Aynı gün doğum yapmışız. Ya ben bu saydklarının hepsini yiyorum. İnş sorun olmaz. Yani senn ilk halin gibi hiç dikkat etmiyorum. Bana kızımn gazı norml gibi geliyor ama dikkat etsm daha iyi mi olur bilemedmDogum yapacak arkadaslara bi tavsiyem var.lütfen dikkate alın. Benim 2. DoğumuM oldu. İlk bebegimde yediklerime dikkat etmemistim. Oğlum daki gaz sorununu tarif edemem. Neler çektiğimi tarif edemem. Sabahlara kadar elim de çatlardı resmen. Bu sefer dersimi almışım tabi dikkat edicem dedim. Cumartesi doğum yaptım 4 günü devirdim. Çocuğum uyuyo alışkın değilim ilkinde.değişik geliyo bana.
Napmak gerek diye sorarsanız
Yasak olan şeyler
Süt ,yoğurt, acı , soğuk yiyecek ve içecek, çiğ sebze ve meyve yemeyin. ayakları usutmeyın. Mercimek, nohut , fasulye bulgur filan bunlara girmiyorum bile zaten yemeyin.
Ayyyy ne sabrıııııııııı... mecburiyetten bekliyorum.. kendim becerebilsem bu psikolojiyle sezaryan yapcam kendime.. o kadar sıyırdım.. ama drlar herşey yolunda diyip gönderiyorlar.. sıcak suyla duş, küvetin içinde yatmalar, papatya çayı, hurma, yürüyüş, yoga egzersizleri yapıyorum ama elde ne var koskoca sıfır, ne ağrı, ne sancı, ne de açılma...Y
Yabancı ülkelerde 42 haftayı son hafta sayarlaemiş. Tebrik ediyorum valla sabrin dan oturu
Balon takılması ne demek ?Arkadaşım aynı sizin gibi 41. Haftasında suni+balon takılması+ suyun patlatılması yani yapılabilecek tüm müdahaleler uygulanarak çok güzel bir Doğum gerçekleştirdi, umarım sizin de öyle olur, Allah yardımcınız olsun.
Kız miniğin sütünü verme şunlara ilk günlerin sütü senin bebeğin sağlığı için çok önemli kusura bakma ama senin görümcendede hiç hayır yokmuş olmaz öyle şey diyememiş yani
Kuzum ben esime hayir diyemiyorum asil
Hiç nişanım gelmedi şimdiye kadar ama söylediğin sanki nişana benziyor
Oglanin dogum gununu yapip gidecekler insallah19 gün var canım neden öyle dedin
Kimine sevincli haberden gecmez senin gb:)) kimine bikkinliktan gecmez benim gbEvet ay sonuna az kaldı bakınca ama zaman geçmek bilmiyor gibi bekliyoruz
Cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün kuzunu..ben de szi takipteyim yalnız bişey paylaşmk istedim gaz olayı 10. Günden sonra belli olur az çok,şuanda erken zaten.gazlı bebek naparsan yap gazlı oluyo,yediklerimiz fln farkettirmyo en çok gaz yapanlar en çok süt yapanlar aynı zmnda,inşallah olmaz bundan sonrada rahat edersinDogum yapacak arkadaslara bi tavsiyem var.lütfen dikkate alın. Benim 2. DoğumuM oldu. İlk bebegimde yediklerime dikkat etmemistim. Oğlum daki gaz sorununu tarif edemem. Neler çektiğimi tarif edemem. Sabahlara kadar elim de çatlardı resmen. Bu sefer dersimi almışım tabi dikkat edicem dedim. Cumartesi doğum yaptım 4 günü devirdim. Çocuğum uyuyo alışkın değilim ilkinde.değişik geliyo bana.
Napmak gerek diye sorarsanız
Yasak olan şeyler
Süt ,yoğurt, acı , soğuk yiyecek ve içecek, çiğ sebze ve meyve yemeyin. ayakları usutmeyın. Mercimek, nohut , fasulye bulgur filan bunlara girmiyorum bile zaten yemeyin.
