- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Amin kuzum insallah biran once saglikla kavusursunuz dualarim sizinle canimGunaydin kizlar ne bitmez haftaymis kizimla ayriyarin tahlili var sonuca gore cikabilir yogun bakimdan insallah dusmustur enfeksiyon hatta bitmistir Allahim hic bir bebegi annesinden ayirma
Seninle tarihlerimiz de aynı durumlarımız da canım. Benim de hala sancım yok yalnızca 1,5 cm'lik bi açılmam varmış o da birşey ifade etmiyor. Bebeğim 3,5 kilo olmuş daha fazla artmasın normal doğurman zor olur dedi ve ptesi sabah suni vermek için 7 de gel deri. Senin dr 1 hafta daha çok uzatmamış mı ne bileyim Bebek 3,8 kg bir de.. bence de sezaryen planlamış o kafasında..umarım mecburiyetten değil de doğal yollardan gelir sancılarımız ve bebişlerimiz Allah yardımcımız olsunHerkese merhabalar bende biraz once doktordan ciktim. Hayal kirikligiyla dondum eve. 40 dk nst cekildi sanci cikmadi aciklik yok plesantada yaslanma yok bebegim 3800 gr olmus. Doktor haftaya cumaya kadar bekleyelim dedi. Su anda saglik sikintimiz gorunmuyor. Pazartesi nst cektirecegim persembe son kontrolum var eger o zamana kadar gelmezse cumaya ister sezeryan yapariz ister suni deneriz dedi. kilo olarak da zorlayacak gibi beni. Persembe sonuca gore karar verecegiz karari bana birakti artilarini eksilerini anlatti iki durumunda ama kendisi sezeryana biraz daha sicak bakiyor.Bu cadi kendi gelmeyecek galibadua edin kizlar banada sezeryandan cok korkuyorum insallah bunlara gerek kalmadan kendi gelir bebegim...
Allah hepinize hayırlı ağrısız sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah biz kalanlar da beklemedeyiz bakalım hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruzGünaydın kızlar, şunun şurasında pazartesiye ne kaldı,
Topik olarak alayımız asker taburu gibi dökülücez sanırım
Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin yavrularımıza kavuşalım
Oğluma biogaia kullanıyorum kendimde rezene kimyon papatya dereotu koyup suya onu içiyorum öyle yediklerime de dikkat etmeye calışıyorum ama hersey gaz yaptıgı için cok mümkün olmuyo bu cikolata cay ve kahve bunları hiç tüketmiyorumKızlar bebegimde gaz sancısı olmaması için ne yapmam lazım
Ben mi birşeyler kullanayım yoksa bebegime mi alayım damla tarzı birşeyler
Bugun saglık ocagına sormaya unuttum of
Gözün aydın güle güle büyüt Saglıklı uzun ömürlü olsun İnşallah hayırlı evlat olsun kuzularımızKızlar ben kuruldum çok şükür. 10 da girdim ameliyata 11 de çıktım. Spinal anestezi etkisi geçti hemen Ağrı'larım başladı. Oğluşum sağlıklı şimdilik bir problem yok. Dua edenlerden Allah razı olsun.
Normal Doğuma giderken de aç mı olmalıyım? Belirli bir tarih var ya elim ayağıma dolaştı sormayı unuttum
Benimki planlı suni olck da ondan dedim yoksa tabi bilememHayır cnm gerekmiyor, ben normal dogurdum. ..zaten normal oldugu için nezmn dogurcagını tam bilemezsin ki sen
Kusura bakmayın yeni farkettim mesajı. Ben de arkadaşımdan duydum ilk defa, netten baktım bunlar yazıyorBalon takılması ne demek ?
Ayyy takvim gitmiş..nekadar boş kaldıııııı...
Alışmışım 9ay takvimi gormeye...
kızlaaar benim gibi hamileligi özleyenler var mıı
Ben stresliyim ,hamilelik sonrası bi degişik oldum aglıyorum,içimde bi sıkıntı,o stres te mideme vuruyo iştahım yok...
Acıkcası cok ii hissetmiyorum ....hayatımda aldıgım en buyuk sorumluluk bebgim ,korku var içimde...bilmiyorum boyle hisseden var mıdır
Kac gundur zaman bulamıyorum girip okumayaa kızlar valla şaşıyorum size nasıl herseyi yetiştiriyosunuz
Gözünaydın canım :)Selam canım bugece yaptım doğum yanimdalar çok şükür
Benim durumum da sizinle aynı, ama bir farkla ben ssvd adayıyım Fakat benim doktorum 42. Hafta dolmadan doğumu başlatmıyor, haftaya 3 günde bir nst isteyeceğim dedi. Bebeğim de 3700 olmuş, bol hareket verdi, sabah akşam yüzüyorum. Yani risk yüksek olsa bu şekilde rahat olmazdı herhalde, bence siz de rahat olun ve son günlerin tadını çıkarın, ben kızım doğduktan sonra karnımdaki hareketleriniSeninle tarihlerimiz de aynı durumlarımız da canım. Benim de hala sancım yok yalnızca 1,5 cm'lik bi açılmam varmış o da birşey ifade etmiyor. Bebeğim 3,5 kilo olmuş daha fazla artmasın normal doğurman zor olur dedi ve ptesi sabah suni vermek için 7 de gel deri. Senin dr 1 hafta daha çok uzatmamış mı ne bileyim Bebek 3,8 kg bir de.. bence de sezaryen planlamış o kafasında..umarım mecburiyetten değil de doğal yollardan gelir sancılarımız ve bebişlerimiz Allah yardımcımız olsun
Hayırlısı canım hala doğum yapmamışların yarısı 17 temmuzda doğum yapacağız :)Selam kızlar bızım de bugun kontrolumuz vardı. Bebegım hala kanala gırmemıs. Dr ılk bebekte 37. Haftadan sonra kanala gırmesi lazımdı dedı. Acılmam da artmamıs. 1 cm hala bu da bısey ıfade etmıyo. Nişanım geldı ama doguma daır baska bı belirtin yok dedı. Bana 3 altrrnatıf sundu. 39+2 Yim bugun istersen 40 a kadar kendı gelmesını beklersın dedı ıstersen sunı sancıyla kasılmalarını tetıkler normal dogumu denerız dedı ama bunun da soyle bı dezavantajı var sancı cekıp bebek kanala gırmeyedebılır o zaman sezeryan olman gerekebılır dedı. En son ıhtımalse hıc bunlara gerek yok dırek sezeryana alın benınde dıyebılırsın dedı. Daha nst cekılmemıstım o sırada dusunebılır mıyım dedım. Nst de ılk defa 60-80 arası uc kere sancım cıktı. Dr kasılmaların hafıften baslamıs ıstersen bekleyelım dedı. Ben de Pazartesi ye kadar kendı gelmezse sezeryan olmak ıstıyorum dedım. Sunı sancıyı cekıp sezeryan olma ıhtımalını ıstemedım. Eger bebısım gelmezse ben de 17 temmux annesı olucam Allahın izniyle :)
Bu arada dogum yapmıs annısler gozunuzaydın darısı basımıza :)
Doğum yapan anneler aktif olarak giremiyor,topik bayağı sessiz kalacak :)Günaydın kızlar, şunun şurasında pazartesiye ne kaldı,
Topik olarak alayımız asker taburu gibi dökülücez sanırım
Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin yavrularımıza kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?