2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1gece hastanede yattım bandaj bir gün durdu cıkardılar bi sprey sıktılar yarama duş alabilirsin dedi doktorum
Banada çıkarken su geçirmeyenletden yapıştırdılar beş gün sonra doktor çıkardı öyle banyo yaptım şimdi napıcam bilmiyorum

Bandajlar çıktıktan kaç gün sonra banyo yaptınIz sormayı unutmulum doktorda yap yapma hiç bir şey demedi
Canım ben iki kızımda da gelir gelmez yaptım.tamam bantlar su geçirmezdi ama ben yine de o bölgeme poşet falan bağladım.izole bantla kenarlarını bantladım yaptım.sütümün gelmesi için yapmalıydım.ki şimdi yaz mevsimi kesin yine yaparım.yoksa kendimi iğrenç hissederim

Bandajlar çıktıktan kaç gün sonra banyo yaptınIz sormayı unutmulum doktorda yap yapma hiç bir şey demedi
Ben cuma dogum yaptim ctesi su gecirmeyen bandaji yapistirdi banyo yap ama ustune bastirip kurulama dedi. Carsambada bandaji cikarip ustune sprey sıktı banyo yapabilirmiyim dedim tabi serbest artik istedigin zaman yap dedi.

Kizlar bu kan ilacini tok ac fark edio mu bilen var mi

Ben cuma dogum yaptim ctesi su gecirmeyen bandaji yapistirdi banyo yap ama ustune bastirip kurulama dedi. Carsambada bandaji cikarip ustune sprey sıktı banyo yapabilirmiyim dedim tabi serbest artik istedigin zaman yap dedi.
Bana nie bişey sıkmadılar acaba krem verdi bana sabah akşm sür dedi yadaknolsa yapmak yok filan derdi heralde

Aminnn İnşAllah kolaylıkla atlatırız her birimiz:/

Bana nie bişey sıkmadılar acaba krem verdi bana sabah akşm sür dedi yadaknolsa yapmak yok filan derdi heralde
Banada krem verdi aldim ama kullanamadim dogru durust firsat kalmiyor ona desem yeridir :)
Ay sıktı sanki parfum sıkıyor agzima doldu hep :)) Bencede derdi merak etme yikan bol bol

Bu sabah yatış yapacak suni sancıyla Doğum yapacak olan arkadaştan haber var mı ? İsmini unuttum

Ac ic diyorlarda ben de genelde tok iciyorum .kan hapiyla birlikte sut urunleribtuketilmemesini tavsiye ediyorlar daha iyi emilim icin . C vitamini tuketirseniz faydali olur
O zaman ac icim cunku ben sut yogurt surekli tüketirim..

Banada çıkarken su geçirmeyenletden yapıştırdılar beş gün sonra doktor çıkardı öyle banyo yaptım şimdi napıcam bilmiyorum
Bant varken günde iki üç kere yıkandım bu sıcaklarda hemde süt olmasına iyi geliyor çıkartıncada aynen devam yapışmış kaynamış allahın izniyle bişeycik olmaz

Bant varken günde iki üç kere yıkandım bu sıcaklarda hemde süt olmasına iyi geliyor çıkartıncada aynen devam yapışmış kaynamış allahın izniyle bişeycik olmaz
Yapıyim bende ya siliyorum ama sağımı solımu mahvoldum kesmiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…