- 7 Ekim 2009
- 106
- 162
- 103
Arkadaşım aynı sizin gibi 41. Haftasında suni+balon takılması+ suyun patlatılması yani yapılabilecek tüm müdahaleler uygulanarak çok güzel bir Doğum gerçekleştirdi, umarım sizin de öyle olur, Allah yardımcınız olsun.Selam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Allah rızası için sizin gibi yebi anne olmuş ve olacak herkesin duasını bekliyorum.
Ne yediğini de söyle bari taze anne :)Dogum yapacak arkadaslara bi tavsiyem var.lütfen dikkate alın. Benim 2. DoğumuM oldu. İlk bebegimde yediklerime dikkat etmemistim. Oğlum daki gaz sorununu tarif edemem. Neler çektiğimi tarif edemem. Sabahlara kadar elim de çatlardı resmen. Bu sefer dersimi almışım tabi dikkat edicem dedim. Cumartesi doğum yaptım 4 günü devirdim. Çocuğum uyuyo alışkın değilim ilkinde.değişik geliyo bana.
Napmak gerek diye sorarsanız
Yasak olan şeyler
Süt ,yoğurt, acı , soğuk yiyecek ve içecek, çiğ sebze ve meyve yemeyin. ayakları usutmeyın. Mercimek, nohut , fasulye bulgur filan bunlara girmiyorum bile zaten yemeyin.
Selam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Allah rızası için sizin gibi yebi anne olmuş ve olacak herkesin duasını bekliyorum.
Selam kızlar doğurmayanlardan biri de benim sessiz sedasız takipteyim sizi. Doğum yapanları tebrik ediyorum. Maalesef hala bir beşik alamadım odası var ama yanıma da park yatak alayım diyorum tatilde ya da seyahatte işe yarar diye sizce bu model nasıl?
Geçmiyor bişeyler yapmazsan e vitamini sür üç saat falan verme o memeyi bir de susam yağı sürebilirsin kremi biraz atladım hemen yara oldu yineBende emzirirken ölüyorum cok kötü yara olmuş nezman geçer valla ölüyorum herdefasında
Arkadaşım aynı sizin gibi 41. Haftasında suni+balon takılması+ suyun patlatılması yani yapılabilecek tüm müdahaleler uygulanarak çok güzel bir Doğum gerçekleştirdi, umarım sizin de öyle olur, Allah yardımcınız olsun.
Stres yapmamaya çalış canım. Doğum dediğin şeyi insan kaç kere yaşar ki? Yıllar sonra bile bizlerin unutmayacağı bir gün.. o yüzden Allaha bırak herşey oluruna varır, Allah yardımcın olsun hayırla kucakla bebeğini inşallah.
:) herseyi yemeyin demişim gibi olmuş haklisin geriye ne kalıyo diyeceksin:)Ne yediğini de söyle bari taze anne :)
Bende aynı böyle şeyler yiyince rahat ediyoruz ikimizde karpuz da bana dokunmuyor ama:) herseyi yemeyin demişim gibi olmuş haklisin geriye ne kalıyo diyeceksin:)
Şöyle ki peynir ekmek kahvaltı,yemek sikintisi yaşarsan peynir ekmek çay olayina istediğin zaman da yiyebilirsin
Gün içinde etli pilav
Etli türlü
Herhangi sebze ile birlikte yapilan
etli yemekler yani
Gibi.
Bu arada gazlı içecekler de yok.
Peki sallanma özelliği var mı ? Ya da olmalı mı gerekli mi karar veremedim.Canım ben bunun aynısını aldım. Benimde kızımın odası var ama bu bana hem çok kullanışlı hemde çok uyguna geldiği için kaçırmak istemedim. Gören bayılıyor. Usteki beşiği çok işe yarayacak misafirlerin yanında falan çıkarıp ona yatırmayı planlıyorum. Odasında rahatsız etmesinler diye. Park yatağı da işe baslayana kadar kendi odama koyucam işe başladıktan sonra da kayinvalideme götürcem bebeğime o bakıcak. Sehir dışına çıkarkende at arabanın arkasına götür istediğin yere. Çok severek aldım hiç pişman değilim yarından itibaren de inşallah kullanıcam
Bende yarın sabah doğum yapacağım. Başta İpek Bebek olmak üzere tüm yoğunbakımdaki bebeklere şifa, annesinin yanındakilere sağlık, henüz dünyaya gelmemiş olmayanlara da hayırlısıyla doğmaları için dua edeceğim. Sizler de bana herşeyin yolunda gitmesi ve kuzuma kavuşmam için dua edin olur mu?
