2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağıp atsan ilk sütleri bari dolan dolmuş artık orada kalırsa sıkıntı olmasın sonra emmedikçe kesilir sonraları herhalde

Uzulme canim bende 10 gun kucagima almadan durdum sonra sikintidan kurdesen oldum insallah sagliklica cikicak ordan.dualarim melegin ve seninle Allah yardimciniz olsun insallah temiz sonuclar gelir

Benimki de öyle olmuştu canım.kızım sarılık olmuştu esmemiyordu.sürekli sağmalısın.sıcak su buharına dur.altına biberon tut şıp şıp damlasın.asla içinde süt bırakma.eğer müdahale etmezsen sıkıntı olur.cerrahi müdahale gerekebilir.sıcak bez yap damarların üstüne koy.elinle hafif hafif sağ.sıcak banyo yap.ne yap ne et sürekli boşalt

O ağrı çok felaket bisey çok iyi bilirim.hatta 6 yaşında kızım var.anne yine öyle olursa ben emerim diyor.ona bile razı olabilirim.o derece ben kötü olmuştum.resmen göğsüme şekil verebiliyordum.balon olmuştu.seni çok iyi anlıyorum

Canim. Rabbim şifa versin Annem.son kardeşimi olu doğum yaptı sütü için de göğsüne sabun sarmislardi kesilsin diye ama sonrasinda da iğne olmuştu sütünün kesilmesi için inşallah sana da kullandığın şeyler biran önce sifa olur Allah yardimcin olsun

Amin canim insallah..sanada simdiden hayirli kolay dogumlar saglikla al bebisini kucagina.

sweetwitch01 canım üzüm yaprağı sarıldığını duymuştum geçen bi forumda dene bi istersen bir de yaş nane aynı şekilde tabii bunlar kocakarı ilacı zararı olur mu hiç bilmiyorum bi anne sormuştu gelen cevaplarda bunlar vardı inş bulurusn bi çaresini kuzum

anne sutu verince vermene gerek yok ama mama verince iki kasik ver dedi doktor ben ara ara su veriyorum cunku cok sıcak ve biz suyu çok tüketmiyorsak bebekte tuketmiyor demekmis.
evet canım mamadan sonra vermek gerekiyormuş az bir sey vermessen ağızda pamukçuk olabilirmiş bilmiyorum ne kadar doğru

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün. .

kızlar dayanamadım onlerden saçlarımın ucunu açtım beş dakika beklettim çok tatlı bi sarı oldu bari renk gelsin yüzüme diye diplerine değmedikten sonra çıkmaz herhalde yüzümede maske taktım çok az zaten iki yandan birer tutam bunaldım ya. çantalarımı hazırladım evin temizliği bitti aklıma gelen herşeyi hazırladım artık pazartesiyi beklicem oturup

İlk hafta benim de öyle oldu , öyle şişip ağrı ateş yaptılar ki, sürekli sağıp buzluğa attım, bir hafta sonra normal düzeyde üretmeye başladı. göğüs pompasıyla dene sağmayı

Kac gün oldu canım dogum yapalı ilk günler böyle hissetmen cok normal benim 2.oldugu halde ilk 1hafta böyle hissettim yemek yiyemedim herseye agladım geciyo ama alışıyosun bu düzene ve yanımda sadece eşim ve kızım var bşka yardım etcek kimse yok yanınızda anneniz falan varmı acaba

Kızlar sormasi ayip sizdende beyaz akiskan bisey geliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…