İnsallah sagolasinOyy oy oy yesinler onun minnak kıyafetlerini o kadar hızlı büyüyorlarki şimdi büyük gelen o kiyafetlere birkaç gün sonra sığamayacak minik kuzucuk psikolojik değil rahimde kasılmalar devam ediyor rahim doğum sonrasında kendini toparlamaya çalışıyor sütte tez vakitte gelir inşallah daha çok tazesiniz henüz birbirinize alışma tanıma süreci
İnanki bakmadim ve bakasim yok :/Kizlar sezeryan olanlar soruyorum dikis yerlerinizin uzerinde kabariklik varmi.benim ilk sezeryan dikislerim gayet duzgundu . Kirmizi bir yol gibiydi bastan sonra beyazladi ve hic belli degildi.bunda doktor kabarik dikmis gibi elime puturlu geliyor cok canim sikildisizde durumlar nasil acaba
Gunaydin kizlar ne bitmez haftaymis kizimla ayriyarin tahlili var sonuca gore cikabilir yogun bakimdan insallah dusmustur enfeksiyon hatta bitmistir Allahim hic bir bebegi annesinden ayirma
Amin canım inşallah kavusursunuz sonuclar tertemiz gelir inşallahGunaydin kizlar ne bitmez haftaymis kizimla ayriyarin tahlili var sonuca gore cikabilir yogun bakimdan insallah dusmustur enfeksiyon hatta bitmistir Allahim hic bir bebegi annesinden ayirma
Canım benim de öyleydi.ama yıllar geçtikçe düzeliyor.amaaaan boşver eşinden başka kim görüyor oranı buranıKizlar sezeryan olanlar soruyorum dikis yerlerinizin uzerinde kabariklik varmi.benim ilk sezeryan dikislerim gayet duzgundu . Kirmizi bir yol gibiydi bastan sonra beyazladi ve hic belli degildi.bunda doktor kabarik dikmis gibi elime puturlu geliyor cok canim sikildisizde durumlar nasil acaba
Canım Allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin bir an önce hayırlısıyla seninki yerini cok sevmis heralde :)"Sende mi Brütüs"kaldım bir başımaaaa.. ne güzel benim gibi biri daha var diye kendi kendime zügürt tesellisi yapıyordum.. şaka bir tarafa canım gözün aydın stresten kurtulacaksın..herşey güzel olacak, oluruna bırak beklenti içine girme.. Rabbim senin içinde güzel birşeyler hazırlamıştır.. dualarım seninle.. yarın bende 41+0 olcam.. dr da randevum var.. yine herşey yolunda beklemeye devam derse, avazım çıktığı kadar böğüre böğüre ağlıcam.. benim ölmemimi istiyorsunuz dicem..şimdi bunları yazarken bile boğazım düğüm düğüm oluyor..depresyondayım resmen, artık bu stresle sütümde gelmez..
Evet canım öyleymisSancıların yüksek olması değilde düzenli olmasını baz alıyor doktorlar sanırım, ben erken doğum tehlikesi atlatığımda düzenli yüksek sancılarım vardı, en son gittiğimde yine yüksek sancılarım vardı ama düzensiz olduğu için bunlar doğum sancıları değil sorun yok demişti
Benım de sürekli karnımda bir yerde toparlanıyor şişiyor karnım sertlesiyor bazen acıyor cok yemek yersem rahatsız ediyor artık sıgmıyorlar sanırım canım...Kızlar birşey soracaktım kızım bugün çok hareketliydi maşaallah 37.haftamdayım ama baya sert hareketleri vardı ve toplanma gibiydi kasılma dedikleri bunlar mı acaba yoksa sadece kilo artıp yeri daraldığı için hareketleri daha mı sert geliyor anlayamadım
Canım ınan hepimizde o korku var ben hic düsünmemeye calısıyorum.sadece nerdeyse 10 aylık olan bu sürecin artık bitecrgine ve meleginle kavusacagına onu ilk kez görecegine odaklan bence..Allah kolay saglıklı bir dogum nasip etsinPazartesi 40+1 oluyorum sabah 7 de yatışım yapılacak eğer o zmna kadar normal yollardan gelmezse suni sancı verilecekmiş. 17 temmuz annelerinden biri de ben olacağım sanırım:) bu zamana kadar netlik yoktu şimdi bir tarih olması çok heyecanlandırdı değişik duygular içindeyim. Bir yandan da suni sancıdan korkuyorum deneyimi olanlar anlatabilir mi
Bebek 3,5 kilo olmuş 1,5 cm açıklık varmış
Ya of itiraf ediyorum çok korkuyorummmm
Amin canım İnsallah düsmüstür inşallah kavusursınız bebeginleGunaydin kizlar ne bitmez haftaymis kizimla ayriyarin tahlili var sonuca gore cikabilir yogun bakimdan insallah dusmustur enfeksiyon hatta bitmistir Allahim hic bir bebegi annesinden ayirma
Ne güzel anlatmıssın canım bizde yok terlikti süsüydü püsüydü düsünüyoruz su ara ama dedigin gibi hepsi boş aslında...o kavusma anı ah o kavusma anı videolarda izleyip izleyip aglıyorum gerçekte napcam hic bilmiyorumBu arada hastanede aldigim o pahali pijama takimlarini hic giymedim. Bugun israr ettiler giyde fotograf cekinin diye hic icimden gelmedi. Sirf ugrastigim icin kapi susunu ve bannerlari birde sisirdigimiz kocaman y ve t harfi balonlari taktik. Zaten gelen gidende fazla olmadi hediyelikler de evde kaldi. Velhasil herşey boşmuş evladimin olmasi yeterliymiş. Dogum anını hatirlayip aglayip duruyorum, orada da cok agladim. Dogdugu sesini duydugu anı omrumce unutmicam hep agliyorum, bebegime bakip bakip inanamiyorum...
