2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ucundan zıyade gogsunun koyı kısmının çogunlugunu ver agzına tutar inşş

Yakalanmak değil sorun kaşıntı yapar bende hiç sevmem kuzu iyi canım ben işte o bandajın alerjisi ve iğnelerin yakıcı etkisi dışında iyiyim :)) duşta yasak bana yarın alabileceğim bant çıkınca mecburen çıkacak. O da yasak sonra yine.. enfeksiyon olur diye korkuyor doktorum. Bilemedim..

Benimki de duruyor hala , 5.günde açıp baktı yenisini taktılar ben dursaydı daha erken değilmi demiştim o zmn evde eşin çıkartır dedi ama ona güveniyorum sanki çıkartmak istemiyorum hiç

Benim pazartesiye kadar kalacaktı normalde ama alerji yaptı o yüzden yarın duş al çıkar sonra duş yasak dedi. Oğlumda 5. Gün çıkmıştı sorun olmadı sonrasında ama işte bu doktorum farklı geçirdiğim operasyon da. O yüzden de doktorum korkuyor enfeksiyondan. 2 antibiyotik var o yüzden:) ama bence çıkartmak lazım bence bekletme sen.

İnşallah canım teşekkür ederizz :)

Canım ben bebelac kullanıyorum ve sadece onunla besleniyor. Şimdilik alerji sorunumuz olmadı. Kiloyu da yarın öğreneceğiz bakalım. Aptamilin nişasta zerrecikleri oğlumda hep emziği tıkadı diye almadım onu.

Selam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Allah rızası için sizin gibi yebi anne olmuş ve olacak herkesin duasını bekliyorum.

Kizlar sagolun yaptiniz mama tavsiyelerinden sonra şikayetlerine bakayim dedim bakmaz olaydim. Mama kutularinin icinden cikmayan yokmus ne bocegi kalmis ne saci ne cami. Hemen gidip evdeki mamayi elekten geciricem. Size de tavsiye ederim. Cok korktum.

İnşallah agrısız cok kolay bir doğumun olur Rabbim yardımcın olsun saglıcakla kavusursun inşallah kuzuna

Hepsi cok cok güzel Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin benım para verip yaptırdıgım tac ve terlik bunun mavisi aynı hemen hemen ellerine saglık
Ben de simdi senden ozendim battaniyesini bari kendim yapim dedim isimli misimli :) bakalım yapabilirsem atarım...

Dualarımızdasın canım insallah agrısız sızsız kolay dogum olur

İnşallah rahat bir doğum olur canım Dualarimiz seninle

İyi eğlenceler , bitince at mutlaka :)

Kızlar oglum 14günlük pişik olmuş molfix kullanıyoruz pişik kremi de sürüyorum pamuk ve suyla temizliyorum acaba bez mi degistirsem siz ne kullanıyosunuz
Sleepy almıltım bir pket kullandık biraz kızarıyordu geç alsam zeytinyağ sürdüm durdum prima aldım şimdi daha iyi gibi geldi ama hast bu sık değiştir demişlerdi

Kızlar oglum 14günlük pişik olmuş molfix kullanıyoruz pişik kremi de sürüyorum pamuk ve suyla temizliyorum acaba bez mi degistirsem siz ne kullanıyosunuz
Canım her bez her çocuğa yaramıyor hemen değiştir ben hangisi çocuğa iyi olacağını bilmediğim için stok bile yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…