Üstteki bi yorumda 10 günden SONRa belli olur diye yazmışlar. O yüzden sana tavsiyem sen yine de dikkat et :)Aynı gün doğum yapmışız. Ya ben bu saydklarının hepsini yiyorum. İnş sorun olmaz. Yani senn ilk halin gibi hiç dikkat etmiyorum. Bana kızımn gazı norml gibi geliyor ama dikkat etsm daha iyi mi olur bilemedm
Rabbim tez zamanda melegine kavustursun seni canim. Tum dualarimiz seninle. Insallah bu beklemenin mukafatini kizini kucagina aldiginda alicaksin. Sabirli ve guclu ol kizinin belki yaninda degil ama en cok sana ihyiyaci var olacak da onun icin guclu ol. Rabbim tez zamanda kavustursun insallah siziBeklemek diyince o kadar çok şeyi bekledim ki, Oğlumdan sonra ikinci çocuk istedik hamile kaldım, kalbi durdu, sonra 3 ay bekledim tekrar hamile kaldım onun da kalbi durdu, sonra 6 ay bekledim tekrar hamile kaldım, 12.haftaya kadar kalbi atiyomu diye bekledim. Kalbi atiyodu ama ikili test riskli çıktı birsürü testler yaptırdım onların sonucunu bekledim, sonra doğum yaptım bebişim yoğun bakıma alındı şimdi de onun test sonuçlarını, iyileşecegi günü bekliyorum. .Allah herkese güzel şeyleri beklemeyi nasip etsin. .
Canim benim bu bekleyis hayirlisiyla saglikla mutlulukla bitecek iyi olacak ipek bebek dualarimiz sizinle Allah ipek kızımıza saglikli upuzun omur nasip etsinBeklemek diyince o kadar çok şeyi bekledim ki, Oğlumdan sonra ikinci çocuk istedik hamile kaldım, kalbi durdu, sonra 3 ay bekledim tekrar hamile kaldım onun da kalbi durdu, sonra 6 ay bekledim tekrar hamile kaldım, 12.haftaya kadar kalbi atiyomu diye bekledim. Kalbi atiyodu ama ikili test riskli çıktı birsürü testler yaptırdım onların sonucunu bekledim, sonra doğum yaptım bebişim yoğun bakıma alındı şimdi de onun test sonuçlarını, iyileşecegi günü bekliyorum. .Allah herkese güzel şeyleri beklemeyi nasip etsin. .
+1 bende varim yarin kontrolumuz var bakalim nasil cikacak son 5 gun yaziyor takvimde ama ben hala ne agri ne de sanci hissediyorum hakkimizda hayirlisi olsun tez zamanda kavusalim bebislerimize.Kızlar doğurmayan kaldımı ya.ben 25 inde inşallah.bugün anestezi uzmanıyla görüştürdü doktorum.anestezi şekline karar verdik.spinal olacağım.hayırlısı bakalım.son günler hiç geçmiyor.
+1 bende varim yarin kontrolumuz var bakalim nasil cikacak son 5 gun yaziyor takvimde ama ben hala ne agri ne de sanci hissediyorum hakkimizda hayirlisi olsun tez zamanda kavusalim bebislerimize.Kızlar doğurmayan kaldımı ya.ben 25 inde inşallah.bugün anestezi uzmanıyla görüştürdü doktorum.anestezi şekline karar verdik.spinal olacağım.hayırlısı bakalım.son günler hiç geçmiyor.
Aglatma tabiyi de. Kimseyi takma canim bebginle gecirdigin her dk kiymetini bil bak biz hast birakip geldikEsim surekli onlar adina ozur dileyip duruyor. Sinir oluyorum. Az once bebisim agliyrdu. Bebektir normal degil mi? Kizimin aglamasi uzerine gorumceninki aglamaya basladi. Kv geldi niye agliyor bu diyor. Bebek aglar da zirlar da dedim. Kucuk bebek olan eve geliyorsan bunlari goze alacaksin degil mi? Seytan inadina her gece aglat diyor simdi :)))Ne dersiniz yapsam mi
Anladim ya hastaneden cikarken sut yogurt tuket denince ozellikle o ikisini yemeye calisiyordum:) yalniz hep benim yediklerm bunlar:) acaba ne yicezÜstteki bi yorumda 10 günden SONRa belli olur diye yazmışlar. O yüzden sana tavsiyem sen yine de dikkat et :)
Normal zamanında gelirse benim ay sonu canım aynen son zamanlar hiç geçmiyor ne zaman ne olacak nasıl olacak bilmemek beklemeyi zorlaştırıyorKızlar doğurmayan kaldımı ya.ben 25 inde inşallah.bugün anestezi uzmanıyla görüştürdü doktorum.anestezi şekline karar verdik.spinal olacağım.hayırlısı bakalım.son günler hiç geçmiyor.