Bu arada en çok işime yarayan kesinlikle depend kulot idi. İlk kanamam cok fazla olmuş ve yataga hasta bezi sermisler akmis falan yatak mahvolmuş temizlediler. Sonra hasta bezi taktilar o da iyiydi ama ilk wcde cikardim. Benim dependler bana kucuk gelir ve dikisleri acitir diye giymek istemedim ama baska hasta bezi olmayinca ped verdiler o da asla yeterli olmaz gibiydi. Deneyelim dedik ve cuk oldu hem sıkı gibi oldugundan sizinti da olmadi. Bitince bile alabilirim 10 lu almistim
Amin amin ins rabbim sizi kavustursunGunaydin kizlar ne bitmez haftaymis kizimla ayriyarin tahlili var sonuca gore cikabilir yogun bakimdan insallah dusmustur enfeksiyon hatta bitmistir Allahim hic bir bebegi annesinden ayirma
Benimkininde bitişimi başlangıcımı bilmiyorum bir yanı öyle fazla gelmişte büzüvermişler gibiKizlar sezeryan olanlar soruyorum dikis yerlerinizin uzerinde kabariklik varmi.benim ilk sezeryan dikislerim gayet duzgundu . Kirmizi bir yol gibiydi bastan sonra beyazladi ve hic belli degildi.bunda doktor kabarik dikmis gibi elime puturlu geliyor cok canim sikildisizde durumlar nasil acaba
Benimde hala acıyo 15gün oldu doğum yapalı lanolin krem diye bisey kullandım gecirdi ama hala acıyo emzirme koltugu da iyimiş bende alabilirim yani:)günaydın kısmına da cok katılıyorum Günaydın yinede :)))Gunaydin herkese..
Gerci gunaydin tuhaf geliyor uyumuyorum ki Günaysin :)
Emzirme koltuguna lüks diye bakan varsa bakmasin en cok isime yarayan o oldu dikislerim biraz duzelince ona gectim arkama yaatiklari doldurup sallana sallana emiyoruz cunku emme isi oyle 5-10 dakika degil minik kuzuya kalsa hic memeden ayrilmayacak..
Birde bisi soracagim emziren anneler yaralarim gecti benim ama hala emerken cok aciyor damarlarim cekiliyor sizdede öyle mi ?
Bu arada gamastan cok iyi geldi bana iki gunde gecirdi yaralarimi.
5 inde doğum yaptım canım sezeryanla. Bebeğimde önce solunum sıkıntısı dediler sonra kalple ilgili sorun çıktı, kalp kası büyükmüş ve bir enzim varmış o yüksek çıkarsa kalbi durabilir dediler, bebeğim doğdu direk yoğun bakıma alındı, hiç kucağıma alamadım. Bugün 8 günlük.Kuzum dogumun gerceklestimi gozun aydin bebis kuvezdemi ne testi bekliyorsun..saglikla kavusun annesi moralini yuksek tut Allahin izniyle bugunlerde gececek insallah
1gece hastanede yattım bandaj bir gün durdu cıkardılar bi sprey sıktılar yarama duş alabilirsin dedi doktorumBandajlar çıktıktan kaç gün sonra banyo yaptınIz sormayı unutmulum doktorda yap yapma hiç bir şey demedi
Inşallah kavuşursunuz canım, düşmüştür iyi bakilmistir bebişine. Amin rabbim hiçbir evladı annesinden ayirmasin.Gunaydin kizlar ne bitmez haftaymis kizimla ayriyarin tahlili var sonuca gore cikabilir yogun bakimdan insallah dusmustur enfeksiyon hatta bitmistir Allahim hic bir bebegi annesinden ayirma
Insana cok uzakmis imkansizmis gibi geliyor ama hersey en guzel şekilde okup biter insallahNe güzelllllllll....Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.. acaba bende görecekmiyim o günleri???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?