- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Banada çıkarken su geçirmeyenletden yapıştırdılar beş gün sonra doktor çıkardı öyle banyo yaptım şimdi napıcam bilmiyorum1gece hastanede yattım bandaj bir gün durdu cıkardılar bi sprey sıktılar yarama duş alabilirsin dedi doktorum
Canım ben iki kızımda da gelir gelmez yaptım.tamam bantlar su geçirmezdi ama ben yine de o bölgeme poşet falan bağladım.izole bantla kenarlarını bantladım yaptım.sütümün gelmesi için yapmalıydım.ki şimdi yaz mevsimi kesin yine yaparım.yoksa kendimi iğrenç hissederimBandajlar çıktıktan kaç gün sonra banyo yaptınIz sormayı unutmulum doktorda yap yapma hiç bir şey demedi
Ben cuma dogum yaptim ctesi su gecirmeyen bandaji yapistirdi banyo yap ama ustune bastirip kurulama dedi. Carsambada bandaji cikarip ustune sprey sıktı banyo yapabilirmiyim dedim tabi serbest artik istedigin zaman yap dedi.Bandajlar çıktıktan kaç gün sonra banyo yaptınIz sormayı unutmulum doktorda yap yapma hiç bir şey demedi
Selam canım bugece yaptım doğum yanimdalar çok şükür
Ooo cok iyi hayırlı olsun cnmSelam arkadaslar çok şükür doğum yaptım bebekler yanımda çok şükür darısı bekleyen arkadaşlara
Bana nie bişey sıkmadılar acaba krem verdi bana sabah akşm sür dedi yadaknolsa yapmak yok filan derdi heraldeBen cuma dogum yaptim ctesi su gecirmeyen bandaji yapistirdi banyo yap ama ustune bastirip kurulama dedi. Carsambada bandaji cikarip ustune sprey sıktı banyo yapabilirmiyim dedim tabi serbest artik istedigin zaman yap dedi.
Aminnn İnşAllah kolaylıkla atlatırız her birimiz:/Canım Allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin bir an önce hayırlısıyla seninki yerini cok sevmis heralde :)
Evet canım öyleymis
Benım de sürekli karnımda bir yerde toparlanıyor şişiyor karnım sertlesiyor bazen acıyor cok yemek yersem rahatsız ediyor artık sıgmıyorlar sanırım canım...
Canım ınan hepimizde o korku var ben hic düsünmemeye calısıyorum.sadece nerdeyse 10 aylık olan bu sürecin artık bitecrgine ve meleginle kavusacagına onu ilk kez görecegine odaklan bence..Allah kolay saglıklı bir dogum nasip etsin
Amin canım İnsallah düsmüstür inşallah kavusursınız bebeginle
Ne güzel anlatmıssın canım bizde yok terlikti süsüydü püsüydü düsünüyoruz su ara ama dedigin gibi hepsi boş aslında...o kavusma anı ah o kavusma anı videolarda izleyip izleyip aglıyorum gerçekte napcam hic bilmiyorum
Masallah canim 20 gunun kalmis dogm yaptin. Meleklerinde yanindaymis ohh saglikla buyut yavrularini kokla bizim yerimizede.Selam canım bugece yaptım doğum yanimdalar çok şükür
Gözün aydın darısı bekleyenlerin başınaSelam arkadaslar çok şükür doğum yaptım bebekler yanımda çok şükür darısı bekleyen arkadaşlara
Banada krem verdi aldim ama kullanamadim dogru durust firsat kalmiyor ona desem yeridir :)Bana nie bişey sıkmadılar acaba krem verdi bana sabah akşm sür dedi yadaknolsa yapmak yok filan derdi heralde
Ac ic diyorlarda ben de genelde tok iciyorum .kan hapiyla birlikte sut urunleribtuketilmemesini tavsiye ediyorlar daha iyi emilim icin . C vitamini tuketirseniz faydali olurKizlar bu kan ilacini tok ac fark edio mu bilen var mi
O zaman ac icim cunku ben sut yogurt surekli tüketirim..Ac ic diyorlarda ben de genelde tok iciyorum .kan hapiyla birlikte sut urunleribtuketilmemesini tavsiye ediyorlar daha iyi emilim icin . C vitamini tuketirseniz faydali olur
Bandajı çıkarıp banyoya girdim ben kaşıntıdan zor kurtuldum :) hiçbişey olmadıBandajlar çıktıktan kaç gün sonra banyo yaptınIz sormayı unutmulum doktorda yap yapma hiç bir şey demedi
Bant varken günde iki üç kere yıkandım bu sıcaklarda hemde süt olmasına iyi geliyor çıkartıncada aynen devam yapışmış kaynamış allahın izniyle bişeycik olmazBanada çıkarken su geçirmeyenletden yapıştırdılar beş gün sonra doktor çıkardı öyle banyo yaptım şimdi napıcam bilmiyorum
Hayırlı olsun canım güle güle büyütSelam arkadaslar çok şükür doğum yaptım bebekler yanımda çok şükür darısı bekleyen arkadaşlara
Yapıyim bende ya siliyorum ama sağımı solımu mahvoldum kesmiyo artıkBant varken günde iki üç kere yıkandım bu sıcaklarda hemde süt olmasına iyi geliyor çıkartıncada aynen devam yapışmış kaynamış allahın izniyle bişeycik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?