2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben yediklerime dikkat etmiyorum aslında ne yiyilir içilir onuda bilmiyorum biraz netten baktım ona kalsa hiçbişey yemiyecem..

Kızlar ben yediklerime dikkat etmiyorum aslında ne yiyilir içilir onuda bilmiyorum biraz netten baktım ona kalsa hiçbişey yemiyecem..
Ben yiyorum kurufasulye felan filan hariç günde iki kere toz kimyon yutuyorum bide rezene kşmyon tohumu içiyorum bebişimin ayanın altınada acı elma yağı sürüyorum

Selam arkadaslar çok şükür doğum yaptım bebekler yanımda çok şükür darısı bekleyen arkadaşlara
Maşallah size bu zamana kadar bekletti doktorunda çok şükür küvöze gerek kalmamış sağlıkları nasıl kaç kilo doğdu ve isimleri ne oldu miniklerin annesi biraz ayrıntı ver tabi kendini iyi hissedince

zifirirose canım pazartesi doğum yaptım salı çıkmadan batikonla silinip su geçirmez bant takıldı ama bana banyo yasak. Bant alerji yapınca bugün banyo yapıp çıkaracağım batikonlayacağım.sonra banyo bana yine yasak. Pazartesi kontrolde öğreneceğim yapıp yapmayacağımı. Bence sor doktoruna hepsinin uygulaması farklı. Banyosuz kendimi çok kötü hissediyorum ama napalım yapma dedi

Canım ben ilk oglumuda temmuzda dogurdum o zaman bana doktor anne sütünün içinde yeterince su var demişti 4.aydan sonra bebek emmedi mama verdim arada buzluktaki sütlerden veriyordum o zaman doktor arada su ver demişti
Canım benim kızımda 30 temmuzda doğmuştu hep pamukçuk oldu suyunu eksik etme Dedi doktoru öyle içerdi ki o suyu, gerçekten ihtiyacları var .

Tebrik ederim. Sağlıcakla büyütün beğinizi inşallah.
Ben de yakın zamanda doğum çantasını hazırlamayı planlıyorum. Gerçekten bu ürünler rahat ve güvenilir mi? Yoğun bir kanama sırasında sızdırma yapar mı? Dikişleri rahatsız eder mi?

Kızlar bebegimde gaz sancısı olmaması için ne yapmam lazım
Ben mi birşeyler kullanayım yoksa bebegime mi alayım damla tarzı birşeyler
Bugun saglık ocagına sormaya unuttum of

Ayyy takvim gitmiş..nekadar boş kaldıııııı...
Alışmışım 9ay takvimi gormeye...
kızlaaar benim gibi hamileligi özleyenler var mıı
Ben stresliyim ,hamilelik sonrası bi degişik oldum aglıyorum,içimde bi sıkıntı,o stres te mideme vuruyo iştahım yok...
Acıkcası cok ii hissetmiyorum ....hayatımda aldıgım en buyuk sorumluluk bebgim ,korku var içimde...bilmiyorum boyle hisseden var mıdır
Kac gundur zaman bulamıyorum girip okumayaa kızlar valla şaşıyorum size nasıl herseyi yetiştiriyosunuz

21temmuz neden canım özle Birgün mü senin için yoksa farklı bir anlamı mı var

Ben dili çok bembeyaz olunca veriyorum bi çay kaşığı ağzı temizlensin die
Benim.is yerimde ki ebe abla mutlaka şu ver emzirdikten sonra ağzında kalan süt pamukcuk yapar yara olur demisti kaynamış sogumis sudan kaşıkla bi kaç damla ver hiçbir zararı olmaz hele de sen temmuz da doğum yapacaksin mutlaka ver dedi bende öyle yapmayı düşünüyorum

Banada doktor demişti oğlumun ağzı pamukcuk olmuş ve çok zor iyileşmişti o yüzden bunda veriyorum ama öok sık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…