2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı gün doğum yapmışız. Ya ben bu saydklarının hepsini yiyorum. İnş sorun olmaz. Yani senn ilk halin gibi hiç dikkat etmiyorum. Bana kızımn gazı norml gibi geliyor ama dikkat etsm daha iyi mi olur bilemedm
Üstteki bi yorumda 10 günden SONRa belli olur diye yazmışlar. O yüzden sana tavsiyem sen yine de dikkat et :)

Rabbim tez zamanda melegine kavustursun seni canim. Tum dualarimiz seninle. Insallah bu beklemenin mukafatini kizini kucagina aldiginda alicaksin. Sabirli ve guclu ol kizinin belki yaninda degil ama en cok sana ihyiyaci var olacak da onun icin guclu ol. Rabbim tez zamanda kavustursun insallah sizi

Canim benim bu bekleyis hayirlisiyla saglikla mutlulukla bitecek iyi olacak ipek bebek dualarimiz sizinle Allah ipek kızımıza saglikli upuzun omur nasip etsin

Kızlar doğurmayan kaldımı ya.ben 25 inde inşallah.bugün anestezi uzmanıyla görüştürdü doktorum.anestezi şekline karar verdik.spinal olacağım.hayırlısı bakalım.son günler hiç geçmiyor.
+1 bende varim yarin kontrolumuz var bakalim nasil cikacak son 5 gun yaziyor takvimde ama ben hala ne agri ne de sanci hissediyorum hakkimizda hayirlisi olsun tez zamanda kavusalim bebislerimize.

Kızlar doğurmayan kaldımı ya.ben 25 inde inşallah.bugün anestezi uzmanıyla görüştürdü doktorum.anestezi şekline karar verdik.spinal olacağım.hayırlısı bakalım.son günler hiç geçmiyor.
+1 bende varim yarin kontrolumuz var bakalim nasil cikacak son 5 gun yaziyor takvimde ama ben hala ne agri ne de sanci hissediyorum hakkimizda hayirlisi olsun tez zamanda kavusalim bebislerimize.

Aglatma tabiyi de. Kimseyi takma canim bebginle gecirdigin her dk kiymetini bil bak biz hast birakip geldik duyma kimseyi bosver nasilsa gidicekler gormezden gel

Inşallah kızlar, benim de bebeğimi kucağıma alacağım günler yakındır, dayanamıyorum, kalbim sıkışıyor bugünden beri. .

Pazartesi 40+1 oluyorum sabah 7 de yatışım yapılacak eğer o zmna kadar normal yollardan gelmezse suni sancı verilecekmiş. 17 temmuz annelerinden biri de ben olacağım sanırım:) bu zamana kadar netlik yoktu şimdi bir tarih olması çok heyecanlandırdı değişik duygular içindeyim. Bir yandan da suni sancıdan korkuyorum deneyimi olanlar anlatabilir mi
Bebek 3,5 kilo olmuş 1,5 cm açıklık varmış
Ya of itiraf ediyorum çok korkuyorummmm

Üstteki bi yorumda 10 günden SONRa belli olur diye yazmışlar. O yüzden sana tavsiyem sen yine de dikkat et :)
Anladim ya hastaneden cikarken sut yogurt tuket denince ozellikle o ikisini yemeye calisiyordum:) yalniz hep benim yediklerm bunlar:) acaba ne yicez

Normal zamanında gelirse benim ay sonu canım aynen son zamanlar hiç geçmiyor ne zaman ne olacak nasıl olacak bilmemek beklemeyi zorlaştırıyor

Cok kullanisli ikizlerle rahatca kullaniyorum ici en genis park yatak buydu yanliz icine ekstra yatak alman lazim.tavsiye ederim tatlim

Kuzum dogumun gerceklestimi gozun aydin bebis kuvezdemi ne testi bekliyorsun..saglikla kavusun annesi moralini yuksek tut Allahin izniyle bugunlerde gececek insallah

Alintilayamadim, iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Süt gelmedi tek derdim bu şuan üzülüyorumda elimde değil. Bugün evimize çıktık.. ağrım.hafifledi dün resmen hiç geçmicek sandım. Birde rahmimde dün kasilma devam etti sanki o suni sancidaki gibi yada psikolojik ben oyle sandim... Gaz sancisida dün cok kotuydu sukur bugun daha iyi. Bebegim cok minik, kiyafetlerin icinde kayboluyor resmen

Oglanin dogum gununu yapip gidecekler insallah
Kız senin görümcenin evi yokmu görümcenin kocası çocuğunun ilk doğum gününü kendi evinde yapmak istemiyormu ne enteresan insanlar senin evini ne sanıyorlar

Yazık yavruya sakın onlara inat olsun diye bebeğini ağlatma ama hiçbir şey için lafını da esirgeme yüzsüzlüğü ele almış sizinkiler

Merak etme daha ben varım ben senide doğuma gönderirim benim büyük ihtimalle 1 Ağustos olabilir ben 21 temmuz istiyorum ama doktor çok erken diyor 22-31 temmuz arasında doktorum izinliymiş ama o gidene kadar 2 kontrol daha var hayırlısı artık

kivircikpin canm içinde titreşim özelliği var. Ise yarıyor mu daha çözemedim. Kendinden sallamalı değil beşik gibi ama put gibi de durmuyor. Elinle ırgaladıgında sallanıyor. Yataklı kısım sallanıyor ayak kısmına gerek kalmadan.

Oyy oy oy yesinler onun minnak kıyafetlerini o kadar hızlı büyüyorlarki şimdi büyük gelen o kiyafetlere birkaç gün sonra sığamayacak minik kuzucuk psikolojik değil rahimde kasılmalar devam ediyor rahim doğum sonrasında kendini toparlamaya çalışıyor sütte tez vakitte gelir inşallah daha çok tazesiniz henüz birbirinize alışma tanıma süreci

İşte o titreşim özelliği var ya gaz olduğunda çok işime yaramıştı benim oğlum onu çok sevmişti umarım sizinkilerde sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…