Ucundan zıyade gogsunun koyı kısmının çogunlugunu ver agzına tutar inşşBugün 4.gün ilk kez sütüm geldi sağdım 20 ml anca çıkıyo kızlar göğüs ucum yok tutmuyo bebek silikonu bile tutmuyo mecbur sağmak zorundayım tabi süt henüz az yetmiyo mama da yiyo manuel pompa kullanıyorum başka ne yapabilirim biberona iyice alışacak korkuyorum acaba süt çok gelince tutar mı
Teşekkür ediyorum :)Çok güzeller valla iyi günlerde kullanın
Canım yazdım sanada tekrar girip yazamadım. İyi misin kuzunda iyi mi? Benim en sağda ve solda birer dikiş vardı ortası yapıştırmaydı. Tüyleride dert etme ben tüylü yakalandım :))) ve daha geçtiğimiz hafta ancak kuaföre gidebildim. doktor aşağı eğilmek falan yasak demişti bide kukumu göremiyodum zaten jilette yapamadım ondan
Benimki de duruyor hala , 5.günde açıp baktı yenisini taktılar ben dursaydı daha erken değilmi demiştim o zmn evde eşin çıkartır dedi ama ona güveniyorum sanki çıkartmak istemiyorum hiç
İnşallah iyi gelir teşekkürler :)Sudocrem kullan birebir pişiğe bir sürmede kurtarıcı.
M MutluHuzurluBereketli sen yakında büyük bir patlama yaşarsın demedi deme :)
İnşallah canım teşekkür ederizz :)Öyle maalesef. Annem ya da eşim açacak doktor olsa sesim az da acırsa bağırabilirim bizimkilerebir de o tüyler altında uzuyor ya fena. İşin kötüsü benbölgemi nasıl alacağım pazartesi kontrol var. Yarın banyo yapacağım sonrasında yasak bant açılacak diye kaşıntı yapar bende ouff
Oğluşta dikişti ama alınmadı kendi eridi.göremedim bunda yarın bakacağım artık nasılmış neymiş
İnşallah prima işe yarar canım. Kremler de. Geçmiş olsun kuzuya.
Mama kullanan anneler hangi mamayi kullaniyorsunuz? Benim sütüm bitti gunluk bir ögünlük cikiyor sadece. Ben yine de emziriyorum surekli ama mamayi da gunde 3-4 kez veriyoruz baska turlu doymuyor. Aptamil verdiler hastanede diye onla basladik. Sonra smilac tavsiye ettiler. Smilac i 1 kere verdim yuzunde kirmizi benekler cikti. Ama ayni gun ben de süt icmistim. Hangisinden oldu bilmiorum. Tekrar aptamile döndum. Şöyle güzel alerji ve kabiz yapmayan önerebileceginiz bir mama var midir?
İnşallah agrısız cok kolay bir doğumun olur Rabbim yardımcın olsun saglıcakla kavusursun inşallah kuzunaSelam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Allah rızası için sizin gibi yebi anne olmuş ve olacak herkesin duasını bekliyorum.
Hepsi cok cok güzel Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin benım para verip yaptırdıgım tac ve terlik bunun mavisi aynı hemen hemen ellerine saglıkTeşekkür ediyorum bunlar da terlik ve tacımız kızımla, götürüp iş yerinde yapmıştım hatta
Hiç böyle şeylere ilgim de yoktur bi arkadaş kendi yapmış cesaret vermişti bana hem de kendi ellerinle yapman hatıra olur falan deyince heveslendim inşallah kullanmak nasip olur
Dualarımızdasın canım insallah agrısız sızsız kolay dogum olurSelam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Allah rızası için sizin gibi yebi anne olmuş ve olacak herkesin duasını bekliyorum.
Selam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Bu arada farkettimdr cogu kisinin takvimi makvimi kalmamıs cok az kaldık :)
İyi eğlenceler , bitince at mutlaka :)Hepsi cok cok güzel Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin benım para verip yaptırdıgım tac ve terlik bunun mavisi aynı hemen hemen ellerine saglık
Ben de simdi senden ozendim battaniyesini bari kendim yapim dedim isimli misimli :) bakalım yapabilirsem atarım...
Dualarımızdasın canım insallah agrısız sızsız kolay dogum olur
Sleepy almıltım bir pket kullandık biraz kızarıyordu geç alsam zeytinyağ sürdüm durdum prima aldım şimdi daha iyi gibi geldi ama hast bu sık değiştir demişlerdiKızlar oglum 14günlük pişik olmuş molfix kullanıyoruz pişik kremi de sürüyorum pamuk ve suyla temizliyorum acaba bez mi degistirsem siz ne kullanıyosunuz
Amin ve kalan arkadaslara inşallahDarısı size olsun rahatlıkla :)
İyi eğlenceler , bitince at mutlaka :)
Canım her bez her çocuğa yaramıyor hemen değiştir ben hangisi çocuğa iyi olacağını bilmediğim için stok bile yapamadımKızlar oglum 14günlük pişik olmuş molfix kullanıyoruz pişik kremi de sürüyorum pamuk ve suyla temizliyorum acaba bez mi degistirsem siz ne kullanıyosunuz
Primaya gectk bakalım kremlere de başladım iyi gelir inşallah bizedeSleepy almıltım bir pket kullandık biraz kızarıyordu geç alsam zeytinyağ sürdüm durdum prima aldım şimdi daha iyi gibi geldi ama hast bu sık değiştir demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?