa bağırabilirim bizimkilerebir de o tüyler altında uzuyor ya fena. İşin kötüsü benbölgemi nasıl alacağım pazartesi kontrol var. Yarın banyo yapacağım sonrasında yasak bant açılacak diye kaşıntı yapar bende ouff
Oğluşta dikişti ama alınmadı kendi eridi.göremedim bunda yarın bakacağım artık nasılmış neymiş
İnşallah prima işe yarar canım. Kremler de. Geçmiş olsun kuzuya.
Çıkartmalısın ama hava almalı. Benim 4.gün açıldı. Hergünde duş aldım şükür bişey olmadıBenimki de duruyor hala , 5.günde açıp baktı yenisini taktılar ben dursaydı daha erken değilmi demiştim o zmn evde eşin çıkartır dedi ama ona güveniyorum sanki çıkartmak istemiyorum hiç
Gaz ilacını çay kaşığıyla veriyoruz biz her defasında video çekiyoruz öyle güzel yalanıyor ki cok cok ses çıkartıyor çok tatlılar ya mini minicik , sarılık için hastaneye gidip durduk kaç kere kan alındı oradaki hemşire kız öptü çocuğumuMemeyi kolay kavrayamıyor diye biz ilk hafta kaşıkla bir kaç damla verip öyle arkasından memeyi tutturduk, ayyy ama kaşıkla çok tatlı yalanıyordu sütü bildiğin kedi yavrusu
Dimi bencede artık açmam lazım bugun açarım artıkÇıkartmalısın ama hava almalı. Benim 4.gün açıldı. Hergünde duş aldım şükür bişey olmadı
Aç yabi canım havasızlıktan mikrop kapar Allah korusunDimi bencede artık açmam lazım bugun açarım artık
Canım ben smilac kullanıyodum bi yan etkisini görmedim ama aptamile döndüm çocuk 1 haftada kaybettiği kilosuna döndü hemen toparladı. Kabızda yapmıyor şükürMama kullanan anneler hangi mamayi kullaniyorsunuz? Benim sütüm bitti gunluk bir ögünlük cikiyor sadece. Ben yine de emziriyorum surekli ama mamayi da gunde 3-4 kez veriyoruz baska turlu doymuyor. Aptamil verdiler hastanede diye onla basladik. Sonra smilac tavsiye ettiler. Smilac i 1 kere verdim yuzunde kirmizi benekler cikti. Ama ayni gun ben de süt icmistim. Hangisinden oldu bilmiorum. Tekrar aptamile döndum. Şöyle güzel alerji ve kabiz yapmayan önerebileceginiz bir mama var midir?
Açtım valla gaza gelip:)) eşim diyor ki iki de göz yapsaymış tam gülenyüz olacakmışAç yabi canım havasızlıktan mikrop kapar Allah korusun
Ben evolvia aldım araştırmıştım kafama bu yatmıştı önceden , bizde herhangi bir sorun yapmıyor ama size uyup uymayacağını ancak deneyerek anlayabilirsinMama kullanan anneler hangi mamayi kullaniyorsunuz? Benim sütüm bitti gunluk bir ögünlük cikiyor sadece. Ben yine de emziriyorum surekli ama mamayi da gunde 3-4 kez veriyoruz baska turlu doymuyor. Aptamil verdiler hastanede diye onla basladik. Sonra smilac tavsiye ettiler. Smilac i 1 kere verdim yuzunde kirmizi benekler cikti. Ama ayni gun ben de süt icmistim. Hangisinden oldu bilmiorum. Tekrar aptamile döndum. Şöyle güzel alerji ve kabiz yapmayan önerebileceginiz bir mama var midir?
Çok güzeller valla iyi günlerde kullanınTeşekkür ediyorum bunlar da terlik ve tacımız kızımla, götürüp iş yerinde yapmıştım hatta
Hiç böyle şeylere ilgim de yoktur bi arkadaş kendi yapmış cesaret vermişti bana hem de kendi ellerinle yapman hatıra olur falan deyince heveslendim inşallah kullanmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?