- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Bana bişi sıkan olmadı ya herkese sıkmışlarzifirirose hastaneden eve geldiğim gibi banyo yaptım.. hastanede sprey sıktılar doktorum istediğin zaman yapabilirsin dedi.
Ben yiyorum kurufasulye felan filan hariç günde iki kere toz kimyon yutuyorum bide rezene kşmyon tohumu içiyorum bebişimin ayanın altınada acı elma yağı sürüyorumKızlar ben yediklerime dikkat etmiyorum aslında ne yiyilir içilir onuda bilmiyorum biraz netten baktım ona kalsa hiçbişey yemiyecem..
Bana da sıkmadılar boşverBana bişi sıkan olmadı ya herkese sıkmışlar(
Maşallah size bu zamana kadar bekletti doktorunda çok şükür küvöze gerek kalmamış sağlıkları nasıl kaç kilo doğdu ve isimleri ne oldu miniklerin annesi biraz ayrıntı verSelam arkadaslar çok şükür doğum yaptım bebekler yanımda çok şükür darısı bekleyen arkadaşlara
Canım ben ilk oglumuda temmuzda dogurdum o zaman bana doktor anne sütünün içinde yeterince su var demişti 4.aydan sonra bebek emmedi mama verdim arada buzluktaki sütlerden veriyordum o zaman doktor arada su ver demiştiKızlar bebeklere su verme ile ilgili ;
Ben dili çok bembeyaz olunca veriyorum bi çay kaşığı ağzı temizlensin dieKızlar bebeklere su verme ile ilgili ;
Kızlar bebeklere su verme ile ilgili ;
Canım benim kızımda 30 temmuzda doğmuştu hep pamukçuk oldu suyunu eksik etme Dedi doktoru öyle içerdi ki o suyu, gerçekten ihtiyacları var .Canım ben ilk oglumuda temmuzda dogurdum o zaman bana doktor anne sütünün içinde yeterince su var demişti 4.aydan sonra bebek emmedi mama verdim arada buzluktaki sütlerden veriyordum o zaman doktor arada su ver demişti
Tebrik ederim. Sağlıcakla büyütün beğinizi inşallah.Bu arada en çok işime yarayan kesinlikle depend kulot idi. İlk kanamam cok fazla olmuş ve yataga hasta bezi sermisler akmis falan yatak mahvolmuş temizlediler. Sonra hasta bezi taktilar o da iyiydi ama ilk wcde cikardim. Benim dependler bana kucuk gelir ve dikisleri acitir diye giymek istemedim ama baska hasta bezi olmayinca ped verdiler o da asla yeterli olmaz gibiydi. Deneyelim dedik ve cuk oldu hem sıkı gibi oldugundan sizinti da olmadi. Bitince bile alabilirim 10 lu almistim
anne sutu verince vermene gerek yok ama mama verince iki kasik ver dedi doktor ben ara ara su veriyorum cunku cok sıcak ve biz suyu çok tüketmiyorsak bebekte tuketmiyor demekmis.Kızlar bebeklere su verme ile ilgili ;
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün bebişlerini.Selam arkadaslar çok şükür doğum yaptım bebekler yanımda çok şükür darısı bekleyen arkadaşlara
21temmuz neden canım özle Birgün mü senin için yoksa farklı bir anlamı mı varMerak etme daha ben varım ben senide doğuma gönderirim benim büyük ihtimalle 1 Ağustos olabilir ben 21 temmuz istiyorum ama doktor çok erken diyor 22-31 temmuz arasında doktorum izinliymiş ama o gidene kadar 2 kontrol daha var hayırlısı artık
Benim.is yerimde ki ebe abla mutlaka şu ver emzirdikten sonra ağzında kalan süt pamukcuk yapar yara olur demisti kaynamış sogumis sudan kaşıkla bi kaç damla ver hiçbir zararı olmaz hele de sen temmuz da doğum yapacaksin mutlaka ver dedi bende öyle yapmayı düşünüyorumBen dili çok bembeyaz olunca veriyorum bi çay kaşığı ağzı temizlensin die
Banada doktor demişti oğlumun ağzı pamukcuk olmuş ve çok zor iyileşmişti o yüzden bunda veriyorum ama öok sık değilBenim.is yerimde ki ebe abla mutlaka şu ver emzirdikten sonra ağzında kalan süt pamukcuk yapar yara olur demisti kaynamış sogumis sudan kaşıkla bi kaç damla ver hiçbir zararı olmaz hele de sen temmuz da doğum yapacaksin mutlaka ver dedi bende öyle yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?