2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşım aynı sizin gibi 41. Haftasında suni+balon takılması+ suyun patlatılması yani yapılabilecek tüm müdahaleler uygulanarak çok güzel bir Doğum gerçekleştirdi, umarım sizin de öyle olur, Allah yardımcınız olsun.

Ne yediğini de söyle bari taze anne :)

Stres yapmamaya çalış canım. Doğum dediğin şeyi insan kaç kere yaşar ki? Yıllar sonra bile bizlerin unutmayacağı bir gün.. o yüzden Allaha bırak herşey oluruna varır, Allah yardımcın olsun hayırla kucakla bebeğini inşallah.

Canım ben bunun aynısını aldım. Benimde kızımın odası var ama bu bana hem çok kullanışlı hemde çok uyguna geldiği için kaçırmak istemedim. Gören bayılıyor. Usteki beşiği çok işe yarayacak misafirlerin yanında falan çıkarıp ona yatırmayı planlıyorum. Odasında rahatsız etmesinler diye. Park yatağı da işe baslayana kadar kendi odama koyucam işe başladıktan sonra da kayinvalideme götürcem bebeğime o bakıcak. Sehir dışına çıkarkende at arabanın arkasına götür istediğin yere. Çok severek aldım hiç pişman değilim yarından itibaren de inşallah kullanıcam

Kızlar cuma Doğuma giricem ama bu akşam 4yaşındaki kızımın ateşi çıktı ishalde eşlik ediyor.kafama taktım cumaya kadar iyileşse aklım onda kalır.bi de bana da bulaşmasa bulaşması sorun değil bebeğe de geçerse üf tam gününde hastalık geldi ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım.

Duuduu canım sanada hayırlı dogumlar olsun insallah.

H hanya hayırlı haberlerle gel canim Allah yatdimcin olsun 40+5 cok beklemissiniz kavusun artik saglikla

Allah razı olsun kızlar Rabbim size de herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah.

Ne yediğini de söyle bari taze anne :)
:) herseyi yemeyin demişim gibi olmuş haklisin geriye ne kalıyo diyeceksin:)
Şöyle ki peynir ekmek kahvaltı,yemek sikintisi yaşarsan peynir ekmek çay olayina istediğin zaman da yiyebilirsin
Gün içinde etli pilav
Etli türlü
Herhangi sebze ile birlikte yapilan
etli yemekler yani
Gibi.
Bu arada gazlı içecekler de yok.

Bende aynı böyle şeyler yiyince rahat ediyoruz ikimizde karpuz da bana dokunmuyor ama

Peki sallanma özelliği var mı ? Ya da olmalı mı gerekli mi karar veremedim.

Kızlar saglıkla kucagınıza alın inşallah dualarımızdasınız

Bende aynı böyle şeyler yiyince rahat ediyoruz ikimizde karpuz da bana dokunmuyor ama
Benim gözüm korkmus diye temkinliyim baya. Dokunmuyosa sıkıntı yoktur. Ben bi süre böyle devam edicem bakalım. Ne kadar süre onu bilmiyorum yalnızca Dr a sorup öğrenicem.

"Sende mi Brütüs" kaldım bir başımaaaa.. ne güzel benim gibi biri daha var diye kendi kendime zügürt tesellisi yapıyordum.. şaka bir tarafa canım gözün aydın stresten kurtulacaksın..herşey güzel olacak, oluruna bırak beklenti içine girme.. Rabbim senin içinde güzel birşeyler hazırlamıştır.. dualarım seninle.. yarın bende 41+0 olcam.. dr da randevum var.. yine herşey yolunda beklemeye devam derse, avazım çıktığı kadar böğüre böğüre ağlıcam.. benim ölmemimi istiyorsunuz dicem..şimdi bunları yazarken bile boğazım düğüm düğüm oluyor..depresyondayım resmen, artık bu stresle sütümde gelmez..

Ne güzelllllllll....Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.. acaba bende görecekmiyim o günleri???

Dogrudur canım ben de nst den cıkınca heralde dogurmak ğzereyim diye düsündüm 90ları gecince ama kısa süreli oldugu ıcın sanırım dedigin gibi doktor onemsemedi
Sancıların yüksek olması değilde düzenli olmasını baz alıyor doktorlar sanırım, ben erken doğum tehlikesi atlatığımda düzenli yüksek sancılarım vardı, en son gittiğimde yine yüksek sancılarım vardı ama düzensiz olduğu için bunlar doğum sancıları değil sorun yok demişti

Y
Yabancı ülkelerde 42 haftayı son hafta sayarlaemiş. Tebrik ediyorum valla sabrin dan oturu

Canım benim Allah razı olsun. Dualarım seninle, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…