Cok kullanisli ikizlerle rahatca kullaniyorum ici en genis park yatak buydu yanliz icine ekstra yatak alman lazim.tavsiye ederim tatlimSelam kızlar doğurmayanlardan biri de benim sessiz sedasız takipteyim sizi. Doğum yapanları tebrik ediyorum. Maalesef hala bir beşik alamadım odası var ama yanıma da park yatak alayım diyorum tatilde ya da seyahatte işe yarar diye sizce bu model nasıl?
Kuzum dogumun gerceklestimi gozun aydin bebis kuvezdemi ne testi bekliyorsun..saglikla kavusun annesi moralini yuksek tut Allahin izniyle bugunlerde gececek insallahBeklemek diyince o kadar çok şeyi bekledim ki, Oğlumdan sonra ikinci çocuk istedik hamile kaldım, kalbi durdu, sonra 3 ay bekledim tekrar hamile kaldım onun da kalbi durdu, sonra 6 ay bekledim tekrar hamile kaldım, 12.haftaya kadar kalbi atiyomu diye bekledim. Kalbi atiyodu ama ikili test riskli çıktı birsürü testler yaptırdım onların sonucunu bekledim, sonra doğum yaptım bebişim yoğun bakıma alındı şimdi de onun test sonuçlarını, iyileşecegi günü bekliyorum. .Allah herkese güzel şeyleri beklemeyi nasip etsin. .
Kız senin görümcenin evi yokmu görümcenin kocası çocuğunun ilk doğum gününü kendi evinde yapmak istemiyormu ne enteresan insanlar senin evini ne sanıyorlarOglanin dogum gununu yapip gidecekler insallah
Yazık yavruya sakın onlara inat olsun diye bebeğini ağlatma ama hiçbir şey için lafını da esirgeme yüzsüzlüğü ele almış sizinkilerEsim surekli onlar adina ozur dileyip duruyor. Sinir oluyorum. Az once bebisim agliyrdu. Bebektir normal degil mi? Kizimin aglamasi uzerine gorumceninki aglamaya basladi. Kv geldi niye agliyor bu diyor. Bebek aglar da zirlar da dedim. Kucuk bebek olan eve geliyorsan bunlari goze alacaksin degil mi? Seytan inadina her gece aglat diyor simdi :)))Ne dersiniz yapsam mi
Merak etme daha ben varım ben senide doğuma gönderirim benim büyük ihtimalle 1 Ağustos olabilir ben 21 temmuz istiyorum ama doktor çok erken diyor 22-31 temmuz arasında doktorum izinliymiş ama o gidene kadar 2 kontrol daha var hayırlısı artıkKızlar doğurmayan kaldımı ya.ben 25 inde inşallah.bugün anestezi uzmanıyla görüştürdü doktorum.anestezi şekline karar verdik.spinal olacağım.hayırlısı bakalım.son günler hiç geçmiyor.
Oyy oy oy yesinler onun minnak kıyafetlerini o kadar hızlı büyüyorlarki şimdi büyük gelen o kiyafetlere birkaç gün sonra sığamayacak minik kuzucuk psikolojik değil rahimde kasılmalar devam ediyor rahim doğum sonrasında kendini toparlamaya çalışıyor sütte tez vakitte gelir inşallah daha çok tazesiniz henüz birbirinize alışma tanıma süreciAlintilayamadim, iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Süt gelmedi tek derdim bu şuan üzülüyorumda elimde değil. Bugün evimize çıktık.. ağrım.hafifledi dün resmen hiç geçmicek sandım. Birde rahmimde dün kasilma devam etti sanki o suni sancidaki gibi yada psikolojik ben oyle sandim... Gaz sancisida dün cok kotuydu sukur bugun daha iyi. Bebegim cok minik, kiyafetlerin icinde kayboluyor resmen
kivircikpin canm içinde titreşim özelliği var. Ise yarıyor mu daha çözemedim. Kendinden sallamalı değil beşik gibi ama put gibi de durmuyor. Elinle ırgaladıgında sallanıyor. Yataklı kısım sallanıyor ayak kısmına gerek kalmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?