2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım her bez her çocuğa yaramıyor hemen değiştir ben hangisi çocuğa iyi olacağını bilmediğim için stok bile yapamadım
Aynen canım degistirdim primaya gectm bakalım nolcak bide doktor sudocrem desitin dönüşümlü kullan dedi iyi gelir inşallah cocuk dünden beri nasıl aglıyo kaka ciş yapınca yakıyodur illaki

Canım o doktorun rahatlığından değil nst de 1 tane 90 olmasının önemi yok düzenli olması gerekiyormuş sancı olabilmesi için düzenli olmayanları saymiyorlar

Aynen canım degistirdim primaya gectm bakalım nolcak bide doktor sudocrem desitin dönüşümlü kullan dedi iyi gelir inşallah cocuk dünden beri nasıl aglıyo kaka ciş yapınca yakıyodur illaki
Ben sebamed pişik kremi kullandım büyük oğlumda çok memnundum hafif kizarsa sürüyordum bir sonraki açtığımda hiçbir şey kalmıyordu bundada yine sebamed var elimde inşallah kullanmaya bile gerek kalmaz sizinde tez zamanda geçsin yazık yavruya

İnşallah kullanmak zorunda kalmazsın teşekkür ederim canım

Simdi de gorumce geldi oğluyla. Bebisimi koymuslar oglunun onune videoya cekmisler. Esim izletti. Az daha vuruyormus kuzuma. Sinir oldum. Benim bu sabir sinavim ne zaman bitecek yaaaa
Az daha sabır canım bu günlerde geçecek inşallah bak bende oğlumu babannesine gönderdim çocuğu alıp 3 saat uzaklıktaki yazlığa gitmişler ben bugün çocuğu alacaktım biz yazliktayiz pazartesi gelecez dediler çıldırdım ama birşey demedim elbet bu doğumu yapıp kendimi toparlanırım bakalım bu kadar herkes başına buyruk hareket edebilecekmi

Canım o doktorun rahatlığından değil nst de 1 tane 90 olmasının önemi yok düzenli olması gerekiyormuş sancı olabilmesi için düzenli olmayanları saymiyorlar
Dogrudur canım ben de nst den cıkınca heralde dogurmak ğzereyim diye düsündüm 90ları gecince ama kısa süreli oldugu ıcın sanırım dedigin gibi doktor onemsemedi

Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla al kucağına inşallah bebişini.

İnşallah agrısız cok kolay bir doğumun olur Rabbim yardımcın olsun saglıcakla kavusursun inşallah kuzuna

İnşallah rahat bir doğum olur canım Dualarimiz seninle

Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlıklı ve hayırlı ömür nasip etsin.
Doğuma giderken unutmayım diye buradaki anne ve bebekerin, çevremdeki tanıdık eş dost şifa bekleyen derdi sıkıntısı olan kim varsa herkesin listesini hazırlamıştım. Inşallah yarın doğum sırasında hepiniz için dua edicem. Rabbim sizleri de tez zamanda kurtarsın ve bebeklerinize şifa versin.

Kız miniğin sütünü verme şunlara ilk günlerin sütü senin bebeğin sağlığı için çok önemli kusura bakma ama senin görümcendede hiç hayır yokmuş olmaz öyle şey diyememiş yani

Kızlar nişanınız nası geldi. Benim suan koyu kahve renklı akıntım var camur rengı gıbı. Nişan olabilir mi?
Hiç nişanım gelmedi şimdiye kadar ama söylediğin sanki nişana benziyor

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum olsun inşallah

slm anniskolar yorgun uykusuz ikiz anasindan merhaba..
Artik beybisilerime yavastan kendim bakiyorum ayaklandim biraz biraz.agrilarim daha gecmesede 40imizi ucurmaya az kaldi..
Bebisler iyi kilo aliyorlar gundengune mamalari cogaldi ogunleri artti insallah sizlerde beboslerde iyidir.malum giremiyorum bekleyenler hayirlisiyla kavussun insallah..dogum yapanlarida tebrik ederim.
Bir rutin tutturabilsem sikca takip edicemde mama uyku gaz alt acma derken 3 saatlik maratonu basa sariyorum hep..
Hepinize sevgiler opuyorum

Bende yarın sabah doğum yapacağım. Başta İpek Bebek olmak üzere tüm yoğunbakımdaki bebeklere şifa, annesinin yanındakilere sağlık, henüz dünyaya gelmemiş olmayanlara da hayırlısıyla doğmaları için dua edeceğim. Sizler de bana herşeyin yolunda gitmesi ve kuzuma kavuşmam için dua edin olur mu?

Tabiki canım Allah yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Memeyi tutmayanlar için memeyi emmeye çalışırken üstüne mama damlatın :) biraz kandırık yapınca emiyor emdikçe ucu da çıkartıyor çok acıyor ayaklarımı yere vura vura emziriyorum
Bende emzirirken ölüyorum cok kötü yara olmuş nezman geçer valla ölüyorum herdefasında

Mama biraz bebeğe bağlı senin deneyip gözlemenle olur ... smilac hipp en iyisi diye düşünüyorum oğlumda bunları dönüşümlü kulllandım.. aptamili başlarda verdim sonra hep değiştirdim.

Dogum yapacak arkadaslara bi tavsiyem var.lütfen dikkate alın. Benim 2. DoğumuM oldu. İlk bebegimde yediklerime dikkat etmemistim. Oğlum daki gaz sorununu tarif edemem. Neler çektiğimi tarif edemem. Sabahlara kadar elim de çatlardı resmen. Bu sefer dersimi almışım tabi dikkat edicem dedim. Cumartesi doğum yaptım 4 günü devirdim. Çocuğum uyuyo alışkın değilim ilkinde.değişik geliyo bana.
Napmak gerek diye sorarsanız
Yasak olan şeyler
Süt ,yoğurt, acı , soğuk yiyecek ve içecek, çiğ sebze ve meyve yemeyin. ayakları usutmeyın. Mercimek, nohut , fasulye bulgur filan bunlara girmiyorum bile zaten yemeyin.

Selam kızlar doğurmayanlardan biri de benim sessiz sedasız takipteyim sizi. Doğum yapanları tebrik ediyorum. Maalesef hala bir beşik alamadım odası var ama yanıma da park yatak alayım diyorum tatilde ya da seyahatte işe yarar diye sizce bu model nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-12-22-27-58.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 42

Allah yar ve yardımcın olsun, sağlıkla hayırla bebeğine kavuş inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…