Ayni durumdayim canim
Benimki planlı suni olck da ondan dedim yoksa tabi bilemem
Yap tabi ya ben hergün bir kere kesin giriyorum Zaten pişik oldum bende bebek gibi yıkanıp kremleniyorum:)Yapıyim bende ya siliyorum ama sağımı solımu mahvoldum kesmiyo artık
Sağıp atsan ilk sütleri bari dolan dolmuş artık orada kalırsa sıkıntı olmasın sonra emmedikçe kesilir sonraları herhaldeKızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştilerilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider
Uzulme canim bende 10 gun kucagima almadan durdum sonra sikintidan kurdesen oldum insallah sagliklica cikicak ordan.dualarim melegin ve seninle Allah yardimciniz olsun insallah temiz sonuclar gelir5 inde doğum yaptım canım sezeryanla. Bebeğimde önce solunum sıkıntısı dediler sonra kalple ilgili sorun çıktı, kalp kası büyükmüş ve bir enzim varmış o yüksek çıkarsa kalbi durabilir dediler, bebeğim doğdu direk yoğun bakıma alındı, hiç kucağıma alamadım. Bugün 8 günlük.
Benimki de öyle olmuştu canım.kızım sarılık olmuştu esmemiyordu.sürekli sağmalısın.sıcak su buharına dur.altına biberon tut şıp şıp damlasın.asla içinde süt bırakma.eğer müdahale etmezsen sıkıntı olur.cerrahi müdahale gerekebilir.sıcak bez yap damarların üstüne koy.elinle hafif hafif sağ.sıcak banyo yap.ne yap ne et sürekli boşaltKızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştilerilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider
O ağrı çok felaket bisey çok iyi bilirim.hatta 6 yaşında kızım var.anne yine öyle olursa ben emerim diyor.ona bile razı olabilirim.o derece ben kötü olmuştum.resmen göğsüme şekil verebiliyordum.balon olmuştu.seni çok iyi anlıyorumKızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştilerilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider
Canim. Rabbim şifa versin Annem.son kardeşimi olu doğum yaptıKızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştilerilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider
Amin canim insallah..sanada simdiden hayirli kolay dogumlar saglikla al bebisini kucagina.Seninle tarihlerimiz de aynı durumlarımız da canım. Benim de hala sancım yok yalnızca 1,5 cm'lik bi açılmam varmış o da birşey ifade etmiyor. Bebeğim 3,5 kilo olmuş daha fazla artmasın normal doğurman zor olur dedi ve ptesi sabah suni vermek için 7 de gel deri. Senin dr 1 hafta daha çok uzatmamış mı ne bileyim Bebek 3,8 kg bir de.. bence de sezaryen planlamış o kafasında..umarım mecburiyetten değil de doğal yollardan gelir sancılarımız ve bebişlerimiz Allah yardımcımız olsun
evet canım mamadan sonra vermek gerekiyormuş az bir sey vermessen ağızda pamukçuk olabilirmiş bilmiyorum ne kadar doğruanne sutu verince vermene gerek yok ama mama verince iki kasik ver dedi doktor ben ara ara su veriyorum cunku cok sıcak ve biz suyu çok tüketmiyorsak bebekte tuketmiyor demekmis.
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün. .Kızlar ben kuruldum çok şükür. 10 da girdim ameliyata 11 de çıktım. Spinal anestezi etkisi geçti hemen Ağrı'larım başladı. Oğluşum sağlıklı şimdilik bir problem yok. Dua edenlerden Allah razı olsun.
İlk hafta benim de öyle oldu , öyle şişip ağrı ateş yaptılar ki, sürekli sağıp buzluğa attım, bir hafta sonra normal düzeyde üretmeye başladı. göğüs pompasıyla dene sağmayıKızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştilerilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider
Kac gün oldu canım dogum yapalı ilk günler böyle hissetmen cok normal benim 2.oldugu halde ilk 1hafta böyle hissettim yemek yiyemedim herseye agladım geciyo ama alışıyosun bu düzene ve yanımda sadece eşim ve kızım var bşka yardım etcek kimse yok yanınızda anneniz falan varmı acabaAyyy takvim gitmiş..nekadar boş kaldıııııı...
Alışmışım 9ay takvimi gormeye...
kızlaaar benim gibi hamileligi özleyenler var mıı
Ben stresliyim ,hamilelik sonrası bi degişik oldum aglıyorum,içimde bi sıkıntı,o stres te mideme vuruyo iştahım yok...
Acıkcası cok ii hissetmiyorum ....hayatımda aldıgım en buyuk sorumluluk bebgim ,korku var içimde...bilmiyorum boyle hisseden var mıdır
Kac gundur zaman bulamıyorum girip okumayaa kızlar valla şaşıyorum size nasıl herseyi yetiştiriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?