Aynen canım degistirdim primaya gectm bakalım nolcak bide doktor sudocrem desitin dönüşümlü kullan dedi iyi gelir inşallah cocuk dünden beri nasıl aglıyo kaka ciş yapınca yakıyodur illakiCanım her bez her çocuğa yaramıyor hemen değiştir ben hangisi çocuğa iyi olacağını bilmediğim için stok bile yapamadım
Canım o doktorun rahatlığından değil nst de 1 tane 90 olmasının önemi yok düzenli olması gerekiyormuş sancı olabilmesi için düzenli olmayanları saymiyorlarKızlar bu arada nst de sancım cıkmıs diyorsunuz faln ya bana doktorum hep iyi diyor ama üstteki grafikte sanırım bebisin klp atısları 180 leri geciyor hareket edince alttaki grafiktede pzt gittigimde yüzde 90ı gecmisti cok kısa olarak ve yine iyi dedi doktorum..benım doktormu cok rahat ben anlamadım..
Ben sebamed pişik kremi kullandım büyük oğlumda çok memnundum hafif kizarsa sürüyordum bir sonraki açtığımda hiçbir şey kalmıyordu bundada yine sebamed var elimde inşallah kullanmaya bile gerek kalmaz sizinde tez zamanda geçsin yazık yavruyaAynen canım degistirdim primaya gectm bakalım nolcak bide doktor sudocrem desitin dönüşümlü kullan dedi iyi gelir inşallah cocuk dünden beri nasıl aglıyo kaka ciş yapınca yakıyodur illaki
İnşallah kullanmak zorunda kalmazsın teşekkür ederim canımBen sebamed pişik kremi kullandım büyük oğlumda çok memnundum hafif kizarsa sürüyordum bir sonraki açtığımda hiçbir şey kalmıyordu bundada yine sebamed var elimde inşallah kullanmaya bile gerek kalmaz sizinde tez zamanda geçsin yazık yavruya
Az daha sabır canım bu günlerde geçecek inşallah bak bende oğlumu babannesine gönderdim çocuğu alıp 3 saat uzaklıktaki yazlığa gitmişler ben bugün çocuğu alacaktım biz yazliktayiz pazartesi gelecez dediler çıldırdım ama birşey demedim elbet bu doğumu yapıp kendimi toparlanırım bakalım bu kadar herkes başına buyruk hareket edebilecekmiSimdi de gorumce geldi oğluyla. Bebisimi koymuslar oglunun onune videoya cekmisler. Esim izletti. Az daha vuruyormus kuzuma. Sinir oldum. Benim bu sabir sinavim ne zaman bitecek yaaaa
Dogrudur canım ben de nst den cıkınca heralde dogurmak ğzereyim diye düsündüm 90ları gecince ama kısa süreli oldugu ıcın sanırım dedigin gibi doktor onemsemediCanım o doktorun rahatlığından değil nst de 1 tane 90 olmasının önemi yok düzenli olması gerekiyormuş sancı olabilmesi için düzenli olmayanları saymiyorlar
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla al kucağına inşallah bebişini.Selam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Allah rızası için sizin gibi yebi anne olmuş ve olacak herkesin duasını bekliyorum.
İnşallah agrısız cok kolay bir doğumun olur Rabbim yardımcın olsun saglıcakla kavusursun inşallah kuzuna
Hepsi cok cok güzel Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin benım para verip yaptırdıgım tac ve terlik bunun mavisi aynı hemen hemen ellerine saglık
Ben de simdi senden ozendim battaniyesini bari kendim yapim dedim isimli misimli :) bakalım yapabilirsem atarım...
Dualarımızdasın canım insallah agrısız sızsız kolay dogum olur
İnşallah rahat bir doğum olur canım Dualarimiz seninle
Kız miniğin sütünü verme şunlara ilk günlerin sütü senin bebeğin sağlığı için çok önemli kusura bakma ama senin görümcendede hiç hayır yokmuş olmaz öyle şey diyememiş yaniDun bebisimin gobegi dustu. Bugun banyo yaptirdik. Hindistan cevizi yagiyla masaj yapiyordu kuzuma halasi. Kv gene getirdi oglani dibine kadar devirdi yagi halinin uzerine. Icimden ohhhh olsun dedim. Sanki hicbir sey olmamis gb kizimi emzirdim. Cunku halilari kv getirdi. Benim zevkime uygun mu degil mi umrunda degil. Kirlwnmeside benim umrumda degil. Biraz sutxicirdiler. Sordular icsin dedim. Yengeai izin verirse arada iciririz dediler. Arada olabilir sikinti yok dedim. Esim konusmus galiba. Her seyi soruyor artik
Hiç nişanım gelmedi şimdiye kadar ama söylediğin sanki nişana benziyorKızlar nişanınız nası geldi. Benim suan koyu kahve renklı akıntım var camur rengı gıbı. Nişan olabilir mi?
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum olsun inşallahSelam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Allah rızası için sizin gibi yebi anne olmuş ve olacak herkesin duasını bekliyorum.
Tabiki canım Allah yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende yarın sabah doğum yapacağım. Başta İpek Bebek olmak üzere tüm yoğunbakımdaki bebeklere şifa, annesinin yanındakilere sağlık, henüz dünyaya gelmemiş olmayanlara da hayırlısıyla doğmaları için dua edeceğim. Sizler de bana herşeyin yolunda gitmesi ve kuzuma kavuşmam için dua edin olur mu?
Bende emzirirken ölüyorum cok kötü yara olmuş nezman geçer valla ölüyorum herdefasındaMemeyi tutmayanlar için memeyi emmeye çalışırken üstüne mama damlatın :) biraz kandırık yapınca emiyor emdikçe ucu da çıkartıyor çok acıyor ayaklarımı yere vura vura emziriyorum
Mama biraz bebeğe bağlı senin deneyip gözlemenle olur ... smilac hipp en iyisi diye düşünüyorum oğlumda bunları dönüşümlü kulllandım.. aptamili başlarda verdim sonra hep değiştirdim.Mama kullanan anneler hangi mamayi kullaniyorsunuz? Benim sütüm bitti gunluk bir ögünlük cikiyor sadece. Ben yine de emziriyorum surekli ama mamayi da gunde 3-4 kez veriyoruz baska turlu doymuyor. Aptamil verdiler hastanede diye onla basladik. Sonra smilac tavsiye ettiler. Smilac i 1 kere verdim yuzunde kirmizi benekler cikti. Ama ayni gun ben de süt icmistim. Hangisinden oldu bilmiorum. Tekrar aptamile döndum. Şöyle güzel alerji ve kabiz yapmayan önerebileceginiz bir mama var midir?
Bende yarın sabah doğum yapacağım. Başta İpek Bebek olmak üzere tüm yoğunbakımdaki bebeklere şifa, annesinin yanındakilere sağlık, henüz dünyaya gelmemiş olmayanlara da hayırlısıyla doğmaları için dua edeceğim. Sizler de bana herşeyin yolunda gitmesi ve kuzuma kavuşmam için dua edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?