Dualarımız seninle inşallah saglıcakla kavusursun yavruna hayırlı güzel bir dogumun olur inşallah agrısız acısızBende yarın sabah doğum yapacağım. Başta İpek Bebek olmak üzere tüm yoğunbakımdaki bebeklere şifa, annesinin yanındakilere sağlık, henüz dünyaya gelmemiş olmayanlara da hayırlısıyla doğmaları için dua edeceğim. Sizler de bana herşeyin yolunda gitmesi ve kuzuma kavuşmam için dua edin olur mu?
Bulaşmaz inşallah Allah ın izniyle ateşi de varsa bi doktora götürün kızınızı Rabbim acil sifalar versin inşallah gecmiş olsun bir an önce gecer inşallahKızlar cuma Doğuma giricem ama bu akşam 4yaşındaki kızımın ateşi çıktı ishalde eşlik ediyor.kafama taktım cumaya kadar iyileşse aklım onda kalır.bi de bana da bulaşmasa bulaşması sorun değil bebeğe de geçerse üf tam gününde hastalık geldi ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım.
Amin canım İNŞALLAH sonuclarınız tertemiz gelir yavruna tez zamanda kavusursun inan hep aklımızda ve dualarımızda ipek kızın Rabbim acil sifalar versin inşallahh bir an önce hiç bir anne babayı Rabbim evladıyla imtihan etmesinBeklemek diyince o kadar çok şeyi bekledim ki, Oğlumdan sonra ikinci çocuk istedik hamile kaldım, kalbi durdu, sonra 3 ay bekledim tekrar hamile kaldım onun da kalbi durdu, sonra 6 ay bekledim tekrar hamile kaldım, 12.haftaya kadar kalbi atiyomu diye bekledim. Kalbi atiyodu ama ikili test riskli çıktı birsürü testler yaptırdım onların sonucunu bekledim, sonra doğum yaptım bebişim yoğun bakıma alındı şimdi de onun test sonuçlarını, iyileşecegi günü bekliyorum. .Allah herkese güzel şeyleri beklemeyi nasip etsin. .
Boşver canım benim bebeğini düşün boşver bunları her yerde düşüncesiz davranan insanlar var seni yıpratmalarına izin verme sevindirme canımBebegimle konusmam gerekirken konustugum seylere bak yaaa(( Bebisimle ilgili yaptiklarimizi yasadiklarimizi yapamadiklarimizi paylasmak isterdim. Ama bunlardafirsat kalmiyor. Uyumam gerekirkwn uyuyamiyorum bilee
Allah sabır ve kolaylık versin canım sana da cümlemize de güzel şeyler beklemeyi ve görmeyi yaşamayı nasip etsin inşaallah en kısa zamanda herşey düzelir yoluna girer mutluluklarını okuruz burdan dualarımız birbirimizle tüm anneler ve bebekleriyleBeklemek diyince o kadar çok şeyi bekledim ki, Oğlumdan sonra ikinci çocuk istedik hamile kaldım, kalbi durdu, sonra 3 ay bekledim tekrar hamile kaldım onun da kalbi durdu, sonra 6 ay bekledim tekrar hamile kaldım, 12.haftaya kadar kalbi atiyomu diye bekledim. Kalbi atiyodu ama ikili test riskli çıktı birsürü testler yaptırdım onların sonucunu bekledim, sonra doğum yaptım bebişim yoğun bakıma alındı şimdi de onun test sonuçlarını, iyileşecegi günü bekliyorum. .Allah herkese güzel şeyleri beklemeyi nasip etsin. .
Suan böyle besleniyorum sütüm geliyo şükür sıkıntı yok. Bakalım o zaman 10 gün sonrasi nasıl olacak. İnşallah böyle devam eder.Cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün kuzunu..ben de szi takipteyim yalnız bişey paylaşmk istedim gaz olayı 10. Günden sonra belli olur az çok,şuanda erken zaten.gazlı bebek naparsan yap gazlı oluyo,yediklerimiz fln farkettirmyo en çok gaz yapanlar en çok süt yapanlar aynı zmnda,inşallah olmaz bundan sonrada rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?