2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar bende biraz once doktordan ciktim. Hayal kirikligiyla dondum eve. 40 dk nst cekildi sanci cikmadi aciklik yok plesantada yaslanma yok bebegim 3800 gr olmus. Doktor haftaya cumaya kadar bekleyelim dedi. Su anda saglik sikintimiz gorunmuyor. Pazartesi nst cektirecegim persembe son kontrolum var eger o zamana kadar gelmezse cumaya ister sezeryan yapariz ister suni deneriz dedi. kilo olarak da zorlayacak gibi beni. Persembe sonuca gore karar verecegiz karari bana birakti artilarini eksilerini anlatti iki durumunda ama kendisi sezeryana biraz daha sicak bakiyor.Bu cadi kendi gelmeyecek galiba dua edin kizlar banada sezeryandan cok korkuyorum insallah bunlara gerek kalmadan kendi gelir bebegim...

Gunaydin kizlar ne bitmez haftaymis kizimla ayri yarin tahlili var sonuca gore cikabilir yogun bakimdan insallah dusmustur enfeksiyon hatta bitmistir Allahim hic bir bebegi annesinden ayirma
Amin kuzum insallah biran once saglikla kavusursunuz dualarim sizinle canim

Seninle tarihlerimiz de aynı durumlarımız da canım. Benim de hala sancım yok yalnızca 1,5 cm'lik bi açılmam varmış o da birşey ifade etmiyor. Bebeğim 3,5 kilo olmuş daha fazla artmasın normal doğurman zor olur dedi ve ptesi sabah suni vermek için 7 de gel deri. Senin dr 1 hafta daha çok uzatmamış mı ne bileyim Bebek 3,8 kg bir de.. bence de sezaryen planlamış o kafasında..umarım mecburiyetten değil de doğal yollardan gelir sancılarımız ve bebişlerimiz Allah yardımcımız olsun

Allah hepinize hayırlı ağrısız sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah biz kalanlar da beklemedeyiz bakalım hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz

Kızlar bebegimde gaz sancısı olmaması için ne yapmam lazım
Ben mi birşeyler kullanayım yoksa bebegime mi alayım damla tarzı birşeyler
Bugun saglık ocagına sormaya unuttum of
Oğluma biogaia kullanıyorum kendimde rezene kimyon papatya dereotu koyup suya onu içiyorum öyle yediklerime de dikkat etmeye calışıyorum ama hersey gaz yaptıgı için cok mümkün olmuyo bu cikolata cay ve kahve bunları hiç tüketmiyorum

Gözün aydın güle güle büyüt Saglıklı uzun ömürlü olsun İnşallah hayırlı evlat olsun kuzularımız

H hanya bu sabah yatış yapacaktı.Suni sancıyla doğum planlanıyordu. H hanya doğum yaptın mı canım? Nasılsın?
Ah evet hatırladım şimdi saolasın:) H hanya inşallah kolaylıkla atlatmışsınızdır toparlanınca geri dön olur mu deneyimini çok merak ediyorum ptesi ben de suni alacakmışım

Normal Doğuma giderken de aç mı olmalıyım? Belirli bir tarih var ya elim ayağıma dolaştı sormayı unuttum

Kızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştiler ilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider

Balon takılması ne demek ?
Kusura bakmayın yeni farkettim mesajı. Ben de arkadaşımdan duydum ilk defa, netten baktım bunlar yazıyor
Transservikal balon kateter, servikal kanaldan (rahim ağzı) geçerek yerleştirilen bir plastik (foley) sondanın şişirilmesi ve aşağı doğru çekilerek uygulanması işlemidir.
Transservikal balon kateter uygulaması ile bir kaç saat içinde rahim ağzı genişler doğum sancıları başlar.

Ayni durumdayim canim

Selam kızlar bızım de bugun kontrolumuz vardı. Bebegım hala kanala gırmemıs. Dr ılk bebekte 37. Haftadan sonra kanala gırmesi lazımdı dedı. Acılmam da artmamıs. 1 cm hala bu da bısey ıfade etmıyo. Nişanım geldı ama doguma daır baska bı belirtin yok dedı. Bana 3 altrrnatıf sundu. 39+2 Yim bugun istersen 40 a kadar kendı gelmesını beklersın dedı ıstersen sunı sancıyla kasılmalarını tetıkler normal dogumu denerız dedı ama bunun da soyle bı dezavantajı var sancı cekıp bebek kanala gırmeyedebılır o zaman sezeryan olman gerekebılır dedı. En son ıhtımalse hıc bunlara gerek yok dırek sezeryana alın benınde dıyebılırsın dedı. Daha nst cekılmemıstım o sırada dusunebılır mıyım dedım. Nst de ılk defa 60-80 arası uc kere sancım cıktı. Dr kasılmaların hafıften baslamıs ıstersen bekleyelım dedı. Ben de Pazartesi ye kadar kendı gelmezse sezeryan olmak ıstıyorum dedım. Sunı sancıyı cekıp sezeryan olma ıhtımalını ıstemedım. Eger bebısım gelmezse ben de 17 temmux annesı olucam Allahın izniyle :)

Bu arada dogum yapmıs annısler gozunuzaydın darısı basımıza :)

Benim durumum da sizinle aynı, ama bir farkla ben ssvd adayıyım Fakat benim doktorum 42. Hafta dolmadan doğumu başlatmıyor, haftaya 3 günde bir nst isteyeceğim dedi. Bebeğim de 3700 olmuş, bol hareket verdi, sabah akşam yüzüyorum. Yani risk yüksek olsa bu şekilde rahat olmazdı herhalde, bence siz de rahat olun ve son günlerin tadını çıkarın, ben kızım doğduktan sonra karnımdaki hareketlerini
Özlüyordum

Hayırlısı canım hala doğum yapmamışların yarısı 17 temmuzda doğum yapacağız :)

Doğum yapan anneler aktif olarak giremiyor,topik bayağı sessiz kalacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…