Kızlar cuma Doğuma giricem ama bu akşam 4yaşındaki kızımın ateşi çıktı ishalde eşlik ediyor.kafama taktım cumaya kadar iyileşse aklım onda kalır.bi de bana da bulaşmasa bulaşması sorun değil bebeğe de geçerse üf tam gününde hastalık geldi ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım.
Benim gözüm korkmus diye temkinliyim baya. Dokunmuyosa sıkıntı yoktur. Ben bi süre böyle devam edicem bakalım. Ne kadar süre onu bilmiyorum yalnızca Dr a sorup öğrenicem.Bende aynı böyle şeyler yiyince rahat ediyoruz ikimizde karpuz da bana dokunmuyor ama
Ay sonuna ne kaldi sunun surasinda
"Sende mi Brütüs"Selam kızlar yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 oluyor yarın. Suni sancı vereceğini söyledi dr. Sancıya dayanabilir miyim bilmiyorum epidural normal doğumda olabilirim. Kafam çok karışık nolacak hiç bilmiyorum. Morale motiveye ve duaya çok ihtiyacım var.
Bende emzirirken ölüyorum cok kötü yara olmuş nezman geçer valla ölüyorum herdefasında
Ne güzelllllllll....Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.. acaba bende görecekmiyim o günleri???Kizlar günaydın...ben bu gune kucağımda minik bir melekle uyandım :) dün akşam18.10 da doğdu kuzum.cok şükür herşey yolunda.bugun de evimize gidicez.normal dogum oldu epiduralle.agrisiz sizisiz gerçekten cok rahat bir dogum oldu....
Hiç korkmayın o kadar kolay geciyor ki.birazcık sabır sadece
Herkese hayirli doğumlar
Sancıların yüksek olması değilde düzenli olmasını baz alıyor doktorlar sanırım, ben erken doğum tehlikesi atlatığımda düzenli yüksek sancılarım vardı, en son gittiğimde yine yüksek sancılarım vardı ama düzensiz olduğu için bunlar doğum sancıları değil sorun yok demiştiDogrudur canım ben de nst den cıkınca heralde dogurmak ğzereyim diye düsündüm 90ları gecince ama kısa süreli oldugu ıcın sanırım dedigin gibi doktor onemsemedi
Yabancı ülkelerde 42 haftayı son hafta sayarlaemiş. Tebrik ediyorum valla sabrin dan oturu"Sende mi Brütüs"kaldım bir başımaaaa.. ne güzel benim gibi biri daha var diye kendi kendime zügürt tesellisi yapıyordum.. şaka bir tarafa canım gözün aydın stresten kurtulacaksın..herşey güzel olacak, oluruna bırak beklenti içine girme.. Rabbim senin içinde güzel birşeyler hazırlamıştır.. dualarım seninle.. yarın bende 41+0 olcam.. dr da randevum var.. yine herşey yolunda beklemeye devam derse, avazım çıktığı kadar böğüre böğüre ağlıcam.. benim ölmemimi istiyorsunuz dicem..şimdi bunları yazarken bile boğazım düğüm düğüm oluyor..depresyondayım resmen, artık bu stresle sütümde gelmez..
Canım benim Allah razı olsun. Dualarım seninle, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. .Bende yarın sabah doğum yapacağım. Başta İpek Bebek olmak üzere tüm yoğunbakımdaki bebeklere şifa, annesinin yanındakilere sağlık, henüz dünyaya gelmemiş olmayanlara da hayırlısıyla doğmaları için dua edeceğim. Sizler de bana herşeyin yolunda gitmesi ve kuzuma kavuşmam için dua edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?