2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim olmayan göğüs ucum kıZım emdikçe cıktı tabi yarasıda cabası ölüyorum emdikçe hiç bir krem fayda etmiyor.. bnde mama veriyorum geceleri.. mama verdiğimde memeyi istemiyor aman dedim zor tutmuş vazgeçmesin şimdi kalıkla deniyecem gece.. ilk üç gün sadece mama ile beslendi tam umudumu yitirmiştim kızım tuttu :)

Bu arada kızlar doktorunuz hangi vitamini verdi bebeğinize .. bugun kontrolumuz vardı kilo vermemişiz azcık almışız iyi dedi damla olarakda acd günde 10 damla ver dedi.. aile hekimiminin verdiğini kullanmıyacaz.. işitme testi ve topuk kanı alındı bizden haberler böyle..

Bende actiginda gordum accik killi tüylü bölge olunca banti acinca bagirdim kiz sus diyor bunda ne var bagiriyorsun :)))
Doktorum da komik adam resmen agda yapmis gibi oldum birde dikis yeri ya insan daha bi geriliyor acarken.

Öyle maalesef. Annem ya da eşim açacak doktor olsa sesim az da acırsa bağırabilirim bizimkilere bir de o tüyler altında uzuyor ya fena. İşin kötüsü benbölgemi nasıl alacağım pazartesi kontrol var. Yarın banyo yapacağım sonrasında yasak bant açılacak diye kaşıntı yapar bende ouff

Yapıştırmadır canım, artık dikiş yapmıyorlar diye biliyırum, benim oğlumda 1hafta sonra açtığında baya baya iyileşmişti, ama bunda bildiğin iğne iplik dikti drum

Oğluşta dikişti ama alınmadı kendi eridi.göremedim bunda yarın bakacağım artık nasılmış neymiş

Eşim getircek işten gelirken prima doktorumuzda desitin ve sudocrem dönüşümlü kullan dedi

İnşallah prima işe yarar canım. Kremler de. Geçmiş olsun kuzuya.

Teşekkür ediyorum bunlar da terlik ve tacımız kızımla, götürüp iş yerinde yapmıştım hatta
Hiç böyle şeylere ilgim de yoktur bi arkadaş kendi yapmış cesaret vermişti bana hem de kendi ellerinle yapman hatıra olur falan deyince heveslendim inşallah kullanmak nasip olur

Eklentiler

• IMG_8081.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_8082.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_8087.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 69
@SMHN canım valla sabrının sınırları baya zorlanmış.. Allah sabır versin diyorum ama ben olsam çoktan patlamıştım sanırım

Canım yazdım sanada tekrar girip yazamadım. İyi misin kuzunda iyi mi? Benim en sağda ve solda birer dikiş vardı ortası yapıştırmaydı. Tüyleride dert etme ben tüylü yakalandım :))) ve daha geçtiğimiz hafta ancak kuaföre gidebildim. doktor aşağı eğilmek falan yasak demişti bide kukumu göremiyodum zaten jilette yapamadım ondan

Benimki de duruyor hala , 5.günde açıp baktı yenisini taktılar ben dursaydı daha erken değilmi demiştim o zmn evde eşin çıkartır dedi ama ona güveniyorum sanki çıkartmak istemiyorum hiç

Benimki de duruyor hala , 5.günde açıp baktı yenisini taktılar ben dursaydı daha erken değilmi demiştim o zmn evde eşin çıkartır dedi ama ona güveniyorum sanki çıkartmak istemiyorum hiç
Çıkartmalısın ama hava almalı. Benim 4.gün açıldı. Hergünde duş aldım şükür bişey olmadı

Memeyi kolay kavrayamıyor diye biz ilk hafta kaşıkla bir kaç damla verip öyle arkasından memeyi tutturduk, ayyy ama kaşıkla çok tatlı yalanıyordu sütü bildiğin kedi yavrusu
Gaz ilacını çay kaşığıyla veriyoruz biz her defasında video çekiyoruz öyle güzel yalanıyor ki cok cok ses çıkartıyor çok tatlılar ya mini minicik , sarılık için hastaneye gidip durduk kaç kere kan alındı oradaki hemşire kız öptü çocuğumu bişey diyemedim

Memeyi tutmayanlar için memeyi emmeye çalışırken üstüne mama damlatın :) biraz kandırık yapınca emiyor emdikçe ucu da çıkartıyor çok acıyor ayaklarımı yere vura vura emziriyorum

Mama kullanan anneler hangi mamayi kullaniyorsunuz? Benim sütüm bitti gunluk bir ögünlük cikiyor sadece. Ben yine de emziriyorum surekli ama mamayi da gunde 3-4 kez veriyoruz baska turlu doymuyor. Aptamil verdiler hastanede diye onla basladik. Sonra smilac tavsiye ettiler. Smilac i 1 kere verdim yuzunde kirmizi benekler cikti. Ama ayni gun ben de süt icmistim. Hangisinden oldu bilmiorum. Tekrar aptamile döndum. Şöyle güzel alerji ve kabiz yapmayan önerebileceginiz bir mama var midir?

Canım ben smilac kullanıyodum bi yan etkisini görmedim ama aptamile döndüm çocuk 1 haftada kaybettiği kilosuna döndü hemen toparladı. Kabızda yapmıyor şükür

Ben evolvia aldım araştırmıştım kafama bu yatmıştı önceden , bizde herhangi bir sorun yapmıyor ama size uyup uymayacağını ancak deneyerek anlayabilirsin

Çok güzeller valla iyi günlerde kullanın

Kızlar nişanınız nası geldi. Benim suan koyu kahve renklı akıntım var camur rengı gıbı. Nişan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…